11 серпня 2014, Київ 03:13
Аудіо меню
Internet TV
Розклад
Наші хвилі
Як слухати

Online TV Радіо Свобода
 Щоб допомогти армії у Дніпропетровську провели доброчинний фестиваль
ВАША СВОБОДА

УСІ НОВИНИ / Міжнародні події

МВС України виступає за заборону на в'їзд до ЄС Ернсту та ще 300 журналістам Росії

Гендиректор «Першого каналу» (Росії) Костянтин Ернст
x
Гендиректор «Першого каналу» (Росії) Костянтин Ернст

Міністерство внутрішніх справ України ініціює заборону в’їзду до України та країн ЄС гендиректору «Першого каналу» (Росії) Костянтину Ернсту і ще 300 російським журналістам.

«МВС України звертається з пропозицією МЗС звернутися до Європейського союзу – перевірити цих журналістів і заборонити їм в’їзд, для того, щоб, хоча б таким чином, Європа також показала, що вона проти такого роду пропагандистської брехні», – сказав радник голови МВС Антон Геращенко на брифінгу в понеділок у Києві.

Він повідомив, що МВС встановила особу жінки, яка російським телеканалам повідомила про звірства, що нібито здійснюють українські військовослужбовці. Цю жінку, за словами Геращенка, звуть Галина Остапенко (Пишняк). За його словами, МВС встановлює місцеперебування цієї жінки. Радник глави МВС висловив припущення, що, швидше за все, вона перебуває в Росії.

Такі сюжети російських телеканалів спонукали МВС виступити з ініціативою просити ЄС заборонити в'їзд до країни Євросоюзу російським журналістам.

У сюжеті від 12 липня державний «Перший канал» Росії надав слово жінці, народженій нібито на Закарпатті, Галині Пишняк, яку нібито кореспондент «Першого» знайшла в Ростовській області серед біженців. Вона, говорячи про Слов’янськ, стверджувала таке: «Центр міста, площа Леніна, наш міськвиконком – це єдина площа, куди можна зігнати всіх людей. На площі зібрали жінок, тому що мужиків більше немає. Жінки, дівчатка, старики. І це називається показова страта. Взяли дитину трьох років, хлопчика маленького в трусиках, у футболці, як Ісуса – на дошку оголошень прибили. Один прибивав, двоє тримали. І це все на маминих очах. Маму тримали. І мама дивилася, як дитина спливає кров’ю. Крики. Розпач. І ще взяли надрізи зробили... щоб дитина мучилася. Там неможливо було! Люди свідомість втрачали. А потім, після того, як півтори години дитина мучилася і померла, взяли маму, прив’язали, без свідомості, до танка і довкола площі три кола провели. А коло площі – один кілометр».

 



«Геббельсівська пропаганда Кремля». Прокол із «розіп’ятою дитиною»

 



Щоб залишити коментар і мати більшу можливість у спілкуванні з іншими учасниками форуму, Ви можете зареєструватися. Частина важливих публікацій потрапляє і на сторінку Радіо Свобода у Facebook. Там коментувати можна без участі модератора.


ПОВЕРНУТИСЯ НА ГОЛОВНУ

Важливе на Свободі

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Українські військові ведуть бої за Красний Луч – РНБО

МВС ідентифікувало й починає затримання осіб, які співпрацювали з «ДНР» і «ЛНР»

Росія готувалася ввести «миротворців», провокацію зірвано – Чалий

Уряд пропонує дозволити заочний суд над чиновниками, які перебувають у розшуку

Українські санкції проти Росії і «Сім’ї»: на кону банки, ліцензії

У разі вторгнення в Україну Росію чекає глибока ізоляція – генсекретар НАТО

 Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

Анексія Криму вже вдарила по авіакомпаніях Росії

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко


Відсортувати коментарі:
Додати коментар (19)
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
від: Александр Місто: Черкаси
18.07.2014 12:48
Відповісти
Согласен на все 100% для таких "людей" должен быть закрыт въезд во весь цивилизованный мир!!!! Другой вопрос! Почему не выступили с подобной инициативой в отношении всех депутатов российской госдумы, когда они приняли решение об вводе войск в Украину и аннексии Крыма??? Почему молчат наши ведомства??? Это еще большее преступление!!!!

від: Олег Місто: Чернигов
16.07.2014 11:25
Відповісти
граждане рф связаны и скованы одной цепью информационной лжи, спонсируемой царской деньгой и приводимой в действие такими вот морально деградировавшимися журналистами и интервьюирами

від: Юрий Вологжанинов Місто: Киев
16.07.2014 07:35
Відповісти
Юристам Украины следует добиваться опровержения подлой путинско-геббельсо-эрнстовской дезинформации на том же - 1 канале России. Обманутые россияне, узнав о дизинформации, приоткроют свои убаюканные ложью глаза. Пусть увидят кто и куда их ведёт.
Юрий Вологжанинов.

від: oleh Місто: lutsk
15.07.2014 23:34
Відповісти
Пора події, що відбуваються називати своїми іменами це війна яку розпочав кремлівський режим проти України, нелюди яких чомусь називають російськими журналістами нічого спільного з журналістикою не мають... Це інформаційні диверсанти "військ інформаційних операцій Росії" З ними потрібно поводитись як з диверсантам, не забуваючи що сама потужна зброя масового враження інформаційно-психологічна...

від: Vesna Місто: Praga
15.07.2014 21:41
Відповісти
У женщины явные признаки психического расстройства, здесь даже не надо докторской квалификации чтобы это понять. Но похоже первый канал уже не гнушается и такими, для поддержки и разжигания межнационального конфликта.

від: Анонім
15.07.2014 17:56
Відповісти
В злодеяния нацистов и газовые камеры ,тоже никто в мире не верил. Раз распяли Христа просто так для забавы черни , то и убить ребенка труда особого не составит, если эти люди убийцы и они фашисты.

від: Анонім
15.07.2014 17:12
Відповісти
Если в московии есть пстхиатры, они немедленно должны заняться этой женщиной и влиянием ее больной психики на детей. Дети должны быть защищены от такого больного воображения.
А против канала необходимо подымать открытый громкий международный процесс с соответственными штрафами за подобную "работу".

від: Аркадий Місто: Дніпропетровськ
15.07.2014 16:03
Відповісти
Неуважаемый господин Эрнст! Для того ли вы делали общественное телевидение с Владом Листьевым, чтобы докатиться до такого позора, до такого наглого вранья, чтобы пресмыкаться перед своим господином Плутиным. Думаю, что Влад бы никогда не подал бы вам сейчас руку. Вы просто трус и подлец вместе со своей сворой журналюг. Как бы трудно ни было Украине, она возродиться, . как Феникс из пепла. Хотите нас опять в стойло загнать? Не выйдет!!!! Вы нашему Майдану будете еще завидовать. А может уже завидуете. поэтому так распинаетесь с пеной у рта. Слава Украине! Смерть агрессору, который посягнул на нашу свободу и независимость!!!!!
У відповідь

від: Анонім
16.07.2014 01:12
Відповісти
ГОСПОДИН АРКАДИИ.вы немедленно извинитесь пред Уважаемым господином Константином ЭРНСТ.А сами вы должны немедленно покинуть Украину .
У відповідь

від: Фемида Місто: г. Киев
16.07.2014 09:09
Извиниться перед К. Эрнстом, последователем Геббельса?
Украинцу покинуть территорию Украины?
"Аноним", тебе тоже пора к психиатру...!

від: vold Місто: ukraine
15.07.2014 10:35
Відповісти
Сумніваюсь, що Європа здатна на такий "подвиг". Ну і "корисних ідіотів" там багато.

від: RG Місто: Луганск
15.07.2014 10:33
Відповісти
Необходимо запретить всем гражданам России въезд в США и все страны европы и мира, заморозить счета всех граждан России. Полный разрыв дипломатических и торговых отношений с Россией ведущих стран мира. Только такие жесткие санкции и угроза полной изоляции России смогут остановить агрессиию Росии и вернуть Крым.
У відповідь

від: скандалізарайс Місто: Kyiv
17.07.2014 12:48
Відповісти
Не можна всіх громадян росії позбавляти можливості дивитися на світ. Якщо їх ізолювати від світу, я думаю, там буде жахіття, сталін разом з гітлером нервово курять бамбук в сторонці. Не треба забувати, що Валерія Новодворська була росіянкою і ще багато інших гідних людей має громадянство росії. Мені не дає спокою та інфа, що пролетіла нещодавно, ніби то Ернст хотів себе вбити...може він просто боягуз і тупо виконує накази пуйла. А щодо тої маячні, що та дегенеративна дівка базікала, треба звертатися з позовом до Європейського суду, залучити цей ролік як доказ брехні змі рф.
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
ДОЛУЧАЙСЯ!

 

«Доведеться менше їсти» – москвичка про санкції 

 

Українська армія укріплює свої позиції під Донецьком

 

Крим Реалії: Чому в анексованому Криму неможливо купити чи продати квартиру або будинок?

Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Гіркін поставив ультиматум Росії, погрожуючи втечею з України – Матюхін

Ситуація в зоні АТО 10 серпня

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко

Провідні постачальники продовольства до Росії (2013)

 

 

Перелік необхідних речей для мобілізованих

ФОТОГАЛЕРЕЇ

Майдан після очищення від барикад

Сатирою по сепаратистах. Художники підпілля Донбасу

В інших ЗМІ