This version of the page http://www.lebedin.net/articles.php?article_id=138 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-26. The original page over time could change.
Информационная сеть города Лебедин - Статьи: 1. НОВИНИ ОДПІ
Морозівський міст , Весняні квіти , Вечір біля фонтану 24 серпня 201... , Вечер 24 августа 2013 г. , Друзья, вечер 24 августа. , Вечер у фонтана , Вечер у фонтана 24 августа. , Вечерний Лебедин 24 серпня 2013 р. , На святкуванні Дня міста , 19 серпня ,
Маруся и её команда (невыдуманна... , Подбор сечения провода и кабелей , Подбор аналогов дисковых батареек , 1. НОВИНИ ОДПІ , Миф об экономии электроенергии , Опасно ! Клещевина - сильнейший ... , ... время собирать камни. , Анатолій Удод - поет і педагог , ОХОТА УБИВАТЬ , Телефони виконавчого комітету Ле... ,
Навігація
ПРИЙМАЛЬНЯ ГОЛОВИ

ВИ ЗАПИТУЄТЕ -
ГОЛОВА ВІДПОВІДАЄ


ІНТЕРНЕТ-ПРИМАЛЬНЯ


Последние комментарии
Новости
http://www.pravda.com....
Велика вдячність автор...
Дуже цікаво, а нам аме...
Може Гриценко правий ?...
**********************...
Статьи
и толкай за 200 гребеш...
Сколько же таких гадже...
Готов подписаться под ...
К сведению эта цацка у...
Только лошара может п...
Фото
Выглянул в окно, а таа...
Хорошие снимки. Был с ...
это остатки моста, в р...
Где это морозовский мо...
Бухарев Владислав Викт...
Страницы
Симоненко снял свою ка...
Голосуй не голосуй, вс...
Голосування напевно н...
Удобно, спасибо.
[b][big]3-88-66 моб. ...

Оплата мобильного счета

Пополнить счет мобильника прямо сейчас :


До Вашої уваги :

Радио он-лайн


ИГРЫ




Гороскоп на сегодня

Начните день с просмотра своего гороскопа и неприятных сюрпризов станет меньше

1. НОВИНИ ОДПІ

23-05-2014

З листопада спрощується процедура відкриття бізнесу

Сумська ОДПІ повідомляє, що Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку відкриття бізнесу» від 15 квітня 2014 року №1206-VII, який набере чинності 30 жовтня 2014 року, вносить ряд змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» від 15 травня 2003 року №755-ІV в частині спрощення процедури реєстрації бізнесу. 
Зокрема, Законом передбачається:


1. Скасування вимоги щодо справляння реєстраційного збору за проведення державної реєстрації юридичної особи (зараз становить 170 грн.) та фізичної особи–підприємця (зараз становить 17 грн.). 
Такий збір залишається лише за держреєстрацію змін: 
- що вносяться до установчих документів юридичних осіб - у розмірі 51 грн. (розмір не зміниться); 
- імені або місця проживання фізичної особи – підприємця – у розмірі 17 грн. (зараз становить 10 грн. 20 коп.).

2. Скасування норми, за якою в разі відмови в проведенні держреєстрації юридичної особи чи фізичної особи-підприємця реєстраційний збір не повертається.

3. Повідомлення держреєстратором (крім податкової, статистики та Пенсійного фонду) ще і фондів соціального страхування про факт держреєстрації юридичної чи фізичної особи-підприємця.

4. Розширення обсягу відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, до яких надається доступ на офіційному сайті спеціально уповноваженого органу з питань державної реєстрації.

Так, наявність повноважень для вчинення правочинів від імені юридичної особи можна буде легко перевірити за інформацією з ЄДР через мережу Інтернет.

5. Здійснення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців шляхом подання електронних документів без обов’язкового використання електронного цифрового підпису. 
6. Скасування обов’язкової наявності печатки у суб’єктів приватного права.


20-05-2014

З 1 липня оподатковуватимуться відсотки за депозитами 
Сумська ОДПІ повідомляє, що з 1 липня 2014 року наберуть чинності зміни до Податкового кодексу України, внесені Законом України від 27.03.2014 № 1166-VII „Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” в частині обкладення податком на доходи фізичних осіб процентів по депозитах.
Так, дохід фізособи у вигляді процентів, нарахованих на поточний або депозитний (вкладний) банківський рахунок а також процентів, нарахованих на внесок (депозит) члена кредитної спілки у кредитній спілці, обкладатиметься ПДФО за ставкою 15 відсотків. При цьому база оподаткування визначається як сума процентів, що перевищує на рік 17 розмірів прожиткового мінімуму для працездатної особи, установленого законом на 1 січня звітного року (у 2014 році — сума процентів понад 20706 грн.). 
Утримувати і перераховувати до бюджету ПДФО зобов’язані кредитні спілки та інші організації, що виплачують проценти фізособі. А ось банківські установи звільнені від зобов’язання утримувати і перераховувати податок із суми доходу у вигляді процентів, але повинні подавати інформацію до територіальних органів Міндоходів за встановленою формою (№ 1ДФ). У ній банки тільки зазначатимуть суму доходу у вигляді нарахованих процентів. А сума податку повинна бути сплачена фізособою самостійно — за результатами подання річної декларації про майновий стан і доходи. 
При цьому якщо база оподаткування звітного податкового року (для процентів з вирахуванням  17 прожиткових мінімумів): 
- не перевищує 204 прожиткових мінімуми (у 2014 році - 248472 грн.) - до суми перевищення застосовується ставка 15 %; 
- перевищує 204, але не більше 396 прожиткових мінімумів (у 2014 році - 482328 грн.) - до суми перевищення застосовується ставка 20 %; 
- перевищує 396 прожиткових мінімумів - до суми перевищення застосовується ставка 25 %.



20-05-2014

Платники податків Сумської ОДПІ звітують через «Електронний кабінет»

Використання сервісу «Електронний кабінет платника податків» надає широкі можливості платникам податків щодо їх спілкування з податковою в он-лайн режимі та швидкого отримання і передачі відповідної інформації із свого робочого місця без відвідування таких органів», - зазначив під час зустрічі з бізнес-спільнотою начальник Сумської ОДПІ Олексій Полив`яний.
Нині «Електронний кабінет платника податків» надає можливість користуватися такими сервісами: «Звітність», «Розрахунки з бюджетом», «Податковий календар», «Облікові дані», «Звірення розрахунків з бюджетом», «Книга обліку доходів і витрат».
Сервіс «Звітність» забезпечує користувачу можливість:
- створити пакет податкової звітності (декларації з додатками) або імпортувати таку звітність з бухгалтерських програм;
- самостійно перевірити створену звітність на наявність арифметичних помилок;
- вибрати орган Міндоходів, до якого має бути подана звітність;
- подати звітність в режимі реального часу з отриманням квитанції про її прийняття або неприйняття;
- переглянути подану звітність (незалежно від способу її подання) тощо.
Сервіс «Розрахунки з бюджетом» забезпечує користувачу доступ до інформації про стан його розрахунків із бюджетом. У зазначеному сервісі користувач, який перебуває на обліку в декількох ДПІ (за основним і неосновним місцями обліку), може вибрати ту ДПІ, яка його цікавить, зазначити бюджет, платіж і переглянути інформацію щодо розрахунків із вибраного платежу.

Сервіс «Податковий календар» нагадує користувачу про терміни подання звітності та сплати податків, зборів (обов'язкових платежів).
Сервіс «Облікові дані платника» інформує користувача щодо його облікових даних за даними Міндоходів.

Сервіс «Звірення розрахунків з бюджетом» надає можливість платнику звірити розрахунки з бюджетом безпосередньо із свого робочого місця, не витрачаючи час на відвідування органу Міндоходів.
Сервіс «Книга обліку доходів і витрат» забезпечує для фізичних осіб-підприємців (крім платників єдиного податку) та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, можливість ведення Книг обліку доходів і витрат в електронному вигляді.
Крім зазначених сервісів, користувачі «Електронного кабінету платника податків» можуть скористатися інформацією із довідників: ДПІ, КВЕД, КОПФГ, УКТЗЕД, форм власності, ознак доходу, ознак податкових пільг тощо.
Скористатися зазначеним сервісом можуть всі платники податків: юридичні особи, фізичні особи - підприємці і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, які мають доступ до інтернету та отримали електронні ключі цифрового підпису.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків» на веб-порталі Міндоходів шляхом авторизації за допомогою особистого електронного ключа цифрового підпису.


05-05-2014

Якщо житло знаходиться в спільній сумісній власності – необхідно визначитись хто буде платником податку на нерухомість ?


Сумська ОДПІ доводить до відома, що, відповідно до норм Цивільного кодексу України, співвласники майна, яке є у спільній сумісній власності, володіють і користуються ним спільно, якщо інше не встановлено домовленістю між ними. Співвласники мають право уповноважити одного з них на вчинення правочинів щодо розпорядження спільним майном.

Поряд з цим, згідно з нормами Податкового кодексу України, якщо об'єкт житлової нерухомості перебуває в спільній сумісній власності кількох осіб, але не поділений у натурі, платником податку є одна з таких осіб — власників, визначена за їх згодою, якщо інше не встановлено судом.


Така згода надається добровільно, має бути оформлена у письмовій формі і подана до контролюючого органу за місцем податкової адреси (місцем реєстрації). Вказана згода надається під час проведення звірки з платниками податків кількості об’єктів житлової нерухомості та розмірів житлової площі таких об’єктів або у будь-який інший час, що передує нарахуванню податку, тобто не пізніше 1 липня, що настає за базовим податковим періодом.

Нагадаємо, платники податку мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем проживання (реєстрації) для проведення звірки даних щодо:

- об'єктів житлової нерухомості, у тому числі їх часток, що перебувають у власності платника податку; 
- розміру загальної площі об'єктів житлової нерухомості, що перебувають у власності платника податку; 
- права на користування пільгою зі сплати податку; 
- розміру ставки податку; 
- нарахованої суми податку.


У разі виявлення розбіжностей між даними контролюючих органів та даними, підтвердженими платником податку на підставі оригіналів відповідних документів, зокрема документів на право власності, контролюючий орган за місцем проживання (реєстрації) платника податку проводить перерахунок суми податку та надсилає (вручає) йому нове податкове повідомлення-рішення.

Таким чином, співвласники житлової нерухомості, яка перебуває в їх спільній сумісній власності, але не поділена в натурі, можуть повідомити орган доходів і зборів про визначеного за їх згодою платника податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, звернувшись із письмовою заявою за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника житлової нерухомості.


25-04-2014

 

Відшкодування ПДВ шляхом оформлення облігацій


Сумська ОДПІ повідомляє, що платникам податку на додану вартість, у яких є задекларовані до відшкодування суми податку до 1 січня 2014 року, підтверджені перевірками й не відшкодовані на 3 квітня поточного року, відшкодування здійснюється шляхом оформлення облігацій внутрішньої державної позики з терміном обігу п’ять років.


Оформлення відшкодування сум податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики прирівнюється до виплати платнику податку сум бюджетного відшкодування шляхом перерахування коштів з бюджетного рахунка на рахунок платника податку.


Порядок випуску, обігу, погашення зазначених облігацій внутрішньої державної позики, а також нарахування процентів на них затверджується Кабінетом Міністрів України, при цьому має бути забезпечено рівність умов для всіх платників податку щодо визначення способу відшкодування податку на додану вартість, добровільність здійснення такого відшкодування та зацікавленість усіх платників податку.


Кабінет Міністрів України планує проводити погашення зазначених облігацій кожні півроку згідно з сумою, визначеною у купоні до облігації, з одночасним нарахуванням та виплатою відсотків за такою сумою у розмірі до 9% річних. 
Зміни, внесені до Держбюджету - 2014 Законом України від 27.03.14 року №1165-VII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», набрали чинності 03.04.2014р.


 



16-04-2014

Кримчани можуть задекларувати свої доходи на Сумщині

З точки зору фахівців ГУ Міндоходів у Сумській області, Крим – це територія України, і його мешканці – наші громадяни. Але сьогодні у кримчан немає можливості сплачувати податки чи звітувати до податкової інспекції на півострові. Тому, щоб висловити свою підтримку громадянам України - кримчанам виконати свій обов’язок по декларуванню доходів, фахівці Міндоходів Сумщини будуть приймати податкові декларації про майновий стан і доходи від цієї категорії платників у будь-якій податковій інспекції області. Акцентуємо увагу, що при реєстрації податкових декларацій про майновий стан та доходи фізичні особи, місцем реєстрації яки є АРК або м. Севастополь, в розділі «податкова адреса (місце проживання) платника податку» зазначають дані фактичного місцезнаходження такого платника податків.

16-04-2014

Станьте власником електронного підпису


Розвиток сучасних IT-технологій робить комфортними звичайні речі. Йдеться про можливість подання податкової звітності в електронній формі. Сумська ОДПІ запрошує звернутися до Акредитованого центру сертифікації ключів, що знаходиться у Державній податковій інспекції у м. Сумах (м. Суми, площа Покровська, 2) та отримати посилені ключі електронного цифрового підпису. Процедура їх отримання займає не більше 15 хвилин. Отримати послугу електронного цифрового підпису можуть органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації всіх форм власності, інші суб’єкти господарської діяльності та фізичні особи, і до того ж ця послуга безкоштовна. Ключ електронного цифрового підпису надає можливість звітувати або подавати декларації в режимі он-лайн не лише до органів податкової, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду України. Крім того, електронні ключі дають можливість експортерам та митним брокерам подавати митні декларації до оформлення в електронному вигляді через мережу Інтернет. Для всіх клієнтів Акредитованого центру сертифікації ключів електронний цифровий підпис надається строком дії до двох років. «За І квартал 2014 року по Сумській ОДПІ отримано 1419 цифрових підписів. Їх власниками стали юридичні особи, підприємці, а також фізичні особи. Ситуація по районах виглядає таким чином: Білопільське відділення – 406, Краснопільське – 335, Лебединське – 407, Сумське – 271», - зауважує начальник відділу ІТ та обліку платників Сумської ОДПІ Вікторія Гончаренко. «Щоразу при проведенні семінарів та зустрічей із платниками податків фахівці Сумської ОДПІ акцентують увагу присутніх на зручності сучасної форми звітності засобами Інтернет, роз`яснюючи переваги такої форми роботи», - говорить начальник Сумської ОДПІ Олексій Полив`яний.


11-04-2014

У Міндоходів працює антикорупційна комісія Комісія з проведення перевірки дотримання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», що діє в Міністерстві доходів і зборів України, виявляє правопорушення чинного законодавства як з боку службових осіб Міністерства, так і суб’єктів господарювання. Про всі випадки правопорушень інформуються відповідні правоохоронні і контролюючі органи. Інформацію щодо протиправних дій посадових осіб Міндоходів, порушення чинного законодавства суб’єктами господарювання можна надавати антикорупційній Комісії за адресою: 04655, Київ–53, Львівська площа, 8, або за телефонами (044) 247-35-37, 590-27-34. Нагадаємо, Комісія з проведення перевірки дотримання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» в Міндоходів діє з 27 лютого 2014 року та створена за ініціативи Громадської ради Міндоходів і при безпосередній участі активістів Євромайдану.

11-04-2014

Спрощення процедури обчислення та сплати єдиного внеску.

Міністерство доходів і зборів України ініціює уніфікацію звітності зі сплати єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування по фізичних особах-підприємцях. Це пропонується здійснити шляхом об`єднання в одну таблиць 1, 2, 3 Додатку 5 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування. Відомством розроблено проект макету об`єднаної звітності „Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску” , який розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів.

На думку фахівців Міністерства, об`єднання трьох таблиць в одну посприяє спрощенню умов ведення бізнесу та підвищить ефективність реалізації податкової реформи. Ознайомитись з макетом можна на головній сторінці офіційного веб-порталу Міндоходів у розділі „Діяльність” (Діяльність>Взаємодія з громадськістю>Консультації з громадськістю >Громадське обговорення). Також на головній сторінці порталу можна висловити свою думку стосовно спрощення звітності, взявши участь в опитуванні у розділі „Опитування”.


11-04-2014

Спрощення процедури обчислення та сплати єдиного внеску.

Міністерство доходів і зборів України ініціює уніфікацію звітності зі сплати єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування по фізичних особах-підприємцях. Це пропонується здійснити шляхом об`єднання в одну таблиць 1, 2, 3 Додатку 5 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування.

Відомством розроблено проект макету об`єднаної звітності „Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску” , який розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів.

На думку фахівців Міністерства, об`єднання трьох таблиць в одну посприяє спрощенню умов ведення бізнесу та підвищить ефективність реалізації податкової реформи. Ознайомитись з макетом можна на головній сторінці офіційного веб-порталу Міндоходів у розділі „Діяльність” (Діяльність>Взаємодія з громадськістю>Консультації з громадськістю >Громадське обговорення). Також на головній сторінці порталу можна висловити свою думку стосовно спрощення звітності, взявши участь в опитуванні у розділі „Опитування”.


04-04-2014

Cкасування критеріїв оцінки ефективності перевірок

Сумська ОДПІ повідомляє, що Міністерство доходів і зборів України скасовує критерії ефективності проведених планових та позапланових перевірок суб’єктів господарювання. Такі критерії були запроваджені у липні минулого року відповідним відомчим наказом Міністерства.

Згідно з минулорічним документом, під час перевірок юридичних осіб із валовими доходами понад 100 млн. грн. сума донарахувань основного платежу повинна була складати не менше 1 млн. грн.

Якщо обсяг валових доходів коливався у межах від 30 млн. грн. до 100 млн. грн., донарахування вже складали не менше 500 тис. грн. При валових доходах до 30 млн. грн. сума донарахованих податків мала б бути від 250 тис. гривень.
З відміною критеріїв основну увагу працівників буде зосереджено на якості організації, складання та оформлення матеріалів перевірок.


27-03-2014

ЗІРзнає все!

Сумська ОДПІ нагадує, що загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР), дозволяє користувачам здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку чи діяльності, у тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду за певні періоди інформації, при цьому не лише по запитаннях-відповідях, але й по відповідях на письмові звернення, які були надані із використанням Бази знань, назвах нормативних та інформаційних документів.

Також функціонал ресурсу передбачає можливість надання пропозицій з технічних питань його роботи шляхом використання «Форми зворотного зв’язку», розміщеної в рубриці «Про ресурс».

Скористатися послугою можна на веб-порталі Міндоходів за адресою www.minrd.gov.ua у розділі «Інформаційно-довідковий ресурс».

Впровадження сервісу позитивно впливає на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією, шляхом широкого використання інформаційних технологій та сприяє впровадженню державної інформаційної політики.


24-03-2014

Платники Сумської ОДПІ перерахували
57 мільйонів грн. єдиного внеску

Платниками єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, яких обслуговує Сумська ОДПІ, з початку 2014 року перераховано 57 млн. 427 тис. гривень.
Сумське відділення: 19 млн. 872 тис. гривень.
Краснопільське відділення: 8 млн. 238 тис. гривень.
Білопільське відділення: 12 млн. 744 тис. гривень.
Лебединське відділення: 16 млн. 572 тис. гривень.

Слід зауважити, що електронна форма звітності набуває все більшої популярності серед платників єдиного внеску, оскільки це швидко, зручно та надійно.

Так, у лютому 2014 року по Сумській ОДПІ надійшло 574 звіти з єдиного внеску, з яких за допомогою електронної звітності – 551, що становить 96%.
Сумське відділення: надійшло 189 звітів з єдиного внеску, з яких за допомогою електронної звітності – 183, що становить 96,8%.
Білопільське відділення: надійшло 125 звітів з єдиного внеску, з яких за допомогою електронної звітності – 114, що становить 91,2%.
Краснопільське відділення: надійшло 106 звітів з єдиного внеску, з яких за допомогою електронної звітності – 104, що становить 98,1%.
Лебединське відділення: надійшло 154 звітів з єдиного внеску, з яких за допомогою електронної звітності – 150, що становить 97,4%.

«Для максимально комфортних умов звітування Сумська ОДПІ запрошує платників до подання податкової звітності в електронному вигляді. При переході на електронну звітність Ви суттєво економите свій час та кошти, звітуючи засобами телекомунікаційного зв’язку і не з'являючись особисто до податкової інспекції», - наголошує начальник Сумської ОДПІ Олексій Полив’яний.


20-03-2014

Щасливим власником цінного подарунку від офіційного друкованого видання Міністерства доходів і зборів України «Вісник» стала головний бухгалтер ПАТ «Племзавод «Василівка» Рудик Людмила Василівна.

Від «Вісника»  вона отримала сучасний  смартфон, який їй презентував заступник начальника-начальник Лебединського відділення Сумської ОДПІ Віталій Колпак та директор філії ДП «СВЦ Міндоходів України» у Сумській області Ірина Котельва .

Віталій Володимирович побажав переможниці професійних успіхів, особистих здобутків, мирного неба та запропонував і надалі продовжувати брати участь у подібних заходах.

Отримуючи нагороду, Людмила Василівна зазначила, що це для неї дуже неочікуваний і приємний сюрприз. Серед розмаїття друкованих видань «Вісник» є потужним засобом комунікації між всіма учасниками податкового процесу. «Корисна, надійна інформація з перших вуст та практична допомога бухгалтеру – ось за що я ціную «Вісник», - зауважила пані Людмила.

У свою чергу директор філії ДП «СВЦ Міндоходів України» у Сумській області Ірина Котельва подякувала  присутнім за співпрацю та висловила сподівання, що й надалі вони залишаться постійними читачами журналу.

Передплатники журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України», серед яких є і суб’єкти господарювання, і працівники відомства, мали можливість взяти участь у всеукраїнському конкурсі «365 днів із «Вісником», надіславши до редакції анкету та реквізити передплатних квитанцій. Розіграш подарунків відбувся 19-го лютого 2014 року. Серед призів: пледи, мангали, надувні матраци, керамічні чайники, електронні книжки, сучасні метеостанції та смартфони.


20-03-2014

Сумська ОДПІ: легалізовано 9 робочих місць

Легалізація заробітної плати – один з головних резервів наповнення бюджету. На жаль, деякі підприємства і приватні підприємці застосовують нелегальні схеми виплати зарплати, що призводить до скорочення надходжень до бюджету.

«Відомо, що такі явища як зарплата «в конверті» та робота без оформлення трудових відносин – один з найпоширеніших видів правопорушень. Недоліки тіньової заробітної плати як і тіньової зайнятості не тільки в тому, що бюджет недоотримує кошти, а й в тому, що використання найманої праці без оформлення трудових відносин – це втрата страхового стажу на пенсію», - говорить начальник Сумської ОДПІ Олексій ПОЛИВ`ЯНИЙ.

Так, з початку року працівниками Сумської ОДПІ обстежено 42 суб’єкта господарської діяльності (СГД), на 10 з них виявлено порушення в частині укладання трудових договорів. За результатами обстежень – легалізовано 9 робочих місць.

Крім того, з січня 2014 року проведено одну перевірку суб’єктів господарської діяльності, як результат – виявлено порушення з нарахування та виплати заробітної плати. Таким чином донараховано 0,8 тис. грн., сплачено до бюджету 0,8 тис. грн..

Шановні громадяни, вимагайте від своїх роботодавців виплату заробітної плати відповідно до законодавства – прозоро і чесно, не погоджуйтеся на виплату в «конвертах».

Варто пам’ятати, що виплата зарплатні без сплати встановлених податків – грубе порушення законодавства, яке передбачає адміністративну і кримінальну відповідальність.

 

Завідувач інформаційно-комунікаційного сектору Сумської ОДПІ Віктор Чабада

Опубликовал admin 20. March 2014 · 0 Комментариев · 1004 Прочтений ·
Комментарии
Нет комментариев.
Добавить комментарий
Имя:

Проверочный код:


Введите проверочный код:

Вы подтверждаете что вы реальный человек? *





Пропонуємо та виготовляємо обладнання для переробки та сортування вторсировини.
23.05.2014, Лебедин

Спутниковое телевидение
20.04.2014, Лебедин

продам трактор
31.03.2014, Лебедин

Аренда
20.03.2014, Лебедин

Старинные утюги
28.02.2014, Лебедин

Продам дешево квартиру, срочно
16.02.2014, Лебедин

Квартира в Феодосии посуточно
05.02.2014, Лебедин

Продам рейсмусный станок (Италия)
10.01.2014, Лебедин

продам авто
31.12.2013, Лебедин

1-к квартира
26.12.2013, Лебедин


сайт Доргого нет http://dorogogo.net/






Комунальні платежі онлайн