• Рус
  • Eng
  • Укр
+380 (44) 521-03-03Пн - пт 8:00-20:00, Сб 8:30-18:00 Мапа
Госпіталізація цілодобово!
Розумна медична допомога
  • Головна
  • Новини

Новини

Цукровий діабет - «ласкавий» вбивця

Сидячий спосіб життя, надмірне харчування стали досить звичними для мільйонів сучасних людей. Cаме тому, частота виникнення цукрового діабету набула характеру епідемії. Розповсюдженість цієї патології зростає лавиноподібно, охоплюючи людей різних вікових груп, потребує постійного лікування, значно підвищує інвалідізацію та зумовлює ранню смертність. Важкість цукрового діабету визначається перш за все його пізніми ускладненнями з боку судин та нервів, значно підвищується ризик серцево-судинної (інсульти, інфаркти), ниркової патології (хронічної ниркової недостатності), гангрени, сліпоти, які і обумовлюють втрату працездатності та смертність.

Направлення:
Терапія, Ендокринологія
Відділення:
Клініко-консультативне відділення (Поліклініка)
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»

Акція від Універсальної клініки «Оберіг» до всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом

Щорічно, 14 листопада відмічають як Всесвітній день боротьби з діабетом* (World Diabetes Day). Всесвітня Організація Охорони Здоров’я обрала саме цю дату з метою вшанування пам’яті Ф. Бантінга, який разом із колегами відкрили інсулін, що дозволило продовжувати життя хворим на цукровий діабет та контролювати цю небезпечну хворобу.

Універсальна клініка «Оберіг» приєднується до світових ініціатив спрямованих на боротьбу із цією тяжкою хворобою, та протягом листопада місяця дає можливість усім охочим здати аналіз на глікований гемоглобін зі знижкою 50% у сучасній лабораторії клініки.

Направлення:
Терапія
Відділення:
Клініко-консультативне відділення (Поліклініка)
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»