This version of the page http://www.fortuna-bank.ua/?p=39 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-16. The original page over time could change.
ФОРТУНА-БАНК
Головна - Юридичним особам

Консультаційні послуги

АТ «Фортуна-банк» надається набір послуг, який містить консультування з питань інвестицій, підготовки податкових декларацій, допомогу у веденні бухгалтерського обліку та інше. Клієнтам - суб'єктам підприємницької діяльності надаються консультації з перевірки кредитоспроможності їхніх можливих нових контрагентів та допомога в оцінці маркетингових можливостей. 

До інформаційних послуг відносяться послуги по забезпеченню Клієнтів інформацією, яка їх цікавить щодо здійснення банківських операцій. 

Порядок надання консультаційних послуг 

Банк надає консультаційні послуги в межах своєї компетенції на основі письмового запиту Клієнта. 

Оплата за послуги консультаційного характеру здійснюється Клієнтом згідно з тарифами Банку у безготівковій або у готівковій формі. 

Уповноважений працівник Банку приймає від Клієнта письмовий запит у довільній формі. У разі оплати за послуги у безготівковій формі , підставою для надання відповіді є підтвердження про зарахування коштів на відповідний рахунок Банку. На запиті Клієнта уповноважений працівник Банку робить відмітку про оплату. 

Відповідь на запит Клієнта може бути оформлена у письмовому вигляді або, за домовленістю з Клієнтом, в усній формі. У разі неможливості надати консультацію Банк повертає сплачені Клієнтом кошти. 

Порядок надання інформаційних послуг 

Банк надає інформаційні послуги на основі письмового запиту Клієнта або укладеної угоди між Банком та Клієнтом, якщо інформація не носить разового характеру. 

Оплата за інформаційні послуги здійснюється Клієнтом згідно з тарифами Банку у безготівковій або у готівковій формі. 

Для надання Клієнту інформації разового характеру уповноважений працівник Банку приймає від Клієнта письмовий запит у довільній формі. Якщо інформація не містить разового характеру, уповноважений працівник Банку укладає угоду між Банком та Клієнтом, в якій обумовлюються термін, періодичність та характер необхідної інформації. 

У разі оплати послуг у безготівковій формі, підставою для надання відповіді є підтвердження про зарахування коштів на рахунок Банку. На заяві Клієнта уповноважений працівник Банку робить відмітку про оплату. 

Відповідь на запит Клієнта оформлюється у письмовому вигляді або, за домовленістю з Клієнтом, в усній формі. 

У разі неможливості надати Клієнту інформації Банк повертає сплачені Клієнтом кошти. 

Згідно з Законом України "Про банки і банківську діяльність" Банк не надає інформацію, що містить в собі комерційну або банківську таємниці. 

Порядок надання консультаційних та інформаційних послуг на договірній основі 

Правовідносини Банка з клієнтами щодо надання консультаційних та інформаційних послуг щодо банківських операцій ґрунтуються на договірних засадах, які оформлюються відповідним договором. Надання консультаційних та інформаційних послуг щодо банківських операцій здійснюється за відповідну плату, розмір якої, строк та порядок оплати визначається в договорі з клієнтом. Плата за надання Банком консультаційних та інформаційних послуг здійснюється в межах тарифів, затверджених Тарифним комітетом Банку. 

Порядок та обcяг надання консультаційних та інформаційних послуг щодо банківських операцій визначається в договорі між клієнтом і Банком з урахуванням особливостей потреб клієнта, наприклад: складання і відсилка інформаційних запитів у відповідні державні органи, здійснення обробки інформації і пошук варіантів інформації, що цікавить клієнта, надання консультацій та довідок щодо банківських послуг, порядку заповнення клієнтом документів, необхідних для отримання банківських послуг, аналіз чинного законодавства щодо надання банківських послуг, тощо.

0 800 601 601
Контакт центр

Україна, 04070, м. Київ,
вул. Боричів Тік, 35-В