This version of the page http://vv.cn.ua/ua/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-04-04. The original page over time could change.
Про компанію - Віват, канцелярія
   
 
Каталог продукції

Голосування

Результати опитувань
 

Про компанію

Наш бізнес будується на дрібницях, тому дрібниць в бізнесі для нас не існує.


Мережа магазинiв
Комплексне
забезпечення офісів
Мережа магазинів «Віват, канцелярія!» - найбільша роздрібна мережа в Україні. Початок діяльності було покладено у вересні 1992 року. З моменту заснування і до сьогодні основним видом діяльності залишається торгівля канцелярськими товарами для школи та офісу.

Магазини та центри з комплексного забезпечення офісів Ви можете знайти в таких обласних центрах як Київ, Чернігів, Суми, Житомир, Черкаси, Рівне, Львів. Також ми знаходимось в районних центрах Чернігівської області: Прилуки, Ніжин, Новгород-Сіверський, та Сумської області – Конотоп, Шостка, Кролевець, Глухів, Ромни.

З 1992 року ми відкрили понад 30 магазинів, сьогодні в мережі працюють 300 професіоналів торгівлі. На базі магазинів були сформовані Центри з обслуговування корпоративних клієнтів. Щоденно послугами наших магазинів та сервісних служб користуються сотні покупців від пересічних громадян до великих підприємств та національних компаній.

Всіх їх приваблює постійна наявність широкого асортименту товару, висока якість обслуговування та вигідні умови придбання товару. Основна вимога до продукції, яку ми пропонуємо нашим покупцям, це висока якість. Ми працюємо тільки з відомими світовими торговими марками, продукція яких прошла перевірку часом, тільки з сертифікованою продукцією, оскільки безпека наших покупців – це наш пріоритет.
Як зробити
замовлення?
Умови оплати
та доставки
Каталог ділових
подарунків
Дисконтна
програма
Корпоративні замовлення