This version of the page http://www.istrim.com/uk/system-versions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-27. The original page over time could change.
системи — GPS мониторинг. Купить GPS трекер, Системы контроля расхода топлива и LED освещение от производителя «Истрим», Украина

Система обліку АDempiere

Відкрита система обліку для колективної роботи усіх співробітників підприємства. Дозволяє автоматизувати усі процеси управлінського обліку підприємства, а також відносини з клієнтами, постачальниками та співробітниками.

Система підрахунку пасажирів

Система підрахунку пасажирів — це унікальна система моніторингу пасажиропотоку в маршрутках, автобусах, трамваях, тролейбусах та інших видах муніціпального транспорту. Система дозволить знизити витрати, збільшити приплив грошей та посилити контроль обслуговування на підприємствах, що займаються перевезеннями.

GPS моніторинг для охоронних структур

Наше обладнання «Дрозд-М1» та «Дрозд-К1» вже декілька років успішно використовується у складі системи контроля «ЦУНАМІ». Система забезпечує стеження та контроль більш ніж 300 об'єктів МВС міста Києва: ДАІ, ППС, ВДСО та Беркут

GPS моніторинг сільськогосподарської техніки

GPS моніторинг на базі обладнання «Дрозд» дає можливість об'єднати усі процеси обробки землі у загальний обліковий цикл. А також зв'язати разом усі філіали та підрозділи. Навіть при невеликих вкладеннях в GPS моніторинг транспорту, можна побудувати оптимізовану та налагоджену систему GPS моніторингу та контролю.

Ми пропонуємо систему, яка дозволяє проводити картування врожайності, адресне внесення добрив, паралельне водіння та багато чого іншого.

GPS контроль для вантажних перевезень та транспортної логістики

Перевезення вантажів залишається актуальним, чи то перевезення мебелі з квартири в квартиру або поїздка через увесь материк з цінним вантажем на борту.

Щоб знизити витрати на обслуговування автомобілів та покращити якість вантажних перевезень на території України, а також міжнародних перевезень і транспортної логістики ми пропонуємо ефективне та економічне рішення у вигляді системи GPS контролю «Дрозд».

© 2010-2014 ТОВ «ІСТРІМ» Копіювання матеріалів сайту в будь-якому вигляді заборонено.