10 серпня 2014, Київ 22:07
Аудіо меню
Internet TV
Розклад
Наші хвилі
Як слухати

Online TV Радіо Свобода
 Щоб допомогти армії у Дніпропетровську провели доброчинний фестиваль
ВАША СВОБОДА

УСІ НОВИНИ / Політика

США запровадили нові санкції проти Росії

x

Сполучені Штати запроваджують нові санкції проти Росії. За повідомленням Міністерства фінансів США, санкції стосуватимуться кількох провідних російських банків і енергетичних компаній.

Йдеться, зокрема, про державі російські компанії «Роснєфть», державний банк «Внєшекономбанк», компанію «Новатек», яка займається видобутком газу, «Газпромбанк», який є фінансовим підрозділом російського енергетичного монополіста «Газпрому».

Окрім цього санкції будуть запроваджені ще проти п’яти росіян – Сергія Бесєди, керівника п’ятої служби ФСБ, віце-спікера Держдуми Росії Сергія Невєрова, міністра у справах Криму Олега Савельєва та радника російського президента Володимира Путіна Ігоря Щеглова.

Наразі у Європейській раді розглядають українська питання.

Лідери ЄС 27 червня висунули вимогу до президента Росії Володимира Путіна щодо реалізації програми деескалації напруженості в Україні. У проекті заяви липневого саміту зазначено, що необхідні заходи не було реалізовано повною мірою. Проект заяви розглядатимуть увечері в четвер на позачерговому саміті лідерів ЄС, і він може зазнати суттєвих змін, зазначає Bloomberg. Офіційно переговори стартували о 19:00 за київським часом у Брюсселі.



Щоб залишити коментар і мати більшу можливість у спілкуванні з іншими учасниками форуму, Ви можете зареєструватися. Частина важливих публікацій потрапляє і на сторінку Радіо Свобода у Facebook. Там коментувати можна без участі модератора.


ПОВЕРНУТИСЯ НА ГОЛОВНУ

Важливе на Свободі

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Українські військові ведуть бої за Красний Луч – РНБО

МВС ідентифікувало й починає затримання осіб, які співпрацювали з «ДНР» і «ЛНР»

Росія готувалася ввести «миротворців», провокацію зірвано – Чалий

Уряд пропонує дозволити заочний суд над чиновниками, які перебувають у розшуку

Українські санкції проти Росії і «Сім’ї»: на кону банки, ліцензії

У разі вторгнення в Україну Росію чекає глибока ізоляція – генсекретар НАТО

 Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

Анексія Криму вже вдарила по авіакомпаніях Росії

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко


Відсортувати коментарі:
Додати коментар (18)
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
від: OlegRoman Місто: Bratislava
18.07.2014 14:14
Відповісти

Бандюга Путін, аби зберегти собі кремлівське сідалище, на мою думку, надіється на виникнення чергового світового побоїща. "Во імя Русского атечества"його рашисти зліквідують кого хочете. І вас також! Їм вічно мало було крові, м'яса та людського горя. Мирне співжиття для них це самоліквідація! A вину за побоїще кремлівський терорист придумає!
I вона належатиме тому, на кого сам покаже.
А ви надійтеся на гуманізм кровавої кремлівської гієни....
Bratislava Praha.

від: Putindebis Місто: Nice
17.07.2014 23:13
Відповісти
Путін придурок і він повинен відповісти за свої дії!
Слава Україні!
Окупантам кара!
У відповідь

від: Roman Місто: Nice
17.07.2014 23:31
Відповісти
Світ хоче миру, а цей нелюд неадекватний хоче війни....
За все прийдеться відповісти,
Не за горами кара для росії- за все зло...!
Чекати не довго - путин дурак і посліднє х...ло!
Слава Україні!

від: тогда ждем скорой Місто: капитуляции России
17.07.2014 22:46
Відповісти
Америка ввела санкции против России? Тогда ждем скорой капитуляции России. Хотя, скорее всего, первой капитулирует Америка. А потом Россия. Из чувства сострадания.

У відповідь

від: Анонім
18.07.2014 02:58
Відповісти
ЭТИ санкции саму Америку доведут до полного развала ее экономики .И бедные Американцы едут в РОССИЮ что-бы выжить и не подохнуть с голоду.

від: Spark Місто: España
17.07.2014 22:45
Відповісти
GOD BLESS AMERICA!

від: Fr. Victor Місто: Luhansk is UKraine
17.07.2014 13:12
Відповісти
Я бы тоже радовался, если бы верил в эти "санкции". Недавно почитал американских и английских аналитиков на Yahoo, и нашел подтверждение своему неверию в эти "санкции". Американские и европейские компании отказываются применять "санкции", поскольку в сучае их применения, они должны будут уволить десятки тысяч своих сотрудников из-за "какой то там" Украины.
Словосочетание "Сполучені Штати запроваджують нові санкції проти Росії" на самом деле говорит об очередном пустословии и не более того.

Другое дело что США могут чаще чем Европа делать такие, ни к чему не обязывающие Россию, заявления.
Эти заявления ничего не меняют. Россия безнаказанно продолжает убивать украинцев в Донецке и Луганске и испепелять инфраструктуру под аккомпонемент заявлений США о мифических санкциях и выражений "глубокой обеспокоенности" Европейскими политиками.
Помню, в начале 90-х один европейский политик на российском ТВ сказал, что Европе нужна Украина примерно с 27 миллионами населения.
Так что, нечему радоваться.

від: reks Місто: spain
17.07.2014 10:07
Відповісти
Одне розумію,що санкції дуже ефективні,тому що капутлер вие з ярості і погрожуе США.

від: Lad Yasen
17.07.2014 09:25
Відповісти
Санкції Заходу стосовно Росії зможуть дати ефект через кілька місяців, а то й пізніше. Передусім це не можливість перекредитуватися, що призведе до зупинки багатьох бізнеспроектів, що в свою чергу призведе до буксування економіки, звільнення працівників, зменшення поступлень до бюджету й замороження багатьох інфраструктурних проектів та соціальних програм. Путін це усвідомлює, але він також розуміє, що це все станеться не одразу після оголошення про застосування санкцій. У нього є період часу, щоб довести свою справу в Україні до завершення ще до того, коли вплив санкцій буде незворотній чи особливо відчутний. А завдання в Україні для нього, як ми бачимо, - створити зону нестабільності та тероризму, при цьому надавши терористам політичного статусу, для чого підписати міждержавні угоди, таким чином затягнути конфлікт на десятиріччя. З такою кровоточивою раною Україна буде слабкою, а питання євроінтеграції буде взагалі не можливо підняти. Досягнувши такого результату Путін зробить вигляд, що "включив задню" і що причин для санкцій вже нема. Деякі європейські політики будуть тільки раді цьому. Зафіксується статус-кво по Україні, а з Росією проведуть чергове "перезавантаження". Виходячи з цього, то не варто сподіватися, що санкціями проти Росії буде вирішено проблему з російською агресією. У нас нема стільки часу.

від: Степан Місто: Київ
17.07.2014 08:24
Відповісти
Європейці після виведення радянських військ з Європи І об"єднання ФРН дуже швидко забули про це і всеціло зайнялись облаштуванням євродому.А Путін-збором дурнуватих грошей,які йому барською рукою за енергоносії сипала Європа,приспана своїм власним добробутом.На відміну від арабських шейхів ,які вважають за свій першочерговий обов"язок дбати про добробут підлеглих,Кремлівські керівники підігруючи Путіну в його нездоровому прагненнні до самоутвердження і намаганні доказати свою зверхність над світом,спрямували всі зароблені в кишеню володарю і на створення новітніх систем озброєння.Байка про "русский мир"-придумана по ходу,коли діагноз "імператора" вже зрозуміли всі наближені,що з подвійною силою почали рухатися на напівзігнутих і оспівувати його одами ."Третя світова-неминуча"-роками зомбують свідомість росіян,але ні слова про її наслідки для Росії і світу.Хіба можна співставити спад економіки,якої так боїться Європа,з ядерною зимою.Підрив ядерних зарядів,навіть над територією інших країн чи океану ,майже не залишає шансів цивілізації на життя,а про рівень життя і не йдеться.Зараз в моді споживацьке суспільство,що купує автомобілі,займається "сексом"і весь час щось жує дивлячись в монітори.Пора їм показати на цих моніторах трагедію Хіросіми і Нагасакі.Апетит це зіпсує,але люди будуть жити цивілізовано і надалі не буде потреби братися за кремнієву сокиру і дерев"яний плуг.

від: юрий
17.07.2014 07:46
Відповісти
большое спасибо всем друзьям в США, президенту и сенаторам. а также дружественному американскому народу за помощь Украине в эти дни когда идет неприкрытая и в тоже время необъявленная война со стороны РФ. Спасибо всем друзьям! Хотелось бы чтобы к санкциям присоединилась и Европа, но повидимому демократические ценности там стоят денег.

від: ПХО
17.07.2014 06:29
Відповісти
Так виглядає , що ЄС не розуміє , що без серйозного тиску на путлера, є надзичайно великий шанс залишитись без москальських енергоносіїв взимку. Україна буде боронити себе до останнього і де є гарантія що нафто та газопроводи будуть недоторкані.Вони мають діяти в одному форваторі з США і тільки тоді можливо окупанти з півночі відступлять. До сьогодні добре, що хоч США ведуть послідовну політику. Хоч нам українцям би хотілось набагато більшого, згадуючи Будапештський моморандум 1994 року.
Коментарі, сторінка з 2
    Вперед 
ДОЛУЧАЙСЯ!

 

«Доведеться менше їсти» – москвичка про санкції 

 

Українська армія укріплює свої позиції під Донецьком

 

Крим Реалії: Чому в анексованому Криму неможливо купити чи продати квартиру або будинок?

Спецслужби Росії знищують ватажків терористів – РНБО

 У лавах бойовиків – паніка, «Стрєлок» готується відступити – сили АТО

Гіркін поставив ультиматум Росії, погрожуючи втечею з України – Матюхін

Ситуація в зоні АТО 10 серпня

Замість «Боїнга» бойовики планували збити літак «Аерофлоту» – Наливайченко

Провідні постачальники продовольства до Росії (2013)

 

 

Перелік необхідних речей для мобілізованих

ФОТОГАЛЕРЕЇ

Майдан після очищення від барикад

Сатирою по сепаратистах. Художники підпілля Донбасу

В інших ЗМІ