11 серпня 2014, Київ 03:23
Аудіо меню
Internet TV
Розклад
Наші хвилі
Як слухати

Online TV Радіо Свобода
 Щоб допомогти армії у Дніпропетровську провели доброчинний фестиваль
ВАША СВОБОДА

УСІ НОВИНИ / Політика

Глазьєв і Царьов можуть розповісти про російську «Золоту осінь» – Наливайченко

Інформацію про плани російської операції «Золота осінь» з дестабілізації ситуації у 8 регіонах України можуть повідомити Сергій Глазьєв і Олег Царьов. Про це заявляє голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко. 

«Кримінальне провадження щодо Глазьєва (радника президента Росії Сергія Глазьєва) і розшук Царьова (народного депутата, лідера сепаратистського руху «Південний схід», який називає себе спікером «об’єднаного донецько-луганського парламенту» проросійських сепаратистів Олега Царьова) спрямовані на те, щоб саме від них на допитах отримати вичерпну інформацію, що це за операція «Золота осінь», хто її планує, хто має намір фінансувати», – сказав Наливайченко в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна». 

Раніше секретар РНБО Андрій Парубій повідомив, що Росія планує дестабілізувати ситуацію у восьми областях України на сході та півдні. За його словами, йдеться про Луганську, Донецьку, Дніпропетровську, Запорізьку, Херсонську, Миколаївську, Одеську та Харківську області. Парубій наголосив, що Росія прагне «зробити з країни зону дестабілізації». 

СБУ відкрила кримінальне провадження щодо радника президента Росії Сергія Глазьєва за статтею про публічні заклики до розв'язування військового конфлікту. 

Народного депутата, співголову так званого «Народного фронту Новоросії» Олега Царьова оголошено у державний розшук.



Щоб залишити коментар і мати більшу можливість у спілкуванні з іншими учасниками форуму, Ви можете зареєструватися. Частина важливих публікацій потрапляє і на сторінку Радіо Свобода у Facebook. Там коментувати можна без участі модератора.


ПОВЕРНУТИСЯ НА ГОЛОВНУ

Важливе на Свободі

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Українські військові ведуть бої за Красний Луч – РНБО

МВС ідентифікувало й починає затримання осіб, які співпрацювали з «ДНР» і «ЛНР»

Росія готувалася ввести «миротворців», провокацію зірвано – Чалий

Уряд пропонує дозволити заочний суд над чиновниками, які перебувають у розшуку

Українські санкції проти Росії і «Сім’ї»: на кону банки, ліцензії

У разі вторгнення в Україну Росію чекає глибока ізоляція – генсекретар НАТО

 Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

Анексія Криму вже вдарила по авіакомпаніях Росії

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко


Форум закрито
Відсортувати коментарі:
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
від: Анонім
09.07.2014 09:52
Путлеровская Москва постоянно зомбирует жителей Донбасса. В ютубе есть видео под названием "Славянских боевиков похоронили под забором". Показали фамилии тех кого хоронили. Большинство украинские фамилии, то есть украинцы (граждан Московии конечно стараются хоронить в Московии). Закономерно когда люди воюют и гибнут за свою страну, за свой народ. Но получается парадокс что многие украинцы Донбасса воюют против своей родной страны матери Украины и гибнут. Конечно там есть и такие которых насильно заставили воевать против Украины. Но есть и такие кто по своей воле. Козломордые забивают мозги людям подменой понятий, говорят им что они воюют против киевской хунты. Для каждого украинца должен быть принцип что Украина превыше всего, то есть независима, целостна, не делима. Кто при власти это второстепенно. Я тоже не люблю власть что сейчас в Киеве и майдан, который вставил Украину в зубы гипернацисту Путлеру, но исходя из указанного принципа каждый нормальный украинец должен поддержать эту власть, какова бы она ни была, в борьбе с планами Путлера. Надо отстоять целостность своей Украины, а затем разбираться с властью строго оценивая ее плюсы и минусы. При этом разбираться с властью следует путем диалога жителей всех регионов. А воевать украинцу против Матери Украины это предательство. Последнее время много боевиков переходят на сторону украинской армии. Это они делают правильно. И еще скажу что часто говорят что делать если мать Родина как мачеха. Так рассуждать это дурь или злой умысел. Все украинцы это братья и сестры. И если часто братья портят друг другу жизнь, то при чем здесь мать. Это абсолютно тот случай. Плохим братьям нужно стараться указывать их место, а мать Украину не предавать.

від: Дмитро- вох
07.07.2014 14:11
Vinyk видно,що ти свої політичні інформації черпаєш з путлєрівської ЗМІ, цікаво хто тобі дає хабарі за твій коментар, януковичі чи може путлєр??
У відповідь

від: Vinyk
20.07.2014 20:45
Ну скажи, чому твої сбУ-шники значно легше можуть знайти мене за кордоном(порівняно з домом, тобто з місцем прописки), щоб обграбувати-обікрасти й оформити купу наклепів(з яких чомусь жоден не "має хід")?
З повагою до читачів, поясню: я не є посадовою особою, не числюсь офіційним безробітним(не дав хабар за статус "безробітного", не дав хабар "за легальну роботу без штучно створюваних проблем" -- в листі до Мінсоцполітики трошки розкрив й інші аспекти, які не стосуються теми публікації), живу з випадкових заробітків(фізична праця), не надто торгуючись про оплату -- тому "взяти хабар" для мене є вектором цілком визначеного спрямування(тобто "не моє"). Повір, "Дмитро- вох", твої сбУ-шники коло фізичної праці не виживають, бо десь діваються -- певно, йдуть в далекий запой з купою грошей, відібраних в облапошених і "зроблених" трудяг та якихось-такихось роботодавців.
І ще, щодо хабарів: зайди-но на свою другу роботу, в сбУ, оформ по всіх правилах донос на мене, щоб вчепити ярлик, про який ти пишеш в свому закиді -- отримаєш сюрприз(і можеш круто заробити, якщо зіграєш на кон'юнктурі публічних істерій).

від: Vinyk
07.07.2014 04:57
Дружно вважатимемо, що віллу в Монако, дачу в Підмосков'ї та яхту на Карібах Наливайченко вже купив: сбУ-шники, за звичкою, будуть шантажувати "багатих-втіклих" постійними кримінальними справами, а інших -- карати замість тих, кого не вдасться дістати. І так, поки одні з другими не забашляють, щоб сбУ-шники відчепились і вчепились до когось іншого, або щоб відволіклись на переведення чергових подачок-хабарів у готівкову валюту.
То для сбУ звично: не вірите -- запитайте самого Наливайченко, тільки акуратно, з могоричем, в неофіційній обстановці, бо офіційно сбУ -- то надчистий позитив.
У відповідь

від: ЗУрепубліка Місто: Львув
08.07.2014 20:33
все так і було і буде.

від: Козарлюга
06.07.2014 16:18
Ясна річ, що Глазьєва ніхто і ніколи до Лук'янівки з Кремля не привезе, а от Царьова, судячи з усього, навіть і не збиралися... Цей Шариков явно під захистом СБУ! Може він подвійний агент? ;-) Взагалі, починати потрібно з Януковича. Ото падло реальне! Чого питати в когось - звідки гроші на диверсії в Україні, коли тільки сліпий не бачить, що те - награбовані та чудово вивезені Зеком міліарди народних грошей!
У відповідь

від: Елена
08.07.2014 00:48
Такое впечатление что в нашей дорогой многострадальной Украине нет ни умных ни честных чиновников! Помог майдан, взяли власть, но Крым-то прорсрали. Хотя некоторые крымчане и надеются, что их освободят от российской оккупации, но это вызывпает большие сомнения. Главы всех силовых ведомств, прийдя к власти только становились миллионерами и разваливали всё. Боже, помоги Украине!
У відповідь

від: КА Місто: ЛУГАНСЬК
07.07.2014 08:57
УРЯДУ НЕОБХІДНО ПРИЗНАЧИТИ ГРУПУ КОМПЕТЕНТНИХ ЮРИСТІВ ЯКІ ПОВИННІ ЗРОБИТИ ВСЕ ЩОБ ПОВЕРНУТИ
В УКРАЇНУ ВСІ ВКРАДЕНІ У НАРОДА УКРАЇНИ КОШТИ.
ВІДОМО ЩО ЮРИСТИ КРАЇН ДЕ ТРИМАЮТЬ ВКРАДЕНІ
КОШТИ НАРОДУ УКРАЇНИ ЗРОБЛЯТЬ ВСЕ ЩОБ ЦІ КОШТИ НЕ ПОПАЛИ ДО УКРАЇНИ.
ПРИКЛАД ІЗРАЇЛЬ КРАДІЮ №2 САВІЦКОМУ УЖЕ НАДАВ
ГРОМАДЯНСТВО.
І ЩЕ ВІДКРИТІ КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ БІЛЯ 1000 БУДУТЬ
РОЗГЛЯНУТІ ЧЕРЕЗ НАПЕВНО 100РОКІВ,ГАНЬБА

від: Л Місто: Ю
06.07.2014 15:52
Я доволен, не тому что Россия дестабилизирует обстановку в Украине, а тому что благодаря этому Украина очистится от всего мусора во власти что есть. Это как болезнь. Или организм помрёт если он не жизнеспособен или выживет, выздоровеет очистившись от накопившихся в нём шлаков.

від: Геннадий
06.07.2014 15:19
Ничего у него не получиться. Видно в России полный пипец настает. Путлер хочет найти все большие способы что бы занять мозги русского народа от насущных проблем. Настало время поставить хама на место.
У відповідь

від: лена Місто: киев
07.07.2014 18:22
Не не ну понятно что митинговать это не работать! А особенно сейчас ведь официально можно гавкать вот и начнется,и ведь гавкать громче всего будут те кто и при Януковиче плохо жил . Я например работать буду и мне будет не до митингов и не до ,,золотой осени,,
У відповідь

від: ЗУрепубліка Місто: Львув
08.07.2014 20:35
работай..если у тебя есть работа и платят достаточно, чтоб наги не протянуть. трудись на благо хозяина.

від: Дмитро - вох
06.07.2014 14:56
Росія радже путлєр з Глазьєвим та Царьйовим щось нового придумають на дистебілізацію в Україні на осінь,,, бо Росії через демократизацію в Україні буде неможливо продовжувати диктатуру радянської минувшини ,,

від: Инга Місто: Харьков
06.07.2014 14:36
Почему же нельзя арестовать Царёва в таком случае, лишён- ного к тому же и депутатского звания и иммунитета. Дефили- рует "красавец" в Москве, участвует во всех шоу по поводу Украины, солидаризуется с Дугиным, Жириновским... ТК РТР и другие, "Воскресное шоу" с Соловьёвым...

від: неизвестный Місто: киев
06.07.2014 13:47
Интересно что они еще хотят

від: тракторист
06.07.2014 13:30
Значит, типа Глазьева могут призывать к межнациональным конфликтам, и межгосударственным тоже, "остальным" нельзя. Опять "закон" под себя", ну-ну.
Только кто эти "законы" соблюдать будет, если они "под себя"-? Если не соблюдают те, кто на них сидит, то остальным они вообще "по барабану".
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
ДОЛУЧАЙСЯ!

 

«Доведеться менше їсти» – москвичка про санкції 

 

Українська армія укріплює свої позиції під Донецьком

 

Крим Реалії: Чому в анексованому Криму неможливо купити чи продати квартиру або будинок?

Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Гіркін поставив ультиматум Росії, погрожуючи втечею з України – Матюхін

Ситуація в зоні АТО 10 серпня

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко

Провідні постачальники продовольства до Росії (2013)

 

 

Перелік необхідних речей для мобілізованих

ФОТОГАЛЕРЕЇ

Майдан після очищення від барикад

Сатирою по сепаратистах. Художники підпілля Донбасу

В інших ЗМІ