This version of the page http://zpl.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-23. The original page over time could change.
Заробітна плата

Вітаю на Вашому новому сайті!

Будь ласка, зробіть наступні кроки для настройки і початку використання Вашого сайту:

  1. Настройте Ваш сайт Зайшовши перший раз відвідайте секцію адміністрування, де Ви можете настроїти під свої вимоги усі аспекти Вашого сайту.
  2. Включіть додаткову функціональність Далі, продивіться список модулів і включіть можливості, які відповідають Вашим специфічним вимогам. Ви можете знайти додаткові модулі на сторінці завантаження модулів Друпалу.
  3. Налагодьте дизайн Вашого сайту Щоб змінити "вигляд та механіку" Вашого сайту, прогляньте секцію тем. Ви можете обрати одну з існуючих тем дизайну або завантажити додаткові теми з секції завантаження тем Друпалу.
  4. Почніть публікувати наповнення Нарешті Ви зможете створювати наповнення для Вашого сайту. Це повідомлення зникне після появи першої публікації на головній сторінці.

За повнішою інформацією зверніться до секції допомоги, або до онлайн підручників Друпалу. Також Ви можете звернутись за допомогою на форумі Друпалу, або переглянути велику кількість інших можливостей підтримки.

Актуальні новини:

  • 20:06
    Як поновити працівника на роботі
  • 20:06
    Особливості розрахунків у закордонному відрядженні
  • 19:06
    Виплата матдопомоги на оздоровлення медпрацівникам
  • 19:06
    Оподаткування доходів за казначейськими зобов'язаннями
  • 19:06
    Чи нараховувати ЄСВ на обіцяну винагороду

Читайте №6, 2014
У травні завжди найменше робочих днів. А якщо ще «з метою створення сприятливих умов для святкування» переноситься добра їх половина, то вже й працювати ніколи, бо час готуватися до сезону відпусток. 
І хоча цього року можливість поїхати у відпустку для багатьох під питанням, інформацію про облік та оплату відпусток ми підготували. Її ви знайдете в нашому спецвипуску «Відпустки: облік та оплата» № 2/2014.
Натомість у розпалі сезон мобілізації в армію. Тому в цьому номері є низка матеріалів, що присвячені питанням додаткового соціального захисту мобілізованих (с. 9), відображенню часу мобілізації у звітності з ЄСВ (с. 119) та деяким іншим поточним робочим ситуаціям.
Хоча уряд уже вдруге змінює свою позицію щодо запов­нення вакантних посад у держорганах, питання скорочення з повістки дня не знімається. Тому бюджетникам слід бути готовими до цієї процедури. Все, що потрібно знати про скорочення, ви знайдете у статті на с. 30.
Хочу також нагадати, що триває конкурс «Кращий бухгалтер по заробітній платі» і вже днями стартує його другий тур, конкурсні завдання якого ви знайдете на с. 14.
Шануймося, бо ми того варті! 
 
З повагою,
головний редактор журналу «Заработная плата»
Дмитро Кучерак

«Антикризисный» закон и НДФЛ: что изменилось

11
Дмитрий Кучерак

Вступил в силу так называемый антикризисный закон, которым расширен круг налогооблагаемых доходов и введены новые правила налогообложения пассивных доходов

Сокращение численности работников: все, что нужно знать

30
Галина Фольварочная

В связи со сложной экономической ситуацией в стране руководители предприятий могут столкнуться с необходимостью сокращения численности работников. А на государственной службе масштабные сокращения пройдут до конца текущего года. О важных аспектах проведения этой процедуры читайте в статье

Выходное пособие: кому, когда и сколько

60
Евгений Губа
В отдельных случаях работники, увольняемые по инициативе работодателя или на других основаниях, имеют право на получение выходного пособия. В статье рассмотрены случаи, когда выплачивается выходное пособие, принципы его начисления и налогообложения, а также рассмотрен вопрос применения к выходному пособию налоговой социальной льготы
 

Листок нетрудоспособности как первичный документ бухучета: особые отметки

104
Ольга Саржинская

Продолжаем тему о правильности заполнения лист­ка нетрудоспособности. В этой статье рассмотрены особые отметки, которые в нем проставляются

Новини від партнерів:

  • 06:11
    Національний форум бухгалтерів

bottom menu

       

© 2012 Заработная плата