This version of the page http://promo.rud.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-08. The original page over time could change.
Новини акції «Морозиво "Рудь"! Коди збирай — подарунки замовляй!»

Новини

25 червня
Олена Войтюк: «Треба вірити в чудо і залишатися хоч трішечки родом з дитинства, коли пачка морозива була найліпшим і найжаданішим частуванням!»

Зустрічайте першого власника планшета! Олена Войтюк з міста Коростеня Житомирської області стала переможцем у визначенні власника першого планшета LG G Pad 8". Представники компанії «Рудь» вже привітали переможця і вручили приз.

Детальніше
13 червня
А ти отримав свій подарунок?

Розіграші розпочато. Щасливі переможці першого тижня вже насолоджуються своїми подарунками! З 1 по 5 червня ми розігрували по два телефони Samsung Galaxy Star щодня, і десять щасливчиків з різних міст України: Києва, Плоского, Мукачевого, Житомира, Ужгорода, Володимир-Волинського, Ізяслава та Здолбунева — отримали свої призи.

Детальніше
12 червня
Уточнення щодо кодів з минулорічної акції «Дитяче бажання. Подарунок для кожного!»

Зважаючи на велику кількість питань щодо минулорічної акції «Дитяче бажання. Подарунок для кожного!», повідомляємо, що промокоди, які ви зареєстрували під час минулої акції, зберігаються на вашому рахунку і ви можете використати їх при обміні на гарантовані подарунки.

Детальніше
28 травня
Шансів отримати телефон вдвічі більше!

На початок акції компанія «Рудь» підготувала для вас чудовий сюрприз!

Щодня з 1 по 5 червня розігруватиметься не один, а два телефони Samsung Galaxy Star S5282.

Детальніше
27 травня
Подарунки першого тижня вже чекають на своїх власників!

Погодьтесь, усі люблять подарунки! І особливо такі цінні, як телефон або планшет. Вже наступного тижня ви можете отримати їх. Для цього потрібно скуштувати морозиво «Рудь» та зареєструвати код з акційної обгортки. 

Детальніше
  • 1
  • 2
  • Остання >>