This version of the page http://adm.km.ua/?go=search (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-12. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
До Дня Дністра
Щорічно, починаючи з 2010 року, відповідно до рішення Басейнової ради ріки Дністер, у другу суботу липня відзначається День Дністра – однієї із великих європейських річок, яка протікає територіями України, Молдови і Придністров’я.
Дністер є другою за розмірами рікою Українита найбільшою в межах Хмельницької області. До басейну Дністра належить майже 38 відсотків території області (довжина в межах області 152 км).
11 07 2014
Докладніше ...


Інформація про роботу державних інспекторів праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Хмельницькій області впродовж січня-червня 2014 року
Державні інспектори праці у ТДІзПП у Хмельницькій області здійснюють постійний контроль за дотриманням трудового законодавства, у тому числі щодо своєчасної виплати заробітної плати на суб’єктах господарювання всіх форм власності.
З початку 2014 року державними інспекторами праці охоплено перевірками 412 підприємств, в яких здійснено 441 первинну та повторну перевірки виконання вимог приписів.
10 07 2014
Докладніше ...


Життя Хмельниччини протягом ІІ кварталу

Згідно з регламентом, Хмельницька облдержадміністрація здійснює щорічне та щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
08 07 2014
Докладніше ...


За І півріччя 2014 року Держфінінспекція в Хмельницькій області провела 671 контрольний захід
У результаті цього виявлено порушень, які призвели до втрат матеріальних та фінансових ресурсів, на суму 18,4 млн. гривень.
Завдяки зусиллям фінінспекторів області підприємства, установи та організації забезпечили відшкодування збитків на 9 млн. грн., в результаті чого до місцевого бюджету надійшло 1 млн. грн., а до державного – 500 тис. гривень.
07 07 2014
Докладніше ...


Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 1 липня по 7 липня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 15 людей та травмовано (госпіталізовано) 14 людей;
- від початку року загинуло 266 людей (у 2013 році – 212), +25%, 371 людину - травмовано (у 2013 –290), +28%, в т.ч. 52 дитини ( у 2013 –33),+58%.
07 07 2014
Докладніше ...


7 липня – День працівника природно-заповідної справи
Щорічно 7 липня в Україні відзначається професійне свято – День працівника природно-заповідної справи.
Враховуючи вагомий внесок працівників природно-заповідної справи у збереження та відновлення біологічного і ландшафтного різноманіття, розвиток територій та об'єктів природно-заповідного фонду України Президентом України підписано Указ „Про День працівника природно-заповідної справи”.
07 07 2014
Докладніше ...


Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 23 червня по 30 червня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 16 людей та травмовано (госпіталізовано) 18 людей;
2.1. Пожежі:
- протягом тижня зареєстровано 20 пожеж, загинула 1 людина;
02 07 2014
Докладніше ...


Інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів області за I півріччя 2014 року
У I півріччі поточного року в області досягнуто позитивної тенденції щодо виконання місцевих бюджетів.
Зокрема. Забезпечено виконання місцевих бюджетів по доходах загального фонду на 106,0 відсотків до показників, затверджених місцевими радами. У порівнянні із відповідним періодом минулого року обсяг доходів загального фонду бюджетів області зріс на 26,4 млн.грн. або 3,4 відсотка і склав 813,9 млн.гривень.
02 07 2014
Докладніше ...


Бережімо природу від вогню!
З настанням сухої та спекотної погоди, для запобігання виникненню пожеж Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації звертається до всіх мешканців краю з проханням утриматися від розпалювання багать під час прогулянок, спалювання залишків сухої рослинності та стерні.
02 07 2014
Докладніше ...


Оголошено конкурс «Українська книжка року»!
Державний комітет телебачення і радіомовлення України інформує про прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року».
01 07 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Наступна >>

Архів новин || Пошук новин

Текст

  Додатково  

 

 Новини

Довідник
Хмельницького регіонального штабу з розміщення громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів ведення антитерористичної операції в інші регіони України


Володимир Гройсман: Україна має стати енергонезалежною країною
Україна має стати енергонезалежною країною – це першочергове завдання, над вирішенням якого сьогодні працює Уряд. Про це на брифінгу в Будинку Уряду заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.
11 07 2014
Докладніше ...


США готові фінансувати відновлення інфраструктури Донбасу – розмова Порошенко-Байден
Петро Порошенко відзначив, що сьогодні українська влада приділяє значну увагу відновленню належних умов життя у звільнених містах, зокрема забезпечення водо- та електропостачання, теле- та радіомовлення, які були зруйновані або значно пошкоджені бойовиками. Глава держави зазначив, що відродження мирного життя на Донбасі є пріоритетом для України, з огляду на те, що довелося пережити мешканцям Cходу під час терористичної навали на українські населені пункти.
11 07 2014
Докладніше ...


Для Хмельниччини надійшло 24 млн. гривень на відшкодування за перевезення пільговиків
З державного бюджету надійшло 24022,4 тис.грн. або 80,4 % до планових призначень на січень-липень поточного року на відшкодування за пільговий проїзд окремих категорій громадян. Так, за сприяння голови обласної державної адміністрації у квітні, згідно окремих доручень Міністерства фінансів України, в область було направлено додаткові транші грошей, що дало змогу провести розрахунки за борги минулого року та частково розрахуватися за надані послуги цього року.
«Вказаний обсяг забезпечить стовідсоткове погашення боргів минулого року та дасть можливість провести розрахунки в середньому по області на 81,1% по кредиторській заборгованості, зареєстрованій в органах казначейської служби станом на 1 червня 2014 року,» - сказав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.
10 07 2014
Докладніше ...


Перемога бібліотеки та її читачів у конкурсі «WikiDay»
Колектив Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Миколи Островського став переможцем у номінації “За створення найбільш сприятливих умов для проведення заходів WikiDay” конкурсу «WikiDay» проекту «Вікіпедія» за програмою «Бібліоміст».
Фахівці бібліотеки створили команду тренерів, які опанували та поділились із читачами технологію створення статей у електронній енциклопедії «Вікіпедія».
10 07 2014
Докладніше ...


Одним із першочергових завдань влади - забезпечення готовності освітніх закладів до навчального року
Одним із першочергових завдань влади є забезпечення готовності освітніх закладів до роботи в новому навчальному році. На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус, перебуваючи сьогодні з робочою поїздкою у Білогірському районі. Саме тому першим об’єктом, готовність якого він оглянув у супроводі голови районної державної адміністрації Андрія Поліховського та голови районної ради Людмили Янишиної, стала Довгалівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Наразі тут тривають ремонтні роботи, аби діти могли розпочати навчання в умовах, що в повній мірі відповідають вимогам санітарного законодавства.
10 07 2014
Докладніше ...


Восени Уряд представить "план Маршалла" для України
Кабінет Міністрів України вийшов з пропозицією підготовки і реалізації плану відбудови, розрахованого на два роки – «плану Маршалла» для України. Уряд розкриє цей план в перші сесійні дні Верховної Ради України у вересні, - повідомив на засіданні Уряду в середу, 9 липня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
10 07 2014
Докладніше ...


Глава держави прагне зберегти рівень активності громадянського суспільства в проведенні реформ
Сьогодні треба зберегти той рівень активності громадянського суспільства, який було продемонстровано під час Революції Гідності, заявив Президент України Петро Порошенко на зустрічі в середу з представниками громадянського суспільства.

«Не має жодного сумніву, що революція відбулася саме завдяки активності громадянського суспільства, а не ініціативам партій чи політиків», - заявив Глава держави.
10 07 2014
Докладніше ...


Відбулося засідання обласного формулярного комітету
8 липня в Департаменті охорони здоров'я Хмельницької облдержадміністрації відбулося засідання обласного формулярного комітету з метою оновлення обласного формуляру лікарських засобів.
Щорічні зміни до цього формуляру вносяться відповідно до Державного формуляру лікарських засобів, VI випуск якого був виданий нещодавно.
09 07 2014
Докладніше ...


Допомогти жителям Хмельниччини

Як відомо, керівництво облдержадміністрації регулярно спілкується з населенням, аби віднайти механізми вирішення проблем жителів регіону. Отож, сьогодні заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло провела особистий прийом громадян.
09 07 2014
Докладніше ...


Венеціанська комісія надасть свої висновки щодо змін до Конституції у якнайкоротші терміни, - Т. Ягланд на зустрічі з В. Гройсманом
Віце-прем'єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман здійснив робочий візит до Ради Європи. В рамках візиту український урядовець презентував проект змін до Конституції України, підготовлений за ініціативи Президента України Петра Порошенка.
09 07 2014
Докладніше ...


До 30-річчя створення першого в Україні самостійного експериментального Хмельницького обласного патологоанатомічного бюро
Заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло побувала на святі з нагоди 30-річчя створення першого в Україні самостійного експериментального Хмельницького обласного патологоанатомічного бюро та 20-річчя створення першого і єдиного в Україні Державного патологоанатомічного Центру України.
09 07 2014
Докладніше ...


Президент України готовий до переговорів щодо долі Донбасу з реальними представниками населення регіону
Президент України Петро Порошенко заявив, що він готовий до переговорів щодо подальшої долі Донбасу з всіма, хто реально представляє населення регіону та готовий до політичного діалогу.
Спілкуючись із журналістами під час своєї робочої поїздки до Слов’янська, Глава держави висловив думку, що для відновлення переговорів необхідно розширити коло представництва Донбасу.
09 07 2014
Докладніше ...


Остап Семерак презентував у Брюсселі проект виконання Україною Угоди про асоціацію з ЄС
Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак у Брюсселі під час зустрічі високого рівня з питань координації та впровадження міжнародної донорської допомоги сьогодні, 8 липня, презентував Модель національної координації у сфері виконання Україною Угоди про асоціацію з ЄС.
У своєму презентаційному виступі Остап Семерак зазначив, що з метою максимально ефективного виконання Україною своїх зобов’язань, взятих на себе під час підписання Угоди про асоціацію, Уряд України в тісній співпраці з громадянським суспільством вибудовує оновлену систему взаємодії органів виконавчої влади.
08 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Молодь Ізяслава відвідала місто Олешніца (Польща)
Завершується реалізація проекту «Європейський пошук», який спрямований на вихованців Гімназії № 2 та Гімназії № 3 в місті Олешніца Дольношльонського воєводства Польщі та учнів міста Ізяслав в Україні. Він реалізується в Польщі, але його результати були представлені і в Україні.
08 07 2014
Докладніше ...


Громадськість та влада активно допомагають роті "Богдан", бійці якої незабаром вирушать у зону АТО
Продукти, ліки, одяг та ще чимало необхідних речей — усе це свідомі громадяни, серед яких і представники влади, і місцеві активісти, привозять бійцям, які вирушають на захист країни.
08 07 2014
Докладніше ...


Глава держави провів зустріч з президентом ФІБА Європи
Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Федерації баскетболу Європи Тургаєм Демірелем. Глава держави подякував за позицію федерації щодо перенесення Чемпіонату Європи з баскетболу, який мав відбутися в Україні у 2015 році, на 2017 рік.
08 07 2014
Докладніше ...


Кризовий енергетичний штаб працює над питаннями стимулювання зменшення та заміщення природного газу
Кризовий енергетичний штаб розробив комплексний план заходів щодо забезпечення стимулювання зменшення споживання та заміщення природного газу підприємствами теплопостачання, промисловими споживачами, бюджетними установами, організаціями та населенням. Відповідний документ обговорили на засіданні кризового енергетичного штабу 7 липня під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.
08 07 2014
Докладніше ...


Президент зустрівся з членами Нацради з питань телебачення та радіомовлення
«Ми всі розуміємо, що сьогодні йде війна за нашу незалежність», - заявив Президент. Саме тому, затвердивши «четвірку» представників парламенту до Нацради, Верховна Рада прийняла дуже відповідальне рішення. Цей вибір є важливим, - сказав Петро Порошенко, - приємно, що до Нацради прийшли професіонали, які добре знають потреби галузі й відповідально ставляться до викликів, перед якими сьогодні стоїть держава».
07 07 2014
Докладніше ...


Л.Прус взяв участь у прощанні з Предстоятелем Української Православної Церкви Митрополитом Київським і всієї України Володимиром
На території Києво-Печерської лаври відбулось прощання з главою УПЦ (МП) митрополитом Володимиром (Сабоданом). Провести його в останню путь зібралися віряни та духовенство з усієї України, чиновники різних рівнів, близькі та рідні. Делегацію від Хмельницької області очолив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.
07 07 2014
Докладніше ...


Юні лісівники Хмельниччини здобули Гран-прі VIII Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв
Нещодавно юні лісівники Пліщинського учнівського лісництва, що на Шепетівщині, представляли 45 учнівських лісництв та юних лісогосподарів Хмельниччини на VIII Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв і стали його переможцями, виборовши «Гран-Прі».
Зліт, у якому приймали участь команди юних лісівників із 19 областей України, відбувся на території величних лісів та синьооких озер Волині.
07 07 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Наступна >>


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ