This version of the page http://nam.org.ua/?set_lang=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-21. The original page over time could change.
НАМ - Незалежна асоціація телерадіомовників Приєднатися до НАМ
Вхід для користувачів Логін Пароль Реєстрація Увійти
Проекти
Найцікавіша мандрівка року починається Оголошені переможці V конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» VI Конгрес НАМ: Презентація нового дослідження регіонального телебачення Творчий конкурс на виборчу тематику «АРТ-вибір» назвав переможців Наймасштабніша дискусія про впровадження цифрового телебачення в Україні – VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні» відбудеться 13 вересня 2013 року у рамках KievMediaWeek.

 

Головна

“Незалежна асоціація телерадіомовників” (НАМ) - найбільше професійне об’єднання електронних засобів масової інформації України.

Асоціація створена з ініціативи активістів національних і регіональних теле- та радіокомпаній України в травні 2000 року.

НАМ представляє інтереси галузі у Верховній Раді України, Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, Державному комітеті з питань телебачення та радіомовлення і надає сервіси, необхідні для успішної діяльності медіа компаній.

 

Новини НАМ

Більше новин

  • Пропаганда гірша, ніж «джинса» ?
  • Незалежна асоціація телерадіомовників започатковує проект «Медіа вакансії»
 

Блог НАМ

Віталій Гордузенко
Вибірка при дослідженні цільової аудиторії радіостанції
В продовження актуальної теми: «Проведення дослідження власними си
Переглядів: 707  Коментарів: 0
Перейти до блогу
Ірина Вуйцик
Епоха "медіа просвітництва"
Cьогодні в Україні — на противагу сучасній Європі — кожна пе
Переглядів: 484  Коментарів: 0
Перейти до блогу

Медіа новини

18.7.2014

Нацрада оголосила попередження радіо «Вести» за запуск без погодження з регулятором

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження трьом радіокомпаніям, які змінили позивний і програмну концепцію з «Радіо 24» на радіо «Вести» (входить до медіахолдингу Ігоря Гужви «Мультимедіа-інвест груп»), не переоформивши перед цим ліцензій. Відповідні рішення Нацрада ухвалила на засіданні 17 липня.

18.7.2014

Через месяц украинцы получат свободный доступ ко всем телеканалам в «цифре»

Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания отменил кодировку украинских телеканалов в цифровой сети компании «Зеонбуд». Такое решение регулятор принял на вчерашнем заседании.

18.7.2014

Україна запустить супутниковий телеканал Ukraine Today

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення вирішила запустити супутниковий телеканал Ukraine Today.
 

18.7.2014

Конкурс на отримання вільних радіоканалів визнано таким, що не відбувся

Про це заявила на сьогоднішньому засіданні новосформована Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, від якої очікують рішень на захист українського медіа-простору.
 

17.7.2014

Нацрада зобов’язала «Зеонбуд» розкодувати сигнал цифрового ефірного телебачення

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 липня скасувала власне рішення № 2464 від 12 жовтня 2011 року «Про звернення Державного комітету телебачення і радіомовлення України», яким рекомендувалаоператору цифрових мультиплексів МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 ТОВ «Зеонбуд» закодувати сигнал цифрового ефірного телебачення.

 
5 причин приєднатися до НАМ
1
Члени НАМ отримують консультації та юридичну допомогу найкращих медіа-юристів України
2
Центр адвокації та лобіювання НАМ бере участь у роботі усіх важливих для галузі робочих групах, миттєво реагує на внесення нових законопроектів та захищає інтереси учасників ринку
3
Навчальний центр НАМ гарантує доступ до професійних знань та організовує участь українських фахівців у NABShow та інших всесвітніх галузевих освітніх заходах
4
Прес-центр НАМ інформує про головні події медіа галузі та висвітлює в ЗМІ новини членів НАМ
5
Маркетинговий центр НАМ допомагає членам асоціації у виконанні власних дослідницьких проектів і активно працює над розробкою та запровадженням ефективної системи вимірювань радіоаудиторії