This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/Volvo_Concept_Award (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-29. The original page over time could change.
VOLVO CONCEPT XC COUPE ОТРИМУЄ НАГОРОДУ «КРАЩИЙ КОНЦЕПТ» ПРИСУДЖЕНУ НА МІЖНАРОДНОМУ АВТОСАЛОНІ 2014 У ДЕТРОЙТІ / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

VOLVO CONCEPT XC COUPE ОТРИМУЄ НАГОРОДУ «КРАЩИЙ КОНЦЕПТ» ПРИСУДЖЕНУ НА МІЖНАРОДНОМУ АВТОСАЛОНІ 2014 У ДЕТРОЙТІ

Volvo Concept XC Coupe було офіційно презентовано на Міжнародному Автосалоні 2014 у Детройті.

Томас Інгенлат, старший віце - президент з дизайну Volvo Car Group та його команда презентують Concept XC Coupe, демонструючи можливості нової архітектури масштабованої платформи (Scalable Product Architecture), яка в майбутньому стане основою більшості автомобілів Volvo, починаючи з абсолютно нового ХС90 прем’єра якого запланована на кінець поточного року.

Інтер’єр концепту було додатково представлено на окремому екрані у форматі 1:1, що дозволило продемонструвати кожну деталь та її функціональність усім присутнім на стенді.

Впродовж цього тижня Volvo Concept XC Coupe отримав дві визначні нагороди дизайну: «Кращий концепт» від 2014 EyesON Design Awards на Міжнародному автосалоні 2014 у Детройті та нагороду «Краще поєднання кольору, графіки та матеріалів».

«Для мене це велика честь і я, звичайно ж, дуже радий. Це захоплююче, адже отримані нагороди підтверджують, що новий напрямок дизайну Volvo цінується не тільки споживачами, а й провідними особами зі сфери дизайну автомобілів. Та Volvo Cars тільки розпочала свою подорож з новим напрямком дизайну», - зазначив Томас Інгенлат.

EyesON Design Awards – щорічна церемонія, яка проводиться в рамках Міжнародного Автосалону в Детройті. Детальна інформація за посиланням: http://www.eyesondesign.org/auto-show-awards/

"Віннер Автомотів" офіційний диллер автомобілів Volvo.

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел. 496 00 06
факс. 496 45 83
e-mail : volvo@winnerauto.ua

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д