This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/Ford_news_agro2014 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-04. The original page over time could change.
Ford Transit та Ford Connect на АГРО-2014 / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Ford Transit та Ford Connect на АГРО-2014

З 4 по 7 травня 2014 року в «Експоцентрі України» відбулася найбільша в країні аграрна виставка - «АГРО-2014». Учасниками виставки стали більш ніж 900 компаній із 16 країн, а кількість відвідувачів перевищила усі прогнози організаторів – протягом 4 днів виставка прийняла більше 50 000 гостей – представників аграрних підприємств з різних регіонів України.


До уваги відвідувачів та учасників виставки «Віннер Автомотів» представили 2 надійних автомобілі Ford, що орієнтовані як на вантажні, так і на пасажирські перевезення:

• 9-місний Ford Transit 2013 року випуску, що протягом червня 2014 року можна придбати зі спеціальною фіксованою знижкою у розмірі  97 000 грн*.
• Новий Ford Connect, компактний та потужний, що дозволяє здійснювати перевозки тонни вантажу.


Найбільший наплив відвідувачів відбувався у перші 2 дні – четвер та п’ятницю, але ажіотаж біля стенду Ford був незмінний кожного дня з 9:00 до 18:00.

Сучасний та по-літному яскравий дизайн стенду, висококваліфіковані та доброзичливі консультанти, приємні та, найголовніше, дуже актуальні, з огляду на погодні умови, подарунки для гостей стенду – паперові кепки Ford, – залишали лише приємне враження та забезпечували невпинну увагу гостей виставки.

 * усі подробиці спеціальної пропозиції ви можете дізнатися у наших консультантів Ford, зателефонувавши або завітавши до автоцентру «Віннер Автомотів».

Автоцентр «Віннер Автомотів»
пр-т Московський 24д
Київ, 04073, Україна
Тел. 496-00-06



повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д