This version of the page http://uaip.com.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-08. The original page over time could change.
Інформація про Пул | Український аграрний страховий пул.

Інформація про Пул

   Об’єднання страховиків «Аграрний страховий Пул» був створений 7 листопада 2012 році

  Об’єднання страховиків «Аграрний страховий Пул» є неприбутковою організацією, яка на добровільних засадах об’єднує страховиків України, та основна діяльність якої пов’язана із організацією та провадженням страхування ризиків у сфері виробництва, зберігання та обігу сільськогосподарської продукції, в тому числі з добровільним страхуванням сільськогосподарської продукції з державною підтримкою від сільськогосподарських виробничих ризиків, здійснюване відповідно до Закону України «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою», а також правових і нормативних актів затверджених на виконання даного Закону.

  Відповідно до частини шостої статті 13 Закону України «Про страхування», Об’єднання страховиків «Аграрний страховий Пул» створюється та провадить свою діяльність, як об’єднання страховиків, які мають ліцензію на страхування сільськогосподарської продукції та які утворили Аграрний страховий пул, що є юридичною особою та утримується за рахунок коштів страховиків. Відповідно до частини першої статті 16 Закону України «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою» Об’єднання страховиків «Аграрний страховий Пул» є єдиним об’єднанням страховиків, які здійснюють страхування відповідно до цього Закону.

1. Склад Пулу
Члени Пулу:

1. Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «Брокбізнес»
2. Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «Страхові гарантії»
3. Приватне акціонерне товариство «Українська аграрно-страхова компанія»
4. Товариство з додатковою відповідальністю «Страхове товариство «Домінанта»

2. Статут Пулу

3. Валові страхові платежі, зібрані Пулом

4. Застраховані площі

5. Західне перестрахування

6. Виплати