This version of the page http://www.viche.info/news/Polityka/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-14. The original page over time could change.
Новини. Політика. Віче

Новини. Політика

В УПЦ Московського патріархату новий глава

Митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія обрано новим предстоятелем Української православної церкви Московського патріархату.

Майдан: розбирають останню барикаду

Після прибирання центру Києва  оборонні споруди Майдану залишилися тільки на вулиці Інститутській, де експерти продовжують пошуки речових доказів злочинних…


13 серпня на Львівщині оголошено Днем жалоби

У зв’язку із загибеллю військових на Сході України, 13 серпня на Львівщині оголошено Днем жалоби, йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА. Сьогодні до Львова прибув літак з тілами двох загиблих у зоні АТО військовослужбовців – Павла Коваля (м.

Голова Нацбанку: "Скажіть, коли ми закінчимо війну, і я скажу, коли ми стабілізуємо ситуацію на валютному ринку"

На вечірньому пленарному засіданні 12 серпня народні депутати заслухали інформацію Голови Нацбанку Валерії Гонтаревої про причини різкої девальвації національної валюти.


Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова передало Нацгвардії тренажери з керування БТР

ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова» (ХКБМ), яке входить до складу ДК «Укроборонпром», передало Національній гвардії два тренажери для підготовки екіпажів БТР-4Е. Про це повідомив генеральний конструктор – директор підприємства Олександр Веретенніков.

Попаснянський район Луганської області, який постраждав від воєнних дій, просить допомоги

Керівництво Попаснянського району та міста Попасна Луганської області звертається до всіх українців, а також місцевих органів влади всіх областей із проханням допомогти відновити район, який постраждав унаслідок воєнних дій.


Біля Верховної Ради затримали хулігана

Учора ввечері підрозділ патрульної служби міліції особливого призначення МВС «Київ-1», бійці якого весь день охороняли будівлю під куполом, затримали молодого чоловіка з Донецької області.

40 тисяч гривень, які «вторгували» полтавські художники, підуть на закупівлю бронежилетів

У Полтаві провели мистецький аукціон: картини, надані благодійно місцевими художниками, пустили з молотка для благої справи. Результат приємно порадував присутніх. Із 78 робіт купили більше половини й за це отримали понад 40 тис. гривень.


Львів’яни збільшують обсяги допомоги для бійців АТО

  Волонтери Центру забезпечення військових, організованого «Самообороною Львівщини» і громадсько-журналістським рухом «Народний контроль», доставили зі Львова  в зону АТО 60 тонн вантажу з медикаментами, провіантом, військовою амуніцією та персональними посилками.

«Хто не голосує, той співпрацює з агресором»

На ранковому пленарному засіданні сьогодні, 12 серпня, народні депутати не захотіли не те що розглядати, а навіть вносити до…


Другий батальйон 24-ї бригади повертається зі Сходу на Львівщину

Другий батальйон 24-ї окремої механізованої бригади, який майже два місяці тримав оборону в найгарячіших точках на Сході України, сьогодні, 12 серпня, вирушає додому, на Львівщину.

Південна залізниця безкоштовно розміщує переселенців і допомагає в оформленні проїзних документів

Південна залізниця з 30 травня забезпечила безкоштовне проживання 2 тис. 944 переселенців із Донецької та Луганської областей. Найбільшу кількість переселенців із зони АТО прийняв вокзал Харків-Пасажирський і готель «Експрес» – 2 тис. 696 осіб.


За останній тиждень ще близько півтори тисячі осіб із зони АТО стали жителями Харківської області

Протягом останнього тижня на території міста Харкова та Харківської області зареєстрували місце проживання 1 тис. 327 осіб із Донецької (1049) та Луганської (278) областей.

Начальник полтавської міліції просить не довіряти шахраям, які представляються правоохоронцями

Керівник УМВС Полтавщини Іван Корсун звернувся до полтавців з приводу надходження дзвінків на мобільні телефони вночі від шахраїв, які представляються правоохоронцями і просять переказати гроші на рахунки за непритягнення до відповідальності чи розв’язання «проблеми» доньки або сина.


Уряд погодився з Полтавською облрадою щодо відміни Національного Сорочинського ярмарку

В облраді повідомили, що відповідним протоколом Кабмін доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі оформити в 3-денний термін рішення у відповідності з регламентними вимогами.

29 санкцій

На пленарному засіданні сьогодні, 12 серпня, Верховна Рада планує розглянути урядовий проект закону із лаконічною назвою "Про санкції".


Хрещатик звільнено для проїзду

Сьогодні, 11 серпня, на Хрещатику та прилеглих вулицях відновлено автомобільний рух.

Начальник Харківського управління СБУ Олександр Пивовар звернувся до жителів області

Начальник Управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар виступив із зверненням до жителів регіону, в якому прокоментував останні події в місті та області.


Військовослужбовці, які розносять мобілізаційні повістки, їздять на міському електротранспорті безкоштовно

У Харкові військовослужбовцям, які виконують обов'язки щодо оповіщення військовозобов'язаних у рамках часткової мобілізації, надали пільгу на безкоштовний проїзд у наземному електротранспорті й метро.  Згідно з рішенням сесії міської ради цю місцеву пільгу запроваджено на час проведення мобілізації військовозобов'язаних.

Ігор Балута зустрівся з главою пошукової місії Нідерландів

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута зустрівся з главою пошукової місії Нідерландів з розслідування катастрофи рейсу МН17 Пітером-Япом Алберсбергом і радником з політичних питань Королівства Нідерландів в Україні Яною Ван Дер Велден.


МТС ВЕРНУЛАСЬ?

7 августа мобильный оператор «МТС-Украина» возобновил обслуживание абонентов в Крыму и Севастополе и ввёл единый тариф на услуги связи. 8 августа крымские абоненты получили от оператора смс-уведомления с тарифами на услуги связи.

Оператор связи «МТС-Украина» последним на полуострове покинул Севастополь

Первыми 5 августа без связи «МТС-Украина» остались жители Симферополя.


Кернес знову «сидить удома»

Міський голова Харкова Геннадій Кернес знову під домашнім арештом через відновлення слідства в його кримінальній справі. Про це повідомив журналістам адвокат Кернеса Олександр Гунченко.     4 серпня Печерський районний суд Києва виніс ухвалу про відновлення кримінального провадження стосовно мера Харкова.…

До Сорочинського ярмарку готуються, але феєрверків там не буде

У селі Великих  Сорочинцях на Миргородщині триває підготовка до проведення Національного Сорочинського ярмарку. Він відбудеться 18 –24 серпня. Наразі завершують розробку програми. Цьогоріч на торжищі не буде нічних гулянь та феєрверків.


Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов зустрівся з Генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном

На початку зустрічі Олександр Турчинов зазначив, що після розв’язання Росією війни на Сході України й анексії території Криму в настроях суспільства щодо євроатлантичної інтеграції відбулися позитивні зміни.

На Майдані поселенці бушують

Сьогодні, (7 серпня), в центрі Києва сталися сутички між комунальниками та бійцями батальйонів територіальної оборони «Київ-1» та «Київ-2», з…


У Львові відмінили розважальні заходи на День незалежності

«Мобілізація Сили і Волі» – під таким гаслом пройде у  Львові День незалежності України. Відтак у місті не  буде гучних концертів.

Яким був давньоруський Львів?

Сьогодні  засвідчили  розкопки археологічної експедиції Науково-дослідного центру «Рятівна археологічна служба» Інституту археології НАН України. Під час нагляду за земляними роботами на вулиці Б. Хмельницького, 27а у Львові археологи знайшли уламки керамічного посуду давньоруського часу.


Особисті речі загиблих у авіакатастрофі відправлять рідним

5 серпня у готелі «Харків Палас» пройшла нарада під керівництвом голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути, присвячена питанням, пов'язаним з організацією відправки з України особистих речей загиблих у катастрофі літака Боїнг 777-200.

Вийшов у світ посібник «Домедична допомога в умовах бойових дій»

У Міністерстві охорони здоров’я України відбулася презентація методичного видання для військовослужбовців про домедичну допомогу в умовах бойових дій.

←Попередня  1 2 3 4 5  Наступна→

Володимир ЗАЙКОВ: «Федерація морських профспілок як об’єднувальний чинник серед портів України»

8 Громадівська власність – матеріальна основа життєзабезпечення територіальних громад

4 Громадівська рада

2 Розпуск фракції КПУ зустріли оплесками

Лист в редакцію RSS Вгору↑

Copyright ©Журнал Верховної Ради України «Віче»
При передруку посилання (прямий текстовий лінк) на viche.info обов'язкове. Забороняється відтворення інформації на сайтах, що суперечать вимогам законодавства України.

Телефон редакції: (044) 235-79-58