This version of the page http://www.factor.ua/social/eduprojects/academy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-27. The original page over time could change.
АКАДЕМІЯ «ФАКТОР» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Соціальні проекти
Внутрішня соціальна політика
Проект «Фактор-сім’я-суспільство»
Проекти в галузі освіти
Конкурс «Аудитор»
АКАДЕМІЯ «ФАКТОР»

АКАДЕМІЯ «ФАКТОР»

АКАДЕМІЯ «ФАКТОР»

Спільний освітній проект корпорації «Фактор» та Харківської національної академії міського господарства був заснований у 2007 році. У грудні того ж року Академія «Фактор» відчинила двері для своїх перших студентів. З тих пір проект продовжує активно розвиватися.

Навчання в Академії «Фактор» безкоштовне. Стати учасником проекту може кожен студент ХНАМГ. Здебільшого це учні 4 і 5 курсів. Відбір проводить кафедра «обліку і аудиту». Головна умова - бажання отримати додаткові практичні знання. Керівники кафедри зізнаються - до Академії «Фактор» приходять молоді амбітні люди з активною життєвою позицією і прагненням реалізуватися у професії.

Мета проекту - доповнити теоретичні знання студентів практичними навичками. Свій досвід і знання їм передають кращі фахівці корпорації «Фактор», в числі яких головні редактори Видавничого дому "Фактор", досвідчені висококваліфіковані аудитори. Таким чином, майбутні бакалаври і магістри мають можливість підтягнути свої практичні знання ще до початку трудової діяльності.

Процес навчання:

- Усі дисципліни (аудит, оподаткування суб'єктів господарювання, податкове адміністрування), що викладаються в Академії «Фактор», заносяться студентам-слухачам в залікову книжку і в диплом.

- Заняття проходять по типу майстер-класів; в ході їх студенти вирішують масу практичних завдань, спілкуються з фахівцями-практиками та отримують консультації професіоналів.


- У процесі навчання студенти забезпечуються всіма необхідними довідково-методичними матеріалами; в їх розпорядженні - періодичні видання та література Видавничого будинку «Фактор». Книги носять прикладний характер і вигідно доповнюють вузівську навчальну літературу.

 

 




Сайти корпорації «Фактор»:

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2014 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2014 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09