This version of the page http://www.pohlyad.com/news/n/6833 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-29. The original page over time could change.
Рейтинг «Погляду». Топ-10 виступів Ірини Фаріон 
Новий Погляд, інтернет-видання
На шахтах вибухівку від терористів сховали під землю•  Завербованим диверсантам у тренувальних таборах не дозволяють дивитися нічого, окрім телеканалу «Росія24»•  З’явилося відео падіння українського гелікоптера з військовими•  У Макіївці чи то бойовики, чи просто любителі солоденького обчистили кондитерський склад Порошенка•  В Алчевську депутати визнали Луганську народну республіку, проти були двоє•  Затриманими бойовиками міліціонерів у Горлівці катували•  Під носом у терористів у Луганську вивісили український прапор•  П’ять КамАЗів з бойовиками прорвали український кордон на Луганщині•  Харабара знову не проти очолити Львівське обласне ДАІ•  Маленькі кримчани у Львові ліпили піцу і катались на чудо-поїзді•  
17.12.2012   17:51

Рейтинг «Погляду». Топ-10 виступів Ірини Фаріон

Ірина Фаріон належить до людей, якими можна захоплюватися, можна ненавидіти, але неможливо залишатися до них байдужими. 


Кожен виступ пані Ірини – маленький спектакль. «Погляд» визначив Топ-10 найрезонансніших виступів Ірини Фаріон. Дивіться і насолоджуйтесь, можливо, кращим оратором у сучасній українській політиці.

10 місце

Фаріон проти режиму Януковича
У вересні 2010 року Ірини Фаріон яскраво виступила на акції протесту проти соціальної українофобії режиму Януковича під Верховною Радою


9 місце

Фаріон про лібералів
Опубліковано – 5 лип. 2012
Віче опозиції біля Львівської обласної ради у липні 2012 року



8 місце

Фаріон про російську літературу
Вересень, 2010 року. Виступ Ірини Фаріон перед голосуванням за відставку голови ЛОДА Василя Горбаля.



7 місце

Фаріон про «Дєнь пабєди»
Резонансний виступ Ірини Фаріон У квітні 2011 року на VІ позачерговій сесії Львівської обласної ради.



6 місце

Фаріон і букет
Цьогоріч у вересні пані Ірині не сподобався букет, піднесений їй в Івано-Франківську від імені одного з тамтешніх кандидатів у депутатиє



5 місце

Фаріон і Азаров
13 грудня під час засідання сесії Верховної Ради Ірина Фаріон поцікавилася «нормальністю» прем’єра Азарова. Відео стало хітом інтернет-простору.


4 місце 

Фаріон про свої статки
У вересні цього року в програмі «Прямим текстом» Ірина Фаріон розповіла про свої заробітки і витрати. При цьому з’ясувалося, що полум’яна революціонерка водночас може бути й кокеткою. 


3 місце

Фаріон про російську мову
Липень 2012 року. Виступ в програмі «Прямим текстом» 


2 місце 

Фаріон у дитячому садочку
У лютому 2010 року відбувся, певно, найскандальніший виступ Ірини Фаріон. Вонва навчала мови діток у львівському садочку №67.


1 місце

Ірина Фаріон висміяла міліціонерів
5 квітня 2011 року на сесії Львівської обласної ради депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон зачитала відповідь Галицького районного відділу МВС України у Львівській області щодо незаконного затримання депутата Стрийської районної ради Мар'яна Берездецького під час театрального дійства «Рік у ярмі».




При підготовці рейтингу використано відеоматеріали телеканалу ZIK, сайту «Вголос» і офіційного сайту ВО «Свобода». 

RedTram