This version of the page http://uamedia.visti.net/golos_ukrainy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-22. The original page over time could change.
Газета „Голос України”

Газета „Голос України”


З казначейством не до моря

У Кам'янці-Подільському, що на Хмельниччині, на літній відпочинок дітей із бюджету виділено 250 тисяч гривень, 98 тисяч з яких буде розподілено між пришкільними таборами. Решту коштів використають для оздоровлення на морі. Грошей вистачить на оплату путівок для 64 маленьких кам'янчан. Але відпочинок під сумнівом. Бо досі заклад, який приймав їх торік, не отримав гроші через затримки виплат казначейством. Окрім того, чимало батьків побоюються відпускати школярів далеко від дому, передає наш власкор Ірина КОЗАК.

Голос України


Голова СБУ Валентин Наливайченко:

Псевдоопитування, яке відбулося на Донеччині та Луганщині 11 травня, - не більше, ніж фарс. Так зване опитування звелося на копіювання бюлетенів з уже проставленими позначками. Гроші, отримані ззовні, витрачалися зовсім не на опитування, а на горілку та бравурні прес-конференції перед російськими журналістами. Події на сході України інспіровані з-за кордону і підтримуються людьми, які досі під контролем колишніх корупціонерів. Зараз вони воюють проти власної держави на гроші, украдені у наших лікарів та шахтарів. Люди мають право висловитися - але тільки на мирному референдумі - не зі зброєю і не за корупційні гроші".

За інформацією прес-служби СБУ.

Голос України


Председатель СБУ Валентин Наливайченко:

Псевдоопрос, который состоялся на Донетчине и Луганщине 11 мая, - не более чем фарс. Так называемый опрос свелся на копирование бюллетеней с уже проставленными отметками. Деньги, полученные извне, тратились совсем не на опрос, а на водку и бравурные пресс-конференции перед российскими журналистами. События на востоке Украины инспирированы из-за границы и поддерживаются людьми, которые до сих пор под контролем бывших коррупционеров. Сейчас они воюют против собственного государства на деньги, украденные у наших врачей и шахтеров. Люди имеют право высказаться - но только на мирном референдуме - не с оружием и не за коррупционные деньги".

По информации пресс-службы СБУ.

Голос України