This version of the page http://www.zaukrainu.org/articles/2000 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-04. The original page over time could change.
В’ячеслав Кириленко звернувся до Віталія Кличка із запитом припинити незаконні побори з киян за повірку лічильників води | Офіційний сайт партії "За Україну!"
В’ячеслав Кириленко звернувся до Віталія Кличка із запитом припинити незаконні побори з киян за повірку лічильників води

 Лідер партії «За Україну!»В’ячеслав Кириленко звернувся із депутатським запитом до Київського міського голови, голови КМДА Віталія Кличка у звязку із незаконними вимогами київських ЖЕКів до киян проводити регулярну повірку лічильниківводи за їх власний рахунок.

Як зазначено у запиті, мешканці Києва повідомляють, що у платіжці на сплату житлово-комунальних послуг міститься оголошення про вимогу забезпечити повірку квартирних засобів обліку води, які експлуатуються понад 3 роки. Також там зазначено, що у разі не проведення повірки розрахунки будуть здійснюватися за нормами споживання або за будинковими засобами обліку. Окрім того, ЖЕКи попереджають, що відповідні роботи мають здійснюватися за рахунок мешканців. Зокрема, такі вимоги висуваються до київських споживачів, яким надає послуги ЖЕК-513 та інші ЖЕКи.

«Разом з тим, відповідно до ч.3 ст.28 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» періодична повірка, обслуговування та ремонт квартирних засобів обліку здійснюються за рахунок підприємств і організацій, які надають послуги з електро-, газо, - тепло- і водопостачання. Пунктом 9 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005р. N630 встановлено, що періодична повірка здійснюється за рахунок виконавця (суб'єкт господарювання, предметом діяльності якого є надання житлово-комунальної послуги споживачу відповідно до умов договору)», - йдеться у запиті.

«Вимога проводити повірку за рахунок споживачів є незаконною. Окрім того, відповідно до законодавства ані ЖЕКи, ані інші підприємства, що надають житлово-комунальні послуги,  не мають права в односторонньому порядку відмовлятись від врахування показників засобів обліку води при визначенні розміру плати за надані послуги. Тому я закликаю Київського міського голову втрутитись у ситуацію та вжити усіх можливих  заходів для припинення порушення законодавства з боку житлово-комунальних підприємств у м. Києві», - заявив В’ячеслав Кириленко.


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ
Нарешті сталося!
ЗАБОРОНА ЯК ВСТАНОВЛЕНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Верховна Рада прийняла закон В’ячеслава Кириленка щодо юридичних підстав для розпуску фракції КПУ
В’ячеслав Кириленко вніс законопроект, який дозволить розпустити фракцію комуністів в українському парламенті.
Мале НАТО
Кириленко відвіз для бійців АТО тепловізор
В’ячеслав Кириленко разом з українськими благодійниками та іншими народними депутатами вніс до парламенту пакет законопроектів, спрямованих на сприяння розвитку благодійництва в Україні.
В’ячеслав Кириленко ініціював в парламенті продовження та удосконалення податкових пільг для вітчизняних книговиробників та захист книжкового ринку від російського імпорту.
В’ячеслав Кириленко: У питанні енергобезпеки України Уряд діє публічно, відкрито і не боячись відповідальності
В’ячеслав Кириленко звернувся до Арсенія Яценюка із запитом щодо негативних наслідків відновлення будівництва Канівської ГАЕС.
ГОЛОВНЕ
ЗАБОРОНА ЯК ВСТАНОВЛЕНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Блог В'ячеслава Кириленка на "Українській правді" 24 липня 2014 р.
1  |  2  |  3  |  4  |  5
В'ячеслав Кириленко в Твітері
Регіональні представництва
Архів
Вступити в партію
Написати листа