This version of the page http://a-tan.0342.ua/news/149 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-05-01. The original page over time could change.
Різнобарв'я суконь від Андре Тана - Магазин жіночого одягу «a.TaN» (дизайнер одягу Андре Тан) - 0342.com.ua - сайт міста Івано-Франківська
  • Сайт міста Івано-Франківська /
  • Шопінг /
  • Жіночий одяг /
  • Одяг /
  • Магазин жіночого одягу «a.TaN» (дизайнер одягу Андре Тан) /
  • Новини
  • Опис
  • Товари та послуги (28)
  • Відгуки
  • Весна-Літо 2013 (Колекція)
  • Осінь-Зима 2012-2013 (Колекція)
  • Брюки, Блузи, Сукні, Спідниці, Куртки

Магазин жіночого одягу «a.TaN» (дизайнер одягу Андре Тан)

Люкс

Різнобарв'я суконь від Андре Тана

Різнобарв'я суконь від Андре Тана

Мода так само, як і погода схильна до постійних змін. Одні фасони приходять на зміну іншим, змінюються колірні схеми та техніки крою. Інші фасони воскресають із небуття і стають знову популярними. У сьогоднішньому випуску Look Rivne сайт "ВСЕ" разом із партнером рубрики - магазином модного жіночого одягу від Андре Тана продемонструють кілька різновидів суконь, які є трендовими у цьому сезоні.

Коктельна сукня (Cocktail dress) - це широкий і самий актуальний клас жіночих суконь з довжиною трохи вище або нижче колін. Такого роду сукні одягають на напівофіційні вечірки, для коктельних заходів після 19:00. Вона має підкреслювати індивідуальність та красу жінки, але в той же час у ньому має бути зручно танцювати. Це менш офіційне плаття, ніж вечірнє, проте більше гламурне, ніж просто повсякденне. Історія коктельних суконь бере свій початок з 20 -х років XX століття, коли в Америці панував сухий закон і були популярні закриті вечірки для своїх. На цих заходах подавали алкогольні напої, грав джаз та влаштовувалися азартні ігри. Жінки тоді виглядали привабливо і зухвало. Зараз такі сукні шиють переважно з дорогих матеріалів з використанням різних технік крою та декорування

 

Максі (Maxi dress) - досить широкий клас суконь, що характеризується довгим до підлоги низом. Це загальне визначення суконь абсолютно різних фасонів. Наприклад, під це найменування підпадають сукні імперського стилю, вечірні сукні, сукні в стилі сарі та інші.

 

 

Сукня-футляр (Sheath dress) - це сукня з чіткою формою і лініями, що повторюють риси фігури. Вона щільно лягає на тіло, шви точно вимальовують талію і груди, на стегнах вона може трохи тягнутися. Довжина сукні трохи вище або нижче коліна. Зазвичай плечі відкриті, але є різні варіанти. Популярним сукня стала з 1960-х роках. Одрі Хепберн в знаменитому фільмі "Сніданок у Тіффані" носила таку сукню.

 

 

Сукня із завищеною талією (High waist dress) - сукні є різного крою з характерною спільною рисою - високою лінією талії. Окремим різновидом цього типу сукні є сукня імперського стилю, а батьківщиною завищеною талії вважається стародавній Єгипет. У такій сукні підкреслюється груди, ховаються недоліки стегон і живота, а фігура власниці здається ще більш стрункою.

 

 

Fit-and-flare dress (Fit-and-flare) - дуже позитивний та радісний фасон, коли облягаючий верх різко розширюється яскравим низом з чіткою формою і довжиною вище або трохи нижче коліна. Сукня підійде струнким молодим жінкам з красивими і довгими ногами, оскільки особливо сильно підкреслює цю частину тіла. Жінка в ньому елегантна, сексуальна і трішки інфантильна. У сірому і похмурому натовпі жінка в такому вбранні буде спалахом, промінцем світла, який притягує до себе чоловічі погяди.

 

 

А знайти усі фасони суконь та вибрати найкращий подарунок для себе коханої можна за адресою:

вулиця Вовчинецька, 225-а, 2 поверх, ТРЦ «Велес»

Магазин модного одягу "А.Tan"

 



Новини підприємства

Презентація журналу "Версаль"

00:00 11.04.2014

Показ Весняно-літньої колекції. Презентація журналу "Версаль" у ресторані "Надія"  

Подарункові сертифікати!!! Порадуйте бльзьких!

00:00 18.05.2013

У нас Ви зможете придбати подарунковий сертифікат... Деталі дізнавайтесь за тел.72-30-65. На даний час подарункові сертифікати не видаються.  Одяг, який приносить удачу!

У Вас День народження? Отримайте знижку в магазині модного жіночого одягу "a. Tan"

00:00 18.05.2013

Для іменинників завжди діють знижки 10 % на все!!! Зробіть собі подарунок! Одяг, який приносить удачу!