This version of the page http://lead9.com/?p=125 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-19. The original page over time could change.
LEAD9 Mobile Marketing. Агенція мобільного маркетингу. Агентство мобильного маркетинга. SMS promo, Mobile web-sites, iPhone, Android Mobile Applications

EFFIEктивний ланч від LEAD9

На засіданні суддів Effie Awards Ukraine 2010 LEAD9 запропонувало інноваційну послугу для користувачів iPhone і Android. Послуга називається «EFFIEктівний ланч» і являє собою програму на базі доповненої реальності (augmented reality), яка допоможе користувачеві знайти поблизу проведення конкурсу відповідний ресторан, кафе або магазин.

Щоб скористатися послугою, необхідно безкоштовно закачати браузер доповненої реальності Layar і мати доступ в інтернет. Детальну інформацію про послугу і про те, як закачати програму, можна було знайти в буклетах конкурсу або в помічників LEAD9 в холі Radisson SAS Hotel.

На даний момент LEAD9 спеціально для Effie Awards Ukraine 2010 збирає інформаційну базу LEAD9 Smart Kyiv. До неї увійде не тільки інформація про місцезнаходження ресторанів, кафе і магазинів у районі проведення конференції та церемонії нагородження. Користувач отримає інформацію про пропозиції бізнес-ланчів, знижки, спеціальні пропозиції й багато іншого.

Варто зазначити, що інформація буде доступна не тільки суддям і відвідувачам конференції «Effie. Ideas that worked »та церемонії нагородження. Скористатися послугою зможуть всі українські користувачі Layar.

Назар Гриник, директор агенції мобільного маркетингу «LEAD9»:

«За даними Layar, зараз в Україні близько 4-х тисяч користувачів цього браузера, за моїми оцінками, близько 90% з них в Києві. І ця цифра активно зростає. У наших планах поширення даної послуги по всій Україні. У нашому LEAD9 Smart Kyiv вже найближчим часом будуть не тільки ресторани, кафе і магазини, а й супермаркети, нічні клуби і т.п. ».



LEAD9 Always On! from Nazar Grynyk


__________________________________________________________________________________________________________
Офісний телефон: +38 044 362 75 05 LEAD9 на Facebook LEAD9 на Wikipedia