11 серпня 2014, Київ 03:24
Аудіо меню
Internet TV
Розклад
Наші хвилі
Як слухати

Online TV Радіо Свобода
 Щоб допомогти армії у Дніпропетровську провели доброчинний фестиваль
ВАША СВОБОДА

УСІ НОВИНИ / Політика

ОБСЄ закликає Росію повернути Україні Крим і деокупувати Грузію

x

ОБСЄ закликає Росію скасувати анексію Криму, провести деокупацію території Грузії і виконувати міжнародні зобов’язання. Про це йдеться у підсумковій резолюції Парламентської асамблеї ОБСЄ, ухваленій на 23-й сесії ПА ОБСЄ, що відбулася у Баку.

Парламентська асамблея ОБСЄ у резолюції «наголошує на важливості дотримання принципів непорушності кордонів і територіальної цілісності, мирного врегулювання спорів, рівності прав і самовизначення народів, закріплених у Гельсінському заключному акті, закликає Російську Федерацію скасувати анексію Автономної Республіки Крим та міста Севастополь».

ПА ОБСЄ також «закликає Росію до виконання зобов’язань, згідно з угодою про припинення вогню від 12 серпня 2008 року щодо деоккцупаціі грузинської території і до дотримання основоположних принципів міжнародного права».

У вівторок Парламентська асамблея ОБСЄ ухвалила резолюцію, автором якої є заступник керівника делегації США на ПАЛБСЄ Бенджамін Кардин. У цьому документі ОБСЄ засудила окупацію Росією території України і висловила жаль з приводу продовження дій Росії, спрямованих на дестабілізацію в Україні.

 



Щоб залишити коментар і мати більшу можливість у спілкуванні з іншими учасниками форуму, Ви можете зареєструватися. Частина важливих публікацій потрапляє і на сторінку Радіо Свобода у Facebook. Там коментувати можна без участі модератора.


ПОВЕРНУТИСЯ НА ГОЛОВНУ

Важливе на Свободі

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Українські військові ведуть бої за Красний Луч – РНБО

МВС ідентифікувало й починає затримання осіб, які співпрацювали з «ДНР» і «ЛНР»

Росія готувалася ввести «миротворців», провокацію зірвано – Чалий

Уряд пропонує дозволити заочний суд над чиновниками, які перебувають у розшуку

Українські санкції проти Росії і «Сім’ї»: на кону банки, ліцензії

У разі вторгнення в Україну Росію чекає глибока ізоляція – генсекретар НАТО

 Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

Анексія Криму вже вдарила по авіакомпаніях Росії

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко


Форум закрито
Відсортувати коментарі:
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
від: Путин Місто: Москалия
05.07.2014 23:32
Меняю Ростов и Новгород на Крым !

від: Межгорец Місто: Межигорье
05.07.2014 18:04
ю, из Донецка - ты точно белены из зомбоящика "переел":)))) Какие янки в Крыму?:))) Та то ж твой путлер захватил Крым - и уже подтвердил это мировой прессе :))) http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?rossiya_ne_mogla_dopustit_chtobi_russkiy_krim_stal_chastyu_nato__putin&objectId=450819&lang=ru
И это такие живут у Данецке? :))))))) Террористы Славянска бомбили своих...- аудио-переговоры канала zello "Славянск не сломить" https://www.facebook.com/photo.php?v=1449382868646066
Да и в Московии - тоже такие же!:)) «Золотое кольцо» - Виїхали з Москви, далі на Суздаль, Нижній Новгород, поверталися через Заволжя, а далі через Іваново у Москву", - йдеться в сюжеті ТСН. http://glavnoe.ua/news/n180472

від: Анонім
04.07.2014 23:12
Es lebe der Ukraine !

від: nn Місто: n
04.07.2014 14:16
а приднестровье, нагорный карабах, чечня

від: Ю Місто: ДОНЕЦК
03.07.2014 20:02
ЯНКИ УБИРАЙТЕСЬ С КРЫМА,ЧТОБЫ ВАШЕГО ДУХУ ТАМ
БОЛЬШЕ НИКОГДА .

від: Данило Байстрі Місто: Прага
02.07.2014 22:22
Крим -це біль... Біль, причинена, на превеликий жаль, спочатку самою Україною, її бездарною владою, яка 23 роки займалась вирощуванням "золотих батонів", а вже потім посилена злодієм путлером. Якщо агресори з Криму не підуть, надіятись на щось добре між сусідами немає ніякого сенсу. Тільки протистояння, тільки боротьба...
У відповідь

від: Flint Місто: Москва
04.07.2014 14:06
Не помню, а референдум в Крыму от 1954 года о вхождении полуострова в состав Украины чем закончился ?
У відповідь

від: Василь
04.07.2014 22:15
Закончилось передачей Крыма Украине из-за неудобства оторванности полуострова от материковой части России , а взамен к России присоединили на севере территории к Брянской и Белгородской областям. Да только у российских властей ( да и народа) память на эти вещи коротка, запамятовали возвращать эту часть обратно.
У відповідь

від: Правда Місто: Київ
04.07.2014 17:20
Тем, что в забыченый брагохлёбами Крым украинцы централизовано провели воду, электричество и газ. Сделали Крым пригодным для сельського хозяйства. А что лапотники полезного сделали?

від: Межгорец Місто: Межигорье
02.07.2014 21:56
ю, из Донецка, ты точно белены из зомбоящика "переел":)))) Какие янки в Крыму?:))) Та то ж твой путлер захватил Крым - и уже подтвердил это мировой прессе :))) И это такие живут у Данецке? :))))))) Террористы Славянска бомбили своих...- аудио-переговоры канала zello "Славянск не сломить" https://www.facebook.com/photo.php?v=1449382868646066
Да и в Московии - тоже такие же!:)) «Золотое кольцо» - Виїхали з Москви, далі на Суздаль, Нижній Новгород, поверталися через Заволжя, а далі через Іваново у Москву", - йдеться в сюжеті ТСН. http://glavnoe.ua/news/n180472
У відповідь

від: Анонім Місто: Север
03.07.2014 10:27
Межгорец.Московии не существует от Ивана третьего.Надо бы книжечки почитывать,а потом комментировать.Для начала хотя бы Арнольда Тойнби ибо там написано шо такое Московия ,а шо Россия как универсальное государство.
Идеи Билинского замало для понимания нашего прошлого ибо есть люди ,которым шпала не падала на голову и писали они историю исходя только из наличиствующих источников.
У відповідь

від: OlegRoman Місто: Bratislava
03.07.2014 19:45
...шо? такоє..." інтелект і начитаність" Анонізма с Сєвєра.
Чітайтє, завідуйтє я гражданін Савєтскава Саюза.
Bratislava Praha.
У відповідь

від: Ната Місто: Одесса
03.07.2014 18:02
Тоесть как это Московии не существует? Сушествует Москва, вот она-то и была когда-то деревушкой, преобразовавшейся в Московию)) Хочешь тебе напомню, как переводится Московия из финского языка? -Болото!!! Хе-хе-е!!Но кому же хочется всю жизнь болотом зваться? Вот и решила ваша орда вспомнить, что вы из Киевской Руси выходцы)) И назвали себя Россией))И много Империй и стран уже не существуют в том виде, в каком они раньше были и названия их поменялись..И Киевской Руси уже не существует, а есть Украина, и Римской империи нет, а есть Италия)) И т.д. И как бы вы там ре гундели и не переписывали историю, что дескать мы-это все вы- напрасная трата времени и сил) Есть еще ведь и мирвая история, мировые карты мира, их-то не перепишешь ))Вот и сейчас Россия трезвонит, дескать Крым входит в состав России.. Ну и что из этого? Хоть на всех заборах это напишите- ничего это не изменит, так как во всех картах мира Крым будет значится как Украина, потому что все высокоразвитые) страны мира не признали тот факт, что Крым входит в РССФР)) И продолжают все вопросы касающиеся Крыма обговаривать только с Украиной. Взять хотя-бы пример недавний, что крымские золотые украишения были до аннексии Россией Крыма отправлены в Европу на вставку, а недавно выставка закончилась и эти сокровища передали Украине, игнорируя всякие там "ноты протеста" и возмущения РСФСР))) Так будет и по всем остальным вопросам) Пока Крым накодится под Россией-он будет мертвой зоной для всего цивилизованного мира)

від: ю Місто: донецк
02.07.2014 20:44
ЯНКИ УБИРАЙТЕСЬ С КРЫМА .АГРЕСОР И ГАРАНТ НЕЗАВИ
СИМОСТИ УКРАИНЫ НАРУШИЛ В МИРЕ ПОРЯДОК.

від: Не останавливаться Місто: этом
02.07.2014 20:29
Действие ОБСЕ - в правильном направлении.

від: Вася
02.07.2014 19:34
Как украинец могу только одно слово в ответ ОБСЄ сказать: "санкции". Или три слова: "очки ночного видения".
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
ДОЛУЧАЙСЯ!

 

«Доведеться менше їсти» – москвичка про санкції 

 

Українська армія укріплює свої позиції під Донецьком

 

Крим Реалії: Чому в анексованому Криму неможливо купити чи продати квартиру або будинок?

Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Гіркін поставив ультиматум Росії, погрожуючи втечею з України – Матюхін

Ситуація в зоні АТО 10 серпня

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко

Провідні постачальники продовольства до Росії (2013)

 

 

Перелік необхідних речей для мобілізованих

ФОТОГАЛЕРЕЇ

Майдан після очищення від барикад

Сатирою по сепаратистах. Художники підпілля Донбасу

В інших ЗМІ