This version of the page http://mim.kiev.ua/press/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-09. The original page over time could change.
Новини МІМ-Київ за 2014 рік

Новини за 2014 рік

Архів

9 липня
Віктор Іванчик та Олександр Кардаков у рейтингу найбагатших підприємців України Forbes
Двоє улюблених випускників та партнерів бізнес-школи МІМ-Київ Віктор Іванчик (SE МВА 2007) та Олександр Кардаков (МВА 2002, DBA) в черговий раз стали учасниками рейтингу найбагатших підприємців України Forbes
7 липня
Життя МІМ-Київ у червні 2014 року (дайджест)

У червні в бізнес-школі МІМ-Київ відбулися зустрічі з Міхеїлом Саакашвілі та Богданом Гаврилишиним, пройшли засідання HR-спільноти та менеджмент кафе, а також відкрилася програма DBA. Що цікавого і нового в МІМ-Київ, а також про підсумки червня - у щомісячному дайджесті бізнес-школи

4 липня
Завершилося навчання за програмою PMD «Міні МВА» МІМ-Київ

Після найбільш напруженого та відповідального етапу – захисту випускних робіт – слухачі програми PMD «Міні МВА» успішно завершили навчання та отримали державні свідоцтва про підвищення кваліфікації та дипломи МІМ-Київ

26 червня
МІМ-Київ привітав ПАТ «Донбасенерго» із завершенням корпоративного проекту

25 червня закінчилось навчання на корпоративній програмі для співробітників ПАТ «Донбасенерго». Випускників привітали викладачі, керівництво бізнес-школи, а також представники  дирекції з управління персоналом ПАТ «Донбасенерго»

25 червня
Виступ Міхеїла Саакашвілі в МІМ-Київ на сторінках журналу «Новое время»

На сторінках чергового номеру щотижневого журналу «Новое время» (№ 6 від 20.06.2014 р.) - репортаж зустрічі слухачів та випускників МІМ-Київ з  екс-президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі

24 червня
Про фармацевтичний маркетинг, дистрибуцію та маркетинговий аналіз говорили співробітники корпорації «Артеріум» в МІМ-Київ

19 червня успішно завершився перший модуль корпоративної програми підвищення кваліфікації управлінського персоналу для  співробітників корпорації «Артеріум».

23 червня
Підсумки чергового засідання у менеджмент-кафе МІМ-Київ
18 червня 2014 року на черговому засіданні менеджмент-кафе в МІМ-Київ дискутували щодо співробітництва та внутрішньої конкуренції. Модерували захід викладачі МІМ-Київ Вячеслав Покотило та Олександр Сударкіна
20 червня
В МІМ-Київ шукали інструменти для долання тривог у кризовій ситуації

Відбулася клубна зустріч HR-спільноти "Хто врятує рятувальника" або Робота зі стресовим станом бізнесу: як HR може допомогти бізнесу, колегам, собі. Обмін практиками

19 червня
Богдан Гаврилишин на зустрічі з МІМівцями: «Європа потребує України, адже ми можемо принести їм цінності, які вони забули»

В МІМ-Київ відбулася зустріч з відомим громадським діячем та засновником бізнес-школи Богданом Гаврилишиним. У рамках події було презентовано фільм «Богдан Гаврилишин. Місія-свобода».

17 червня
Співробітники корпорації «Артеріум» розпочали навчання в МІМ-Київ

16 червня в бізнес-школі МІМ-Київ, в рамках корпоративної програми підвищення кваліфікації управлінського персоналу, до навчання приступили співробітники корпорації «Артеріум», яка працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей - здоров'я та життя людини.

13 червня
Міхеїл Саакашвілі в МІМ-Київ: Справжній успіх – це коли люди розуміють результат реформ для себе
6 червня у рамках серії зустрічей «Ukraine:Facing the Future», присвячених 25-річчю заснування МІМ-Київ, в гості до МІМівців завітав екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі. Захід зібрав аншлаг та відбувся в форматі активного діалогу аудиторії та спікера.
11 червня
Вітаємо нових слухачів на програмі DBA

6 червня 2014 року у МІМ-Київ відкрилася програма DBA (Doctor of Business Administration), навчання на якій дасть змогу лідерам українського бізнесу здобути найвищий ступінь еліти бізнесу, визнаний у всьому світі – Доктор бізнес-адміністрування

10 червня
Життя МІМ-Київ у травні 2014 року (дайджест)

МІМ-Київ підводить підсумки травня: що цікавого і нового читайте в травневому дайджесті бізнес-школи:

6 червня
В МІМ-Київ відбулася урочиста церемонія вручення звання почесного доктора Гржегожу Колодко
 В продовження серії  заходів присвячених 25-річчю бізнес-школи МІМ-Київ, 31 травня відбулася урочиста церемонія вручення звання почесного доктора МІМ-Київ відомому польському інтелектуалу і політичному діячу, головному архітектору польських реформ професору Гржегожу Вітольду Колодко
4 червня
В МІМ-Київ відбувся міжнародний форум «Ukraine: Facing The Future»

30 травня з нагоди 25-річчя МІМ-Київ відбувся міжнародний форум «Ukraine: Facing The Future». Спікерами заходу виступили: Гржегож  Колодко, Павло Шеремета, Олександр КардаковІрина Тихомирова та інші експерти.

4 червня
Колективна монографія викладачів МІМ-Київ

До 25 річчя бізнес-школи МІМ-Київ вийшла друком колективна монографія викладачів МІМ-Київ «Методологічні засади управління бізнесом».

3 червня
Forbes за результатами виступу Гржегожа Колодко на форумі в МІМ-Київ
Професор Гжегож Колодко почесний доктор МІМ-Київ на сторінка Forbes "Поради Україні від ідеолога польських економічних реформ"
27 травня
В МІМ-Київ відбувся захід у рамках проекту «живі кейси»

21 травня для слухачів модульної та вечірньої програм МВА (2014-2016) та програми «МВА з енергоефективності» бізнес-школи МІМ-Київ відбулися чергові "живі кейси"

23 травня
Цикл нових короткострокових програм в МІМ-Київ
Цього літа бізнес-школа МІМ-Київ започатковує нові короткострокові базові управлінські програми (Basic Managerial Programs) BMP «Школа Менеджменту» та BMP «Школа Маркетингу», які розпочнуться в МІМ-Київ 23 червня та 1 липня відповідно
19 травня
МІМ-Київ привітав випускників програми PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L)

17 травня в бізнес-школі МІМ-Київ закінчили навчання слухачі програми для управлінського персоналу PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L)

12 травня
Життя МІМ-Київ у квітні 2014 року (дайджест)

Зустріч зі Святославом Вакарчуком, виступ  професора Джеймі Андерсона, завершальний модуль AMIS - першого етапу програми DBA (Doctor of Business Administration), нові слухачі на програмах PMD «Менедмент+Лідерство» (M&L) та PMD «Управління ефективністю» - про це та багато іншого читайте у квітневому дайджесті МІМ-Київ.

8 травня
Учасники програми SE MBA (2014-2016) обговорювали ситуацію в країні з Володимиром Лановим

25 квітня, в рамках навчального модулю, слухачі програми SE MBA (2014-2016) зустрілися з президентом Центру ринкових реформ, екс-міністром економіки України Володимиром Лановим.

Під час зустрічі власники та керівники компаній обговорювали економічну ситуацію та виходи з кризи в Україні.

5 травня
В МІМ-Київ розпочали навчання нові групи менеджерів
25 квітня бізнес-школа МІМ-Київ вітала слухачів нових короткострокових програм PMD «Менедмент+Лідерство» (M&L) та PMD «Управління ефективністю»
29 квітня
Про «Техніки жорстких переговорів проти магії айкідо» дізналися учасники майстер-класу Валерія Глубоченко
23 квітня в бізнес-школі МІМ-Київ відбувся майстер-клас запрошеного експерта МІМ-Київ, власника і провідного тренера групи компаній «InforManager» Валерія Глубоченко на тему «Техніки жорстких переговорів проти магії айкідо».
25 квітня
Випуск слухачів короткострокових програм PMD «Управління фінансами» та PMD «Маркетинг»
19 квітня в бізнес-школі МІМ-Київ відбулося урочисте закриття програм PMD «Управління фінансами», а 26 квітня - PMD «Маркетинг». Протягом півроку управлінці різних рівнів не лише вдосконалювали та поглиблювали свої функціональні знання, але й навчилися бачити бізнес у цілому, розуміти, як «вбудована» фінансова та маркетингова функція у діяльність та стратегію розвитку компанії.
21 квітня
Слухачі програми DBA набору 2013 р. успішно завершили початковий етап навчання

12 та 13 квітня відбувся завершальний модуль AMIS (Advance Management International Studies) - першого етапу програми DBA (Doctor of Business Administration) – унікальної програми на українському ринку бізнес-освіти від бізнес-школи МІМ-Київ.

19 квітня
Репортаж із виступу Джеймі Андерсона в МІМ-Київ – на сторінках газети «День»
Провідна всеукраїнська газета «День» - опублікувала репортаж виступу Джеймі Андерсона для МІМівців та гостей бізнес-школи на тему: «Діджитал Lady Gaga»
17 квітня
Святослав Вакарчук у МІМ-Київ: «Головний виклик для українців сьогодні – зрозуміти, що наше майбутнє – в наших руках»
11 квітня в МІМ-Київ відбулася зустріч зі Святославом Вакарчуком в рамках серії заходів «Виклики часу:експертний погляд». Захід зібрав близько 170 МІМівців та їхніх близьких друзів. І зал бізнес-школи, де ніде було впасти і яблуку, вкотре став майданчиком для обговорення важливих тем для суспільства та майбутнього країни.
15 квітня
Слухачі програми PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L) відпрацьовували навики ведення складних переговорів

12 квітня Олександр Сударкін, запрошений викладач МІМ-Київ, к.е.н., консультант та керівник відділу тренінгів та консалтингу Pucelik Consulting Group обговорював зі слухачами програми PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L) тему «Ведення складних переговорів» в рамках навчального блоку - Самоменеджмент керівника.

14 квітня
Розпочався перший модуль програми PMD «Міні МВА» в МІМ-Київ

11 квітня в бізнес-школі МІМ-Київ відбулося урочисте відкриття програми PMD «Міні МВА», яка орієнтована на керівників структурних підрозділів та окремих напрямків бізнесу великих компаній, а також власників та керівників середніх і невеликих підприємств.

13 квітня
У МІМ-Київ відбувся майстер-клас автора концепції «гаганоміки» професора Джеймі Андерсона

10 квітня професор Джеймі Андерсон виступив в МІМ-Київ зі своєю кейноут-сесію для МІМівців та гостей бізнес-школи на тему: «Діджитал Lady Gaga». У досить простій та легкій формі професор розповів бізнес-аудиторії про інновації. Сама «інновація», за словами Андерсона, - це «легка справа». «Значно складніше те, що передує інновації», — зауважив на початку зустрічі професор.

13 квітня
Зустріч з відомим юристом на програмі SE MBA

10 квітня слухачі програми SE MBA другого року навчання дискутували на тему «Інтелектуальна власність. Захист прав» з Іллею Новосельцевим, к.ю.н., адвокатом, патентним повіреним. Ілля має великий юридичний досвід роботи, яким він з радістю поділився з аудиторією

12 квітня
Що робити, щоб підвищити продажі і як сформулювати конкурентні переваги? На ці та інші питання шукали відповіді слухачі PMD «Міні МВА»
5 квітня в рамках програми PMD «Міні МВА» МІМівці розглянули «живий кейс» компанії BTL. Учасниця програми PMD «Міні МВА» 2013, директор компанії BTL Наталія Полянська зі своїми співробітниками розповіла учасникам програми про свою компанію та проблеми, які зараз стоять перед нею.
6 квітня
В МІМ-Київ розпочала навчання нова група маркетологів
28 березня МІМ-Київ вітав нову групу слухачів оновленої програми розвитку управлінського персоналу PMD «Маркетинг» 2014. Протягом шести місяців, маркетологи вдосконалюватимуть та поглиблюватимуть свої функціональні знання, а також навчатимуться бачити бізнес у цілому, розуміти функції стратегічного розвитку компанії
4 квітня
Життя МІМ-Київ у березні 2014 року

Про форум «Виклики часу: експертний погляд», цікаві та практичні професійні кафе, а також про інші заходи читайте у дайджесті березня.

4 квітня
На програмі PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L) розпочався завершальний навчальний блок - Самоменеджмент керівника
29 березня в бізнес-школі МІМ-Київ в рамках програми PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L) запрошений викладач МІМ-Київ, к.е.н., консультант та керівник відділу тренінгів та консалтингу Pucelik Consulting Group Олексадр Сударкін провів практикум: "Life - management".
1 квітня
Чергове IT-кафе на тему «Хмарні технології на службі бізнесу» в МІМ-Київ

26 березня в рамках в традиційного ІТ-Кафе зустрілися слухачі та випускники бізнес-школи МІМ-Київ, а також усі, хто цікавиться тенденціями сучасних технологій.

30 березня
АНТИКРИЗОВІ програми від МІМ-Київ
Інтерв'ю президента МІМ-Київ Ірини Тихомирової  порталу Osvita.ua: про вихід із кризи та пропозиції відповідних програм бізнес-школи.
28 березня
Слухачі програм МВА (2014-2016) розглянули «живий кейс» Олега Москальонова

Для слухачів програм МВА (2014-2016) вечірнього та модульного формату в МІМ-київ розпочалася серія практичних заходів «Живі кейси». 19 березня свій кейс запропонував Олег Москальонов, випускник вечірньої МВА 2012-2014, директор компанії Minx Nails Україна. Модератором заходу виступив віце-президент МІМ-Київ Олексій Виноградов, він закликав учасників програм МВА виносити свої проблеми на розгляд у наступних зустрічах в рамках проекту "Живі кейси".

27 березня
Газета "День" про виступ Євгена Марчука в МІМ-Київ
Відомий державний діяч Євген Марчук виступив в бізнес-школі МІМ-Київ. Читайте у матеріалах щоденної всеукраїнської газети "День"
24 березня
У бізнес-школі МІМ-Київ обговорили виклики часу, сценарії розвитку подій та з’ясували, що далі робити бізнесу й Україні в цілому

22-23 березня Бізнес-школа МІМ-Київ зібрала МІМівців та зовнішніх експертів для обговорення теперішньої ситуації, викликів, що постали перед українцями й українським бізнесом.

23 березня
«Офісний планктон. Міф чи реальність»
18 березня бізнес-школа МІМ-Київ зібрала слухачів та випускників МІМ-Київ, а також усіх зацікавлених у темі: «Офісний планктон. Міф чи реальність» на чергову зустріч у менеджмент-кафе.
19 березня
Питання розвитку кар’єри та брендингу розглядали слухачі програми PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L)

На програмі розвитку управлінського персоналу PMD«Менеджмент+Лідерство» (M&L) своїм досвідом поділилися: випусниця програми МВА МІМ-Київ 1999 року, керівник підрозділу рекрутингу компанії «Хадсон» Тетяна Бирка та фахівець з брендінгу, власник агентства корпоративного брендингу «Brandhouse»Тетяна Жданова

17 березня
Перед слухачами програми SE MBA виступив член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Анатолій Амєлін
13 березня до слухачів програми SE MBA(2014-2016) на черговий модуль завітав випускник МВА 2006 року, учасник програми DBA МІМ-Київ, член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Анатолій Ігорович Амєлін.
13 березня
Традиційна зустріч маркетологів у маркетинг-кафе МІМ-Київ
5 березня в бізнес-школі МІМ-Київ на чергову зустріч у маркетинг-кафе зібрались керівники компаній та маркетологи для пошуку відповідей на виклики бізнес-середовища. Цього разу на засіданні обговорювалась актуальна на сьогоднішній день тема - ціноутворення в маркетингу.
10 березня
Слухачі програми DBA обговорювали питання стратегії розвитку бізнесу з професорами МІМ-Київ та представниками банківського сектору України

28 лютого та 1 березня в бізнес-школі МІМ-Київ відбувся черговий навчальний модуль AMIS (Advanced Management International Studies) для слухачів програми DBA* (доктор бізнес-адміністрування). 

7 березня
Вітаємо Вас з чудовим весняним святом краси та любові!
6 березня
Нові формати на програмах PMD - «Кейс-Клуб» та «ПечаКуча»

Програми бізнес-школи МІМ-Київ постійно оновлюються. В 2014 році до основних кусів програм управлінського розвитку PMD додаються нові формати зустрічей «ПечаКуча» та «Кейс-Клуб».

4 березня
В МІМ-Київ розпочалося навчання на новому спеціалізованому курсі «Інформаційні технології в управлінні бізнесом»

26 лютого в бізнес-школі МІМ-Київ стартувала нова спеціалізація на програмі МВА «Інформаційні технології в управлінні бізнесом» орієнтована на управлінців, які хочуть розуміти практичні можливості сучасних ІТ для збільшення ефективності менеджменту.

3 березня
Дайджест МІМ-Київ: лютий 2014
МІМ-Київ підводить підсумки лютого
28 лютого
У МІМ-Київ завершилося навчання слухачів програм МВА та SE МВА 2012-2014

Групи слухачів МВА 2012-2014 (вечірнього та модульного формату) та SE МВА успішно закінчили навчання і отримали дипломи МВА міжнародного зразка та державні дипломи магістра бізнес-адміністрування. 

21 лютого
Викладач МІМ-Київ Віталій Цопа розповів про управління ризиками в управлінських системах

12 лютого професор кафедри менеджменту та економіки МІМ-Київ, д.т.н., МВА, фахівець з розвитку систем менеджменту підприємств і організацій згідно міжнародних стандартів ISO Віталій Цопа обговорював з керівниками українських компаній та функціональними менеджерами питання управління ризиками в управлінських системах, під час майстер-класу в Європейській бізнес асоціації.

17 лютого
У рейтингу топ-100 бізнес-леді України 2014 - шестеро випускниць МІМ-Київ
Портал Delo.UA розпочав щорічний рейтинг "Топ-100 бізнес-леді України". Серед учасниць рейтингу – п’ять випускниць МІМ-Київ  різних програм та років випуску.
11 лютого
«Лідери-обирають лідерів» - старт корпоративної програми для співробітників компанії «Сінево» в МІМ-Київ
4 лютого, в рамках корпоративної програми підвищення кваліфікації управлінського персоналу бізнес-школи МІМ-Київ, приступили до навчання співробітники компанії «Сінево».
8 лютого
Вітаємо Дніпропетровський майданчик з приєднанням до міжрегіональної бізнес-платформи МІМ-Київ

Після зміни конфігурації майданчиків міжрегіональної бізнес-платформи МІМ-Київ 3 лютого було проведено перший у 2014 році майстер-клас проекту «Управлінські студії» на тему: «Стратегічне маркетингове планування».

7 лютого
Дайджест МІМ-Київ: січень 2014

МІМ-Київ розпочав Новий 2014 рік із новими силами та ідеями. Традиційно у січні в бізнес-школі МІМ-Київ розпочинають своє навчання нові слухачі програми МВА. Про нових МІМівців та про інші події бізнес-школи читайте у дайджесті січня.

6 лютого
Відбувся перший модуль слухачів програми SE MBA 2014-2016 в МІМ-Київ
Наприкінці січня у бізнес-школі МІМ-Київ відбулося відкриття програми SE MBA 2014-2016, яка орієнтована на власників та ТОП-менеджерів великих корпорацій, що мають значний управлінський досвід, але задають собі питання, як розвиватися далі.
3 лютого
МВА 2014-2016, МІМ та Асоціація випускників: давайте знайомитися

У суботу, 25 січня, у бізнес-школі МІМ-Київ вперше відбулася спільна розвиваюча сесія для потоку МВА 2014-2016. У події взяли участь обидві групи МВА нового набору: вечірня та модульна.

29 сiчня
В МІМ-Київ стартувало навчання для слухачів вечірньої програми МВА 2014-2016
23 січня 2014 року розпочалося навчання для нових слухачів вечірньої програми МВА 2014-2016. Серед учасників програми: власники та ТОП-менеджери, керівники підрозділів і функціональні менеджери компаній із найрізноманітніших галузей економіки.
24 сiчня
Як досягти безумовної ефективності в бізнесі - питання яке обговорювали під час майстер-класу в МІМ-Київ

Про побудову комплексної системи управління ефективністю компанії розповідав Борис Старинський, керуючий партнер компанії «ІНТАЛЄВ», спеціаліст з оптимізації бізнесу і процесів, 21 січня під час майстер-класу в МІМ-Київ.

22 сiчня
У МІМ-Київ розпочалося навчання для слухачів модульної програми МВА 2014-2016
20 січня  МІМ-Київ вітав у своїх аудиторіях власників, топ-менеджерів, а також керівників департаментів компаній – нових слухачів програми МВА 2014-2016 (модульний формат). Протягом двох років майбутні магістри бізнес-адміністрування навчатимуться й формуватимуть цілісне бачення бізнесу, необхідне для сучасного ефективного управлінця.
20 сiчня
Дмитро Пильтяй (МВА 2003), став генеральним директором «Цептер Інтернаціональ» в Україні

Випускник програми МВА 2003 бізнес-школи МІМ-Київ зайняв посаду Генерального директора компанії "Цептер Інтернаціональ Україна"

16 сiчня
Рейтинг Інвестгазета: у кожній третій найкращій компанії України працюють МІМівці
У топ-менеджменті як мінімум кожної третьої найкращої компанії України працюють МІМівські випускники.
13 сiчня
МІМ-Київ розпочинає новий календарний рік

З 8 січня 2014 року МІМ-Київ повернувся з різдвяних канікул до поточної діяльності та реалізації амбітних планів.

9 сiчня
Senior Executive MBA від МІМ-Київ названа кращою програмою в Україні згідно рейтингу EDUNIVERSAL – 2013

Програма Senior Executive MBA від МІМ-Київ зайняла 1 місце серед українських програм Executive MBA, та 16 місце серед аналогічних програм Східної Європи.

2 сiчня
Дайджест МІМ-Київ: грудень 2013

Грудень для бізнес-школи МІМ-Київ виявився багатим на події: у Цюріху (Швейцарія) пройшов п’ятий модуль програми DBA, викладачі МІМ-Київ виступили експертами на конференції UAdom, МІМівці зібралися на товариський турнір зі сквошу. Про ці та інші події місяця читайте у грудневому дайджесті.