This version of the page http://www.zaukrainu.org/articles/2002 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-04. The original page over time could change.
В’ячеслав Кириленко: У питанні енергобезпеки України Уряд діє публічно, відкрито і не боячись відповідальності | Офіційний сайт партії "За Україну!"
В’ячеслав Кириленко: У питанні енергобезпеки України Уряд діє публічно, відкрито і не боячись відповідальності

 Лідер партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко виступив у Верховній Раді України на підтримку внесених Кабміном законопроектів, спрямованих на реформування газового ринку та зниження енергозалежності України від газового диктату Кремля.

«Безумовно кожен уряд заслуговує на критику, тільки що, на мою думку, цей якраз найменше, тому що він діє публічно, відкрито і не боячись відповідальності. Такого за часи новітньої незалежності України у нас не так часто і бувало.

В чому «помилка» уряду із цими законопроектами?

Перша "помилка". Уряд веде послідовну проукраїнську політику – це "помилка" я кажу в лапках. І тому всі ті, хто тут представляє п'яту колону газпромівську, вони звичайно докладають зусиль, щоб законопроект не пройшов.

І друга, в лапках "помилка" цього уряду. Внесли законопроект, не попрацювавши із місцевими парламентськими олігархами. Кажуть, єдиний оператор газотранспортної системи, а тут сидять акули з якими наперед не поділились.

Тому я думаю, що треба у цих двох законопроектах уряд принципово підтримати. Саме тому, що він так відкрито і рішуче діє. Вчора вже з боку уряду пролунало: якщо в першому читанні парламент голосує, то в уряді готові разом з парламентом розглянути критерії єдиного оператора газотранспортної системи. Будь ласка, профільний комітет публічно сідайте, під телекамерами і визначайте хто ця структура, яка буде єдиним оператором, а потім вносьте в парламент і разом затвердимо», - заявив В’ячеслав Кириленко.

Пізніше Верховна Рада з другої спроби підтримала у першому читанні внесені Кабміном законопроекти про особливий період у паливно-енергетичному комплексі (4117а) та  про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи управління Єдиною газотранспортною системою України (4116а)


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ
Нарешті сталося!
ЗАБОРОНА ЯК ВСТАНОВЛЕНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Верховна Рада прийняла закон В’ячеслава Кириленка щодо юридичних підстав для розпуску фракції КПУ
В’ячеслав Кириленко вніс законопроект, який дозволить розпустити фракцію комуністів в українському парламенті.
Мале НАТО
Кириленко відвіз для бійців АТО тепловізор
В’ячеслав Кириленко разом з українськими благодійниками та іншими народними депутатами вніс до парламенту пакет законопроектів, спрямованих на сприяння розвитку благодійництва в Україні.
В’ячеслав Кириленко ініціював в парламенті продовження та удосконалення податкових пільг для вітчизняних книговиробників та захист книжкового ринку від російського імпорту.
В’ячеслав Кириленко звернувся до Віталія Кличка із запитом припинити незаконні побори з киян за повірку лічильників води
В’ячеслав Кириленко звернувся до Арсенія Яценюка із запитом щодо негативних наслідків відновлення будівництва Канівської ГАЕС.
ГОЛОВНЕ
ЗАБОРОНА ЯК ВСТАНОВЛЕНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Блог В'ячеслава Кириленка на "Українській правді" 24 липня 2014 р.
1  |  2  |  3  |  4  |  5
В'ячеслав Кириленко в Твітері
Регіональні представництва
Архів
Вступити в партію
Написати листа