This version of the page http://vn.20minut.ua/Pres-sluzhby (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-21. The original page over time could change.
Новини Вінниці - 20 хвилин | | Прес-служби

Ваше місто Вінниця?

так ні
    Сергій Ткач - новий начальник управління пенітенціарної служби у Вінницькій області
    3 дні тому
    17 квітня в управлінні державної пенітенціарної служби України у Вінницькій області колективу управління офіційно представили новопризначеного начальника територіального органу управління Сергія Ткача.
    Оголосимо торговельно-економічний інститут зоною, вільною від «телефонного права» та «широкого гаманця» (ПРЕС-СЛУЖБА БОРИСА МАКСИМЧУКА)
    15 квітня 2014
    80
    Вибори директора Вінницького торговельно-економічного інституту, що відбудуться вже у четвер, - сюрприз із кількома невідомими. Адже у боротьбу за посаду, окрім Наталії Замкової, включаються ще й інші кандидати. Відкрито про себе наразі заявив лише молодий і амбітний конкурент Наталі, теж кандидат педагогічних наук - Борис Максимчук. Члени Вченої ради ВНЗ, які хочуть бачити на цій посаді активного директора-менеджера, вже збирають підписи під листом на його підтримку.
    Суд відмовив у задоволенні позову про зобов’язання призначити одноразову допомогу при народженні дітей (ПРЕС-СЛУЖБА)
    15 квітня 2014
    2
    Така позиція суду висвітлена у справі № 125/3493/13-а за адміністративним позовом ОСОБИ 1 до Управління соціальної політики Барської районної державної адміністрації про визнання рішення не чинним та зобов'язання призначити одноразову допомогу при народженні дітей.
    ОБСЕ даст оценку действиям радикалов на Днепропетровщине (ПРЕСС-СЛУЖБА А.ВИЛКУЛА)
    15 квітня 2014
    4
    «Ключевая задача для страны – обеспечить гражданский мир, не допустить жертв и кровопролития. Имея большинство в советах Юго-Восточных регионов, Партия регионов в интересах жителей Украины занимает взвешенную позицию и настаивает на переговорном процессе для урегулирования кризиса», - сказал один из лидеров ПР Александр Вилкул.
    Призначено голову, заступників голови та секретарів судових палат Вінницького апеляційного адміністративного суду (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    14 квітня 2014
    1
    11 квітня 2014 року набув чинності Закон України «Про відновлення довіри до судової влади в Україні». З цього дня Законом вважаються такими, що звільнені з адміністративних посад, голови вищих спеціалізованих судів, їх заступники, голови апеляційних судів, їх заступники, голови місцевих судів, їх заступники, а також секретарі судових палат вищих спеціалізованих судів, їх заступники та секретарі судових палат апеляційних судів.
    Відкликання заяви про реєстрацію оренди земельної ділянки не є підставою для відмови в державній реєстрації (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    09 квітня 2014
    Така позиція суду висвітлена у справі № 822/4060/13-а за адміністративним позовом ОСІБ до Управління Держземагенції у Староконстянтинівському районі Хмельницької області, державного реєстратора Мотозюк Юліани Миколаївни, третя особа на стороні відповідача ТОВ "Агро-Регіон Хмельницький" про визнання дій протиправними та скасування державної реєстрації договорів оренди землі та записів про державну реєстрацію загальною площею 39,507 га.
    Александр Вилкул: Мы против налогов на депозиты в банках (ПРЕСС-СЛУЖБА А.ВИЛКУЛА)
    07 квітня 2014
    1
    - Для развития экономики должна быть обеспечена стабильность национальной валюты и функционирования банковской системы. Потребительское кредитование и кредитование бизнеса должно идти по ставке не более 4-7% в год. А кредиты на жилье - под 3% годовых сроком на 20 лет.
    Суд визнав правомірним рішення Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    31 березня 2014
    ВААС визнав правомірним рішення Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міжміському автобусному маршруті
    Прибуток у низькій точці або як банки дбають про пенсіонерів
    31 березня 2014
    Фінансова система України знаходиться зараз в «граничному» стані: з одного боку ми маємо потенціал для зростання, з іншого фактори, які його уповільнюють.
    Суд приймає громадян навіть через Skype (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    27 березня 2014
    Розгляд справ, пов’язаних з соціальними виплатами, й надалі залишається одним з пріоритетних та найактуальнішим у Вінницькому апеляційному адміністративному суді.
    Найбільше справ у суді пов'язані з соцвиплатами (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    27 березня 2014
    Розгляд справ, пов’язаних з соціальними виплатами, й надалі залишається одним з пріоритетних та найактуальнішим у Вінницькому апеляційному адміністративному суді.
    Суд підтвердив правомірність дій ДВС щодо реалізації арештованого майна (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    25 березня 2014
    ВААС підтвердив правомірність дій ДВС щодо реалізації арештованого майна на підставі виконавчого напису нотаріуса
    Суд визнав протиправним рішення податкової інспекції про застосування штрафних санкцій підприємця (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    18 березня 2014
    ВААС, скасувавши рішення суду першої інстанції, визнав протиправним рішення податкової інспекції про застосування штрафних санкцій до фізичної особи-підприємця
    Суд підтвердив законність наказу відділу освіти Козятинської РДА стосовно роботи базових шкіл (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    04 березня 2014
    Така позиція суду висвітлена у справі №802/3788/13-а за адміністративним позовом депутата Козятинської районної ради, голови районної ради Стахова Валерія Івановича до заступника начальника відділу освіти Козятинської районної державної адміністрації Боднар Т.М., відділу освіти Козятинської РДА про визнання протиправним та скасування наказу "Про подальшу роботу базових шкіл".
    "Двері нашого суду відкриті для кожного свідомого громадянина" (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    28 лютого 2014
    2
    Голова Вінницького апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин:
    Суд скасував накладені Інспекцією санкцій за правопорушення у сфері містобудівної діяльності (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    25 лютого 2014
    1
    Така позиція суду висвітлена у справі № 802/4503/13-а за адміністративним позовом ОСОБА 1 до Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Вінницькій області про визнання протиправними та скасування протоколу про правопорушення у сфері містобудівної діяльності, постанови про накладення штрафу та припису про зупинення підготовчих та будівельних робіт.
    Суд підтвердив що скорочення адреси платника у податковій накладній не є підставою для відмови в її реєстрації податковим органом (ПРЕС-СЛУЖБА)
    21 лютого 2014
    Така позиція суду висвітлена у справі № 824/2414/13-а за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Дефіс" до Міністерства доходів та зборів України про визнаннядійпротиправними та зобов'язання вчинити певні дії.
    Обов’язок держави – захищати життя людини! (ПРЕС-СЛУЖБА ПРОКУРАТУРИ М. ВІННИЦІ)
    14 лютого 2014
    Конституцією України передбачено, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека - найвища соціальна цінність, і обов'язок держави – захищати життя людини.
    У Вінницькому окружному адміністративному суді проведено день відкритих дверей для майбутніх юристів (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    13 лютого 2014
    З метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою і суспільством задля покращення доступу до правосуддя, у Вінницькому окружному адміністративному суді запроваджено проведення днів відкритих дверей.
    Скасування державної реєстрації права на нерухоме майно на підставі рішення суду за заявою особи (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
    11 лютого 2014
    Така позиція суду висвітлена у справі № 802/3623/13-а за адміністративним позовом ОСОБА_6 до державного реєстратора прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України ОСОБА_5, третя особа з самостійними вимогами ОСОБА_3, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача – Державна реєстраційна служба Ладижинського міського управління юстиції, про визнання дій неправомірними та скасування рішення щодо реєстрації нерухомого майна.
    Найчастіше коментують
    Як козаки вчили вінничан зі зброєю поводитись 66
    «У Вінницьку область прибувають диверсанти»,- Чумак 54
    Кто знает этого дауна?? 50
    Хорт на прес-конференції розповів, що "Гепард"... 43
    По 52 гривны в день берут с каждого беженца за... 39
    Дивитись всі >
    Найчастіше читають
    У Вінниці загорівся тролейбус, який купили тиждень... (3307)
    «У Вінницьку область прибувають диверсанти»,- Чумак (2591)
    Російські ЗМІ повідомляють про затримання... (1738)
    Хорт на прес-конференції розповів, що "Гепард"... (1711)
    Вінничани в Івано-Франківську хотіли «віджати»... (1348)
    Розклад Великоднього богослужіння у найбільших... (1345)
    Кто знает этого дауна?? (1050)
    Новим директором Торгового інституту обрали... (996)
    Як козаки вчили вінничан зі зброєю поводитись (960)
    ФОТО ДНЯ: Володимир Воловодюк - російський провокатор? (878)
    Дивитись всі >
    Додати свою новину

    Від Читачів

    Народна самооборона. Чи знов тишком-нишком???
    сьогодні 00:07
    Одесса ответила Путину (фото)
    вчора 21:23
    Завтра в Жмеринке конкурс бибоев
    вчора 20:11
    Кто знает этого дауна??
    вчора 15:17
    Война цивилизаций и идей
    2 дні тому
    СБУ не дремлет
    2 дні тому
    Собака лает а караван идет. Одни ублюдки ушли на второй план,а пришли другие ублюдки.
    2 дні тому
    Журналісти просять Туричинова захистити своїх колег в Донбасі
    2 дні тому
    Домовлялися не з тими
    2 дні тому
    Вчора вдень представники Народної самооборони тишком-нишком(без запрошення преси) зайшли в приміщеня Фінансової інспекції.
    2 дні тому
    Дивитись всі >

    Блоги

    Road to hell
    Владимир Грицык
    Полураспущенные женщины
    Катерина Ромашкан ("Sex & Vinnitsa")
    «Коломойский! Жидобандеровец! Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ! Подпись: бандеровец из Донецка»
    Людмила Юрчук
    Дивитись всі >
    Останнє Популярне Коментують
    Погода в Виннице: 21 апреля, облачно с прояснениями, +18
    сьогодні 07:09
    Народна самооборона. Чи знов тишком-нишком???
    сьогодні 00:07
    Російські ЗМІ повідомляють про затримання диверсанта-вінничанина у Слов’янську
    вчора 19:53
    Хресну ходу скасували через погоду. А віруючі "тусувалися" в храмі та слухали хор
    вчора 18:29
    ФОТО ДНЯ: Володимир Воловодюк - російський провокатор?
    вчора 17:34
    Як вінничани на Пасху яйця святили
    вчора 17:14
    У вінницькому конкурсі «Великодні Дзвони» було представлено 142 композиції
    вчора 16:57
    У Вінниці учениця 32 школи отримала звання «Лідер-2014»
    вчора 16:48
    Корвет «Вінниця» вийшов з Донузлаву і прямує до Одеси
    вчора 16:24
    Шалений день із життя вінничан: про Попелюшку і кохання на платформі
    вчора 16:00
    Як козаки вчили вінничан зі зброєю поводитись
    2 дні тому
    66
    «У Вінницьку область прибувають диверсанти»,- Чумак
    вчора 12:09
    54
    Кто знает этого дауна??
    вчора 15:17
    50
    Хорт на прес-конференції розповів, що "Гепард" приїжджав в лікарню погрожувати йому
    3 дні тому
    43
    По 52 гривны в день берут с каждого беженца за проживание в Ладыжинском «Артеке»
    2 дні тому
    39
    Російські ЗМІ повідомляють про затримання диверсанта-вінничанина у Слов’янську
    вчора 19:53
    29
    Підсумки подій у Вінниці 17.04 -18.04
    3 дні тому
    26
    У Вінниці загорівся тролейбус, який купили тиждень тому
    3 дні тому
    26
    Вінничани в Івано-Франківську хотіли «віджати» ювелірний магазин?
    вчора 13:34
    23
    Война цивилизаций и идей
    2 дні тому
    20

    RIA-планшет

    Дивитись PDF версію >
    Погода
    Погода у Вінниці

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Ми у соц. мережах
    Facebook В Контакте Twitter Одноклассники
    Твиты пользователя @vn20minut