Новини спортуhttp://news.volyninfo.com/sporthttp://news.volyninfo.com/sportua278906<![CDATA[Олександр Шуфрич: Поведінка тренера Чорноморця - демонстрація зарозумілості українського футболу]]>http://news.volyninfo.com/sport/278906-oleksandr-shufrich-povedinka-trenera-chornomorcya-demonstraciya-zarozumilosti
Новини спорту

Віце-президент Говерли Олександр Шуфрич прокоментував епізод матчу Чорноморець - Дніпро за участю головних тренерів команд.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"В Одесі, судячи з усього, Дніпро виграє, тільки якщо забіжить з м'ячем у ворота! Григорчук у своєму репертуарі! Хто ти, а хто Рамос? Ганьба... Поведінка тренера Чорноморця - демонстрація невиправданого пафосу і зарозумілості українського футболу! Соромно за весь наш футбол!" - Написав Олександр Шуфрич на своїй сторінці в Twitter.

  • Як тренери Дніпра та Чорноморця з'ясовували стосунки (ВІДЕО)

"Григорчук з таким обличчям чекає рукостискання, начебто став чемпіоном України мінімум", - додав після матчу Олександр Шуфрич.

Нагадаємо, що в неділю, 20 квітня, в центральному матчі 26-го туру  Чорноморець переграв Дніпро з рахунком 1:0.

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Олександр Шуфрич: Поведінка тренера Чорноморця - демонстрація зарозумілості українського футболу

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278906-oleksandr-shufrich-povedinka-trenera-chornomorcya-demonstraciya-zarozumilosti2014-04-21T13:10:00+03:00
278913<![CDATA[Збірна України здобула першу перемогу на ЧС-2014]]>http://news.volyninfo.com/sport/278913-zbirna-ukrayini-zdobula-pershu-peremogu-na-chs-2014.html
Новини спорту
Наші хокеїсти закинули угорцям три "сухих" шайби. Читати далі...
]]>
Новини спорту Національна збірна України з хокею здобула впевнену перемогу у другому матчі чемпіонату світу-2014, який триває в Кореї. Українці виграли в Угорщини з рахунком 3:0.

Свій перший гол за збірну України забив Євген Бєлухін. Також відзначилися Олег Шафаренко і його тезка Тимченко. Усі голи було забито у чисельній більшості.

Ця "суха" перемога дозволила українцям піднятися на другу сходинку в турнірній таблиці.

У середу, 23 квітня, "синьо-жовтих" чекає матч зі збірною Японії.

Нагадаємо, що збірна України розпочала виступ на ЧС-2014 з поразки австрійцям.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278913-zbirna-ukrayini-zdobula-pershu-peremogu-na-chs-2014.html2014-04-21T13:05:00+03:00
278902<![CDATA[Григорчук готовий на переговори з "Динамо"]]>http://news.volyninfo.com/sport/278902-grigorchuk-gotoviy-na-peregovori-z-dinamo.html
Новини спорту
Роман Йосипович каже, що хотів би працювати у топ-клубі. Читати далі...
]]>
Новини спорту Керманич одеського "Чорноморця" Роман Григорчук прокоментував чутки про можливе запрошення від київського "Динамо".

"У мене є бажання працювати в топ-клубі. Якщо будуть такі можливості, шанси і пропозиції, я, звичайно, хотів би", - розповів Роман Йосипович у коментарі "Великому футболу".

Каже, що не бачить через це проблем з керівництвом "моряків".

"Як до цього поставиться керівництво "Чорноморця"? Це життя, ми такі речі обговорювали. Не бачу в цьому нічого дивного", - додав Григорчук.

Як раніше повідомляв "Проспорт", обговорити роботу в "Динамо" готовий і Мирон Маркевич.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278902-grigorchuk-gotoviy-na-peregovori-z-dinamo.html2014-04-21T12:37:00+03:00
278900<![CDATA[Тренер Дніпра: Бачимо явне незнання регламенту]]>http://news.volyninfo.com/sport/278900-trener-dnipra-bachimo-yavne-neznannya-reglamentu.html
Новини спорту

Головний тренер Дніпра Хуанде Рамос прокоментував поразку своєї команди в матчі чемпіонату України проти Чорноморця (0:1).

Читати далі...
]]>
Новини спорту

- Рівна вийшла гра. Чорноморець забив єдиний гол, якого виявилося достатньо для перемоги сьогодні. Ми зробили все можливе, щоб зачепитися за нічию, але не вийшло. Результат сьогодні такий, який маємо - програли 0:1.

- Ви рідко буваєте настільки емоційні, як сьогодні в першому таймі. Що сказав вам тренер Чорноморця, що вивело вас з рівноваги?

- Ні, я абсолютно не був емоційний. Це тренер Чорноморця був емоційний. Не можу оцінити його поведінку, не знаю, що він мав на увазі.

  • Як тренери Дніпра та Чорноморця з'ясовували стосунки (ВІДЕО)

- Прокоментуйте, будь ласка, епізод з незарахованим голом.

- Незрозуміло, що сталося. Головний суддя дозволив грати, і ми вкинули м'яч, розіграли його. Арбітр на лінії фіксує поза грою, ми забиваємо, і гол скасовується. Після цього ми знову вводимо м'яч у гру з ауту. Бачимо явне незнання регламенту.

Нагадаємо, що в неділю, 20 квітня, в центральному матчі 26-го туру Чорноморець переграв Дніпро з рахунком 1:0.

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Тренер Дніпра: Бачимо явне незнання регламенту

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278900-trener-dnipra-bachimo-yavne-neznannya-reglamentu.html2014-04-21T12:35:00+03:00
278892<![CDATA[Тренер Чорноморця пояснив, навіщо побіг сперечатися з наставником Дніпра]]>http://news.volyninfo.com/sport/278892-trener-chornomorcya-poyasniv-navishcho-pobig-sperechatisya-z-nastavnikom-dnipra
Новини спорту

Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук прокоментував перемогу своєї команди в матчі чемпіонату України над Дніпром (1:0)

Читати далі...
]]>
Новини спорту

- У моменті з емоціями ви б до останнього пішли?

- До чого?

- З трибун було помітно, що ви налаштовані радикально...

- Якщо говорити про Рамоса, то я йому просто висловив, що повинно мати місце виконання "фейр плей", незважаючи на нововведення в правилах. Тому що - це життя, і треба поводитись. Я б своїх футболістів притримав за руку, якби таке побачив. А він думав, що мої претензії "поза грою", говорив, що з ауту офсайду немає. Я був обурений тим, що втрутилися помічники Рамоса, коли говорять головні тренери, асистенти не повинні втручатися, тим більше в такій формі, не буду вже про це розповсюджуватися. А у мене не було ніяких намірів стосовно Рамоса, що ви...

  • Як тренери Дніпра та Чорноморця з'ясовували стосунки (ВІДЕО)

- Що це сьогодні було на полі, надмотивація?

- Такі ігри завжди надпринципоі, а для нас зараз це найважливіший напрям в роботі. Нас залишилося мало, нам дуже важко через це, і в такій ситуації виявляється вміння людей працювати в такій складній ситуації, можна робити серйозні висновки. Ми багато говоримо про принциповість, я сьогодні бачив, що наша робота в цьому напрямку дала результат, і на полі була команда, великими жирними літерами - КОМАНДА. Плюс я захоплений хлопцями, їхніми тактичними діями, особливо в обороні і при переходах від фази до фази гри. Тактично ми зіграли дуже сильно, додали багато нюансів, які були обов'язково потрібні для нейтралізації сильних сторін Дніпра. Не скажу, що вдалося все, але в цілому ми відповідали нашій домовленості, був один шанс здобути очки з Дніпром - грати самим у футбол. Не на відбій. Нам багато в чому це вдалося. Звичайно, Дніпро укомплектований найсильнішими гравцями, швидкісними, індивідуально підготовленими, і з цим нелегко справлятися.

 

- За грою Політило в Дніпрі стежите?

- Не скажу, що спеціально. Серьожа не так вже багато грає, але я поглядаю всі матчі. Звичайно, цікаво, як розвивається наш колишній футболіст. Ми привіталися дуже тепло, я з повагою до нього ставлюся, він нам дуже допоміг.

 

- Кутас впевнено діяв в центрі захисту. Може його варто там і награвати?

- Наше завдання, щоб центральні захисники грали у футбол. Якщо не вміють - це смерть футболу. Час іде, і ми чогось вчимося, шукаємо варіанти. Сьогодні обидва захисника виглядали досить добре. Тейку зіграв набагато краще, ніж в останніх іграх. Притому, що це ще не той Тейку, якого я знав. Той гравець спокійно починав атаки, на ньому були всі відбори, робив своєму перший пас. Паша сьогодні теж був просто молодець, нічого не додам. Хіба що - молодець-молодець.

 

- Мусують тему вашого переходу в київське Динамо...

- Мене зараз запитувало про це ж телебачення. Ясна річ, що я хочу в топ-клуб, якби не хотів - це було б ненормально, це ж цікаво і навіть дуже. Тому, якщо виникнуть варіанти з топ-клубами, звичайно ж, так, але ми не знаємо, що буде найближчим часом у нас. Може, ми теж будемо на шляху до того, щоб стати суперклубом. А те, що називають якісь команди, не готовий сформулювати, від мене ви коментарів не почуєте. Взагалі, так, я хочу. Але, в той же час, поки я тут, я буду повністю віддаватися роботі і робити все, щоб Чорноморець став топ-клубом, і я нікуди не йшов.

Нагадаємо, що в неділю, 20 квітня, в центральному матчі 26-го туру Чорноморець переграв Дніпро з рахунком 1:0.

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Тренер Чорноморця пояснив, навіщо побіг сперечатися з наставником Дніпра

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278892-trener-chornomorcya-poyasniv-navishcho-pobig-sperechatisya-z-nastavnikom-dnipra2014-04-21T11:55:00+03:00
278846<![CDATA["Ліверпуль" переміг "канарок" і зробив черговий крок до англійської корони]]>http://news.volyninfo.com/sport/278846-liverpul-peremig-kanarok-i-zrobiv-chergoviy-krok-do-angliyskoyi-koroni.html
Новини спорту
"Червоні" вже збільшили відрив від "Челсі" на п'ять очок. Читати далі...
]]>
Новини спорту "Ліверпуль" все ближче до першого чемпіонства за 24 роки. В матчі 35-го туру чемпіонату Англії "червоні" перемогли на виїзді "Норвіч Сіті" за рахунком 3:2.

На 4-ій хвилині Рахім Стерлінг відкрив рахунок. Сім хвилин потому хавбек записав у свій актив гольову передачу, яку замкнув Луїс Суарес.

У другому таймі "канарки" змогли відіграти один м'яч зусиллями Гері Хупера. Однак Стерлінг повернув гостям комфортну перевагу. А на 77-ій хвилині "Норвіч" ще раз вразив ворота Сімоне Міньоле - відзначився Роберто Снодграсс.

"Ліверпуль" втримав переможний рахунок до кінця матчу, і завдяки цій перемозі відірвався від "Челсі" на п'ять очок.

Дивіться фото: ФІФА вшанувала пам'ять жертв жахливої трагедії на "Хіллсборо"

Нагадаємо, "Ліверпуль" переміг "Манчестер Сіті" в чемпіонській битві.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278846-liverpul-peremig-kanarok-i-zrobiv-chergoviy-krok-do-angliyskoyi-koroni.html2014-04-21T01:12:00+03:00
278844<![CDATA[Тренерські пристрасті: як Григорчук ледь не накинувся на Хуанде Рамоса]]>http://news.volyninfo.com/sport/278844-trenerski-pristrasti-yak-grigorchuk-led-ne-nakinuvsya-na-huande-ramosa.html
Новини спорту
До суперечки тренерів довелося підключити міліцію. Читати далі...
]]>
Новини спорту Під час матчу 26-го туру чемпіонату України "Чорноморець" - "Дніпро" пристрасті кипіли не на жарт.

На 42-й хвилині керманич одеситів Роман Григорчук ледь не накинувся на Хуанде Рамоса після того, як дніпряни ввели м'яч у гру, коли на газоні лежав гравець "моряків". Євген Селезньов забив гол, але суддя не зарахував його.

У "розмову" втрутилися помічники тренерів, а пізніше підійшли і працівники міліції.

Після матчу Григорчук розповів "Профутболу", що хотів пояснити колезі про фейр-плей.

Дивіться фото: Гравці "Дніпра" заспівали з фанатами гімн України та революційну пісню "Воины света"

"Я з величезною повагою ставлюся до Хуанде Рамоса. Одне, що я хотів сказати, що на першому місці має бути фейр-плей. Вийшло непорозуміння чому - Рамос не зрозумів мене. Він думав, що я маю претензії, що було положення поза грою. Він мені пояснював, що після ауту немає положення поза грою.

Мої претензії були в тому, що команда повинна була зупинитися. Людина лежить на полі, туди побіг суддя, а люди забивають гол в порожні ворота. Я себе вів так і був дуже незадоволений, бо якщо б моя команда так вчинила - гарантую, - я б вийшов на поле і тримав за руку, щоб вони це не зробили. А якби зробили і суддя зарахував гол, сказав би пропустити одразу", - сказав Григорчук.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278844-trenerski-pristrasti-yak-grigorchuk-led-ne-nakinuvsya-na-huande-ramosa.html2014-04-21T00:44:00+03:00
278833<![CDATA[Судді засудили "Дніпро" у матчі з "Чорноморцем"]]>http://news.volyninfo.com/sport/278833-suddi-zasudili-dnipro-u-matchi-z-chornomorcem.html
Новини спорту
Дніпряни втратили очки через скандальні рішення Анатолія Жабченка. Читати далі...
]]>
Новини спорту Дніпропетровський "Дніпро" програв одеському "Чорноморцю" з рахунком 0:1 у матчі 26-го туру чемпіонату України. Свою руку до цього доклав і головний арбітр Анатолій Жабченко.

"Моряки" вийшли вперед на 33-ій хвилині завдяки голу Торніке Окріашвілі. Сім хвилин потому Євген Селезньов забив чистий гол, однак Жабченко не зарахував його, бо "Дніпро" швидко ввів м'яч у гру з аута, поки один з гравців лежав на газоні - йому нібито потрібна була допомога.

В цей час зав'язалися тренерські "розбірки": керманич одеситів Роман Григорчук кинувся на Хуанде Рамоса і залишився без покарання.

Пізніше судді не помітили відверту гру рукою Олексія Гая, а це був 100 % пенальті.

Дивіться фото: Гравці "Дніпра" заспівали з фанатами гімн України та революційну пісню "Воины света"

Слід зазначити, що "Дніпро" було важко впізнати у цій грі. До кінця матчу підопічні Рамоса так і не змогли зібратися та врятувався від поразки. Причому, дніпряни могли пропустити ще: на 72-ій хвилині Окріашвілі струсонув стійку.

Щодо суддівства додамо ще, що у суботньому донецькому дербі між "Шахтарем" та  "Металургом" арбітр не призначив два пенальті у ворота "гірників"...

Дивіться фото: Захисник "Дніпра" Канкава отримав знак пошани МНС за спасіння життя Гусєву

Відтак, у "Дніпра" залишається 50 очок і гра у запасі, у "Шахтаря" - на три бали більше.

Нагадаємо, "Дніпро" розбив "Волинь" за 15 хвилин в чемпіонаті України.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278833-suddi-zasudili-dnipro-u-matchi-z-chornomorcem.html2014-04-20T21:46:00+03:00
278831<![CDATA[Чемпіонська інтрига: Дніпро зі скандалом програє Чорноморцю]]>http://news.volyninfo.com/sport/278831-chempionska-intriga-dnipro-zi-skandalom-prograie-chornomorcyu.html
Новини спорту

У неділю, 20 квітня, в матчі 26-го туру української Прем'єр-ліги Дніпро поступився на виїзді одеському Чорноморцю.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Подробиці й онлайн матчу: Чорноморець – Дніпро – 1:0, текстова трансляція матчу чемпіонату України

Для Дніпра зараз кожен матч – це чемпіонська гра. Перед цим туром підопічні Хуанде Рамоса ділили першу сходинку таблиці з донецьким Шахтарем. У суботу "гірники" виграли донецьке дербі, а отже Дніпру треба було перемагати в Одесі.

Проте вже в середині першого тайму Чорноморець вийшов вперед, Торніке Окріашвілі зумів замкнути зусилля партнерів і вивів одеситів вперед.

Через п'ять хвилин Дніпро забив, але арбітр прийняв рішення скасувати гол, що викликало чимале збентеження. Роман Григорчук і Хуанде Рамос зійшлися у з'ясуванні стосунків, підтяглася міліція і почали штовхатися представники тренерських штабів. У підсумку після довгого скандалу м'яч так і не зарахували.

Другий тайм команди провели на рівних – міг забити і Калинич (Дніпро), після удару якого врятував воротар, й Окріашвілі (Чорноморець), з пострілом якого впоралася штанга.

Наприкінці поєдинку Дніпро так і не зміг влаштувати справжній штурм воріт, і матч так і закінчився поразкою команди Рамоса, яка ще більше закрутила чемпіонську інтригу.

Чорноморець – Дніпро - 1:0

Гол: Торніке Окріашвілі (33)

Ця сама новина на Спорт bigmir)net: Чемпіонська інтрига: Дніпро зі скандалом програє Чорноморцю

За матерыалами: СПОРТ bigmir)net

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278831-chempionska-intriga-dnipro-zi-skandalom-prograie-chornomorcyu.html2014-04-20T21:40:00+03:00
278817<![CDATA[Сергій Ребров прокоментував свою першу перемогу на чолі Динамо]]>http://news.volyninfo.com/sport/278817-sergiy-rebrov-prokomentuvav-svoyu-pershu-peremogu-na-choli-dinamo.html
Новини спорту

Виконувач обов'язків головного тренера київського Динамо Сергій Ребров відповів на запитання в ефірі каналу 2+2 після перемоги у матчі з полтавською Ворсклою (2:1).

Читати далі...
]]>
Новини спорту

«Завжди непокоїшся. Звичайно, тренером більше непокоїшся, бо можеш тільки підказками змінити щось на полі. Думаю, тренером більше непокоїшся. Звичайно, не дуже задоволений, тому що так як ми грали в обороні, ті провали, які були – вони повторюються, і, звичайно, це засмучує. Але те, що створили достатньо моментів і переломили хід поєдинку – це спасибі хлопцям", - оцінив гру Сергій Ребров.

Динамо – Ворскла – 2:1 Відео голів та огляд матчу

"На жаль, психологічна проблема є. Після пропущеного м'яча завжди є якась нервозність. Я вважаю, потрібно так само продовжувати діяти, як ми домовилися. У другому таймі, коли забили перший м'яч, почали грати в той футбол, як домовлялися", - зазначив новий тренер киян.

"Ми і раніше награвали стіночки під час кутових, просто напевно раніше ніхто нічого не бачив", - додав Сергій Ребров.

Нагадаємо, що в неділю, 20 квітня, київське Динамо обіграло Ворсклу з рахунком 2:1. Кияни вирвали перемогу завдяки двом голам в останні п'ять хвилин матчу.

Ця сама новина на Спорт bigmir)net: Сергій Ребров прокоментував свою першу перемогу на чолі Динамо

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278817-sergiy-rebrov-prokomentuvav-svoyu-pershu-peremogu-na-choli-dinamo.html2014-04-20T20:20:00+03:00
278812<![CDATA["Динамо" вирвало перемогу над "Ворсклою" в Києві]]>http://news.volyninfo.com/sport/278812-dinamo-virvalo-peremogu-nad-vorskloyu-v-kiievi.html
Новини спорту
Кияни поступалися гостям більшу частину гри, а під кінець основного часу Ідейє і Ярмоленко перевернули все з ніг на голову. Читати далі...
]]>
Новини спорту Київське "Динамо" вирвало перемогу над полтавською "Ворсклою" з рахунком 2:1 в 26-му турі чемпіонату України.

Дебют Сергія Реброва у ролі в.о. керманича клубу почався з пропущеного голу - Віда і Драгович ловили ґав у захисті, чим вміло скористався Адіс Яховіч.

Кияни зрівняли рахунок аж на 82-ій хвилині завдяки голу Брауна Ідейє. А через кілька хвилин голом "Олімпійський" обрадував Андрій Ярмоленко.

"Біло-сині" втримали переможний рахунок і зберігають шанси на Лігу Європи у боротьбі з харківським "Металістом", який у паралельному матчі розбив запорізький "Металург" з рахунком 3:0.

Дивіться фото: "Блохін-фізрук", біляш і ялинка: найсмішніші фотожаби за час роботи тренера в "Динамо"

Нагадаємо, 16 квітня "Динамо" звільнило Олега Блохіна після поразки від "Шахтаря".










ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. 26 тур

Матч першого кола - 2:2

Київ. НСК "Олімпійський"
Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

2:1

  0:1 Адіс Яховіч, 30' - ВІДЕО  
  1:1 Браун Ідейє, 82' - ВІДЕО  
  2:1 Андрій Ярмоленко, 85' - ВІДЕО  
СТАТИСТИКУ МАТЧУ ДИВІТЬСЯ ТУТ
]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278812-dinamo-virvalo-peremogu-nad-vorskloyu-v-kiievi.html2014-04-20T19:26:00+03:00
278814<![CDATA[Динамо вириває перемогу у матчі з полтавською Ворсклою]]>http://news.volyninfo.com/sport/278814-dinamo-virivaie-peremogu-u-matchi-z-poltavskoyu-vorskloyu.html
Новини спорту

У неділю, 20 квітня, київське Динамо переграло полтавську Ворсклу в матчі чемпіонату України.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Подробиці й онлайн матчу: Динамо – Ворскла – 2:1, текстова трансляція матчу чемпіонату України

Гра проти полтавської команди стала дебютною для Сергія Реброва. І новий тренер відразу ж змінив стража воріт Динамо – замість незмінного Олександра Рибки вийшов Максим Коваль. Також в основі з'явився Олег Гусєв.

Перший тайм пройшов у постійних атаках киян, а забили, як завжди, їхні суперники. Яховіч виявився без опіки і пробив точно повз воротаря.

У другому таймі оборона Динамо ще кілька разів давала супернику привід загрожувати воротам, але саме у володіннях Ворскли розгорталися основні події. Після видалення Дениса Дедечка (колишнього гравця Динамо) полтавці конкретно притиснулися до воріт, а останні 10 хвилин матчу перевернули все з ніг на голову.

Спочатку Браун Ідейє таки зміг пробити ворота Непогодова, а потім Андрій Ярмоленко з-за штрафної приніс Сергію Реброву першу перемогу. Так за 2 хвилини Динамо все вирішило.

Динамо Київ – Ворскла – 2:1

Голи: Браун Ідейє (83), Андрій Ярмоленко (85) – Адіс Яховіч (30)

Ця сама новина на Спорт bigmir)net: Динамо вириває перемогу у матчі з полтавською Ворсклою

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278814-dinamo-virivaie-peremogu-u-matchi-z-poltavskoyu-vorskloyu.html2014-04-20T19:23:00+03:00
278809<![CDATA[Металіст розгромив на виїзді запорізький Металург]]>http://news.volyninfo.com/sport/278809-metalist-rozgromiv-na-viyizdi-zaporizkiy-metalurg.html
Новини спорту

У неділю, 20 квітня, харківський Металіст у Запоріжжі переграв місцевий Металург.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Подробиці й онлайн матчу: Металург Запоріжжя - Металіст - 0:3 текстова трансляція матчу чемпіонату України

Перші хвилини відразу порадували вболівальників – спочатку Гавриш потрапив в штангу воріт Металіста, а в повторній грі харків'яни відкрили рахунок – Гоменюк біля самих воріт підправив удар Гуйє.

Після цього футболісти Металіста продовжували активно йти в атаку, і в середині першого тайму фактично вирішили долю поєдинку – Гоменюк знову скористався моментом, з пари метрів розстрілявши ворота.

У другій половині Себастьян Бланко довів рахунок до розгромного і подарував Металісту велику перемогу.

Металург (Запоріжжя) – Металіст – 0:3

Голи: Володимир Гоменюк (3, 32), Себастьян Бланко (70)

Ця сама новина на Спорт bigmir)net: Металіст розгромив на виїзді запорізький Металург

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278809-metalist-rozgromiv-na-viyizdi-zaporizkiy-metalurg.html2014-04-20T18:57:00+03:00
278795<![CDATA[Шовковський: Продовжуємо готуватися в тому самому ключі, в якому готувалися раніше]]>http://news.volyninfo.com/sport/278795-shovkovskiy-prodovzhuiemo-gotuvatisya-v-tomu-samomu-klyuchi-v-yakomu-gotuvalisya
Новини спорту

Голкіпер київського Динамо Олександр Шовковський розповів про те, чи привітав він з призначенням нового тренера киян.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"Ви знаєте, вітати Реброва, в принципі, не було з чим – адже результати незадовільні. Тому ці робочі моменти всі сприйняли нормально. Продовжуємо готуватися в тому самому ключі, в якому готувалися раніше. Що-небудь зараз змінювати в тренувальному процесі поки що, напевно, нереально. Зараз ми повинні вигравати в кожному матчі", - зазначив Олександр Шовковський.

Голкіпер сказав, що поки немає ніяких прогнозів, які стосуються його одужання: "Скажімо так: тренуюся не так багато, як мені хотілося б. І не так багато, щоб готуватися безпосередньо до матчу. Поки ніяких, на жаль, точних термінів відновлення".

Про прощання з Блохіним Олександр Шовковський говорити не захотів.


  • Прикол дня: Олег Блохін - легітимний тренер Динамо

Нагадаємо, що Ігор Суркіс відправив Олега Блохіна у відставку після програного матчу Шахтарю 0:2. Коментуючи відставку головного тренера, Ігор Суркіс заявив, що Блохін не впорався із завданнями, які були перед ним поставлені. До кінця сезону командою керуватиме Сергій Ребров.

Ця сама новина на Спорт bigmir) net: Шовковський: Продовжуємо готуватися в тому самому ключі, в якому готувалися раніше

За матеріалами: XSPORT.ua

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278795-shovkovskiy-prodovzhuiemo-gotuvatisya-v-tomu-samomu-klyuchi-v-yakomu-gotuvalisya2014-04-20T16:55:00+03:00
278790<![CDATA[Збірна України стартувала на ЧС-2014 з поразки австрійцям]]>http://news.volyninfo.com/sport/278790-zbirna-ukrayini-startuvala-na-chs-2014-z-porazki-avstriycyam.html
Новини спорту
Команда Андрія Назарова, двічі відігравшись по ходу матчу, поступилася в овертаймі. Читати далі...
]]>
Новини спорту Хокейна збірна України розпочала виступ на чемпіонаті світу у Кореї в групі А першого дивізіону. Свій стартовий поєдинок команда Андрія Назарова програла Австрії - 2:3.

"Синьо-жовті", двічі відігравшись по ходу матчу, не змогли вберегти свої ворота в овертаймі.

Хайнріх швидко вивів австрійців уперед, але Роман Благий через 14 секунд зрівняв рахунок. Але Хайнріх знову забив.

Українська відповідь прийшла після першої перерви - відзначився Олександр Матерухін.

В овертаймі Леблер приніс своїй команді перемогу. Однак, чи перетнула шайба лінію воріт після його кидка до того, як вони були зміщені, з жодного з телеповторів визначити так і не вдалося. Відповідальність на себе взяв суддя "відеоголу".

Таким чином, українці взяли на старті одне очко. Наступний матч українці проведуть у понеділок, 21-го квітня, проти Угорщини.

Нагадаємо, збірна України втратила двох гравців перед стартом ЧС-2014.

Чемпіонат світу з хокею

Група А першого дивізіону

Судді: Я. Грібік (Чехія), А. Кох (Швейцарія), Т. Пешек (Чехія), К. Каназава (Японія)

УКРАЇНА - АВСТРІЯ - 2:3 ОТ (1:2; 1:0; 0:0; 0:1)

Україна: Гайдученко. Побєдоносцев - Наваренко, Ісаєнко - Петрухно, Ладигін - Кугут, Скрипець. Міхнов - Бєлухін - Благий, Тимченко - Шафаренко - Матерухін, Торяник - Варламов - Квітченко, Падакін - Бондарєв - Німенко, Захаров.

0:1 Хайнріх (Кох, 9:48 – більш.)
1:1 Благий (Міхнов, Бєлухін, 10:04)
1:2 Хайнріх (Леблер, Шумніг, 12:29 – більш.)
2:2 Матерухін (Тимченко, Шафаренко, 32:48 – більш.)
2:3 Леблер (61:34 – більш.)

Штраф: 40 – 8

Кидки: 24 – 25

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278790-zbirna-ukrayini-startuvala-na-chs-2014-z-porazki-avstriycyam.html2014-04-20T16:39:00+03:00
278787<![CDATA[Капітан Ворскли: Шахтар був на голову сильніший за Динамо]]>http://news.volyninfo.com/sport/278787-kapitan-vorskli-shahtar-buv-na-golovu-silnishiy-za-dinamo.html
Новини спорту

Капітан Ворскли Арменд Даллку під час підготовки до гри з київським Динамо відповів на запитання прес-служби УПЛ.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
- Арменде, за час твого перебування у Ворсклі ти провів багато вдалих матчів. Можна назвати останню перемогу над Шахтарем якоюсь особливою?

 

- Звичайно, вона запам'ятається надовго. Таку команду не кожен день перемагаєш. Хоча у мене вже 3 успіхи проти донеччан - двічі на Чемпіонаті ПЛ, а ще у фіналі Кубка України. Дуже хотіли подарувати цю перемогу і Василю Сачку, адже як гравець він такі емоції переживав, тепер здолав " гірників" і на тренерському містку.

 

Гравець Ворскли: Вікторич завжди вмів засмутити головного тренера Шахтаря Мірчу Луческу

 

- У чому секрет його тренерського успіху в минулій грі? Якими були настанови?

 

- Шахтар - це бренд. Випадково 4 рази поспіль чемпіоном не станеш. Тому готувалися відповідно, переглянули багато ігор донеччан, тренувалися напередодні з великим бажанням. Головним було не дати суперникові простору, позбавити можливості їх вільно приймати м'ячі. Інакше довелося б часто грати один в один, а це важкувато з такою командою. Не злякалися, грамотно зіграли в захисті і своєчасно забили.

 

- Календар в неділю подарує вам ще одну непросту гру ...

 

- Динамо - це також марка, проте ми повинні доводити, що й самі є претендентами на високі місця. Ейфорія нам зараз не потрібна: варто відкинути всі зайві емоції, думати про наступний тур, а не озиратися назад. Від нас вимагається показати свої найкращі якості.

 

Форвард Ворскли: Зміна тренера в Динамо нас не розслабляє

 

- Досить концентрації на ще один матч? Наприклад, Карпати, зігравши внічию з Динамо, потім провалили зустріч з Іллічівцем ...

 

- Таке у футболі буває, коли віддаси дуже багато сил, і на наступний тур їх не вистачає. Думаю, нам це не загрожує. Ворскла точно не вийде на поле НСК Олімпійський розслабленою. Це неприпустимо, коли ведеш боротьбу за високі місця.

 

- Дивився протистояння Динамо і Шахтаря?

 

- Так, і вважаю рахунок закономірним. У динамівців не було шансів - суперник був на голову сильнішим. Шахтар розбігся, розгулявся, і це закономірно матеріалізувалося в два голи. Наш план на гру з киянами буде дещо іншим. Але в кожному разі для перемоги над таким суперником не завадить трохи гарного божевілля в діях.

 

Гравець Динамо: День народження відсвяткую після гри з Ворсклою

 

- Є два чинники, які можуть бути вагомими для Ворскли - це відставка Олега Блохіна, а також те, що минулий тур ви пропускали ...

 

- Звичайно, ми повинні бути в найкращих фізичних кондиціях, адже наш суперник віддав багато посеред тижня, до того ж не поліпшив собі настрій. Це може бути нашим козирем. А ось спрогнозувати, що може в першому поєдинку після зміни тренера трапитися, важко. Такі кроки можуть як покращити, так і погіршити командні дії. З будь-яких моментів нам потрібно отримати користь, тим більше що проблеми у Динамо насправді існують.

 

Нагадаємо, Ігор Суркіс відправив Олега Блохіна у відставку після програного матчу Шахтарю 0:2. Коментуючи відставку головного тренера, Ігор Суркіс заявив, що Блохін не впорався із завданнями, які були перед ним поставлені.

 

Зазначимо, що матч Динамо - Ворскла відбудеться в неділю, 20 квітня. Початок онлайн-трансляції матчу на СПОРТ bigmir)net о 17:00.

 

Дивіться фотогалерею: Сенсація в Полтаві: Як Ворскла Шахтар переграла (фото)

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278787-kapitan-vorskli-shahtar-buv-na-golovu-silnishiy-za-dinamo.html2014-04-20T15:50:00+03:00
278782<![CDATA[Формула 1: Два фінальних кола Гран-прі Китаю виключені з протоколу]]>http://news.volyninfo.com/sport/278782-formula-1-dva-finalnih-kola-gran-pri-kitayu-viklyucheni-z-protokolu.html
Новини спорту

Результати гонки в Шанхаї переглянуті через помилки стюардів.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
Через те, що переможцю Гран-прі Шанхаю Льюїсу Хемілтону випадково показали картатий прапор занадто рано, в кінці 55-го кола, було прийнято рішення зафіксувати результати 54-го кола, хоча сама гонка тривала всі 56 кіл.

 

Відповідно до статті 43.2 Спортивного регламенту Формули 1, у разі, якщо з якихось причин лідеру показують фінішний прапор раніше, ніж це було спочатку заплановано, результати фіксуються за останнім перед цим перетинанням лінії старт-фініш. Відповідно, два фінальних кола були виключені з протоколу.

 

На підсумкову розстановку це майже не вплинуло, за одним винятком: Камуі Кобаяші, який обігнав Жюля Б'янкі наприкінці 56-го кола в боротьбі за 17-е місце , в протоколі знову опинився позаду нього.

 

Нагадаємо, що переможцем Гран-прі Китаю став пілот команди Мерседес Льюїс Хемілтон, який вперше в кар'єрі виграв третю гонку поспіль.

 

Дивіться фотогалерею: Найяскравіші моменти гонок у Формулі-1 сезону-2013

 

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278782-formula-1-dva-finalnih-kola-gran-pri-kitayu-viklyucheni-z-protokolu.html2014-04-20T15:15:00+03:00
278783<![CDATA[На Гран-прі Шанхая Хемілтон здобув третю поспіль перемогу]]>http://news.volyninfo.com/sport/278783-na-gran-pri-shanhaya-hemilton-zdobuv-tretyu-pospil-peremogu.html
Новини спорту

Льюїс Хемілтон виграв третю поспіль гонку Формули-1. На цей він здобув переконливу перемогу на Гран-прі Китаю в Шанхаї.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Льюїс Хемілтон виграв третю поспіль гонку Формули-1. На цей раз він здобув переконливу перемогу на Гран-прі Китаю в Шанхаї.

Британський гонщик лідирував з самого початку і випередив свого товариша по команді "Мерседес" Ніко Росберга. Третім до фінішу приїхав пілот "Феррарі" Фернандо Алонсо.

У загальному заліку Ніко Росберг випереджає Льюїса Хемілтона на чотири очка.

Ця перемога стала 25-ю в кар'єрі британського гонщика, якого після заїзду переповнювали емоцій.

"Уболівальники підтримували мене фантастично на цьому тижні, тому я відчував, що енергія переповнює мене. Я б не домігся такого результату, якби не важка робота всієї команди. Це, звичайно, неймовірно. Я, чесно кажучи, досі не можу повірити, що у нас такі боліди, скільки праці вкладено усіма, а наші результати - підтвердження цієї важкої роботи", - сказав він.

"Я по- справжньому щасливий , що Ніко (Росберг) теж потрапив на подіум. Це нагорода для всієї нашої команди. Сподіваюся, що ми продовжимо в тому ж дусі", - додав щасливий переможець .Наступний етап гонок Формули- 1 пройде в Барселоні з 9 по 11 травня.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278783-na-gran-pri-shanhaya-hemilton-zdobuv-tretyu-pospil-peremogu.html2014-04-20T14:51:00+03:00
278779<![CDATA[Новому тренеру Динамо соромно, що гравці команди не захищають своїх футболістів]]>http://news.volyninfo.com/sport/278779-novomu-treneru-dinamo-soromno-shcho-gravci-komandi-ne-zahishchayut-svoyih
Новини спорту

Виконувач обов'язків головного тренера київського Динамо Сергій Ребров поспілкувався зі ЗМІ перед тренуванням команди.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
- Насамперед, я б хотів попросити пресу більше допомагати хлопцям, які перебувають у складному становищі і не тільки через чемпіонату України. Всі тут амбітні футболісти, всі хочуть вигравати. Я сподіваюся, вони вийдуть з цього психологічного стану, і прошу вас допомогти їм у цьому.

 

- Як змінився ваш розпорядок дня відтоді, як ви стали виконувачем обов'язків головного тренера?

 

- Я люблю працювати і займатися тим, що роблю, тому і раніше проводив багато часу на базі. Напевно, зараз став ще більше тут бувати, але в цілому мій розпорядок не сильно змінився.

 

- Чи немає у команди пригнобленого настрою після поразки від Шахтаря?

 

- Звичайно, після гри у всіх було пригнічений настрій і через гру, і через те, що пішов головний тренер. Звичайно, настрій був огидним. Але це вже в минулому, треба йти вперед і думати про завтрашній день. Сподіваюся, хлопці підготувалися, і завтра покажуть свої нацкращі якості.

 

Головоломка для Суркіса: Хто очолить Динамо після Блохіна? (інфографіка)

 

- Що зміниться в грі команди в тактичному плані

 

- Завтра подивіться, я після гри відповім вам на це питання.

 

- Чого ви навчилися в Олега Блохіна?

 

- Я вчився не тільки у Блохіна - у всіх тренерів потрібно переймати хороше. Я працював з багатьма прекрасними фахівцями, у яких багато почерпнув, в тому числі, і в Олега Володимировича.

 

- Чи збираєтеся ментально змінювати команду? Наприклад, в Туреччині, коли команда перемагає, всі святкували з уболівальниками, а після невдач по три дні не виходили в люди ...

 

- Туреччина й Україна - абсолютно різні країни. Там все трохи по-іншому сприймається. І раніше в Динамо були спільні вечері, коли всі хлопці збиралися з дружинами та сім'ями. Ігор Суркіс збирав всю команду, думаю, це правильно, це зближує футболістів, тоді й на полі вони більш згуртовані. На жаль, в тій же грі з Шахтарем було видно, що при будь-якому порушенні проти донецьких гравців вся команда біжить захищати свого футболіста, і було соромно, що у нас подібного не було.

 

Ігор Суркіс шукає в Динамо мотиватора

 

- Багато легіонерів кажуть, що в кінці сезону хочуть піти. Чи вистачить їм мотивації гідно завершити чемпіонат?

 

- Може, вони вам про це говорять, тому що мені - ні. Я сам дізнаюся про це зі ЗМІ. Я сказав усім футболістам, якщо у них є бажання переглянути своє перебування тут, нехай закінчать сезон, чесно відпрацюють свої контракти і говорять з президентом про це. Зараз дуже важливо, щоб всі, не тільки легіонери, показали свої найкращі якості в іграх, що залишилися.

 

Нагадаємо, Ігор Суркіс відправив Олега Блохіна у відставку після програного матчу Шахтарю 0:2. Коментуючи відставку головного тренера, Ігор Суркіс заявив, що Блохін не впорався із завданнями, які були перед ним поставлені. До кінця сезону командою керуватиме Сергій Ребров.

 

Дивіться фотогалерею: Прощальний матч для Блохіна: Як Динамо Шахтарю в Києві програло (фото)

 

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278779-novomu-treneru-dinamo-soromno-shcho-gravci-komandi-ne-zahishchayut-svoyih2014-04-20T14:50:00+03:00
278775<![CDATA[Американський боксер не вважає Ломаченка класним бійцем]]>http://news.volyninfo.com/sport/278775-amerikanskiy-bokser-ne-vvazhaie-lomachenka-klasnim-biycem.html
Новини спорту

Американський боксер Гері Рассел прокоментував майбутній бій з українцем Василем Ломаченком.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
"Я радий, що ми виграли торги, - цитує Рассела Fighthype.com. - Перемога в торгах дає перевагу. І тепер ця перевага на нашому боці. Ми хотіли цей бій. Цього хлопця (Ломаченка) виставляють, як класного бійця, але чесно кажучи, я так не вважаю. Незалежно від його успіхів у любителях, це зовсім інший світ, коли переходиш у професіонали. Потрібно зробити певні зміни. І ти не зможеш це зробити за два професійні бої. Є багато речей в професійному боксі, про які він не знає".

 

Нагадаємо, що промоутерська компанія Golden Boy виграла торги за право організації поєдинку за вакантний титул WBO в напівлегкій вазі між українцем Василем Ломаченком й американцем Гері Расселом-молодшим, який раніше отримав статус обов'язкового претендента на пояс й не мав поразок.

 

Поєдинок заплановано на 21 червня в Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія, США). Інтереси Рассела представляє Golden Boy.

 

Дивіться фотогалерею: Василь Ломаченко - Орландо Салідо. Бій

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Расселл: Бій зі мною зруйнує кар'єру Ломаченка

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278775-amerikanskiy-bokser-ne-vvazhaie-lomachenka-klasnim-biycem.html2014-04-20T14:14:00+03:00
278769<![CDATA[Хокейний чемпіонат світу: Спірний гол приніс Україні поразку в стартовому матчі]]>http://news.volyninfo.com/sport/278769-hokeyniy-chempionat-svitu-spirniy-gol-prinis-ukrayini-porazku-v-startovomu-matchi
Новини спорту

Збірна України набрала перше очко на чемпіонаті світу з хокею в Дивізіоні IА.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
Україна - Австрія - 2:3 ОТ (1:2, 1:0, 0:0, 0:1)

 

Шайби: 0:1. Хайнріх (Кох) - 9:48 -бол, 1:1. Благий (Міхнов, Бєлухін) - 10:04, 1:2. Хайнріх (Леблер, Шумніг) - 12:29 -бол., 2:2. Матерухін (Тимченко, Шафаренко) - 32:48 -бол., 2:3. Леблер - 61:34 -бол.

 

Україна: 30.Гайдученко. 2.Наваренко - 14.Побєдоносцев, 8.Міхнов - 27.Бєлухін - 24.Благой. 21.Ісаєнко - 26.Петрухно, 16.Тімченко - 7.Шафаренко - 17.Матерухін. 3.Ладигін - 5.Кугут, 18.Торянік - 12.Варламов - 23.Квітченко. 15.Падакін - 25.Бондарєв - 10.Захаров. 13.Скріпєц, 9.Німенко.

 

Австрія: 29.Штаркбаум. 2.Альтманн - 28.Шумніг, 7.Леблер - 18.Кох - 27.Ундертпфунд. 6.Хайнріх - 23.Шлахер, 4.Комарек - 10.Оберкофлер - 25.Іберер. 14.Міттердорфер - 20.Мульштайн, 12.Н.Петрік - 13.Шіхл - 24.Б.Петрік. 11.Фішер - 19.Ш.Гаєер - 21.М.Гайєр . 3.Петер.

 

Вилучення Ладигіна і викид шайби з боку Гайдученка в першому періоді двічі коштували українцям пропущених шайб. І якщо на першому з них Роман Благой відповів через 14 секунд , то відіграти другий підопічні Андрія Назарова змогли лише після першої перерви. Відзначився Олександр Матерухін. До слова, друга третина матчу залишилася за українцями і за кількістю кидків по воротах і за іншими показниками. Втім, в третій двадцятихвилинці в хід матчу свої корективи внесли судді. Чех Хрібік і швейцарець Кох невпинно відправляли українців на лавку штрафників, а на самому початку овертайму ще раз надали номінальним гостям чисельну перевагу, угледівши з боку синьо-жовтих порушення складу. Чи перетнула шайба лінію воріт після кидка Леблера до того, як вони були зрушені, ні з одного з телеповторів визначити так і не вдалося. Відповідальність на себе взяв суддя "відеоголу", який, як мінімум, маючи повтор з камери над воротами, прийняв на себе доленосне рішення. Таким чином, отримавши всі три шайби у свої ворота у меншості, в стартовому матчі збірна України змогла записати актив лише один бал.

 

Відеоогляд матчу Україна - Австрія

 

 

Наступний матч збірна України проведе в понеділок, 21 квітня, проти угорців.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278769-hokeyniy-chempionat-svitu-spirniy-gol-prinis-ukrayini-porazku-v-startovomu-matchi2014-04-20T13:25:00+03:00
278767<![CDATA[Джермейн Ленс: Я підписував контракт з Динамо при здоровому глузді]]>http://news.volyninfo.com/sport/278767-dzhermeyn-lens-ya-pidpisuvav-kontrakt-z-dinamo-pri-zdorovomu-gluzdi.html
Новини спорту

Півзахисник київського Динамо Джермейн Ленс спростував чутки про те, що він нібито хоче залишити команду влітку.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
"Зараз у мене контракт з Динамо, контракт тривалий - він був підписаний на чотири роки, а підписував я його при здоровому глузді. Я знаю, що ходять постійно такі розмови (про відхід Ленса в інший клуб - прим. ред.), але під собою вони ґрунту не мають", - цитує Ленса football.ua

 

Нагадаємо, що Джермейн Ленс прийшов у Динамо влітку 2013 року. У нинішньому сезоні голландець провів 35 поєдинків, в яких забив 7 м'ячів і віддав 4 результативні передачі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легіонер Динамо: Коли гуляю містом, то бачу сумне видовище

 

Дивіться фотогалерею: Дорогі хлопці: Кого привів Олег Блохін у Динамо

 

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278767-dzhermeyn-lens-ya-pidpisuvav-kontrakt-z-dinamo-pri-zdorovomu-gluzdi.html2014-04-20T12:55:00+03:00
278762<![CDATA[Льюїс Хемілтон виграє третю гонку поспіль у Формулі-1]]>http://news.volyninfo.com/sport/278762-lyuyis-hemilton-vigraie-tretyu-gonku-pospil-u-formuli-1.html
Новини спорту

У неділю, 20 квітня, відбувся четвертий етап Формули-1, який приймав Шанхай, Китай. Представляємо вашій увазі текстову онлайн-трансляцію Гран-прі Китаю.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
Гран-прі Китаю, Шанхай

 

Дистанція гонки - 305,06 км (56 кіл)

Старт гонки - 10-00 за київським часом

 

Пілот команди Мерседел Льюїс Хемілтон перемагає третю гонку поспіль. Цього разу британець виграв Гран-прі Китаю. Його напарник із команди німець Ніко Росберг фінішував другим.

 

Фернандо Алонсо з Феррарі посів третє місце , не пропустивши вперед Дані Ріккардо з Ред Булл. А ось чинний чемпіон світу у Формулі-1 німець Себастьян Феттель посів п'яте місце, програвши своєму напарникові по команді 24 секунди.

 

Про те, як пройшла гонка в Китаї, читайте нижче:



 

 

56 . Льюїс Хемілтон у повній самоті виграє гонку в Китаї. Його напарник по команді Ніко Росберг фінішує другим. Третє місце дісталося іспанцю Фернандо Алонсо.

56. Хемілтон з величезним відставанням від Росберга відправився на останнє коло гонки.

 

55. Залишилось два кола до фінішу. Ріккардо, якщо він хоче потрапити на подіум у Китаї, треба роздувати темп.

 

52. На останньому колі Ріккардо відіграв майже секунду в Алонсо. Між ними вже 3,6 секунди

 

51. В Ред Буллі радять Ріккардо атакувати Алонсо, адже він може зробити помилку. Зараз між пілотами 4,5 секунд

 

49. Поки на трасі нічого не відбувається. Пілоти ведуть свої машини до фінішу

 

47. В Ред Буллі повідомили Ріккардо, що він може наздогнати Алонсо і відібрати у нього місце на подіумі

 

46. Дані Ріккардо трохи наздоганяє Алонсо. Іспанець ризикує втратити свою третю позицію

 

44. Ріккардо позаду Алонсо дуже швидкий. На попередньому колі австралієць відіграв 0,6 секунди

 

42. Росберг атакує і спокійно проходить Алонсо на прямій. Мабуть, іспанець фінішує третім

 

41. Росберг стрімко наближається до Алонсо. Відставання складає вже менше двох секунд

 

41. Між Хемілтоном і Алонсо (2) 13,8 секунд.

 

40. Росберг - найкраще коло гонки - 1.40,402

 

38. Хемілтон побував у боксах. Він залишається на першому місці

 

37. Феттель - найкраще коло гонки - 1.42,169

 

36. Росберг і Ріккардо отримали шини Medium і повернулися на трасу попереду Феттеля

 

 

36. Хемілтон випереджає Росберга на 18 секунд. Ось вам і розрив між першим і другим місцем

 

35. Феттель у боксах. Він залишив і далі буде їхати на медіум. Чемпіон повернувся на трасу 5-м

 

34. Кобаяші обганяє Феттеля, повертаючись до кола

 

34. Алонсо побував у боксах. Він змінив Медіум на Медіум. Іспанець повернувся на трасу 5-м

 

33. Перес - найкраще коло гонки - 1.42,228

 

33. Росберг наздогнав Алонсо. Його команда просить атакувати іспанця, щоб вийти на другу сходинку

 

32. Почалася серія піт-стопів. У бокси пірнають Хюлькенберг, Боттас, Райкконен, Квят і Магнуссен

 

30. Грожан відправився в бокси - сходження

 

29. Роман Грожан помиляється в 10-му повороті, виїжджає за межі траси і пропускає вперед Данила Квята

 

29. Лідер гонки Хемілтон випереджає Алонсо на 13 секунд.

 

28. Феттелю сказали, що він повинен залишатися на трасі

 

27. Магнуссен таки вирвав собі 14-е місце

 

27. Феттель повідомив, що він збирається скоро заїхати в бокси.

 

27. Магнуссен наздогнав Гутьєрреса і готується атакувати суперника в боротьбі за 14-е місце

 

26. Феттель пропустив Ріккардо вперед.

 

25. Феттеля попросили пропустити Ріккардо. Ось вам і сюрприз

 

24. Перес випередив Грожана в боротьбі за 9-е місце

 

24. Ріккардо пішов на Феттеля. Хм, австралієць почав відпускати першого номера команди.

 

23. Тепер Феттеля наздогнав його напарник по Ред Булл Дані Ріккардо

 

23. Росберг в красивій боротьбі обійшов Феттеля. Зазначимо, що Себ навіть з DRS не міг наздогнати Ніко

 

22. Росберг наздогнав Феттеля. Нас чекає боротьба за третє місце

 

21. Гонка стала нудною. Всі економлять паливо і шини. Ось вам і "веселі" нові правила Формули-1

 

19. Льюїс Хемілтон випереджає Алонсо, який йде другим, на 4,5 секунди

 

18. Лідер гонки - Хемілтон - побував у боксах. Він повернувся на трасу прямо перед носом Алонсо.

 

17. Грожан проходить Магнуссена. Данець тепер 10-й.

 

16. Райкконен проходить Магнуссена і виходить на 8 місце

 

16. За інформацією Sky Sports, на піт-стопі Масси виникла проблема з маточиною заднього лівого колеса

 

14. Кімі Райкконен у 14-му повороті обігнав Романа Грожана і вийшов на 11-е місце

 

14. Феттель намагається нав'язати боротьбу Алонсо, але іспанець йде від гонщика Ред Булл

 

14. Росберг змінив Софт на Медіум. Ніко повернувся на трасу 7-м

 

13. Алонсо за рахунок більш раннього піт-стопу випередив Феттеля.

 

13. Росберг поскаржився, що у нього щось із передньою частиною машини. Його механіки повідомили, що на його передньому крилі шматочок чиєїсь шини

 

12. Почалася серія піт-стопів. Всі змінюють Софт на Медіум

 

11. Масса таки зміг виїхати, але він втратив дуже багато.

 

11. Маса заїхав на піт-стоп на 8-му місці. НІ!!! У нього проблеми, він не може рушити з місця. Щось із задніми шинами

 

10. Грожан заїхав на піт-стоп, щоб змінити Софт на Медіум. Він повернувся на трасу 18-м

 

9. Феттель також поскаржився на переднє ліве колесо

 

8. Баттон побував в боксах. Він змінив Софт на Медіум .

 

8. Ніко Росберг наздогнав Ріккардо - очікується боротьба за 4-е місце

 

7. Фернандо Алонсо і Люїс Хемілтон поскаржилися командам на гранулювання передньої лівої шини

 

7. Сутіл заїхав у бокси - це сходження

 

6. Масса пропускає більш швидкого Росберга. Ніко вже 5-ий

 

3. Ніко Росберг атакує Массу в боротьбі за 5-е місце

 

2. Вернь пробував атакувати Баттона на стартовій прямій, але в першому повороті Дженсон зміг відігратися

 

2. Ось так йдуть пілоти зараз

 

 

1. Добре стартували дві машини Вільямс. Фернандо Алонсо вирвався на третє місце.

 

СТАРТ!!!

У нас все готове до старту гонки. Пілоти вишиковуються на своїх місцях ...

 

Пілоти вирушили на прогрівальне коло

 

Більшість гонщиків зі старту гонки поїдуть на шинах Софт. Медіум вибрав для себе тільки Кевін Магнуссен

 

Зараз у Шанхаї хмарно, ймовірність опадів лише 10%. Температура повітря +16С, температура асфальту +24С

 

Христос воскрес!

 

Нагадаємо, що кваліфікацію виграв Люїс Хемілтон. Повні результати кваліфікації можна подивитися ТУТ.

 

Доброго ранку! Ми починаємо нашу текстову онлайн-трансляцію Гран-прі Китаю

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хемілтон найшвидший в Бахрейні, Алонсо тільки дев'ятий

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278762-lyuyis-hemilton-vigraie-tretyu-gonku-pospil-u-formuli-1.html2014-04-20T10:52:00+03:00
278749<![CDATA[Формула-1. Онлайн-трансляція Гран-прі Китаю]]>http://news.volyninfo.com/sport/278749-formula-1-onlayn-translyaciya-gran-pri-kitayu.html
Новини спорту

У неділю, 20 квітня, відбудеться четвертий етап Формули-1, який прийме Шанхай, Китай. Представляємо вашій увазі текстову онлайн-трансляцію Гран-прі Китаю.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
Гран-прі Китаю, Шанхай

 

Дистанція гонки - 305,06 км (56 кіл)

Старт гонки - 10-00 за київським часом

 

6. Масса пропускає більш швидкого Росберга. Ніко вже 5-ий

3. Ніко Росберг атакує Массу в боротьбі за 5-е місце

2. Вернь пробував атакувати Баттона на стартовій прямій, але в першому повороті Дженсон зміг відігратися

2. Ось так йдуть пілоти зараз

 

 

1. Добре стартували дві машини Вільямс. Фернандо Алонсо вирвався на третє місце.

 

СТАРТ!!!

У нас все готове до старту гонки. Пілоти вишиковуються на своїх місцях ...

 

Пілоти вирушили на прогрівальне коло

 

Більшість гонщиків зі старту гонки поїдуть на шинах Софт. Медіум вибрав для себе тільки Кевін Магнуссен

 

Зараз у Шанхаї хмарно, ймовірність опадів лише 10%. Температура повітря +16С, температура асфальту +24С

 

Христос воскрес!

 

Нагадаємо, що кваліфікацію виграв Люїс Хемілтон. Повні результати кваліфікації можна подивитися ТУТ.

 

Доброго ранку! Ми починаємо нашу текстову онлайн-трансляцію Гран-прі Китаю

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хемілтон найшвидший в Бахрейні, Алонсо тільки дев'ятий

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278749-formula-1-onlayn-translyaciya-gran-pri-kitayu.html2014-04-20T10:11:00+03:00
278683<![CDATA[Шахтар завдяки стандартам перемагає в донецькому дербі]]>http://news.volyninfo.com/sport/278683-shahtar-zavdyaki-standartam-peremagaie-v-doneckomu-derbi.html
Новини спорту

У суботу, 19 квітня, в матчі 26-го туру української Прем'єр-ліги донецький Шахтар виявився сильнішим за Металурга.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

 


Подробиці й онлайн матчу: Шахтар - Металург Донецьк - 2:1 текстова трансляція матчу чемпіонату України


Перший тайм пройшов за відчутної переваги Шахтаря. "Гірники" змогли створити відразу чотири дуже небезпечних моменти, але жоден з них так і не став результативним.


Водночас перший небезпечний момент після перерви став результативним. Донецький Металург подав кутовий, захист Шахтаря кудись випарувався, а Василь Прийма розстріляв ворота П'ятова. В атаці у відповідь Шахтар створив два супермомента, а потім відразу ж зрівняв рахунок - після навісу з кутового Сергій Кривцов теж скористався помилкою захисту і пробив повз кіпера.


Тут же нападник Металурга Сергій Болбат вибігає на побачення з Андрієм П'ятовим, але воротар Шахтаря чудово врятував ситуацію, вибивши м'яч з-під ніг суперника. А потім Шахтар вийшов вперед - Даріо Срна навісив зі штрафного, і Луїс Адріано вивів команду Луческу в лідери.


До фінального свистка донецьке дербі подарувало ще кілька небезпечних моментів, а градус протистояння на полі був дуже високий, але Шахтарю вдалося відстояти перевагу і здобути три очки.


Тепер черга за Дніпром.


Шахтар (Донецьк) - Металург (Донецьк) - 2:1


Гол: Сергій Кривцов (56), Луїс Адріано (62) - Василь Прийма (49)


Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Шахтар завдяки стандартам перемагає в донецькому дербі

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278683-shahtar-zavdyaki-standartam-peremagaie-v-doneckomu-derbi.html2014-04-19T18:58:00+03:00
278670<![CDATA[Українка, яка виграла бронзу на Олімпіаді-2012, попалася на допінгу]]>http://news.volyninfo.com/sport/278670-ukrayinka-yaka-vigrala-bronzu-na-olimpiadi-2012-popalasya-na-dopingu.html
Новини спорту

Українська бігунка, дворазова чемпіонка Європи Марія Ремінь не зможе виступати протягом наступних двох років через вживання допінгу

Читати далі...
]]>
Новини спорту

 


Бронзовий призер Олімпіади-2012 дискваліфікована до 2 березня 2016 року. Допінг-проба, яка дала позитивний результат, була взята у спортсменки 10 січня. В організмі Ремінь був виявлений препарат метандієнон, що допомагає збільшувати м'язову масу, передає Eurosport.


Повідомлення про дискваліфікацію українській спортсменці розміщено на офіційному сайті ІААФ. Її прізвище значиться в тривалому списку покараних спортсменів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знаменитий ямайський спринтер дискваліфікований на 18 місяців за допінг


На Іграх в Лондоні Марія завоювала бронзу у складі естафетної команди України (4х100 м). У цій же дисципліні вона посіла третє місце на чемпіонаті світу в Тегу. Золото чемпіонатів Європи вона вигравала в 2010 і 2012 роках. У Гельсінкі Ремінь стала першою на дистанції 200 м, а в Барселоні - в естафеті 4х100.


 



Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Українка, яка виграла бронзу на Олімпіаді-2012, попалася на допінгу

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278670-ukrayinka-yaka-vigrala-bronzu-na-olimpiadi-2012-popalasya-na-dopingu.html2014-04-19T15:17:00+03:00
278671<![CDATA[Легіонери Динамо не зовсім розуміють, в який клуб вони потрапили - Ярмоленко]]>http://news.volyninfo.com/sport/278671-legioneri-dinamo-ne-zovsim-rozumiyut-v-yakiy-klub-voni-potrapili-yarmolenko.html
Новини спорту

Півзахисник Динамо Андрій Ярмоленко в програмі Моя гра з Аллою Бублій на каналі Футбол 1 розповів про атмосферу в команді і про те, як сам гравець почувається в клубі

Читати далі...
]]>
Новини спорту

 


"Напевно, це найщасливіші роки мого життя. В Динамо мене все влаштовує.


Ми всі готові боротися за клуб. Українці знають, що таке Динамо Київ, адже вони росли і виховувалися на цій команді. Іноземці, які приходять, не зовсім розуміють, в який клуб вони потрапили.


У нас зараз дружна команда. Але, оскільки постійно приходить дуже багато нових гравців, то не все йде гладко. Адже кожен зі своїм нелегким характером, зі своїм "я", у кожного свої амбіції. Хоча я звернув увагу, що останнім часом ми більше стали поступатися один одному і прислухатися до партнерів", - сказав Ярмоленко.


Нагадаємо, раніше Андрій Ярмоленко розповів про те, що хоче спробувати свої сили в одному з топ-чемпіонатів.


Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Легіонери Динамо не зовсім розуміють, в який клуб вони потрапили - Ярмоленко

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278671-legioneri-dinamo-ne-zovsim-rozumiyut-v-yakiy-klub-voni-potrapili-yarmolenko.html2014-04-19T14:49:00+03:00
278643<![CDATA[Ярмоленко: Я хочу спробувати себе в якомусь з топ-чемпіонатів]]>http://news.volyninfo.com/sport/278643-yarmolenko-ya-hochu-sprobuvati-sebe-v-yakomus-z-top-chempionativ.html
Новини спорту

Лідер київського Динамо Андрій Ярмоленко зізнався, що хоче спробувати свої сили в одному з топ-чемпіонатів

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"Я хочу спробувати себе в якомусь з топ-чемпіонатів. Подивлюся, які будуть пропозиції. Все зважу, не буду кидатися на кожну пропозицію. Для себе я вже вирішив, що хочу пограти в іншому, сильнішому чемпіонаті.

Однак на даний момент трансферне вікно закрите, плюс триває боротьба в Кубку і чемпіонаті. Тому не хочу забивати собі голову. Зараз потрібно працювати, тренуватися і розвиватися далі", - розповів Ярмоленко програмі Моя гра, яка виходить на телеканалі Футбол 1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Ярмоленко влітку може опинитися в Англії

Також лідер київського Динамо прокоментував свою трансферну вартість, яку оцінюють у 20 мільйонів євро.

"Не можу сказати, що я літаю у хмарах від цієї суми. Звичайно, мені приємно, що цінується те, що я роблю на футбольному полі. Добре, що моя робота недаремна! Я буду тільки радий, якщо мене продадуть, наприклад, за 150 мільйонів. Мій клуб отримає хороший прибуток, і мені буде добре", - зізнався Андрій.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що скаути Монако, Байєра і Барселони стежать за Ярмоленком.

Дивіться фотогалерею: Андрій Ярмоленко в Динамо і збірній України

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Ярмоленко: Я хочу спробувати себе в якомусь з топ-чемпіонатів

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278643-yarmolenko-ya-hochu-sprobuvati-sebe-v-yakomus-z-top-chempionativ.html2014-04-19T13:13:00+03:00
278640<![CDATA[Суперник Кличка бігає у воді і проводить спаринги з високими бійцями]]>http://news.volyninfo.com/sport/278640-supernik-klichka-bigaie-u-vodi-i-provodit-sparingi-z-visokimi-biycyami.html
Новини спорту

Тренер і менеджер австралійського боксера Алексан Леапаї Ноель Торнберрі вельми задоволений підготовкою і самопочуттям свого підопічного, який провів 130 раундів спарингу, більше, ніж при підготовці до будь-якого минулого бою.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"Ми поміняли декілька вправ, щоб не виникали знову проблеми з литковими м'язами. Так що у нас все набагато краще, ніж перед поєдинком з Бойцовим. Ми прибрали класичні пробіжки і замість цього змусили Алекса бігати у воді, надівши на нього своєрідний поплавок. Його ноги майже не торкалися дна і тому він фактично плавав", - цитує Ноеля Торнберрі gorodokboxing.com.

У спаринг-партнерах у Леапаї були дуже високі боксери, такі як Разван Кояну, Буої Тупоу, Соломон Хаумоно, Калі та Улліс Міхан.

"Останні кілька тижнів ми зосередилися на більш високих хлопців, а саме Калі і Вілліс Міхан, Разван, який справді гігант. Алекс дуже добре пройшов всю дистанцію і я дуже задоволений", - сказав тренер і додав, що його боєць не проявляє ніяких ознак нервозності перед найбільшим в його житті поєдинком.

Бій Володимир Кличко - Алекс Леапаї відбудеться 26 квітня. Початок боксерського вечора в 23:00 за київським часом, Читайте онлайн-трансляцію бою Кличко-Леапаї на СПОРТ bigmir)net.

Кличко - Леапаї Де дивитися і коли відбудеться бій?

Дивіться фотогалерею: До сьомого поту: Як Кличко готується захищати свої титули (фото)

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Суперник Кличко бігає по воді і проводить спаринги з високими бійцями

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278640-supernik-klichka-bigaie-u-vodi-i-provodit-sparingi-z-visokimi-biycyami.html2014-04-19T12:47:00+03:00
278636<![CDATA[Українська пятиборка буде виступати за Росію]]>http://news.volyninfo.com/sport/278636-ukrayinska-pyatiborka-bude-vistupati-za-rosiyu.html
Новини спорту

Ганна Буряк, яка в 2013 році виграла два етапи Кубка світу, завоювала срібну медаль чемпіонату Європи в особистій першості і стала чемпіонкою світу в естафеті, буде виступати на змаганнях під прапором Росії.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Про це йдеться на офіційному сайті Федерації сучасного п'ятиборства Росії (ФСПР).

Повідомляється, що президія ФСПР розглянув заяву української п'ятиборки Буряк, в якому вона звернулася з проханням прийняти її в члени ФСПР і надати їй можливість виступати за збірну Росії у зв'язку з переїздом на постійне місце проживання в Росію.

"Згідно п. 6.22.18 Статуту ФСПР, а також керуючись принципами і положеннями Олімпійської Хартії, і Статуту ФСПР Президія ФСПР одноголосно постановив прийняти Буряк Ганну Едуардівну в члени ФСПР і дозволити їй виступати за збірну Росії на міжнародних змаганнях, починаючи з травня 2014 року", - повідомляє прес-служба ФСПР.

Ганна Буряк народилася 29 січня 1990 року. В даний час вона займає друге місце в світовому рейтингу. У минулому році вона виграла два етапи Кубка світу, завоювала срібну медаль чемпіонату Європи в особистій першості і стала чемпіонкою світу в естафеті. У 2012 році вона виграла золоту медаль чемпіонки світу у змішаній естафеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє біатлоністів змінять російське громадянство заради України

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Українська пятиборка буде виступати за Росію

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278636-ukrayinska-pyatiborka-bude-vistupati-za-rosiyu.html2014-04-19T12:18:00+03:00
278625<![CDATA[Півзахисник збірної Німеччини пройшов курс лікування в Криму]]>http://news.volyninfo.com/sport/278625-pivzahisnik-zbirnoyi-nimechchini-proyshov-kurs-likuvannya-v-krimu.html
Новини спорту

Півзахисник дортмундської Боруссії " і збірної Німеччини Ілкай Гюндоган пройшов курс лікування в Євпаторії, Крим

Читати далі...
]]>
Новини спорту
Інформація про те, що півзахисник дортмундської Боруссії Ілкай Гюндоган пройде лікування в Криму, підтвердилася.

 

Як стало відомо телеканалу Футбол 1 футболіст відвідав дитячий клінічний санаторій в Євпаторії.

 

"Пацієнт після травми колінного суглоба - це типова травма для футболістів. Він пройшов курс відновного лікування. Йому було рекомендовано приїхати до нас і надалі", - сказав лікар Гюндогана.

 

Вибір зіркового футболіста на санаторій в Євпаторії було обрано не випадково - йому такий варіант порадили родичі, які вже проходили тут лікування, передає джерело.

 

Відзначимо, що в останній раз Гюндоган виходив на поле в серпні минулого року.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боруссія продовжила контракт з травмованим футболістом 

 

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Півзахисник збірної Німеччини пройшов курс лікування в Криму

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278625-pivzahisnik-zbirnoyi-nimechchini-proyshov-kurs-likuvannya-v-krimu.html2014-04-19T11:14:00+03:00
278622<![CDATA[Хемілтон виграв кваліфікацію на Гран-прі Китаю, Феттель тільки третій]]>http://news.volyninfo.com/sport/278622-hemilton-vigrav-kvalifikaciyu-na-gran-pri-kitayu-fettel-tilki-tretiy.html
Новини спорту

Льюїс Хемілтон в блискучому стилі виграв кваліфікацію в Шанхаї

Читати далі...
]]>
Новини спорту

На початку першого сегменту кваліфікації гонщики використали проміжну гуму, оскільки дощ і не думав припинятися, а на останніх хвилинах перейшли на проміжну. Весь сегмент явив собою безперервну хвилю поліпшень, і найшвидший час показав Хемілтон, який випередив Хюлькенберга, Феттеля і Росберга; наступну четвірку склали Боттас, Ріккьярдо, Маса і Алонсо. Вибули з боротьби четверо традиційних невдах, а також Гутьєррес і Мальдонадо, причому мексиканець відстав від шістнадцятого місця на півсекунди, а венесуелець з-за проблем з машиною весь сегмент просидів в боксах.

У другому сегменті, що проходив за схожим сценарієм, Хемілтон продовжив домінувати. У півсекунді від нього виявився Феттель; Росберг і Ріккьярдо, не кажучи вже про Алонсо, який поступився лідеру більше секунди. В результаті у фінал кваліфікації потрапили за два пілота від Мерседеса, Ред Булла і Вільямса, а також Алонсо, Грожан, Вернь і Хюлькенберг, що випередили своїх напарників.

У фіналі кваліфікації першу спробу виграв Хемілтон, з легкістю випередив Феттеля, Росберга і Ріккьярдо. На останніх хвилинах Хемілтон прискорився і виїхав з 1 хв 54 сек, забезпечивши собі поул, а на друге місце піднявся Ріккьярдо, який випередив Феттеля і, що особливо дивно, Росберга, який на вирішальному колі зловив розворот і все зіпсував. П'ятим став Алонсо, а доповнив шістку Маса, випередивши Боттаса.

Результати кваліфікації:

1. Льюїс Хемілтон ("Мерседес") - 1:53,860
2. Даніель Ріккьярдо (Ред Булл - Рено) - 1:54,455
3. Себастьян Феттель (Ред Булл - Рено) - 1:54,960
4. Ніко Росберг ("Мерседес") - 1:55,143
5. Фернандо Алонсо (Ferrari) - 1:55,637
6. Феліпе Маса (Вільямс - Мерседес) - 1:56,147
7. Валттері Боттас (Вільямс - Мерседес) - 1:56,282
8. Ніко Хюлькенберг ("Форс Індія - Мерседес) - 1:56,366
9. Жан-Ерік Вернь ("Торо Россо - Рено) - 1:56,773
10. Ромен Грожан (Лотус - Рено) - 1:57,079

11. Кімі Райкконен (Ferrari) - 1:56,860
12. Дженсон Баттон (Макларен - Мерседес") - 1:56,963
13. Данило Квят (Торо Россо - Рено) - 1:57,289
14. Адріан Сутіль (Заубер - Феррарі) - 1:57,393
15. Кевін Магнуссен (Макларен - Мерседес") - 1:57,675
16. Серхіо Перес (Форс Індія - Мерседес) - 1:58,264

17. Естебан Гутьєррес (Заубер - Феррарі) - 1:58,988
18. Камуй Кобаясі (Катерхем - Рено) - 1:59,260
19. Жюль Бьянкі (Маруся - Феррарі) - 1:59,326
20. Маркус Ерікссон (Катерхем - Рено) - 2:00,646
21. Макс Чілтон (Маруся - Феррарі) - 2:00,865
22. Пастор Мальдонадо (Лотус - Рено) - без часу

Нагадаємо, гонка в Китаї відбудеться в неділю, 20 квітня. Текстова онлайн трансляція буде доступна на СПОРТ bigmir)net завтра, о 10-00.

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Хемілтон виграв кваліфікацію на Гран-прі Китаю, Феттель тільки третій

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278622-hemilton-vigrav-kvalifikaciyu-na-gran-pri-kitayu-fettel-tilki-tretiy.html2014-04-19T10:46:00+03:00
278604<![CDATA[Збірна України вирушила на чемпіонат світу-2014]]>http://news.volyninfo.com/sport/278604-zbirna-ukrayini-virushila-na-chempionat-svitu-2014.html
Новини спорту
Наші хокеїсти взяли курс на Корею за путівкою до топ-дивізіону. Читати далі...
]]>
Новини спорту Національна хокейна збірна України вирушила до Кореї, де з 20 по 26 квітня відбудеться чемпіонат світу 2014 року.

Головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Назаров визначився з остаточним складом, який і представлятиме країну на чемпіонаті світу у групі А першого дивізіону.

Боротьбу за путівку до топ-дивізіону наша команда розпочне у Великдень матчем проти Австрії.

Суперниками наших хокеїстів будуть команди Австрії, Словенії, Угорщини, Японії та Кореї.

Нагадаємо, збірна України втратила двох гравців перед стартом ЧС-2014.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278604-zbirna-ukrayini-virushila-na-chempionat-svitu-2014.html2014-04-19T07:40:00+03:00
278584<![CDATA[Анатолій Коньков: Кримські клуби є невід'ємною частиною українського футболу]]>http://news.volyninfo.com/sport/278584-anatoliy-konkov-krimski-klubi-ie-nevidiemnoyu-chastinoyu-ukrayinskogo-futbolu.html
Новини спорту

Анатолій Коньков висловив свою позицію щодо кримських команд

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Президент федерації футболу України Анатолій Коньков оцінив вірогідність переходу Таврії і Севстополем в чемпіонат Росії.

"Кримські футбольні клуби є невід'ємною частиною українського футболу і повинні залишатися нею і в майбутньому. У них повинна бути можливість постійно грати для своїх уболівальників, завойовувати право виступати в європейських турнірах. В Україні таке право і можливість у клубів є.

Ми зобов'язані діяти і приймати зважені рішення в ім'я футболу і його багатомільйонної аудиторії уболівальників. Тому всі спортивні функціонери, які отримали мандат довіри, повинні дотримуватися букви закону, спортивного духу і виправдовувати надії уболівальників на те, що футбол буде залишатися поза політикою, і даруватиме позитивні емоції і радість", - цитує слова Анатолія Конькова видання Террикон.

Нагадаємо, раніше президент ФФУ Анатолій Коньков заявляв, що Федерація футболу України ніколи не дасть дозвіл на участь у чемпіонатах інших країн клубам, що грають у чемпіонаті України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для переходу в чемпіонат Росії Таврії і Севастополю не потрібно дозвіл ФФУ - експерт

________________________________________________________________________________________


Дивіться фотогалерею: День у фото: великодній рекорд і держдача Віктора Ющенка


Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Анатолій Коньков: Кримські клуби є невід'ємною частиною українського футболу

 

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278584-anatoliy-konkov-krimski-klubi-ie-nevidiemnoyu-chastinoyu-ukrayinskogo-futbolu.html2014-04-18T23:20:00+03:00
278576<![CDATA[Ігор Суркіс шукає в Динамо мотиватора]]>http://news.volyninfo.com/sport/278576-igor-surkis-shukaie-v-dinamo-motivatora.html
Новини спорту

Президент Динамо Ігор Суркіс в інтерв'ю телеканалу Футбол1 розповів про звільнення Олега Блохіна з посади тренера киян.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"Команда на якому місці сьогодні опинилася? Поліпшити наше турнірне становище ми вже не можемо. Мало того, не вистачає кількості ігор для того, щоб його поліпшити. Тому думаю, що так було б краще для всіх, якби команда почала перебудовуватися вже сьогодні.

Не має значення, чи є головний тренер чи ні. Команда повинна перебудовуватися. Буде перерва - ми знайдемо головного тренера, який буде мотиватором, який буде любити футбол більше, ніж самого себе", - розповів Ігор Суркіс.

Водночас президент Динамо зазначив, що кандидатур на посаду головного тренера Динамо поки немає.

• Дякую, Олегу Володимировичу: За що слід подякувати Блохіну

Нагадаємо, що 16 квітня Динамо на своєму полі програло Шахтареві з рахунком 0:2 і практично втратило шанси на чемпіонство. Після цього Ігор Суркіс відправив Олега Блохіна у відставку за незадовільні результати. Виконуючим обов'язки головного тренера Динамо призначений Сергій Ребров.

Дивіться фотогалерею: Прикол дня: Олег Блохін - легітимний тренер Динамо


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий кредит довіри: Суркіс дав Реброву шанс стати головним тренером Динамо

Ця ж новина на Спорт bigmir)net: Ігор Суркіс шукає в Динамо мотиватора

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278576-igor-surkis-shukaie-v-dinamo-motivatora.html2014-04-18T21:58:00+03:00
278570<![CDATA[Йожеф Сабо про відставку Блохіна: Президенту Динамо боляче]]>http://news.volyninfo.com/sport/278570-yozhef-sabo-pro-vidstavku-blohina-prezidentu-dinamo-bolyache.html
Новини спорту

Експерт каналу Футбол1 і колишній тренер Динамо і національної збірної України Йожеф Сабо прокоментував причини відставки наставника киян Олега Блохіна.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"Президенту Динамо боляче. Ніхто не очікував, що так легко Шахтар виграє гру. Давайте будемо так говорити - ця гра була потворною! Не можна було брати стільки однакових гравців. Якщо був Ідейє, навіщо потрібен Мбокані? Навіщо нам потрібен був Віда? Я не розумію. Що, сліпі були? Не бачили, що цей футболіст не підходить для такої команди, як Динамо? Ці помилки призвели до того, що Блохін ніяк не міг зібрати команду. Думаю, Олегу потрібно було залишити команду, коли він зробив операцію. Він уже, напевне, не зміг стовідсотково віддавати себе", - розповів Йожеф Сабо.

  • Спасибі, Олегу Володимировичу: За що слід подякувати Блохіну

Нагадаємо, що 16 квітня Динамо на своєму полі програло Шахтареві з рахунком 0:2 і практично втратило шанси на чемпіонство. Після цього Ігор Суркіс відправив Олега Блохіна у відставку за незадовільні результати. Виконуючим обов'язки головного тренера Динамо призначений Сергій Ребров.

Дивіться фотогалерею: Дорогі хлопці: Кого привів Олег Блохін у Динамо

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Прощай, Олегу, прощай! Як Блохін у Динамо працював (фото)

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278570-yozhef-sabo-pro-vidstavku-blohina-prezidentu-dinamo-bolyache.html2014-04-18T21:20:00+03:00
278560<![CDATA[Китайці наштампували партію фальшивих кубків світу]]>http://news.volyninfo.com/sport/278560-kitayci-nashtampuvali-partiyu-falshivih-kubkiv-svitu.html
Новини спорту

Китайська влада конфіскували велику партію підроблених кубків світу FIFA.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Це сталося у місті Іу провінції Чжецзян. Партія повинна була бути продана в Лівії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парагвайські моделі знялися для еротичного календаря ЧС-2014

Зазначимо, що Кубок світу був виконаний за ескізом італійського скульптора Сільвіо Гаццанья компанією Bertoni.

Висота становить 36,5 сантиметрів, кубок був зроблений із 18-тикаратного золота (750 проба) вагою 5 кілограмів, постамент діаметром 13 сантиметрів містить два шари малахіту. Приз важить 6,175 кілограма. Композиція зображує дві людські фігури, що підтримують на піднятих руках земну кулю.

Дивіться фотогалерею: Яскраві фарби. На карнавалі в Ріо відзначили 100 днів до старту ЧС з футболу

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278560-kitayci-nashtampuvali-partiyu-falshivih-kubkiv-svitu.html2014-04-18T20:02:00+03:00
278555<![CDATA[20-річний нападаючий Вест Хема помер від страшної хвороби]]>http://news.volyninfo.com/sport/278555-20-richniy-napadayuchiy-vest-hema-pomer-vid-strashnoyi-hvorobi.html
Новини спорту

18 квітня помер австралійський нападаючий Вест Хема Ділан Томбідес.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

20-річний футболіст не зміг перемогти страшну хворобу: у 2011 році у нього був діагностований рак яєчок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річний футболіст Динамо помер від менінгіту

Незважаючи на важке захворювання, у вересні 2012-го Томбідес дебютував у головній команді "молотобійців" матчем Кубка англійської ліги проти Вігана.

На згадку про екс-футболіста юнацької збірної Австралії суботній матч Вест Хема у прем'єр-лізі з Крістал Пелес почнеться з хвилини оплесків.

"За глибокі погляди і казковий характер Ділана поважали всі, з ким він був знайомий. Він був люблячим сином, приголомшливим братом і шановним членом у рядах Вест Хема. Його буде жахливо не вистачати кожному, кому пощастило бути з ним знайомим", - зазначає офіційний сайт клубу.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278555-20-richniy-napadayuchiy-vest-hema-pomer-vid-strashnoyi-hvorobi.html2014-04-18T19:31:00+03:00
278552<![CDATA[Воротар Динамо: Треба довести, що ми взагалі чогось ще варті]]>http://news.volyninfo.com/sport/278552-vorotar-dinamo-treba-dovesti-shcho-mi-vzagali-chogos-shche-varti.html
Новини спорту

Голкіпер київського Динамо Олександр Рибка заявив, що зараз команда повинна зробити все можливе, щоб повернути довіру вболівальників.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"У будь-якому випадку, заглядати в турнірну таблицю ми тепер не будемо. Тепер, виходячи на поле, нам потрібно віддаватися грі і намагатися повернути довіру вболівальників, які до кінця підтримували команду.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Віддані люди: Ультрас влаштували Динамо незабутню підтримку (відео)

Мені здається, що зараз, перш за все, буде важливо самим собі довести, що ми взагалі чогось ще варті", - наголосив Рибка.

Нагадаємо, що 16 квітня Динамо на своєму полі програло Шахтареві з рахунком 0:2 і практично втратило шанси на чемпіонство. Після цього Ігор Суркіс відправив Олега Блохіна у відставку за незадовільні результати. Виконуючим обов'язки головного тренера Динамо призначений Сергій Ребров.

Дивіться фотогалерею: Прощальний матч для Блохіна: Як Динамо Шахтарю в Києві програло (фото)

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278552-vorotar-dinamo-treba-dovesti-shcho-mi-vzagali-chogos-shche-varti.html2014-04-18T19:00:00+03:00
278549<![CDATA[Шедевр форварда "Барселони" став суперголом тижня УЄФА (відео)]]>http://news.volyninfo.com/sport/278549-shedevr-forvarda-barseloni-stav-supergolom-tizhnya-uiefa-video.html
Новини спорту
УЄФА високо оцінила гол Муніра Ель-Хаддаді у ворота "Бенфіки". Читати далі...
]]>
Новини спорту Європейський футбольний союз (УЄФА) назвав суперголом тижня фантастичний гол 18-річного форварда каталонської "Барселони" Муніра Ель-Хаддаді.

14 квітня "Барса" обіграла португальську "Бенфіку" з рахунком 3:0 у фіналі Юнацької ліги УЄФА. Марокканець забив третій гол каталонців ударом з центру поля.

"Я хотів віддати м'яч партнеру по команді, але побачив що їхній голкіпер вийшов з воріт. Спробував перекинути через нього, і в мене вийшло", - розповів нападник.

Нагадаємо, парагвайський футболіст забив ідеальний гол зі штрафного в Кубку Лібертадорес.

Давайте ще раз насолодимося цим голом-красенем!


]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278549-shedevr-forvarda-barseloni-stav-supergolom-tizhnya-uiefa-video.html2014-04-18T18:40:00+03:00
278546<![CDATA[Російський футболіст наклав на себе руки]]>http://news.volyninfo.com/sport/278546-rosiyskiy-futbolist-naklav-na-sebe-ruki.html
Новини спорту

18 квітня пішов з життя колишній нападаючий московського Динамо і саранська Мордовії Едуард Косолапов.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Як повідомляє onedivision.ru, футболіст покінчив життя самогубством. Що підштовхнуло спортсмена до суїциду, поки невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Знаменитий німецький гімнаст вбив сина і наклав на себе руки 

Відзначимо, що Едуард Косолапов народився 27 березня 1976 року в місті Розівка ​​Республіки Мордовія.

Виступав за московське Динамо, нижегородський Локомотив, брянське Динамо і саранську Мордовії.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278546-rosiyskiy-futbolist-naklav-na-sebe-ruki.html2014-04-18T18:33:00+03:00
278540<![CDATA[Молодий гравець англійського клубу помер від важкої хвороби]]>http://news.volyninfo.com/sport/278540-molodiy-gravec-angliyskogo-klubu-pomer-vid-vazhkoyi-hvorobi.html
Новини спорту
20-річний Ділан Томбідес три роки боровся з раком. Читати далі...
]]>
Новини спорту Нападник англійського "Вест Хем Юнайтед" австралієць Ділан Томбідес пішов з життя у 20-річному віці.

Останні три роки хлопець боровся з раком яєчок, який діагностували у нього в 2011 році.

Він дебютував за "молотобійців" у 2012 році і провів 1 матч в чемпіонаті Англії.

В пам'ять про екс-футболіста юнацької збірної Австралії суботній матч "Вест Хем Юнайтед" проти "Крістал Пелас" розпочнеться з хвилини оплесків, а команда гратиме з чорними пов'язками.

Нагадаємо, на початку квітня помер від менінгіту талановитий юніор "Динамо".

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278540-molodiy-gravec-angliyskogo-klubu-pomer-vid-vazhkoyi-hvorobi.html2014-04-18T17:56:00+03:00
278530<![CDATA[Мессі вимагає від Барселони 400 мільйонів євро за п'ять років]]>http://news.volyninfo.com/sport/278530-messi-vimagaie-vid-barseloni-400-milyoniv-ievro-za-pyat-rokiv.html
Новини спорту

Нападаючий Барселони Ліонель Мессі має намір отримати від клубу новий п'ятирічний контракт на загальну суму 400 мільйонів євро. Також аргентинець має намір зберегти за собою всі комерційні права на своє ім'я, повідомляє Sport.es.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Барселона поки що готова запропонувати угоду на такий самий термін на загальну суму 200 мільйонів євро. До того ж каталонці розраховують на 20 відсотків доходів, які Мессі отримує за використання свого імені у рекламних контрактах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Барселоні думають про те, щоб виставити Мессі на трансфер

Переговори про новий контракт Мессі ведуться від минулого року. Іспанська преса пише, що небажання Барселони йти на поступки аргентинцеві в оточенні гравця сприймається як можливість швидкого його продажу.

Нагадаємо, що за чинною угодою, яка розрахована до 2018 року, 26-річний аргентинець заробляє 14,6 мільйона євро за сезон. Ще близько 15 мільйонів євро Мессі отримує у вигляді доходів від реклами.

Дивіться фотогалерею: Трилер у Мадриді: Як Барселона Реал обіграла (ФОТО)

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278530-messi-vimagaie-vid-barseloni-400-milyoniv-ievro-za-pyat-rokiv.html2014-04-18T17:28:00+03:00
278534<![CDATA["Блохін-фізрук", біляш і ялинка: найсмішніші фотожаби за час роботи тренера в "Динамо"]]>http://news.volyninfo.com/sport/278534-blohin-fizruk-bilyash-i-yalinka-naysmishnishi-fotozhabi-za-chas-roboti-trenera-v
Новини спорту
Добірка найкращих фотожаб про Олега Блохіна на посту керманича "біло-синіх". Читати далі...
]]>
Новини спорту16 квітня 2014 року Олег Блохін пішов з київського "Динамо" після поразки донецькому "Шахтарю" з рахунком 0:2.

Олег Володимирович пропрацював у клубі рік і майже сім місяців, і за цей час не раз ставав головним героєм фотожаб від уболівальників.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278534-blohin-fizruk-bilyash-i-yalinka-naysmishnishi-fotozhabi-za-chas-roboti-trenera-v2014-04-18T17:16:00+03:00
278524<![CDATA[Барселона влітку планує посилитися в кожній лінії]]>http://news.volyninfo.com/sport/278524-barselona-vlitku-planuie-posilitisya-v-kozhniy-liniyi.html
Новини спорту

Керівництво Барселони влітку піде на серйозні перестановки у складі, інформує sport.es.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

Команда планує поповнитися відразу декількома футболістами. На думку президента каталонського клубу Хосепа Марії Бартомеу, посилення потрібне у кожну з ліній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Барселоні думають про те, щоб виставити Мессі на трансфер

Правда, поки залишається неясною ситуація із підписанням новачків, оскільки дисциплінарний комітет FIFA заборонив Барселоні купувати футболістів у найближчі два трансферні вікна через порушення регламенту щодо придбання та реєстрації неповнолітніх футболістів, які не мають іспанського громадянства. Каталонці, у свою чергу, подали апеляцію на рішення.

Дивіться фотогалерею: Трилер у Мадриді: Як Барселона Реал обіграла (ФОТО)

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278524-barselona-vlitku-planuie-posilitisya-v-kozhniy-liniyi.html2014-04-18T16:49:00+03:00
278515<![CDATA["Барселона" збирається накупити гравців на 100 мільйонів євро]]>http://news.volyninfo.com/sport/278515-barselona-zbiraietsya-nakupiti-gravciv-na-100-milyoniv-ievro.html
Новини спорту
Каталонці планують домовитися з ФІФА щодо рішення про заборону підписувати новачків. Читати далі...
]]>
Новини спорту Каталонська "Барселона" готова викласти на літні трансфери 100 мільйонів євро.

Проте спершу, як пише видання Sport.es, керівництво клубу збирається провести переговори з ФІФА і домогтися скасування заборони на підписання новачків.

Серед варіантів виходу з ситуації у каталонському клубі бачать заміну покарання на більш серйозний штраф або скорочення трансферного вікна для "синьо-гранатових" до 15 днів. За цей час "Барса" повинна оформити всі переходи.

Клуб планує підписати 6-7 новачків, в тому числі чотирьох гравців для основного складу.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278515-barselona-zbiraietsya-nakupiti-gravciv-na-100-milyoniv-ievro.html2014-04-18T16:23:00+03:00
278501<![CDATA[Експерт: У Динамо потрібно повертати Дем'яненка]]>http://news.volyninfo.com/sport/278501-ekspert-u-dinamo-potribno-povertati-demyanenka.html
Новини спорту

Екс-наставник полтавської Ворскли Іван Шарій сподівається на повернення в київське Динамо Анатолія Дем'яненка.

Читати далі...
]]>
Новини спорту

"Відставка Олега Блохіна не стала несподіванкою, розмови про це раніше вже велися. Президент Динамо Ігор Суркіс якось вже натякав: якщо не буде результату, то це відбудеться. Після нічиєї з Карпатами і домашньої поразки від Шахтаря звільнення головного тренера стало очікуваним підсумком. Тепер усім, кому небайдужа доля Динамо, залишається запастися терпінням і чекати відповіді на питання: чи допоможуть зроблені керівництвом висновки?

  • Селюк: У топ-клуб України Блохіна вже не покличуть

У тому, що динамівці не показують сильної гри, на мій погляд, винна слабка селекція. Підбір гравців нині у Динамо не той. Для порівняння взяти хоча б легіонерів Дніпра, Шахтаря і Металіста - всі вони грають у футбол. Динамівські ж іноземці мучаться. І мордують уболівальників.

Не збагну, може вони готові грати тільки в Лізі чемпіонів? Але ж для цього в чемпіонаті потрібно зайняти відповідне місце. Вважаю, тепер Динамо може розраховувати хіба що на Лігу Європи - це теж престижний турнір.


  • Сьомін порівняв відставку Блохіна зі своїм відходом з Динамо

Що стосується кандидатури на пост головного тренера, то потрібно повертати Анатолія Дем'яненка. Це, на мій погляд, був би найбільш оптимальний варіант. Але це вирішувати президенту клубу", - заявив Шарий.

Відзначимо, що Дем'яненко працював у Динамо з 1993 року, допомагаючи в тому числі Валерію Лобановському, а з 2005 по 2007 роки працював у Динамо самостійно. Останнім місцем роботи стала луцька Волинь.

 



Прощальний матч для Блохіна: Як Динамо Шахтарю в Києві програло



 

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278501-ekspert-u-dinamo-potribno-povertati-demyanenka.html2014-04-18T15:56:00+03:00
278488<![CDATA[Суркіс не платитиме Блохіну компенсацію за звільнення з "Динамо"]]>http://news.volyninfo.com/sport/278488-surkis-ne-platitime-blohinu-kompensaciyu-za-zvilnennya-z-dinamo.html
Новини спорту
Президент "Динамо" розповів про фінансову сторону звільнення Блохіна. Читати далі...
]]>
Новини спорту Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не платитиме компенсації Олегу Блохіну за його звільнення з тренерської посади. Про це Ігор Михайлович розповів в інтерв'ю "Проспорту".

"Зараз Блохін отримає те, що йому належить на момент звільнення. Ми повторюємо – третє місце, наш антирекорд, про яку компенсацію може йти мова?", - заявив Суркіс.

ІНТЕРВ'Ю СУРКІСА ЩОДО БЛОХІНА ТА РЕБРОВА ЧИТАЙТЕ ТУТ

Ігор Михайлович додав, що міг звільнити тренера без компенсації значно раніше, але дав йому другий шанс.

"Ну я його міг звільнити ще минулого сезону за попереднє третє місце. Але я подумав, що він мав мало часу на побудову команди і дав йому другий шанс", - сказав бос "Динамо".

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278488-surkis-ne-platitime-blohinu-kompensaciyu-za-zvilnennya-z-dinamo.html2014-04-18T15:37:00+03:00
278489<![CDATA["Російський Витязь" Повєткін хоче битися з непереможним українцем]]>http://news.volyninfo.com/sport/278489-rosiyskiy-vityaz-povietkin-hoche-bitisya-z-neperemozhnim-ukrayincem.html
Новини спорту
В'ячеслав Глазков отримав пропозицію від промоутерської компанії росіянина. Читати далі...
]]>
Новини спорту Побитий Володимиром Кличком росіянин Олександр Повєткін знову хоче вийти в ринг проти українця.

Його промоутерська компанія надіслала пропозицію В'ячеславу Глазкову, який нещодавно завоював титул чемпіона Північної Америки за версією IBF.

"Так, надійшла пропозиція буквально два дні тому від промоутерської компанії Повєткіна провести з ним бій на початку червня. Так що подивимося", - коротко розповів Слава.

Зазначимо, що Повєткін планує своє повернення на ринг на 7 червня.

Дивіться фото: "Котлета по-київськи": вболівальники затролили Повєткіна після поразки від Кличка

Нагадаємо, що бій Кличко - Повєткін став головною спортивною подією 2013 року.

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278489-rosiyskiy-vityaz-povietkin-hoche-bitisya-z-neperemozhnim-ukrayincem.html2014-04-18T15:21:00+03:00
278456<![CDATA[Ленс після чемпіонату світу може перейти в серйозний європейський клуб]]>http://news.volyninfo.com/sport/278456-lens-pislya-chempionatu-svitu-mozhe-pereyti-v-seryozniy-ievropeyskiy-klub.html
Новини спорту

Агент півзахисника київського Динамо Джермейна Ленса Лукас розповів про майбутнє свого клієнта.

Читати далі...
]]>
Новини спорту
"Ленс готовий продовжити грати в Динамо. Але є надія, що Джермейн добре проявить себе на чемпіонаті світу. Це дозволить йому розраховувати на запрошення в серйозний європейський клуб.

 

Динамо в нинішньому сезоні ставило завдання виграти чемпіонат або, як мінімум, здобути путівку в Лігу чемпіонів. Але зробити це вже буде дуже важко", - сказав Лукас.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фенербахче хоче переманити у Динамо півзахисника

 

За його словами, Ленса наразі влаштовують умови в київському клубі.

 

"Що стосується непростої ситуації в Україні, то Ленс, звичайно, помічає зміни в країні. Але в Києві він просто виконує свою роботу. Поки ніяких приводів для занепокоєння не виникало. Поки Джермейну стабільно виплачується зарплата і йому нічого не загрожує, він буде і далі робити свою справу", - зазначив агент футболіста.

 

Нагадаємо, що Джермейн Ленс прийшов у Динамо влітку 2013 року. У нинішньому сезоні голландець провів 35 поєдинків, в яких забив 7 м'ячів і віддав 4 результативні передачі.

 

Дивіться фотогалерею: Дорогі хлопці: Кого привів Олег Блохін у Динамо

 

]]>
http://news.volyninfo.com/sport/278456-lens-pislya-chempionatu-svitu-mozhe-pereyti-v-seryozniy-ievropeyskiy-klub.html2014-04-18T14:46:00+03:00