This version of the page http://adm.km.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-28. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Інформація про надзвичайні ситуації та події, які мали місце на території області в період з 14 липня по 20 липня 2014 року
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень зареєстровано 1 НС;
- від початку року зареєстровано 3 надзвичайні ситуації (у 2013 році – 2);
22 07 2014
Докладніше ...


"Флеш-моб" на підтримку українських військових
Для підняття патріотичного почуття та моральної підтримкм українських військових на Сході України, Благодійний фонд "КАЛИНКА" з 11:00 год. 20 липня 2014 року організовує "флеш-моб" по вул. Проскурівській, суть якого полягає у тому, що всі заклади, за нашим проханням, на даній вулиці розмістяь на своїх торгових площах розпізнавальні знаки (матерію, прапор) національного кольору.
Фонд також просить усіх, хто планує відвідати вул. Проскурівську 20 липня, прийти у національних кольорах.
18 07 2014
Докладніше ...


Акція "Збережи довкілля!"
На Хмельниччині триває акція "Збережи довкілля". Метою акції є безкоштовний збір від населення (фізичних осіб) відпрацьованих батарейок та інших елементів живлення, формування у населення високого рівня екологічної свідомості та культури, розвитку естетичних здібностей, поширення екологічних знань серед учнівської молоді тощо.
17 07 2014
Докладніше ...


Інформаційні стенди центрам надання адміністративних послуг від газети “Все про бухгалтерський облік”
Реформування сфери адміністративних послуг – це перший крок на шляху реалізації комплексної реформи з децентралізації влади.
За міжнародною практикою “серцевина” реформи сфери адмінпослуг – центри надання адміністративних послуг, що сьогодні працюють в усіх районах області та містах обласного значення.
Забезпечення максимально зручних умов доступу громадян до інформації про новий порядок отримання адмінпослуг є важливим аспектом їх ефективної роботи.
16 07 2014
Докладніше ...


Діяльність Північно-західної Держінспекції з ядерної та радіаційної безпеки Держатомрегулювання на території Хмельницької області у ІІ кварталі 2014 року
Північно-західна державна інспекція з ядерної та радіаційної безпеки є територіальним органом Державної інспекції ядерного регулювання України і забезпечує реалізацію державної політики у сфері використання ядерної енергії на територіях Волинської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей.

14 07 2014
Докладніше ...


Довідка про події та пригоди, які мали місце на території області в період з 7 липня по 13 липня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 19 людей та травмовано (госпіталізовано) 20 людей;
2.1. Пожежі:
- протягом тижня зареєстровано 11 пожеж, люди не постраждали;
2.2. Дорожньо-транспортні пригоди з травмуванням або загибеллю людей:
- протягом тижня зареєстровано 16 ДТП, в яких загинуло 3 та травмовано 15 людей;
14 07 2014
Докладніше ...


Живе і годує ріка Дністер
Дністер є другою за розмірами рікою України та найбільшою в межах Хмельницької області.
В басейні р.Дністер на території області найбільші забори поверхневої води протягом 2013 року здійснювали КП «Міськтепловоденергія» для забезпечення господарсько-побутових потреб населення м. Кам’янця-Подільського та ВАТ «Подільський цемент» для забезпечення власних виробничих потреб, а також орендарі ставків.
14 07 2014
Докладніше ...


До Дня Дністра
Щорічно, починаючи з 2010 року, відповідно до рішення Басейнової ради ріки Дністер, у другу суботу липня відзначається День Дністра – однієї із великих європейських річок, яка протікає територіями України, Молдови і Придністров’я.
Дністер є другою за розмірами рікою Українита найбільшою в межах Хмельницької області. До басейну Дністра належить майже 38 відсотків території області (довжина в межах області 152 км).
11 07 2014
Докладніше ...


Інформація про роботу державних інспекторів праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Хмельницькій області впродовж січня-червня 2014 року
Державні інспектори праці у ТДІзПП у Хмельницькій області здійснюють постійний контроль за дотриманням трудового законодавства, у тому числі щодо своєчасної виплати заробітної плати на суб’єктах господарювання всіх форм власності.
З початку 2014 року державними інспекторами праці охоплено перевірками 412 підприємств, в яких здійснено 441 первинну та повторну перевірки виконання вимог приписів.
10 07 2014
Докладніше ...


Життя Хмельниччини протягом ІІ кварталу

Згідно з регламентом, Хмельницька облдержадміністрація здійснює щорічне та щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
08 07 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Наступна >>

Архів новин || Пошук новин

 

 Новини

Довідник
Хмельницького регіонального штабу з розміщення громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів ведення антитерористичної операції в інші регіони України


Нам вдалося створити нові Збройні Сили - Президент у навчальному центрі Національної гвардії
Президент України Петро Порошенко відвідав Першу оперативну бригаду Національної гвардії у навчальному центрі «Нові Петрівці» під Києвом. Глава держави ознайомився з сучасними зразками озброєння та військової техніки, які будуть відправлені до зони проведення антитерористичної операції.
28 07 2014
Докладніше ...


На Хмельниччині обмолочено 22% ранніх зернових культур
В Хмельницькій області обмолочено 22% ранніх зернових культур. Про на засіданні колегії Департаменту агропромислового розвитку повідомив голова облдержадміністрації Леонід Прус 25 липня.
«Якщо у Волочиському районі зібрано зернових на 38% площ, Теофіпольському та Дунаєвецькому – 30%, то у Летичівському районі обмолочено лише 6% ранніх культур, Віньковецькому – 11%, Шепетівському та Ярмолинецькому по - 13%», - наголосив очільник області.
26 07 2014
Докладніше ...


На Хмельниччині цьогоріч працюватиме 5 цукрових заводів
Цього року у сезон цукроваріння планують запустити 5 заводів, проти 4 минулого року. Про це зазначив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус, вітаючи учасників регіональної конференції цукровиків України «Можливості нарощення продуктивності, сировинної бази підприємства в сучасних умовах та перспективи використання альтернативних видів палива», яка відбулась на базі ТОВ «ТД «Шепетівський цукор».
Зокрема, планується, що працюватимуть ВАТ «Теофіпольський цукровий завод», ПАТ «Шепетівський цукровий комбінат», ПАТ «Красилівський цукровий завод», «Наркевицький цукровий завод», ТОВ «Старокостянтинівцукор».
26 07 2014
Докладніше ...


Міський голова Кам'янця-Подільського зустрівся з підприємцями ринку
24 липня міський голова Михайло Сімашкевич зустрівся з підприємцями ринку для обговорення питань, які їх наразі цікавлять.
На початку зустрічі представники ринку повідомили про те, що вони створили власну громадську організацію, яка нараховує близько 1500 осіб, і в подальшому вони вивчатимуть всі питання, які стосуватимуться роботи їхнього підприємства.
25 07 2014
Докладніше ...


На Хмельниччині реалізується пілотний проект з регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою

У Департаменті охорони здоров'я Хмельницької облдержадміністрації відбулася селекторна нарада Міністерства охорони здоров'я. В режимі онлайн з регіонами обговорили питання реалізації пілотного проекту МОЗ щодо регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою на 2014 рік.
25 07 2014
Докладніше ...


Інвестори отримали привабливі умови для входження на ринок теплової енергетики
Тепло в оселях українців цієї зими буде не зважаючи на припинення постачання імпортного природного газу. Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов в ефірі радіо «Ера».

За його словами, в 2010 році комунальна теплоенергетика споживала 11 млрд. 800 млн. кубів газу, в 2013 - вже 10 млрд. 100 млн. кубів газу, тобто на 15 % менше, ніж в 2010 році.
25 07 2014
Докладніше ...


Заява Президента України щодо виходу фракцій із коаліції
Вихід двох фракцій зі складу коаліції свідчить, що частина народних депутатів не вчепилася мертвою хваткою за свої крісла, а відчуває настрої виборців і ними керується. Всі опитування громадської думки, як і безпосереднє спілкування з людьми, показують, що суспільство хоче повного перезавантаження влади.
Однак, вихід народних депутатів з коаліції, я впевнений, не має паралізувати роботу парламенту. Верховна Рада зобов’язана й надалі вирішувати питання державної ваги: закон про зміни до державного бюджету, прийняття якого потрібно для фінансування нашої армії
24 07 2014
Докладніше ...


У Хмельницькій області в І півріччі виплачено майже 7 мільйонів гривень заборгованої зарплати

У І півріччі цього року виплачено 6 млн. 994 тис. гривень заборгованої заробітної плати, повністю ліквідовано борги на 15 підприємствах області. Про це сьогодні на черговому засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та робочої групи з питань легалізації зайнятості населення зазначив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.
Він відмітив, що незважаючи на важку суспільно-політичну ситуацію в нашій країні, в області спостерігаються позитивні тенденції у соціальній сфері
24 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
На повну потужність працює техніка у ТОВ «Нові аграрні технології» під час збирання врожаю
У сьогоднішню напружену пору жнив голова Хмельницької райдержадміністрації Роман Дмитришин разом із директором ТОВ «Нові аграрні технології» Іваном Ізбінським ознайомились із ходом збирання урожаю озимого ріпаку. Роман Антонович побував на посівах озимої пшениці, кукурудзи, цукрових буряків, сої та соняшнику.
24 07 2014
Докладніше ...


Ще в ряді міст над адмінбудівлями замайорів український прапор
Над місцевими адміністраціями Карлівки, Нетайлового, Первомайського піднято український прапор як символ повернення миру.
Результатом впевнених активних дій підрозділів Збройних Сил України та інших силових структур, залучених до АТО, стали звільнені населені пункти Карлівка, Нетайлове, Первомайське.
24 07 2014
Докладніше ...


Необхідно фінансувати армію та відновлювати звільнені від терористів території - Арсеній Яценюк щодо змін до держбюджету
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк очікує, що Парламент України проявить політичну відповідальність і мудрість для ухвалення законів, необхідних для фінансування армії, відновлення територій, звільнених від терористів, та утримування країни на плаву. Про це Глава Уряду сказав на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 23 липня.
23 07 2014
Докладніше ...


Сьогодні, 23 липня об 11:00 у Харкові вшанують пам`ять загиблих у авіакатастрофі та відправлять перші тіла до Нідерландів
Орієнтовно 50 перших тіл невинно загиблих пасажирів літака Boeing 777 буде відправлено вранці з харківського аеропорту на експертизу до Королівства Нідерландів. Перед цим, об 11 годині, відбудеться церемонія вшанування пам`яті загиблих в авіакатастрофі.

Про це під час брифінгу в Харкові повідомив голова Державної комісії з розслідування катастрофи літака, Віце-прем`єр-міністр України Володимир Гройсман.
23 07 2014
Докладніше ...


Президент Порошенко проти введення воєнного стану в країні
Петро Порошенко під час зустрічі з представниками депутатських фракцій та груп наголосив на тому, що Україна сьогодні вже перебуває у стані бойових дій та має обороняти свою територію. Для цього необхідна боєздатна армія та відповідне її забезпечення, що неможливо під час воєнного стану. «У воєнному стані заборонено постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну», - підкреслив Президент.
23 07 2014
Докладніше ...


Стелу з фотографіями Героїв Майдану відкрили на території заводу «Темп», що у Хмельницькому
Голова правління ВАТ «Темп» Іван Праворський зазначив, що таким чином вшанована пам’ять наших побратимів, які віддали своє життя за наше майбутнє.
«Ми важко переживаємо всі ті події, які відбулись на Майдані. Ми знаємо, що і зараз наші співвітчизники на сході країни віддають своє життя, – сказав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус. – І ті, хто увіковіченій на цих фото, могли б багато чого ще зробити, але вони зробили найважливіше - скинули той режим, який панував у країні».
23 07 2014
Докладніше ...


Громадська рада заслухала звіт правоохоронців та підписала звернення щодо збереження обласної ТРК
Питання громадської безпеки та збереження обласної державної телерадіокомпанії обговорено на засіданні громадської ради при облдержадміністрації. Представники громадської ради, зокрема, хотіли почути від правоохоронців чому вони не захистили першу особу області від побиття просто у стінах адміністрації 2 липня. В свою чергу голова облдержадміністрації Леонід Прус, який взяв участь у засіданні, наголосив, на тому, що обговорення проблем громадської безпеки не повинно стосуватися лише безпеки високопосадовців, адже правоохоронці повинні забезпечити порядок для кожного жителя області.
23 07 2014
Докладніше ...


В Хмельницькій області проведено нараду з питань реалізації плану мобілізаційних заходів
Днями голова обласної державної адміністрації Леонід Прус провів нараду з питань реалізації плану мобілізаційних заходів. На неї були скликані голови райдержадміністрацій, районних рад, міські (міст обласного значення) голови, керівники силових структур, департаментів та управлінь облдержадміністрації.
На засіданні мова йшла про формування загонів громадської оборони спільно з органами місцевого самоврядування і виконавчими органами державної влади на базі райвійськкоматів.
22 07 2014
Докладніше ...


Верховна Рада України ухвалила Закон "Про затвердження Указу Президента України "Про часткову мобілізацію"
Верховна Рада України затвердила Указ Президента України від 21 липня 2014 року № 607 "Про часткову мобілізацію".
Указом Президента України оголошується та проводиться часткова мобілізація (далі - мобілізація).
Згідно з Указом, "мобілізація проводиться на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Києва.
22 07 2014
Докладніше ...


Арсеній Яценюк: "Це не конфлікт між Україною і Росією. Це глобальний конфлікт і глобальна загроза"
«Це не конфлікт між Україною і Росією. Це глобальний конфлікт, і це глобальна загроза. Росія знаходиться на темному боці. І наш пріоритет - ключовий пріоритет всього світу: зупинити російську агресію», - заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.
22 07 2014
Докладніше ...


Президент України направив на затвердження парламенту Указ «Про часткову мобілізацію»
У відповідності з документом, часткова мобілізація оголошена «у зв'язку з поширенням проявів тероризму на території України, що призводять до загибелі мирного населення, військовослужбовців і працівників військових формувань та правоохоронних органів України у східних регіонах держави, концентрацією угруповань військ (сил) зі значним наступальним потенціалом на території Російської Федерації поблизу державного кордону України, загрозою нападу, небезпекою державній незалежності України, з метою забезпечення оборони держави, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України».
22 07 2014
Докладніше ...


Голова облдержадміністрації Леонід Прус відвідав підприємства Дунаєвеччини
В ході поїздки до Дунаєвецького району голова облдержадміністрації Леонід Прус відвідав ТОВ “Центр інноваційно-будівельних технологій” та ДП “Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів”.
Без заперечень можна зазначити, що ДП “Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів”, яке представляє зернопереробну галузь, є найпотужнішим підприємством району.
21 07 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Наступна >>


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ