This version of the page http://uamedia.visti.net/moya_gazeta (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-08. The original page over time could change.
Газета "Моя газета+"

Газета "Моя газета+"


Хмельницькі депутати виступили проти захоплень приміщень "представниками громади"і так званих "люстраційних дій"

Таке звернення до керівниківполітичних партій та громадських об'єднань і правоохоронних органів оприлюднили народні обранці під час позачергової сесії Хмельницької міської ради, яку скликали 15 травня. Причиною скликання сесії називають захоплення приміщень комунальної власності.

- З метою забезпечення спокійної суспільно-політичної ситуації під час підготовки та проведення виборів Президента України, звертаємося до усіх політичних сил, громадських організацій, релігійних конфесій міста Хмельницького із закликом сприяти стабільній та спокійній ситуації в обласному центрі, уникати провокації громадянського протистояння, захоплень приміщень комунальної власності, тимчасово припинити всі так звані "люстраційні дії"до приведення їх у правове поле, -йдеться у зверненні, яке зачитав секретар Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський.

Від керівників правоохоронних органів депутати вимагають посилити роботу щодо забезпечення громадського порядку, охорони прав та свобод громадян, захисту об'єктів, що забезпечують стабільну життєдіяльність міста. Для недопущення використання у протиправних діях зброї посилити контроль за її зберіганням на об'єктах дозвільної системи, а також у її власників, в організаціях, утановах; взяти під особистий контроль охорону громадського порядку в приміщеннях виборчих дільниць із залученням добровольних народних дружин.

За звернення проголосувало 43 з 45 присутніх у залі депутати.

Хмельницкий портал Моя газета +


В хмельницькому зоокуточку - новосілля!

Територія, де немає місця політиці. Мешканці хмельницького зоокуточка парку імені Михайла Чекмана не переймаються виборами та люстрацією. Натомість - святкують новосілля.

.

До робочого дня працівники і мешканці зоокуточка готуються завчасно. Ранковий обхід території разом з директором парку робить і вівця Бетті. Ягнятко нещодавно оселилось тут - однак вже взяло на себе роль головного ревізора. Стежить за надважливими об'єктами - зеленою травичкою та за порядком у ведмежих вольєрах. В одному з них - новосілля. Місце, де мешкали ведмежата-бешкетники Чук та Гек - віднедавна зайняла хижа красуня Марго.

Чотиримісячна Марго, як справжня жінка, полюбляє все тримати під контролем і по-своєму наводить лад на території зоокуточка. Ведмежа обожнює смакувати дитячою кашкою та пустувати. Однак, це їй дозволяють робити до відкриття зоокуточка. Рівно об 11-й хижа красуня опиняється у вольєрі і чекає на відвідувачів.

Маленька Даринка разом з батьками поспішає познайомитись з новими мешканцями живого кутка. Однак спершу - навідує улюблених кроликів. Малеча іде знайомитись із Марго. Ведмежа радо зустрічає перших відвідувачів. Такі уроки природознавства на свіжому повітрі є не просто цікавими, а й корисними,впевнена мама Галина. Даринка з мамою знайомляться й з іншими новоселами. По - сусідству з Марго оселилась єнотовидна собака Алла. Мешкає тут і сімейство морських свинок. А ще - ціла родина черепах.

Пан Микола розповідає - хмельничани вже полюбили нових мешканців. Є й такі, хто мало не щодня приходить і приносить звірям поживні дарунки. Працівники і мешканці зоокуточка радо чекають на відвідувачів. Ціна за вхідні квитки не змінилась - для дорослих - 8 гривень, дитячий квиток - 6. Однак, враження від спілкування з кумедними жителями міні-зоопарку вартують більшого!

Хмельницкий портал Моя газета +


Акробатический пас Блэйка Гриффина (Видео)

Хмельницкий портал Моя газета +