This version of the page http://uaa.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-15. The original page over time could change.
Новини ААУ
Карта сайту > Головна

Новини

ОПЛАТА ЩОРІЧНИХ ЧЛЕНСЬКИХ ВНЕСКІВ

Новини Асоціації адвокатів України 

13.06.2014 Відбувся урочистий захід з нагоди початку роботи Німецької спілки адвокатів України (DAV Ukraine)

11 червня 2014 року в приміщенні Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Києві відбувся урочистий захід з нагоди початку роботи Німецької спілки адвокатів України (DAV Ukraine).

13.06.2014 Олег Олександрович Вдовичен виступить доповідачем на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права

Олег Олександрович Вдовичен виступить доповідачем на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права, який відбудеться 20 червня 2014 року в м. Києві.

Тема доповіді Олега Олександровича - "Податкові перевірки: Наслідки відсутності первинних документів. Відповідальність за порушення строків зберігання документів. Остання судова практика".

13.06.2014 Президент Асоціації адвокатів України відвідав місто Дніпропетровськ та провів зустріч з активом Дніпропетровського відділення ААУ

06 червня 2014 року Президент Асоціації адвокатів України Олег Валерійович Чернобай відвідав м. Дніпропетровськ та провів зустріч з активом Дніпропетровського відділення ААУ.

На початку зустрічі Олег Валерійович запросив адвокатів на ІІІ Щорічний літній форум ААУ з публічному праву, який відбудеться 20 червня 2014 року. Було обговорено перспективи розвитку відділення та проведення професійних заходів у Дніпропетровську.

12.06.2014 Інформуємо про проведення конкурсного відбору спостерігачів/моніторів, які проводитимуть спостереження судових проваджень в судах міста Києва

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини оголошує конкурсний відбір дослідників (спостерігачів/моніторів), які проводитимуть спостереження судових проваджень в судах міста Києва в рамках реалізації проекту «Моніторинг судового процесу з метою оцінки застосування Кримінально-процесуального кодексу України». Моніторинг триватиме з липня по грудень 2014 року.

12.06.2014 Святкове засідання Клубу майбутніх адвокатів ААУ

Шановні члени Клубу майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України!

Запрошуємо Вас взяти участь у святковому виїзному засіданні Клубу майбутніх адвокатів ААУ за участю керівництва Клубу, яке відбудеться 22 червня 2014 року, приурочене до закінчення навчального року.

12.06.2014 Відбудеться консультаційний захід: «Особливості регулювання земельних відносин в Німеччині»

Запрошуємо Вас відвідати консультаційний захід: «Особливості регулювання земельних відносин в Німеччині», який відбудеться 18 червня 2014 року о 11.00 в Національному університеті біоресурсів та природокористування України (м. Київ, вул. Васильківська, 17, ауд. 222).

12.06.2014 Блінов Євген Валерійович виступить доповідачем на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права

З приємністю повідомляємо, що партнер та керівник практики міжнародного арбітражу МЮГ «AstapovLawyers» Блінов Євген Валерійович виступить із доповіддю на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права, який відбудеться 20 червня 2014 року в м. Києві.

Тема доповіді Євгена Валерійовича – «Форс-мажорні обставини в зовнішньо-економічних договорах. Міжнародно-правове регулювання і практика застосування».

11.06.2014 Запрошуємо на святкову зустріч Клубу адвокатів ААУ!

Асоціація адвокатів України запрошує усіх членів ААУ на один з найцікавіших неформальних заходів цього літа – святкування 1-ї річниці роботи Клубу адвокатів Асоціації адвокатів України.

10.06.2014 Керівник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Крикливенко Богдан Володимирович виступить доповідачем у ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права

Асоціація адвокатів України повідомляє про участь у ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права Крикливенко Богдана Володимировича, Керівника Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Тема доповіді пана Богдана - «Актуальні питання захисту прав людини».

10.06.2014 Поїздка до Чернігова

07 червня, у перший день Трійці, Клуб адвокатів Асоціації адвокатів України організував поїздку до надзвичайного міста Чернігова. Традиційно організатором поїздки виступив Клуб адвокатів Асоціації адвокатів України.

10.06.2014 Гупало Катерина Петрівна виступить доповідачем на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права

Гупало Катерина Петрівна – адвокат, cтарший радник юридичної фірми «КМ Партнери» виступить доповідачем на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права, який відбудеться 20 червня 2014 року в м. Києві.

Тема доповіді Катерини Петрівни – «Захист особи в рамках кримінального провадження внаслідок податкової перевірки».

10.06.2014 Підписано Меморандум про співробітництво між ВГО «Асоціація адвокатів України» та ТОВ «ЛІГА ЗАКОН» на 2014 рік

З приємністю повідомляємо, що підписано Меморандум між Асоціацією адвокатів України та ТОВ «ЛІГА ЗАКОН».

Згідно Меморандуму ТОВ «ЛІГА ЗАКОН» залишається Генеральним інформаційно-правовим партнером ААУ на 2014 рік, інтернет-портал «ЮРЛІГА» отримує статус «Ексклюзивний Інтернет-партнер» ААУ на 2014 рік, а видання «ЮРИСТ & ЗАКОН» - статус «Аналітичний медіа-партнер» ААУ на 2014 рік.

10.06.2014 Олексій Шевчук візьме участь у Круглому столі: «Стратегічне планування посилення принципу змагальності сторін у кримінальному провадженні»

Олексій Шевчук, адвокат, партнер юридичного агентства «Шевчук та Партнери», член Правління Асоціації адвокатів України, виступить модератором секції «Прозорість, доступ до інформації, доступ на судові засідання» під час проведення круглого столу «Стратегічне планування посилення принципу змагальності сторін у кримінальному провадженні».


10.06.2014 Анжеліка Сицько візьме участь у Круглому столі: «Стратегічне планування посилення принципу змагальності сторін у кримінальному провадженні»

Анжеліка Сицько, адвокат, партнер юридичної фірми «Гвоздій та Оберкович», член Наглядової Ради Асоціації адвокатів України, виступить модератором секції «Реформування кримінально-процесуального законодавства та його імплементація під час здійснення кримінального провадження» під час проведення круглого столу «Стратегічне планування посилення принципу змагальності сторін у кримінальному провадженні».

10.06.2014 Голова Науково-консультативної ради Національної асоціації адвокатів України, адвокат Дроздов Олександр Михайлович виступить доповідачем у ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права

Асоціація адвокатів України повідомляє про участь у ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права Дроздова Олександра Михайловича, адвоката, Голову Науково-консультативної ради Національної асоціації адвокатів України, к.ю.н., доцента.



06.06.2014 Не даймо професійним кадрам піти з професії!

У зв’язку зі складною політичною ситуацією на сході нашої держави та зростаючою напругою в суспільстві, наша колега потребує підтримки.

Один з провідних адвокатів Донецька – Олена Прядко, має намір продовжувати кар’єру в Києві в складі адвокатської компанії або адвокатського бюро.


06.06.2014 Щиро вітаємо всіх працівників засобів масової інформації з професійним святом!

Щиро вітаємо всіх працівників засобів масової інформації з професійним святом! 
Шановні працівники засобів масової інформації! Від імені Всеукраїнської громадської організації "Асоціація адвокатів України" дозвольте привітати Вас із професійним святом — Днем журналіста!

05.06.2014 Начальник управління розслідувань недобросовісної конкуренції Антимонопольного комітету України Харченко Петро Георгійович виступить доповідачем у ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права

Асоціація адвокатів України повідомляє про участь у ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права Харченка Петра Георгійовича, начальника управління розслідувань недобросовісної конкуренції Антимонопольного комітету України.


05.06.2014 Відбувся Круглий стіл з обговорення змін у законодавстві про судову експертизу

04 червня 2014року в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз Міністерства юстиції України відбувся Круглий стіл з обміну думками щодо змін законодавства про судову експертизу та майбутнього бачення оновленої системи судових експертиз.

05.06.2014 Власюк Владислав Вікторович виступить доповідачем на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права

З приємністю повідомляємо, що радник ЮФ «єПраво» адвокат Владислав Власюк виступить із доповіддю на ІІІ Щорічному літньому форумі з публічного права, який відбудеться 20 червня 2014 року в м. Києві.



Новости 1 — 20 з 484
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець




 

Червень 2014

Попередній місяць       Попередній рік

Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Неділя
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7
Відвідання Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній»
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
Семінар-практикум на тему: «Позасудове вирішення спорів з питань сім’ї (сімейна медіація)»
18
Відбудеться консультаційний захід: «Особливості регулювання земельних відносин в Німеччині»
19 20
Відбудеться ІІІ Щорічний літній форум ААУ з публічного права
21
Запрошуємо на святкову зустріч Клубу адвокатів ААУ!
22
Святкове засідання Клубу майбутніх адвокатів ААУ
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6