This version of the page http://lybidavto.ukravto.ua/news/2924 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-06-08. The original page over time could change.
Доступний сервіс для постгарантійних автомобілів ЗАЗ | Лыбидь-АВТО
О компании
BOSCH DIESEL SERVICE
Новости и акции
Автомобили
  • Opel
  • Chevrolet
  • ЗАЗ
  • Chery
  • TATA
  • i-van
Сервис и гарантия
Запчасти
Финансовые услуги
Контакты
  • Новости
  • акции
  • акции сервис/запчасти
Главная → Новости
Новости
16.04.2014

Доступний сервіс для постгарантійних автомобілів ЗАЗ

Із 7 квітня по 31 грудня 2014 року в мережі сервісних станцій Корпорації УкрАВТО діє програма лояльності для власників постгарантійних автомобілів ЗАЗ.

Доступність запасних частин та послуг – що може бути більш важливим для автомобіліста (особливо, якщо мова йде про автомобілі, у яких закінчилася гарантія виробника)? Тільки оригінальні запасні частини та якісний сервіс у офіційній дилерській мережі! У рамках програми лояльності «Доступний сервіс» власникам постгарантійних автомобілів ЗАЗ надано вигідну можливість отримати знижки на послуги офіційного сервісу до 15%, а також на придбання запасних частин – до 15,5%*.

Окрім економії своїх коштів завдяки знижці, клієнти отримують якісні послуги досвідчених фахівців сервісних станцій,  а також гарантію на виконані роботи.

Програма лояльності «Доступний сервіс» діє по всій території України в мережі сервісних станцій Корпорації УкрАВТО та поширюється на всі автомобілі ЗАЗ, на які закінчилася гарантія виробника.

А для тих автолюбителів, які поки що тільки думають про покупку авто, варто нагадати, що до кінця квітня 2014 року у дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» у всіх регіонах України триває розпродаж** автомобілів ЗАЗ. Придбати автомобіль від вітчизняного виробника можна із вигодою, що сягає 12 740 грн***.

Завітайте до офіційних автосалонів та сервісних станцій у Вашому регіоні!

Сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:  

*Знижки не розповсюджуються на мийку, шиномонтаж, діагностику, арматурно-рихтувальні та лакофарбові роботи. Знижки по програмі лояльності CarMan@CarWoman та будь-які інші знижки не сумуються зі знижками по програмі «Доступний сервіс».

**Розпродаж діє на автомобіль ЗАЗ VIDA SA4870 2012 року випуску з 08 березня по 30 квітня  2014 року в дилерській мережі Філії "АвтоЗАЗ-сервіс". Кількість автомобілів обмежена. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації автомобіля ЗАЗ VIDA SA4870 складає  17,13% станом на 08.03.2014 р. Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Ціна формується з урахуванням курсу національної валюти.

***Наведена різниця між вартістю автомобіля  ЗАЗ VIDA SA4870  2012 та  2014 рр. виробництва.