This version of the page http://k2.ua/ua/announcement/glyanec (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-04. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
04 травня 2014
Див╕ться ввечер╕

18:50 Д/с Лед╕ на м╕льйон

19:45 Мультф╕льми

21:00 Х/ф Н╕хто не йде

22:50 Правда про ╖жу

23:45 Д/с Своя правда

К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
програма про шоу-б╕з
Глянець

Актори, артисти, спортсмени, пол╕тики - вони завжди в центр╕ уваги. Для глядач╕в вони усп╕шн╕, щаслив╕, оточен╕ увагою ╕ любов'ю шанувальник╕в. Вони природн╕ ╕ розкут╕, усм╕хнен╕ ╕ доброзичлив╕. Але чи так це насправд╕? Адже ╖м не можна розслабитися, показати справжн╕ емоц╕╖. Нав╕ть у самих в╕двертих ╕нтерв'ю вони не забувають про св╕й ╕м╕дж ╕ р╕дко "впускають" до себе в душу. Як вони стали сам╕ собою? Чи легко ╖м дався шлях до усп╕ху?

Понед╕лок, 05 травня, 03:20
ж╕ноча програма
Лед╕ на м╕льйон
Вони багат╕, усп╕шн╕ та красив╕. ╥х любить глянець, для них в╕дкрит╕ будь-як╕ можливост╕! Хто вони? Про що думають? Чим живуть? ╤ як кохають?..
Нед╕ля, 04 травня, 18:50
програма про красу
Ж╕ноча форма
В╕домий стил╕ст Влад Л╕совець перекона╓ будь-яку ж╕нку, що вона найчар╕вн╕ша та найприваблив╕ша! Ви д╕зна╓теся, як п╕дкреслити сво╖ переваги за допомогою вдало п╕д╕браного одягу!
Нед╕ля, 04 травня, 13:25
кул╕нарне шоу
Та╓мниц╕ шеф-кухаря
Енн Баррел виносить напоказ профес╕йн╕ та╓мниц╕ приготування у домашн╕х умовах шикарних страв, як╕ до цього були доступн╕ лише у меню улюбленого ресторану...
Нед╕ля, 04 травня, 15:10
Телебачення для вс╕╓╖ родини