This version of the page http://adm.km.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-05. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 23 червня по 30 червня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 16 людей та травмовано (госпіталізовано) 18 людей;
2.1. Пожежі:
- протягом тижня зареєстровано 20 пожеж, загинула 1 людина;
02 07 2014
Докладніше ...


Інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів області за I півріччя 2014 року
У I півріччі поточного року в області досягнуто позитивної тенденції щодо виконання місцевих бюджетів.
Зокрема. Забезпечено виконання місцевих бюджетів по доходах загального фонду на 106,0 відсотків до показників, затверджених місцевими радами. У порівнянні із відповідним періодом минулого року обсяг доходів загального фонду бюджетів області зріс на 26,4 млн.грн. або 3,4 відсотка і склав 813,9 млн.гривень.
02 07 2014
Докладніше ...


Бережімо природу від вогню!
З настанням сухої та спекотної погоди, для запобігання виникненню пожеж Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації звертається до всіх мешканців краю з проханням утриматися від розпалювання багать під час прогулянок, спалювання залишків сухої рослинності та стерні.
02 07 2014
Докладніше ...


Оголошено конкурс «Українська книжка року»!
Державний комітет телебачення і радіомовлення України інформує про прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року».
01 07 2014
Докладніше ...


Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 16 червня по 22 червня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 12 людей та травмовано (госпіталізовано) 10 людей;
2.1. Пожежі:
- протягом тижня зареєстровано 12 пожеж, загинула 1 людина;
24 06 2014
Докладніше ...


Увага! Перевірка систем оповіщення!
Управління з питань цивільного захисту населення обласної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2014 році» 25 червня поточного року з 11.00 до 12.00 години з приміщення Кризового центру облдержадміністрації заплановано проведення комплексної квартальної перевірки стану системи оповіщення цивільного захисту області із включенням електросирен.
24 06 2014
Докладніше ...


ПІДТРИМАЙ СВОЮ АРМІЮ
Уже третій місяць поспіль Український народ мужньо протистоїть зовнішній агресії. На передовій - солдати, сержанти, офіцери Збройних сил України, які героїчно захищають територіальну цілісність та недоторканість кордонів нашої держави.

Мільйони українців у всьому світі відгукнулися на заклик українського Уряду об'єднати свої зусилля, щоб допомогти своїй армії.

У рамках всенародної підтримки українського війська з 21 травня 2014 року Ощадбанк розпочав продаж казначейських зобов’язань «Військові».
17 06 2014
Докладніше ...


Планова перевірка систем оповіщення
26 червня 2014 року, згідно з графіком «Перевірки локальної системи оповіщення промислового майданчика та 5-км зони ХАЕС у 2014 р.» відбудеться квартальна перевірка системи оповіщення Хмельницької АЕС з практичним включенням сирен на промисловому майданчику ХАЕС, а також в м.Нетішин, с.Комарівка, с.Полянь Славутського району. Перевірка триватиме з 11.00 до 12.00 год.
17 06 2014
Докладніше ...


17 червня – Всесвітній день боротьби з опустелюванням і посухою
Сімнадцятого червня в світі відзначається Всесвітній день боротьби з опустелюванням і посухою. Для Україниця проблема є дуже актуальною і проявляється переважно в областях степової зони. Причинами опустелювання «по-українськи» є надзвичайно високий рівень розораності і деградація полезахисних лісосмуг.
17 06 2014
Докладніше ...


Управління цивільного захисту населення ОДА інформує про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 10 червня по 15 червня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень зареєстровано 1 надзвичайну ситуацію;
11.06.2014 р. о 16.40 в м. Хмельницькому по вул. Тихій, внаслідок перекидання рейсового автобусу загинула 1 людина та 19 осіб, в т. ч. двоє дітей, госпіталізовані в міську та обласну лікарні з травмами різного ступеня важкості.
16 06 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Наступна >>

Архів новин || Пошук новин

 

 Новини

Довідник
Хмельницького регіонального штабу з розміщення громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів ведення антитерористичної операції в інші регіони України


Верховний представник ЄС Кетрін Ештон від імені 28 держав ЄС висловила підтримку діям Президента України
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Верховним представником Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон. Глава держави запевнив, що в продовження Берлінських домовленостей міністрів закордонних справ 4 країн Україна готова до подальшої роботи Трьохсторонньої контактної групи, зокрема до проведення наступного засідання 5 липня. Україна запропонувала місце та час проведення і очікує на підтвердження від іншої сторони.
04 07 2014
Докладніше ...


Золоті спортивні нагороди Хмельницької АЕС
Бути здоровим - це природне прагнення людини. Здорова і духовно розвинена людина відмінно себе почуває, отримує задоволення від своєї роботи, прагне до самоудосконалення, досягаючи нових вершин.
Хмельницька АЕС дбає про розвиток фізичної культури та спорту, організацію здорового дозвілля, надає можливість всім бажаючим використовувати спортивні споруди ВП ХАЕС: зокрема, палац спорту, плавальний басейн, стадіон. Спортсмени зі свого боку прагнуть якомога краще представити свій колектив.
04 07 2014
Докладніше ...


Розпочато конституційний процес, який дозволить змінити систему влади в Україні, - Володимир Гройсман
Проект закону «Про внесення змін до Конституції України» (щодо повноважень органів державної влади та місцевого самоврядування), поданий Президентом України до Верховної Ради і включений парламентом до порядку денного, містить достатньо серйозні зміни, пов’язані зі зміцненням місцевого самоврядування в Україні. Про це на брифінгу повідомив Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.
04 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Стратегічні завдання - опіка та вирішення проблем малозахищених верств населення
Проблема соціального захисту малозахищених верств населення є однією з найбільш значущих на сьогоднішній день.
Голова Чемеровецької райдержадміністрації Олександр Стахурський у рамках проведення виїзного прийому громадян на території Залучанської сільської ради побував у Черчецькому будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів ВВв.
04 07 2014
Докладніше ...


Верховна Рада розпочала розгляд президентських поправок до Конституції щодо децентралізації влади
Петро Порошенко висловив переконання, що ухвалення та імплементація змін до Конституції стане надійним засобом врегулювання кризи на Донбасі, наблизить владу до людей по всій країні.
04 07 2014
Докладніше ...


Центру «УОС-ДМ», що займається утилізацією боєприпасів, - 10 років
Сьогодні голова облдержадміністрації Леонід Прус відвідав ДП «Укробонсервіс» Центр «УОС-ДМ», розташований у с.Грузевиця. Він привітав з 10-річчям підприємства його керівництво та працівників.
Центр «УОС-ДМ» був сформований у 2004 році з метою організації на його базі виробничих потужностей з утилізації боєприпасів, що зберігаються на базах і арсеналах Міністерства оборони України, та виробництва промислових вибухових речовин з предметів утилізації.
03 07 2014
Докладніше ...


На часі – залучення інвестицій
Рада вітчизняних та іноземних інвесторів при обласній державній адміністрації зібралась нині для обговорення актуальних проблем та перспектив інвестування в економіку Хмельниччини.
Загальновідомо, що 27 червня 2014 року Президент України Петро Порошенко у Брюсселі підписав завершальну економічну частину Угоди про асоціацію України із Європейським Союзом. Незважаючи на військові події на сході держави, в Україні триває багатопланова масштабна переорієнтація економіки на ринки інших країн, зокрема, висококонкурентний і найбільший світовий ринок – ринок Євросоюзу.
03 07 2014
Докладніше ...


Про нові підходи до надання невідкладної хірургічної допомоги йшлося на нараді лікарів-хірургів Хмельниччини
3 липня у м. Хмельницькому лікарі-хірурги лікувально-профілактичних закладів області разом з провідними науковцями та фахівцями обговорили актуальні питання роботи хірургічної служби області, дізналися про сучасні методи допомоги хворим та про важливі дослідження в галузі хірургії.
03 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
«День поля-2014» зібрав друзів передових компаній
Обмін досвідом, представлення нових сортів сільгоспкультур та найменувань препаратів для їх обробки, огляд ділянок з посівом даних культур та застосування систем захисту - така мета «Дня поля», що проводиться щорічно на базі фермерського господарства «Агро-Інвест» спільно з дистриб’ютором ПП «СП – Арта» та компаніями-постачальниками «Дюпон» і «Піонер». Не став винятком і нинішній рік.
03 07 2014
Докладніше ...


Заява голови обласної державної адміністрації Л.Пруса
Вчора в облдержадміністрації відбулись хуліганські дії проти мене і моїх підлеглих. Фактично відбулось перешкоджання нормальній роботі органу державної влади, псування майна громади.
Вчорашні події є показом політичної боротьби, які не припустимі у цивілізованому європейському суспільстві.
Ця замовна акція місцевої організації ВО «Свобода» показує справжнє обличчя цієї політичної сили, яка позиціонує себе як така, що дбає про національні інтереси держави.
03 07 2014
Докладніше ...


Уряд розробив 10 антикорупційних кроків, - Павло Петренко
Кабінет Міністрів України на засіданні 2 липня прийняв пакет антикорупційних заходів. Про це повідомив Міністр юстиції Павло Петренко на брифінгу в Будинку Уряду.
Зокрема, Кабінет Міністр схвалив законопроект щодо затвердження антикорупційної стратегії на наступні три роки. Цей проект буде спрямовано на розгляд Парламенту.
03 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Крок до поліпшення ситуації на дорогах
2 липня 2014 року голова Білогірської райдержадміністрації Андрій Поліховський здійснив робочу поїздку по населених пунктах району, аби на місцях вивчити питання проведення ремонтних робіт доріг комунальної власності.
03 07 2014
Докладніше ...


Президент провів зустріч з лідерами депутатських фракцій та груп Верховної Ради
Президент України заявив, що буде вносити до Верховної Ради на посаду Міністра оборони кандидатуру генерал-полковника Валерія Гелетея, на посаду керівника Генерального штабу - генерал-лейтенанта Віктора Муженка. Також Глава держави зазначив, що для координації дій та підвищення рівня керованості силовим блоком він призначає першим заступником Глави Адміністрації Президента з цих питань Юрія Косюка.
03 07 2014
Докладніше ...


Маниковицьке МПД ДП «Укрспирт» знову запрацює
Днями голова Деражнянської районної державної адміністрації Анатолій Перейма спільно з першим заступником Вадимом Дащенко зустрілись з керівництвом Маниковецького спиртзаводу.
Зберегти та дати нове життя заводу є надзвичайно важливим завданням для місцевої влади. В першу чергу це робочі місця та надходження податків до бюджету. На сьогодні підприємство потребує капітального ремонту, а обладнання оновлення.
02 07 2014
Докладніше ...


Олександр Сич зустрівся у Женеві з Верховним комісаром ООН у справах біженців Антоніо Гуттерешем
У Швейцарії Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич зустрівся із заступником Генерального секретаря ООН, Верховним комісаром ООН у справах біженців Антоніо Гуттерешем.
У ході зустрічі обговорювалися питання щодо вжиття необхідних заходів із захисту громадян, які проживають у регіонах України зі складною політичною ситуацією, зокрема стосовно надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.
02 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Завітавши на ДП “Нігинський кар’єр”
Питання роботи державного підприємства «Нігинський кар’єр» було і до сьогоднішнього дня залишається для Кам’янець-Подільського району одним із найболючіших. ДП «Нігинський кар’єр» є одним із основних боржників як зі сплати податкового боргу, так і щодо платежів до Пенсійного фонду, сума боргу якого сягає понад 14 мільйонів гривень. З метою перевірки діючого стану підприємства 1 липня виїхали голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Володимир Барановський і голова ради з координаційної діяльності профспілкових організацій Кам’янець-Подільського району Ганна Височанська.
02 07 2014
Докладніше ...


Протягом місяця в Україні запрацює Агентство електронного урядування, -- Володимир Гройсман
Використання сучасних інформаційних технологій і впровадження в Україні електронного урядування змусить владу працювати ефективно, відкрито і зробить послуги, які державні органи надають громадянам, прозорими і доступними. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман під час круглого столу «Європейська модель електронного урядування для України».
02 07 2014
Докладніше ...


Голова облдержадміністрації - на прямому телефонному зв’язку
Голова облдержадміністрації Леонід Прус в рамках прямої телефонної лінії «Запитай у влади» відповідав на питання подолян.
Дзвінки до губернатора стосувалися здебільшого соціальних питань. До прикладу, облаштування пандуса у Нетішині триває ще з 2008 року. І дружина інваліда першої групи нарікала на роботу місцевих чиновників. Адже далі паперових домовленостей діло не йде.
Анонімний додзвонювач турбувався відправленням Хмельницького батальйону територіальної оборони на схід.
01 07 2014
Докладніше ...


Всеукраїнська конференція Союзу вірмен України відбулася у Кам’янці-Подільському
Кам’янець-Подільський – місто, унікальне за своєю історією, яка і сьогодні визначає вектори його розвитку та співробітництва з державами світу. Минуле яскраво засвідчує, що на території Подільського краю проживали представники різних національностей, серед яких і вірмени. Вони й сьогодні активно цікавляться життям Кам’янця та долучаються до культурних подій, які відбуваються на території краю.
Так 27 червня в конференц-залі готелю "Клеопатра” відбулася Всеукраїнська конференція Союзу вірмен України, участь в якій взяли надзвичайний уповноважений посол республіки Вірменія в Україні Манукян Андарік Енокович, архієпископ Єпархієї Вірменської Апостольської Церкви Григоріс Буніатян, митрополит Хмельницький та Кам’янець-Подільський Антоній, голова Хмельницької облдержадміністрації Леонід Прус, голова Союзу вірмен України, народний депутат України Вілен Шатворян, заступник міського голови Василь Сукач, голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар та представники кожної області та регіону Союзу вірмен України.
01 07 2014
Докладніше ...


Допомогти військовим може кожен
Такої думки притримується і голова обласної державної адміністрації Леонід Прус і про що, власне, свідчать його вчинки.
Днями очільник області відвідав 8 окремий полк спеціального призначення та передав його командиру спеціальний одяг, жилети – «розгрузки» та військове спорядження, так потрібне бійцям, які беруть участь у військових операціях та захищають Україну від агресора.
01 07 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Наступна >>


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ