This version of the page http://irc.gov.ua/ua/govhack2014 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-13. The original page over time could change.
ДЕРЖ-ХАК 2014 | Державне підприємство «Інформаційно-ресурсний центр»

ДЕРЖ-ХАК 2014

Державний хакатон – це зустріч та змагання фахівців з інформаційних технологій з метою створення та представлення ідей, концепцій, розробок та прототипів програмного забезпечення для державного сектору та з використанням відкритих даних державних реєстрів та перевірки безпеки державних інформаційних ресурсів.

В серпні 2014 року у Києві пройде перший державний хакатон «Держ-Хак 2014». Протягом двох днів учасники хакатону будуть змагатись у різних дисциплінах та створювати програмні продукти на базі відкритих даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Зробимо державні Реєстри ще більш відкритими

Для змагання учасникам вперше буде надано доступ до прототипу системи конвертації даних пошуку в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (далі - ЄДР) у формат, придатний для сприйняття автоматизованими системами, тобто кажучи технічною мовою - до API пошуку у ЄДР що формує XML за точковими запитами.

Коли

Серпень 2014 року

Де

НСК "Олімпійський"

Участь

Взяти участь може будь-хто

Взяти участь у Хакатоні може будь-хто не зважаючи на досвід та знання. Але в першу чергу Хакатон розрахований на командну участь наступних фахівців:

  • Програмістів, фахівців з інформаційної безпеки або бізнес-аналітиків, що працюють (або фрілансерів);
  • Студентів комп'ютерних спеціальностей;
  • Школярів старших класів, що цікавляться інформаційними технологіями;
  • «Стартаперів» (людей або команд, що мають ідею створення власного бізнесу з використанням інформаційних технологій).

У заході можуть брати участь як сформовані команди, так і поодинокі фахівці, що можуть сформуватись у команди вже на заході.

Тел: (044) 481-49-27
e-mail: govhack@irc.gov.ua

Завдання

Цікаве змагання для IT-фахівців

Хакатон «Держ-Хак 2014» ставить перед учасниками наступні задачі, що будуть оцінюватись за трьома напрямками: цінність для бізнесу, соціальна вагомість та естетична складова:

  • Розробка нових сервісів
    • Створення нових інформаційних сервісів на базі відкритих даних єдиних державних реєстрів Міністерства юстиції України та Укрдержреєстру.
  • Перевірка інформаційної безпеки
    • Перевірка захищеності Інтернет ресурсів та реєстрів Міністерства юстиції України та Укрдержреєстру.