This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/lr_action_rrsdiscoun (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-03. The original page over time could change.
Знижка до 327 000 грн на автомобіль Range Rover Sport 5.0 Supercharged! / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Знижка до 327 000 грн на автомобіль Range Rover Sport 5.0 Supercharged!

В автоцентрі «Віннер Автомотів» ви можете придбати автомобіль Range Rover Sport 5.0 Supercharged зі знижкою у розмірі до 327 000 грн*. Спеціальна пропозиція діє до 31.03.2014.

Жвавий та динамічний, Range Rover Sport створений перш за все для водія.

За кермом цього автомобіля ви одразу відчуєте незрівнянну динаміку поєднану з винятковою керованістю та комфортом.

Більш впевнена посадка водія забезпечує максимальний контроль.
Спортивний інтер'єр, створений для водія одразу підкорює своє функціональністю. Місце водія Range Rover Sport покликане забезпечити більш динамічне і впевнене керування та відчуття унікального зв'язку з автомобілем.

Повністю алюмінієвий кузов Range Rover Sport сприяє зменшенню ваги і надає кращої маневреності поєднаної з максимальним рівнем безпеки.

Range Rover Sport – це унікальне поєднання розкоші та потужності. І саме зараз в автоцентрі «Віннер Автомотів» діє знижка на цей автомобіль.


* Формування ціни на автомобіль відбувається наступним чином: від вартості автомобіля Range Rover Sport  в комплектації  5.0 Supercharged  віднімається знижка. Знижка визначена станом на 27.02.2014, еквівалент знижки в євро становить 23 666 євро. Знижка в гривні розраховується на день укладення договору купівлі-продажу за формулою: Z= Discount*R  (де Z- розмір знижки у Гривні,  Discount - еквівалент знижки у Євро, а R - це міжбанківський курс Євро до Гривні на день укладення договору, що відображується на веб-сайті http://www.winner.ua/). Спеціальна пропозиція діє лише до 31 березня 2014 року. Рендж Ровер Суперчардж.


За всіма подробицями звертайтесь до консультантів з продажу.

Автоцентр «Віннер Автомотів»
Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел. 499 99 94
факс. 496 45 83

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д