This version of the page http://www.0352.ua/news/314225 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-06. The original page over time could change.
Беркутівці, комуністи і нардепи в подертих сорочках – що коїлося 9 травня у Парку Слави в Тернополі (фото, відео) | 0352.ua - Новини Тернополя

Новини Тернополя - Четвер, 9 травня

  • Сайт міста Тернополя /
  • Новини /
  • Суспільство /
  • Беркутівці, комуністи і нардепи в подертих сорочках – що коїлося 9 травня у Парку Слави в Тернополі (фото, відео)

Беркутівці, комуністи і нардепи в подертих сорочках – що коїлося 9 травня у Парку Слави в Тернополі (фото, відео)

12:3209.05.2013153

У Парк Слави прибули комуністи. Вони приїхали до парку на маршрутному автобусі номер 22. Після чого сформували колону і стоять в оточенні міліціонерів.

В руках вони тримають червоні прапори зі символікою Комуністичної партії. Водночас з їх появою при вході в парк з’явилися бійці спецпідрозділів “Беркут” та “Грифон”. Заступник начальника міліції громадського порядку управління МВС України у Тернопільській області Василь Облещук, даючи інструкцію спецпідрозділам, наголосив, щоб вони нікого не били, не копали і не застосовували газ, а оточували і брали в кільце тих людей, які, можливо, провокуватимуть сутичку, після чого  правоохоронці братимуть  пояснення у порушників громадського порядку. Він також нагадав, що в парку присутні три народні депутати.

Тим часом на головній алеї Парку Слави триває прийом громадян трьома нардепами від ВО “Свобода” Олексієм Кайдою, Михайлом Головком та Олегом Сиротюком. Люди, які зібралися довкола них, повністю перегородили головну алею та підхід до меморіалу “Вічний вогонь”.

Народні депутати, депутати міської та обласної рад повернули до людей, які перекрили алею в Парку слави, і стали перед ними, взявшись за руки. Співробітники спецпідрозділу міліції “Беркут”, які йшли перед колоною комуністів, прорвали «живий ланцюг» «свободівців». А коли народний депутат від “Свободи” Михайло Головко почав бити по касках бійців спецпідрозділу, розпочалась сутичка, під час якої депутат отримав садна на обличчі, на ньому повністю порвали сорочку. Кількох людей, які перешкоджали руху колоні комуністів, правоохоронці посадили в автозаки. Комуністи провели свій захід біля Вічного вогню, а потім під скандування “Ганьба!” залишили Парк слави в оточенні великої кількості правоохоронців. По дорозі невідомі кинули в них шашкою з їдким димом.

Як повідомлялося, 7 травня Тернопільский окружний адмінсуд за позовом прокурора Тернополя Віталія Сідорова призупинив дію рішення міськради від 2011 року, яким у місті заборонено публічне використання радянської символіки. У позові йдеться, що даний документ суперечить вимогам Конституції та законам України і прийнятий з перевищенням наданих органу місцевого самоврядування повноважень. Сьогодні, 9 травня, депутати Тернопільської міської ради на позачерговій сесії знову заборонили використання радянської та нацистської символіки під час масових заходів, а також розміщення радянської та нацистської символіки на будівлях у місті.

Загалом правоохоронці затримали 6 людей. Василь Облещук пообіцяв після отримання пояснень відпустити їх  в межах 3 годин. За його словами сьогодні в Парку Слави громадський порядок охороняли представники всього тернопільського гарнізону, в тому числі представники 6 райвідділів, спецпідрозділи "Грифон", "Беркут", співробітники ППС, 25 працівників внутрішньої безпеки.

Він запевнив, що всі комуністи, які брали участь у ході, є місцевими. "Казали, що готується приїзд понад 500 людей з Хмельниччини, але наші пости цього не зафіксували",- сказав Василь Облещук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію

Відео Zik, 0352, 20 хвилин.

www.0352.ua

Коментарі

Показувати новий коментар: внизу / вгорі

Ярослав Курус 09.05.2013 12:37
-1 +15 +1

Хто б не пернув - всюди комуністи лізуть. Ви щось зробили останнім часом корисного, крім махання транспарантами і провокацій? Гнати їх пожежним брандспойтом!

, 09.05.2013 12:39
-1 -6 +1

падонки..мочити націоналістів !!! прийом громадян влаштували... націоналістичні ублюдки!

місцевий местник) 09.05.2013 12:48
-1 +13 +1

Підерастичну комуністичну шваль гнати давно треба із Галицької землі, а то вже так смердять що аж дихати нічим...(((( Бачиш які герої, як ті чмошніки скупчились і червоними обісраними ганчірками під масованим захистом міліції і беркуту, ото вояки засрані ))))))

тернополянин 09.05.2013 13:14
-1 +50 +1

що комуністи що свободівці - я не бачу різницю між ними. Свободівці це сучасні комуністи і фашисти.

, 09.05.2013 13:20
-1 -6 +1

местник, ну ти ж дебіл, ну матуся ж твоя постаралася зригнути маткою такого ублюдка... нехай твої фашисти поїдуть в Одесу чи Київ і там спробують когось стримати - будуть дерти як пацюки з корабля, воїни срані...бандерівці завжди герої коли з-під тишка і бити стариків і жінок катувати, а коли йти фронтом, то розбігаються як воші, така в них сутність ...астично-продажно-сцикунська....

Роман 09.05.2013 13:27
-1 +49 +1

Люди добрі,щож ви так одне одного ненавидите,майте якусь повагу ,як не до когось то хоть самі до себе,чого ви вчите наших дітей???

Нафаня 09.05.2013 13:28
-1 +48 +1

от Свободівці, що за народ такий, неможу зрозуміти яким місцем вони думають, ще такого не було в тернополі щоб бюджет обласний до травня не був прийнятий, а вони громадян приймають, показовці,, вже показувати нічого, а вони далі невідомо що з себе показують...

лютий 09.05.2013 13:30
-1 -1 +1

Комуняку на гіляку

березень 09.05.2013 13:33
-1 +1 +1

лютого в піч Освенціма живцем

місцевий местник) 09.05.2013 13:49
-1 -12 +1

жертво аборту - ти бачу зригуєш відразу, як тільки я тут щось напишу )))) ото тебе чмо вивертає )))) Казав тобі дибілу - чавкай у путіна акуратно а то захлиснешся )))) а ти видно дорвався )))) Та ти гнидо хоч ригай а хоч всрися, мені насрати на тебе з 9 поверху і на те що ти тут відригуєш ))))) Щоб ти неуку знав, воїни УПА і їх рух було засновано на Сході України а не на Галицькій землі. Дибулку - вчи історію свого народу і Батьківщини а не комуністичну гнилу казочку про героїчну перемогу над фашизмом ))))) Чомусь про свою "героїчну" перемогу над власним народом мовчать, яких знищили у сибіру, в концлагерях... Так що шваль комуняцка - завали своє їбало засране і не смерди. Йди чавкати у Путіна )))))

1 09.05.2013 14:02
-1 +20 +1

Слава Перемозі! Геть фашистів з Тернополя!

Я 09.05.2013 14:03
-1 +35 +1

Це історія і її вже не перепишеш!!!чомусь комуністи не вдаються до таких заходів?!варто свободі навчитися елементарної поваги до оточуючих!

kozhnomy_svoe 09.05.2013 14:11
-1 +16 +1

до стареньких треба мати повагу. вони пройшли/побачили війну і мають повне право покласти квіти тим хто не вижив на місці яке СИМВОЛІЗУЄ пам"ятник. ЗВІСНО, не під комуняцькими прапорами вони б мали прийти... Особисто вважаю шо псевдопатріотам і провокаторам комуністам треба б добре по ребрах надавати!!! Справжній патріот своєї країни не повинен дозволяти провокувати себе, але ПОВАЖАТИ своїх співжителів, а особливо тих хто ще й відчув запах війни. БИДЛО і через інтернет і вживу, кажу, казав і буду казати, тим хто іменує себе футбольними хуліганами, гопоскінам, комуністогопам. Прийде час і адекватні люди всіх вас будуть ігнорувати і створювати вам спротив. Скіни, Комуністи, Футбольні хулігани і решта убогих, будь-ласка, ПОКИНЬТЕ мою країну і валіть кудись де вам буде комфортно, прошу одних до Мавзолею Леніна, других в Англію чи в того роду місця (нехай вам там трохи зубів повибивають і опустять до свого рівня), а третіх прошу в Освенцім. Не переводьте кисень на моїй землі!))) Я особисто вважаю що ЧА були, є і будуть окупантами!!! І не треба забувати того що робила ЧА в селах. Але в пенсіонерів-ветеранів кинути шашкою димовою?!?!?! Звірйо, марш додому, і якшо так кортить то кинь шашкою в свою бабцю чи дідуся, подивимось чи зможеш (хоча відморозки думаю зможуть), подивимось як зреагує сім"я на це. А комуністам хочу тільки одне сказати - вас час давно пройшов, ви ше тварюки проіснуєте поки покоління не зміниться, а потім вас чекає а-ля Нюрнбергський процес 2!!! Піартесь на ветеранах, більше нічого ви "ущеербні" нічого не вмієте.

місцевий местник) 09.05.2013 14:12
-1 +9 +1

до - я, комуністи в свій час такого натворили що по даний проміжок часу всі це відчувають і памятають... Катюзі по заслузі !

iiiiiiii 09.05.2013 14:17
-1 -1 +1

dsfsfs

Я 09.05.2013 14:20
-1 -4 +1

До місцевого месника -а що ро... так звані патріоти!другі фашисти!

місцевий местник) 09.05.2013 14:26
-1 +6 +1

"сьогодні в Парку Слави громадський порядок охороняли представники всього тернопільського гарнізону, в тому числі представники 6 райвідділів, спецпідрозділи "Грифон", "Беркут", співробітники ППС, 25 працівників внутрішньої безпеки." - ото герої комуністи !!! Що ж ви як ті собаки загнані поховались за спинами цих правоохоронців а не йшли без захисту ? Що матка до трусів прилипла ?))))) Такі з вас комуністи герої, що як гавкати то перші а як воювати то всрались і за спини міліції поховались)))))

петро 09.05.2013 14:44
-1 +6 +1

Степан Бандера - наш Герой!!!

Славік 09.05.2013 14:45
-1 +14 +1

І вже в котре купка "народних" депутатів (чого в лапках, думайте самі) вхитрилася спаскудити таке радісне свято - День Перемоги!! Я українець, мої дідусі, прадідусі - всі українці, проходили війну, воювали за радянську армію. Хто такі солдати УПА я не знаю і знати не хочу... Єдине бісить, шо вони стріляли в своїх, вони йшли проти моїх дідусів і прадідусів, які не дивлячись ні на що, здобули перемогу над фашистами. Можете мене зараз закидати камінням, але мені здається дуже легко сидіти всю війну за спиною в німців, а потім ше й бути героями... І в груди себе бити - мовляв, дивіться, який я українець, я патріот. Історія - дуже субєктивна наука і для мене вона така! Я зараз живу в Одесі і сьогодні на кожному будинку висять 3 прапори - український (найбільший), і два менших: прапор міста і радянського союзу. І люди ходять і обнімаються. А в центрі всім людям похилого віку дарують квіти і не питаються за кого вони воювали чи з якої вони області. Вчіться цінувати те, шо вам дало старше покоління!

_ 09.05.2013 14:49
-1 +37 +1

наймолодшому учаснику бойових дій у ІІ світовій війні, на сьогодні, мало б стукнути 85 літ, а враховуючи обсавини, за яких він існував на цьому світі - то мала б бути вже хвора і немічна людина (якщо ще такі залишилися). То хто ж там іде під тими червонами прапорами в парку, всі груди в орденах і медалях? Що то за герої? Чи не ті, що катували політвязнів - "врагов народа" - по тюрмах СРСР?

Тарас 09.05.2013 15:20
-1 -7 +1

Я знаю цього "місцевого местника" - ходить в мерiю щотижня i cосе свободiвцям за 3 гривнi.

віка 09.05.2013 15:52
-1 +8 +1

Геть фашистів з Тернополя!

bvm54 09.05.2013 16:08
-1 -7 +1

СВОБОДА - так тримати!

мде 09.05.2013 16:14
-1 +10 +1

ганьба народним депутатам

мде 09.05.2013 16:14
-1 +12 +1

ганьба!!!!

777 09.05.2013 16:14
-1 +16 +1

Панове,те шо комуняки виграли війну,ше нічого не означає.Їхня тоталітарна система за всю історію згноїла в своїх концтаборах більше люду,ніж нацисти за тих пару років війни і зупинити,а тим більше викоренити її не було кому,а тих,хто намагався відразу знищували.УПА-ось справжні герої,які не ховались за спинами фашистів,як дехто вважає,а справді воювали на два фронти,за волю і незалежність України,за що їм і слава!!!

до 777 09.05.2013 16:19
-1 -15 +1

та пофік головне виграли! нах ц я показуха та ті прапори поховали тай всьо хай собі ті старікашки потішаться та ппц

бумбокс 09.05.2013 16:24
-1 +16 +1

От такі в нас народні депутати крім базікати і зробити нічого толком не можуть

123 09.05.2013 16:53
-1 +3 +1

malo vlipulu Golovky treba bylo golovy vidbutu ta povisutu na derevo i napusatu-svoboda...

Лицар 09.05.2013 17:10
-1 +14 +1

Тупі свободівці навіть таке величне свято як 9 травня вже спортили!

Славік (до 777) 09.05.2013 17:37
-1 +11 +1

Те, шо "комуняки виграли війну" це означає ВСЕ!!! Кажете за СРСР був тоталітарний режим і було погано? Зараз живете в ВІЛЬНІЙ УКРАЇНІ !!! Легше стало??? Подивіться на ті пики, на їхню акторську гру, невиправдану самовпевненість... Звісно, краще, шоб такі колгоспники займалися державними справами!!!! Ви тільки послухайте себе!!! ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ ми перетворили на спір "хто кращий"!!!! Так, був тоталітарний режим, БУУУВ!!! Але це не причина не пускати людей до вічного вогню, під яким би прапором вони не йшли... Мені шкода тих людей... Тут хтось писав, шо не може бути вже ветеранів. А як же діти, внуки, зрештою правнуки загиблих солдат??? Хіба не мають вони права схилити голову і помолитися, ПОДЯКУВАТИ???!!!! Подивіться на себе, ми ж нічим не ліпші за тих нардепів... Собачимся за минуле... А знаєте чого? Бо майбутнього в нас нема!!! Може почнем історію сприймати, як історію, а не як особисту образу??!!!

справедливий 09.05.2013 17:39
-1 +12 +1

яке позорище. як мені соромно за Тернопіль, де пообирали депутатами тупих безмозглих свободних хабарників і ублюдків, що в житті, окрім як красти не вміють і самі нічого не досягли. свободівці виконують роль ручного песика регіонів, а біомаса тому і рада.. гидко мені за місто Тернопіль

Микола, пенсіонер 09.05.2013 17:50
-1 +7 +1

Да, ніколи не буде порозуміння в Украіні між западенцями - бендерівцями / не основною массою того народу, а між бандерівцями-лідерами / та всіма украінцями. Всі біди украінському народу принесуть - вони !

Богдан 09.05.2013 17:52
-1 +17 +1

Слава непереможному радянському солдату-визволителю! За Тернопіль дійсно соромно. Щойно із сім`єю повернулися з Чернівців - всюди святкують, виступає молодь зі сцен та вітає ветеранів зі святом Перемоги. Ганьба тернопільській владі! Тернопіль чекає доля Содому і Гомори. Фашистські виродки повинні щезнути з парламенту та з міста.

Марійка 09.05.2013 17:55
-1 +4 +1

Мерзотнику, який на фото грязними ногами ступає по стягу Перемоги, ти здохнеш страшенною смертю.

Сєрий 09.05.2013 18:08
-1 +14 +1

Слава Перемозі! Ура! Ура! Ура захисникам Вітчизни!

232323 09.05.2013 18:23
-1 -1 +1

А Ленін кажуть був голубий , бачив фільм)

7961 09.05.2013 18:37
-1 +20 +1

"Для того, чтоб вырывать и топтать флаги нужны сильные руки и слабые головы." (с.) Складно не погодитись

Роман 09.05.2013 18:42
-1 0 +1

Комуністи і КГБісти, ви не боїтеся своєю настирливістю навязати галичанам, в їхньому домі, свої свиньські порядки і свята, розбудити пам`ять 40-50 років, коли вас знищували фізично? Терпіння може скінчитися і із-за вашого нахабства історія може повторитися...

Нагайка 09.05.2013 18:44
-1 +4 +1

Судячи зі всього мною прочитаного і побаченого, цей сайт-проплачений (або власний) регіоналів, комуняків і всякого українофобного гімна! Більше сюди я заходити не буду і всіх знайомих попереджу про цю засаду!!! А на рахунок інциденту, то ветеранів, чи точніше тих то був на ни схожий, ніхто там не чіпав! Вся провокація почалась з групи людей які були під охороною міліції та йшли під радянскими і комуністичними прапорами! Гулявши там з дитиною, все це довелось бачити!!! P.S. Сайт-заказне і куплене(проплачене) гімно!!! А жаль :(

Олександр 09.05.2013 19:08
-1 +29 +1

Соромно. Особливо за тернопільських "коментаторів" події. Я тернополянин. Соромно за друзів зі "Свободи", з якими намагаюсь близько не спілкуватись останні десь три роки. Соромоно було слухати за чаркою,- "роздерибанемо бюджет, а народ, та пішов він...". Прізвищ їх не назву,- Їхні батьки ще живі, навіщо додавати їм страждань, вони нормальні і порядні люди. Біда у тому, що поняття -"Батьківщина, рідна ненька", замінили "баксами". Спробуйте спочатку думати, а потім говорити. Щоб не червоніти перед мамою і татом, вони також можуть випадково прочитати ваші "думки". І ще, не соромтесь підписуватись своїм ім"ям. Ви ж громадяни нашої держави і висловлюєте свої зрілі думки і переконання.

тарас 09.05.2013 19:20
-1 +16 +1

Всього 2-3 рядочки пiдтримки засратої свободи - депутати, члени їх родин, колеги, проплаченi студенти - за них бiльше нiхто не проголосує

Тарас 09.05.2013 19:46
-1 -2 +1

Тарас, в тернополі за свободу віддали свої голоси майже 100 тис )))) нічого собі родина))) куми ))) ваші слова тут є смішними

3519 09.05.2013 19:50
-1 +5 +1

головко - ПІТУХ

игор 09.05.2013 20:04
-1 -7 +1

вы все гавно, нацисты гребанные!!!!!!!!!!!

игорь 09.05.2013 20:12
-1 -6 +1

А я видел письмо в котором Бандера писал что он сам себя в жопу прикладом трахал, и завещал так делать всем кто его называет героем,)))) так что вперед дорогие западенци

Знайте всі!!! 09.05.2013 20:26
-1 +8 +1

ВІДЕО Як Свободівець Михайло Головко "патріотично" виносить пакети з грошима відомої фірми!!! http://20minut.ua/news/10272890

Олексій Петрович 09.05.2013 20:29
-1 +3 +1

)))))))))) На фото добре видно, що в членкині Чашки стався перший в житті оргазм, власне на День Перемоги - стільки хлопів ще не бились через неї. Слава Сталіну, котрий вміє доводити членкинь до оргазму!

Знайте всі!!! 09.05.2013 20:32
-1 +9 +1

Близько 10 години коло стадіону в Тернополі депутати від Свободи роздали по 150 гривень заколотникам бійки в Парку слави !!! http://20minut.ua/news/10275189

Олександр 09.05.2013 20:34
-1 +16 +1

Роздуми в слух: читаю ось все це і ловлю себе на думці,- я ж теж Тернополянин, тут вроджений, моє коріння все з Галицької землі. То мабудь я теж мав би сьогодні штовхатись і битись із спецпідрозділами - напевне... Але ось делема - мій один дідусь, воював у рядах фашистської червоної армії, був поранений, хоч і дійшов до Праги. Воював у звичайній піхоті, рядовим. Інші два дідусі, батько мого батька і його рідний брат були воїнами УПА - Бандерівцями. Один був вбитий нквидистами під Львовом,- йому було тоді лише 32 роки, а інший був зісланий до сибіру і там пробув 40 років, правда Слава Богу вижим. То в мене постає питання-дилема - чому я маю ігнорувати одного або інших своїх дідусів ? Бо один воював за РА а інші за УПА. Але ж вони всі тоє воювали проти фашистів !!! Добре, я розумію, коли мова йде про другий фронт, про нквд що знищували наших братів і систер - цьому прощення бути ніколи не може !!! Те що комуністи і фашисти це одне ціле і не відємне - це аксіома, яку ніхто не порушить ! Але чому звичайні воїни, які воювали в перших рядах РА і воїни УПА - які воювали за рідну землю - мають зараз страждати від такого до них ставлення?! Чи це та ціна їх крові пролитої тоді? Як на мене, то я б вже давно на території України заборонив би такі партії як комуністична і свобода - думаю від цього лише звичайні люди б виграли... Слава Україні! Героям Слава!

економіст 09.05.2013 20:49
-1 -2 +1

СЛАВА ВЕЛИКІЙ ПЕРЕМОЗІ!!!!!! бандеро-свободівську шваль мочити в підвалах музею політв"язнів на Чорновола, як то і робилося в добрі радянські часи!!! Геть американо-єврейську підкупну п"яту колону з України!!! ми вільний народ і не потребуємо селюків в криївках!!! Капіталізм нам не друг, жиди-англо-сакси нам не партнери!!!

онук переможця 09.05.2013 20:50
-1 -3 +1

Смерть бендеровцям!Слава Великої Перемоги вічна.Одного не розумію:як ви(бендеровці та євреї) врятувались в ті часи?Як таргани-не виведеш.

віктор 09.05.2013 20:51
-1 +4 +1

ви плутаєте людей, котрі лю... свою батьківщину, і націоналістів,люди, котрі любили батьківщину-гинули в окопах світовоі війни і не тільки в лавах радянськоі арміі, але й в рядах УПА, як би з цимм не спорили, а зараз ми бачимо політичну акцію спрямовану лише на підняття власного статусу в певних верствах населення, давайте не скакати на червоні прапори, під якими гинули наші діди та прадіди, і не кричати-націоналісти, а нарешті зрозуміти, що війна молола усіх, і перемога, хоча-б над одним ворогам-також перемога, а прапори, під якими гинули люди-давно не політична символіка, трішки поваги один до одного, всесвітня повага до нас, а викрики на рахунок комуністів та націоналістів- -безглузді спроби вирішити власні проблеми та винести іх з дому, щоб інші посміялись

Ё 09.05.2013 21:00
-1 +3 +1

Морква на городi, У саду бджола. Жаба на болотi Крила розвела. Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!" , Але в небо взмити Не дає Москва. Знають, знають хитрi Клятi москалi Те, що у повiтрi Жаби - королi. Що, розкинув крила, Мов зелений птах, Цiлий день парила б Жаба в небесах. Що могла б дiстати Навiть до зiрок, Що створив лiтати Жаб зелених Бог. Але щось тримає, Тягне до трави. Жаба точно знає - То рука Москви. В ней залiзнi пальцi, Як кiльцем взяли. И трима за яйця Жабу москалi... Кажуть, що не треба. Кажуть: "Ти лайно" . Але смотрить в небо Жаба все одно. I хоча минають Цi тяжки часи, Досi заважають Жабi руськi пси. Годi, кляте стерво, "Золота Москва " , Жаба ще не вмерла, Жаба ще жива! Жаба ще порине В синю далечiнь, Бо немає нинi Краще жаб створiнь!

віктор 09.05.2013 21:04
-1 +9 +1

а чи не забагато в нас вже жаб, вічно дивимось на когось, то на Польщу, то на Росію, то на Америку, може давайте самі думати-своєю головою, а не вестись на всяку фігню, перепрошую за жаргон)))

Олександр 09.05.2013 21:10
-1 +1 +1

до економіста та онука - боюсь панове що до таких як ви - як горохом до стіни... Ви як ті барани, що втупились до стінки рогами і не вступитесь... Та може досить вже відпрацбовувати ті копійки, що вам ваші партійні виродки дають, адже дурному зрозуміло від кого ви тут пишите - повірте що ваша писанина робить лише гірше вашим боскам однопартійцям. Майте Бога в душі !!!

КРЫМ 09.05.2013 21:19
-1 +9 +1

Позор на всю страну. А "Беркут" молодцы!

8382 09.05.2013 21:21
-1 +10 +1

вгорі на фото взялись за руки чотире козла які позорять наше місто на УКРАІНІ

місцевий местник) 09.05.2013 21:22
-1 -3 +1

до - знайте всі - а де ж те іфдео що гроші роздають?))))) Покажіть людям те відео чи фото, а то пусті слова ?!)))))

онук переможця 09.05.2013 21:26
-1 +7 +1

В партіях не перебуваю,я вільний стрілок та маю свою думку та повагу до ветеранів. Партійні війни я зневажаю,особливо партії створені за іноземні гроші,які ділять нашу країну на дрібні селища,де відокремлемий поглубожок з мандатом відчуває себе другим після Бога.Але це їх хозяїв тільки радує. Прийду час- я ще раздивлюсь їхні пики в НСПУ.

місцевий местник) 09.05.2013 21:28
-1 -8 +1

до кримчанина - в чому позор? Може в тім що ми не визнаємо фашистсько-комуністичний червону шмату? Чому ми маємо спокійно сприймати те що нам стараються силою навязати? У нас є наш державний стяг, наш державний гербЮ в кінці кінців наш герб міста і герб Галичини - а ця червона ганчірка для нас як тяжкий спомин про минуле, про тих що були знищені фашистською комуністичною машиною на чолі із Сталіним і Берією. Так що нам нічого говорити що ми є позор. Ми ж вам не вказуємо що вам робити і під якими стягами і що святкувати, ось і ви не пхайтесь до нас, а ми тут і самі собі розберемося.

ХХХ 09.05.2013 21:32
-1 -4 +1

ото сміх і гріх )))))) це ж треба, за ради пару десятків комуністичних підарастів стільки міліції і спецпідрозділів нагнали )))))) таке враження що сам "Проффесор" приперся ))))) що така охорона )))))

Олег 09.05.2013 21:33
-1 +7 +1

Під цим прапором нащі предки війну виграли !!!

Ё 09.05.2013 21:34
-1 +2 +1

Що, местник, мiцно тримають? Вiрша почитай, для тебе знайшов.

7154 09.05.2013 21:36
-1 -2 +1

месник - козел і пітух

777 09.05.2013 21:37
-1 +3 +1

местнику.что ж пишешь "фашистско-комунистическое" а вспоминаешь только двух демонов,а как же гитлер?или он тебе ближе и безобиднее?как говорится "обращай внимание на мелочи-они самые правдивые", даже такие как гитлеровская форма в упа.

Олег 09.05.2013 21:37
-1 +6 +1

ДЕБІЛ ти не будь хахлом ,будь Українцем!

віктор 09.05.2013 21:40
-1 +5 +1

як гризли один одного-так і продовжуємо, а я святкую день перемоги та вшановую память розстріляних. також і фашистами, бійців УПА, та загиблих бійців червоноі арміі, от вони були героями, а ми лише те, що залишилось

Я 09.05.2013 21:42
-1 +1 +1

не будь ...ом,будь здравомыслящим,а не зомби

ленінець 09.05.2013 21:46
-1 0 +1

Дивитись усім - в тому числі комуністам !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=gashz4Lpx2Q

ленінець 09.05.2013 21:49
-1 0 +1

і ще обовязково подивіться - особливо комуністи )))) http://www.youtube.com/watch?v=Mmtc2_jJgcM

ленінець 09.05.2013 21:50
-1 -1 +1

http://www.youtube.com/watch?v=4pDjw4OnbvU

ленінець 09.05.2013 21:50
-1 0 +1

http://www.youtube.com/watch?v=4pDjw4OnbvU

ленінець 09.05.2013 21:52
-1 0 +1

http://www.youtube.com/watch?v=o13TLYEheDw

гарик 09.05.2013 21:57
-1 +2 +1

вот же гомосеки! в такой великий праздник устроили весь этот цырк.

ленінець 09.05.2013 21:57
-1 0 +1

http://www.youtube.com/watch?v=kn4rpgBGBtA

777 09.05.2013 21:59
-1 0 +1

ленинцу.всё-ерунда,жаль потерянного времени

хаос 09.05.2013 22:32
-1 -1 +1

Як ви всі легко "розвелись"-москалик кинув кіску,а ви обсосолюєте...Просто смішно,що ви його повчаєте-нічого з цього не вийде-марна трата часу!

IGOR 09.05.2013 22:38
-1 -1 +1

BARBOS

IGOR 09.05.2013 22:40
-1 -1 +1

BARBOS

холмс 09.05.2013 22:45
-1 0 +1

СОПЛЯКИ ану спати!!!-хто в ефір випустив "МОВП" ?

777 09.05.2013 22:52
-1 +1 +1

Страна-победитель и такой позор на весь мир показывают."смотрите как эти варвары жрут себе подобных" -говорят буржуины и похваляются."Это мы победители,это мы развалили и разваливаем страну."В чём-то они даже правы,но надеюсь не надолго. Если бы ваша вера в Украину была бы больше,чем любовь к зелёным бумажкам,я бы первый вступил в упа и др.подразделения из 3 букв против зла.Но увы,пока холопы хорошо отрабатывают зелень,прикрываясь священным словом РОДИНА,УКРАИНА,НАРОД.А ветеранов трогать-это низко.Я,например,лесных братьев не осуждаю,хотя они ещё за деда не ответили,а он был директором ШКОЛЫ,но я списываю на то,что это были просто бандиты из леса.

Олександр 09.05.2013 23:13
-1 0 +1

9 травня це мабудь не день перемоги і не день скорботи а якийсь день розбрату.Він нічого доброго ні людям ні ветеранам ні лівим ні правим не приносить.Тільки наш сусід ще довго смакує подробиці нашого відзначання

nati 09.05.2013 23:30
-1 +6 +1

Соромно... Сумно.... То ви всі - запроданці, які за гроші пішли зі старенькими штовхатися. Так місто осоромити за пів світу. Впевнена, що в більшої половини тих свободівців батьки в свій час комуністами були, тільки швиденько поміняли партійні квитки на вишиванки, але справа зовсім не в тому. Ну чому ви який рік псуєте таке свято? Якщо це не ваше свято, то хоч тим старим дайте згадати загиблих. Нехай сльози тих ветеранів, які дожили до такого жаху, вам не раз вильються. БИДЛО!!! Не тільки сорочки на вас порвати треба було - голови порозривати

Олександр 10.05.2013 00:02
-1 +5 +1

Насправді ми не є страна победітєлєй .А що жрем себе то це є наша трагедія яка залишилась нам від цієї війни.То ще треба науковцям підрахувати від загарбників чи від визволителів нам більше дісталося.А от хто полюбляє зелені то це судді,це вони винні в цих всіх неподобствах.А якщоб ветерани вийшли самі без комуністів їх ніхто не тронув би .Ну а те що дід загинув від рук лісових братів то СМЕРШ також полюбляв такі провокації

патріот 10.05.2013 00:09
-1 +2 +1

сволота,як завжди показала своє істинне обличчя,вони є підерасти,та фашиські виблюдки. Смерть фашиським виродкам!!! Слава ветеранам радянської армії!!!

вов 10.05.2013 02:22
-1 0 +1

Срані нацистськи покидьки! Обсмоктували німецьки прутні 70 років тому й зараз готові смоктати "Эвропейські"! Дійде й до вас черга - паскуди, галерасти паршиві! Ветерани своє доживають, але вони не останні. Є ще ті, хто не за 50 сраних гривень\годину, а так, "для душі" наштирхне вас на вила й насить на ваші брудні трупи!

Тарас 10.05.2013 03:30
-1 +2 +1

так нам проблем не хватає давайте ще між собою битись

123123 10.05.2013 05:35
-1 +1 +1

Видно що не всіх рагуляв війна забрала. Тим комуністам треба руки і ноги поламати . СЛАВА УКРАЇНІ

5795 10.05.2013 05:36
-1 0 +1

Пердуни,вони не знають скільки Українців було перебито.Закидати їх би яйцями, комунятське гамно

Нац 10.05.2013 05:45
-1 -4 +1

Вов Це срані комуністи ну і ти сосати не перестають москалям. І зебера клешні з клавіатури шоб нічого тупого не писати а шоб не говорити то займи рот любимою справою, яка написана з верху

Глеб 10.05.2013 07:35
-1 -5 +1

Стыдно мне за наш СССР? Так пел коренной киевлянин В.С.Высоцкий! И о свободовцах!"Безумству храбрых поем мы песню"! Это уже А.М.Горький. Иэто все наша бывшая страна.Так,что вычеркнуть из памяти 70 лет истории нашей с Вами страны? Да было ОУН-УПА! Ну как могла разрозненная (пусть даже 150 тысячная банда) бороться с 5-ми миллионной армией СССР? А теперь у нас есть страна (спасибо России)! Есть законы,символы,есть народ(которого за 20 лет"незалежности") стало на 7 миллионов меньше? И кучка "лжепотриотов" диктует условия,как нам жить! Для Вас это кончиться очередными "схронами","криивками",ватником,ушанкой и припрятанным в"схроне" обрезом! А с трех гвоздей как -дорога в небеса!

тарас 10.05.2013 08:40
-1 +5 +1

До місцевий местник) - ти сосуха свободiвська

Справжній Тарас - не манкурт ! 10.05.2013 09:16
-1 0 +1

ЛЮДИ , ПОДУМАЙТЕ ЗДОРОВИМ РОЗУМОМ ----СПРАВЖНІ ВОЇНИ РА , ЯКІ МАЛИ ОДНУ ГВИНТІВКУ НА ТРИ СОЛДАТИ -НЕ ЙШЛИ Б ПІД ЧЕРВОНИМИ ПРАПОРАМИ , БО КОМУ , ЯК НЕ ЇМ ВІДОМА СПРАВЖНЯ СИТУАЦІЯ НА ФРОНТІ ! ВОНИ ЗНАЮТЬ , ЩО ВИЖИЛИ ТІ . ЩО СПРАВДІ БУЛИ В ОКОПАХ ----ОДИНИЦІ !!!!!!!!!!!!!!!!! З МЕДАЛЯМИ ЗАРАЗ ХОДЯТЬ , ТІ . ЩО СТРІЛЯЛИ ЇМ В СПИНУ - НКВД -ти !!!!Тут пишуть проти бандерівців . свободівців , а ви знаєте скільки було загонів на східній Україні з москалів , які воювали проти РА, але про це замовчується !!! В тих посіпак двійні стандарти !!! ТРЕБА БУЛО ПОКЛАДАТИ КВІТИ ПІД НАШИМ УКРАЇНСЬКИМ ПРАПОРОМ , А БІЛЬШОВИЦЬКО-ФАШИЦЬКОМУ ПРАПОРУ НЕ МІСЦЕ НА УКРАЇНІ !!!

Справжній Тарас - не манкурт ! 10.05.2013 09:23
-1 -2 +1

ДО ГЛЕБА --- СТАЛО МЕНЬШЕ - ПО-ПЕРШЕ , БО 20 РОКІВ КЕРУВАЛА І КЕРУЄ КОМУНА , АЛЕ БУВША , ЗАМАСКОВАНА !!! МАЛО УКРАЇНЦІВ , ЩЕ ТОМУ , ЩО ЗА ТИХ , ТОБОЮ ХВАЛЕНИХ 70 РОКІВ , ПЛАНОМІРНО НАС ЗНИЩУВАВ КОМУНО-ФАШИСЬКИЙ РЕЖИМ !!В 20-І . 33-І . 39-І І Т Д

Олександр* 10.05.2013 09:34
-1 +14 +1

Христос Восхрес ! Панове, почитав я всі ваші коментарі - всі ви в чомусь праві,в чомусь ні, хоча всі ви маєте право на свою власну думку, хоча більшість ваших думок вам продиктована вашими ж партійними божками. Без образ, але всі що тут відписувались фактично є прихильниками тієї або іншої партії, хоч дех то бє себе у груди що він не партійний. Але не в тому суть проблеми. Мені одне не зрозуміло, чому всі ви ніяк не можете зрозуміти простої істини - до поки ми всі між собою сваримося, кремль лише руки потирає. Адже всім відомо, що Україна і її так взані органи державної охорони - мвс, сбу і т.д. - фактично повністю підпорядковані кремлю... І не таємниця, що саме кремлем робиться все, щоб русифікувати всю, повторюю всю територію України. Ви подивіться скільки за останні часи створено фальшивих псевдо партій, які нічого для людей доброго не зробили і не ро..., але основну свою роботу чітко виконують - розпалюють між національну ворожнечу. Як не питання мови, то питання вибору, як не питання історії то питання кольору того чи іншого стягу... І саме цікаво, що наша фальшива правляча верхушка, яка є пішаком в руках кремля - чітко виконує вказівки кремлівського божка... Вдумайтесь - адже всім нам тупо насаджуються чужі для нас ідеї, чужу - сфальшовану історію... Проаналізуйте всі ті події які відбуваються за останні 2-3 роки у нас на Заході на травневі свята ! Хто є зачинщик і хто виконавець!!! У Львові, у Франківську і у нас в Тернополі - Комуністи, Партія Ригіонів, Свабодная Расія ну і Свобода, кудиж без неї... Чому всі ці партії весь рік мовчать, а як тільки підходять травневі свята починають свою смердючу роботу? Чому, коли оті станенькі ветерани РА, УПА - просто хочуть зібратись між собою, памянути померших і т.д., - обовязково під цих людей підлаштовуються комуністи із своїми стягами ну і як протидія їм свободіці?!!! Помоїму не варта коментувати чому саме такий сценарій розігрується цими паптіями на Галицькій землі. Все і так зрозуміло - адже галичина всі віки і зараз є кісткою у горлі кремля !!! Не будь Галичини - вся Україна давно була б ще однієї губернією матушки Росії і це неоспоримий факт, адже подивіться на соцеологічні дослідження, які не змінні фактично на Сході, Півдні країни, ну а за Крим і мову вести не варта, Крим давно є російським... Так от, всі ці території давно є русифікованими, і саме страшне, що всі ці території в один голос проголосують за возєднання з Росієї, якщо провести референдум з цього питання сьогодні - і це є саме страшне для країни. Я не вимальовую Галичину як таку собі спасительницю України, але якби там не було і хто б що не говорив, але поки що лише Галичина в собі зберігає те зерно українства, лише її нарід хоч якось протистоїть російській узурпації, хоча і тут вже є багато "козачків" кремля, які по кроково виконують свою місію - розкладання і знищення українства в Галичині. Вдумайтесь панство у все вище сказане !!! Звичайно, "козачки" будуть мій коментар і мене обливати брудом,- бо правда у очі колить, але то пусте... Головне щоб істина дійшла до голів тих хто тут народився і дітей своїх породив і виховує, алде нам тут жити а не всяким там кремлівським козачкам. Слава Україні!

НЕЗАЛЕЖНА 10.05.2013 10:09
-1 +6 +1

Цікаво, свободівці влаштували прийом громадян на магилах, тобто на цвинтарі. Нехай влаштовують прийом громадян на цвинтарі своїх бабусів і дідусів! СВОБОДА-СВОЛОТА!

ігор 10.05.2013 10:27
-1 +4 +1

нацики підераси

Андрій 10.05.2013 12:35
-1 -2 +1

http://uainfo.org/heading/public/137633-den-pobedy- -ne-prazdnovali-20-let-iz-straha-pered-realnymi-ve- teranami.html Читайте про свій деньпабіди.

тернополянин111 10.05.2013 14:46
-1 +8 +1

До Андрій...Підтримую 100%...Теперішні "ветерани",які ходять біля нас-це брехуни,колишні сиксоти які здавали пошепки слухаючи через стіни,комуняки,вони цілуючи зад компартії зробили собі корочки ветеранів і усе життя отримують пільги,машини,інші допомоги...А реальні ветерани,воїни та їх сімї,котрі справді пройшли фронт і війну вже давно у могилах.Їм вічна пам'ять і слава,а не цим покидькам, героям комуністичного режиму і ворогам наших українських родин.

Добродій 10.05.2013 14:54
-1 +4 +1

Якби парад проходив без прапорів та символіки комуністичної партії,то би не сталося подібного у день пам'яті визволителів, 9 травня.Тернополяни за день перемоги,але без теперішньої політики.

тернополянин111, ти націоналістична підстилка 10.05.2013 15:09
-1 -1 +1

тернополянин111, ти націоналістична підстилка

Справжній Тарас - не манкурт ! 10.05.2013 15:11
-1 0 +1

Назустріч долі Стежина через гори і плаї Веде мене від рідного порогу Та мої очі нині не сумні, Бо щастя кличе у дорогу! Вплету весняні квіти до вінка І піду я назустріч своїй долі, Така весела, гарна й молода, Така вродлива - люди всі говорять! Приспів: За вроду дякую батькам, За вдачу - Богу і родиніІ поцілунок, що в зірках, Що я живу на Україні! Що маю гени доброти І серце сповнене любові, Що ми разом і я, і ти Є українцями по крові! Піду до вас, щоб радісно було У ваших душах і у вашім домі, Щоб дарувати щастя і тепло, Щоб ви усі завжди були здорові! Приспів.Слова: невідомийМузика: Володимир Куртяк

буржуїв за буржуями будем будем бить 10.05.2013 15:36
-1 -3 +1

буржуїв за буржуями будем будем бить

Олександр* 10.05.2013 16:48
-1 0 +1

9 травня 1945-го. В той день запала тиша на Землі, Європа тішилась, отримавши свободу, Та довго ще вела важкі бої, Маленька армія великого народу. Їх не вітали сурми й барабани, Втирала мати сльози рукавом, Ішли безусі хлопці в партизани, Аби не жити на своїй землі рабом. І кожен чув, як стукотять вагони, Через мости малесеньких річок, В сибірські далі ешелони, Везли дружин, батьків і навіть діточок. І кожен бачив, як горіла рідна хата, Хоча по радіо сказали, що закінчилась війна, І бачив кожен енкаведиста-супостата, П’янющого від крові і вина. Не треба сліз, обдурений народе. Пройшли роки й тепер побачив ти, Що не буває справжньою свобода, Якщо її на танках привезти.

Саня 10.05.2013 16:49
-1 +6 +1

Народ суть не в політичних поглядах! І не в тому хто націоналіст, хто комуніст, а хто свободівець. Суть в тому шо в нас люди-бидло! 9 травня, в День перемоги, зробити такий цирк і показуху. Стидно мені за наших людей, просто стидно... які ж в нас люди *обнуті, словами не описати!

Олександр* 10.05.2013 16:58
-1 -2 +1

до Сані - якраз вся суть у потітиці і політиках, адже вони зомбують людей своїми дибільними лозунками... Я впевнений, що не було б такого, не підлаштуйся під тих ветеранів декілька десятків молодикув від КПУ з шматами червого кольору - ніхто б навіть і не звернув увагу на тих ветеранів. Та йдуть собі - та й йдуть, кому вони потрібні.

Антиголовкін 10.05.2013 17:36
-1 +6 +1

вперше респектую міліції за Головку! Ще б трошки сильніше. І зверху поплювати на нього.

Ё 10.05.2013 18:10
-1 +5 +1

Читайте про свою швободу: "Альянс европейских национальных движений исключил ВО «Свобода» из своего состава”. Докладніше: www.right-world.net/news/3100. Пишайтесь, говнюки.

Олександр* 10.05.2013 18:57
-1 -3 +1

до Е - все це русофобські сайти і статті в них виключно під замовлення фсб, так що все це туфта чистої води... Саме головне, чомусь ні на одному із вказаних сайті де розміщена стаття цієї жупналістки - не має жодного посилання на офіційне джерело Європецського альянсу, не показано ні однієї копії даного документу, лише пусті слова, які нічим не підкріплені... Написати кожний журналіст може бог зна що, а тим більше під замовлення кремля, так що.... Мені якось насрати на Свободу, але будучи свідомим я оцінюю лише факти а не пусті слова.

Evgeniy Kulish 10.05.2013 20:59
-1 0 +1

Тарасу-не манкурту! "Хто всравсь-невiстка!" !000 лет москали за хохлами охотятся! Ну ни как не дают государство построить.Голод-сильный аргумент,но он был и в России! И тем не менее в 1936 году(перед голодом),не где нибудь,а именно в Украине ввели в строй самую мощную в мире гидростанция! А в 1937 году был пущен в строй Харьковский тракторный завод! Зачем это России! Сволочной,неблагодарный,завистливый народец! Ваш девиз:-Моя хата с краю-ничего не знаю! А потом орете! Спасите-грабят,голодом морят! И при случае соседу нагадите,потому что он работает и лучше Вас живет! И это у Вас уже на генном уровне! Менталитет понимаете такой!

Мемо 10.05.2013 21:25
-1 -1 +1

До Evgeniy Kulish пішов ти сину на *уй!!! Москаляки спецом будували всякі атомні станції і великі завдоди на Укоаїні щоб весь вихлоп і переробка лишались тут! А сам хотів жити в "спальному районі" в чистоті. А коли СССР рухнув, то все і так забрали собі, включаючи усі заощадження які чорнороби складали на книжках! Так що синок не пі*ди *уйню всяку, бо ті в кого є голова на плечах з мозгами, все прекрасно знають і пам"ятають! До вас кацапів ніхто ніколи з наших не пхався і не пхається, чого ж ви свого носа в нашу дупу пхаєте??? Рано чи пізно Україна буде Європейською державою і куй вам кацапам!!! Залишитись з водкою, сільодкою і добитими жигулями!!! А вам тільки жалишається, що під*обувати нас і завидувати скриплячи зубами :D

, 10.05.2013 21:38
-1 0 +1

Люди добрі я згрішив перед вами - бо я підераст і полюбляю цю справу але моя віра у Леніна і путіна не позволяє мені відкрито це говорити. Коли я служив у фсб, то мене там всі трахали і я був на 7 небі від щастя,- бо це блаженство !!!! Але коли сам Путін мене відтрахав у всі мої дири, то йому не сподобалось і послав він мене на ... тролити на западенських сатах, щоб вам люди добрі нерви псувати. Я тролю від ранку до смерканку на всіх сайтах заходу і у мене десятки ніків, адже це так просто їх міняти... То я кома, а то местник, то бачиш і вже підерок,хоча останнє відповідає дійсності !!! Так що люди добрі не ображайтесь на мене, бо у мене не сповна у голові. Казали мені моя мама що у мене не сповна розуму, але чи винувата моя мами що я є дурнуватий. Так що, якщо хто хоче мені в рота дати відсмоктати, або у вічко моє війти - то ви тільки дайте мені знати а я завжди готовий... Ваш підарок - козачок фсб і лічно путіна - кома (,)

анті 10.05.2013 21:54
-1 +1 +1

По-перше,це звичайна тактика бандерівців ще з часів ВВВ, яка стала їх девізом- нападати більшістю, ззаду, на слабших.По друге,як не соромно- як руки протягувати то герой, а як здачу отримувати то- я недоторканний (головко та інш.).По третє- Беркут і Гріфон- молодці!!!Головко і ті півні троє, що з тобою обійнялись- тепер ходіть по вечорам і оглядуйтесь, всяке буває в вечірньому місті))).

Андрій 10.05.2013 22:43
-1 -2 +1

Багацько тут фсб-шних тролів )

Ігор 10.05.2013 23:18
-1 +4 +1

1. Не ВО Свобода в 44-му Тернопіль від фашистів звільняла. 2. Встав би солдат ВВВ з могили да дивлячись на те, що на честь його слави червоні прапори під якими він бій йшов видирають..... мабудь не тільки б заплакав. 3. РА ВВВ все ж таки комуністами очолювалася і війна була виграна. 4. Діяльність КПУ на території України не заборонена. 5. Проти кого та шайка дибілоїдів пригала ?!? Декількох десятків старших людей та стареньких що квіти до памятника несли ?!?! 6. Подивилася Україна на те і сказала за весь Тернопіль свою думку.... 7. Подився світ на ті подіїї і сказав що прапор Перемоги в землю втоптали....

Ігор 10.05.2013 23:30
-1 +5 +1

Свободі свій "патріотизм" і "націоналізм" проявити було потрібно коли перебування флоту Росіїї до 50 року продовжили... коли надумано Юлю, Луценка садили.... коли долар з 5 ди 8 грн за 2 місяці скочив..... коли бензин з 5 до 10 гор. раптово піднявся... і ще багато багато де.... А Головко тільки що і спромігся димову гранату кинути у натовп і менту по шолому настукати.... сміються люди з твого придурковатого "геройста" Місю....

Володимир 11.05.2013 03:23
-1 -1 +1

До Ігора, не Свобода звільнала, а ті що звільнали, зрівняли місто з землею. Хоча в цьому не було потреби! "Освободітєлі" ще ті!!!

капець ви всі тупорилі галицькі свині, у вас каша в голові, жодного розуміння історико-економічних процесів....коротше тупе бидло, здихайте нах*й! 11.05.2013 09:14
-1 -3 +1

капець ви всі тупорилі галицькі свині, у вас каша в голові, жодного розуміння історико-економічних процесів....коротше тупе бидло, здихайте нах*й!

Віталій Ігорович 11.05.2013 11:10
-1 +5 +1

в Києві 25 травня гейпарад- "свобода" покажіть ,що ви настоящі патріоти і вболіваєте за майбутнє нації-розженіть їх. Чи слабо?Якщо ви цього не зробите, ви однозначно політичні трусливі простітутки, які в змозі лише з 85 річними ветеранами змагатись.

Олександр* 11.05.2013 11:42
-1 0 +1

До Віталія Ігоровича - вини б може і порозганяли, але не підуть на це, бо є вимоги ЄЕС що до нацменшин і тих хто не тієї орієетації. А Україні зараз як повітря потрібно підписати з ЄЕС договір про асоціацію в листопаді, так що ... Хоча придурків доста і в Києві )))))

Тарас 11.05.2013 12:47
-1 +7 +1

До Евгений Кулиш Ти пiдстилка свободiвська, чмошник

Тарас 11.05.2013 12:52
-1 +8 +1

До Справжній Тарас - не манкурт ! Ти новий, ще не вiдомий науцi вид долбойоба - справжнiй долбойоб

Ігор 11.05.2013 12:59
-1 +3 +1

Для Володимира... Переможців не судять... а те що Тернопіль в 44-му зрівняли з землею так це війна... німямі стратегічний вокзал потрібний був... а щоб зрозуміти військову тактику треба було б Володимире не привиди господь тоді на передовій зявитися...

Бізнесмен. 11.05.2013 18:35
-1 +3 +1

СВОБОДА молодці! кому рвуть так сорочки як не їм? вони лізуть в бій і вогонь за україну. Тому що ми усі допустили до такого рівня що тільки таким методом гнати шлак з країни потрібно. Свобода могла б так само в диванах сидіти і читати новини як ми всі це робимо. ВОНИ на фото працюють хочуть щось змінити на краще.............. я за справедливість в УКРАЇНІ. Щоб були дороги та хороші зарплати для людей- все інше буде тільки після першого. Влада обнагліла.....

Справжній Тарас - не манкурт ! 11.05.2013 22:30
-1 0 +1

Тарас -це ти про написав ????????????? Що мої коментарі очі колять ??????????????? Правду ніхто не любить!!!!! З якого будуна , ти комуно - фашистів підтримуєш ???

КОМУНЯКУ НА ГІЛЯКУ! 11.05.2013 22:39
-1 0 +1

КОМУНЯКУ НА ГІЛЯКУ!

0099 11.05.2013 23:22
-1 +1 +1

Та при чому тут комуняки, ницики та інші? Невже не можна нормально всім разом відсвяткувати День Перемоги? Для чого весь той цирк?

Ё 12.05.2013 06:44
-1 +1 +1

Виталий Игоревич, не будут они геев гонять. Как же можно воевать с самими собой? Они ж в энуропу хотят. А там, похоже, без этого никак нельзя. Каклы, ля...

Вітал 12.05.2013 16:21
-1 +5 +1

до "бізнесмена"- яку твоя свобода хоч одну реальну та користну справу зробила???яку???крім того,що памятники руйнує та до ветеранів стареньких руки протягує- так це елементарне "хуліганство".

Віталій Ігорович 12.05.2013 16:25
-1 +3 +1

свобода, я повторюся- в Києві 25 травня гейпарад- "свобода" покажіть ,що ви настоящі патріоти і вболіваєте за майбутнє нації та молодого покоління- розженіть їх, на хер нам така європа "голуба". Чи слабо?Якщо ви цього не зробите, ви однозначно політичні трусливі простітутки, які в змозі лише з 85 річними ветеранами змагатись.

Ё 12.05.2013 17:19
-1 -1 +1

Да не будут геи геев бить. Ведь если геев победят, то разумнутся. А влт если геи... Боюсь "незалежнисть" пошатнётся. )

треба думати головою, а не головком 12.05.2013 17:55
-1 +4 +1

Судити мертвих може тільки Творець . Хто загинув чи помер своєю смертю , за що загинув, кого захищав, знає тільки Господь, він же єдиний , хто має право оцінювати їх життя та вчинки . Живі можуть про померлих тільки молитись , про упокій їхніх душ . Сьогоднішня влада розіграла власний продуманий сценарій, де головні ролі було завідомо віддано молодим « артистам », якими виступили новоявлені ( зелені, як з Романового села тепличні огірки ), політики нової генерації . Кожна з задіяних в провокації сторін мала свою місію. Суд виконував волю царя-батюшки , бо ще ж суддями працювати хочеться . Рішення суду , тим самим запустило механічну ручну іграшку , яку діти накручують , бо влада знала наперед , що Свобода вчинить, саме так. Бо , як же ж тоді дивитись в очі галичанам , якщо комуністи , в оплоті партії , в центрі галицького міста , марширують з комуняцькими знаменами. Міліції хліб відпрацьовувати треба , та й знову зміни грядуть в органах правопорядку , можна завтра і без роботи залишитись . Так що, хлопці з органів, відпрацювали на всі 200 % ( 100 % на 9 травня а ще , 100 % на майбутнє, щоб бачили силу влади царя-батюшки ). Комуністам влада через підтримку силовиків, дала відкупне за підтримку ПР у парламенті , та як ще живу політичний силу червоного кольору , на яку чітко реагує Свобода , як молодий бичок на червоне. Влада також продумала наперед , щоб в руки ветеранам запхати комуністичні прапори . Бо якщо б прийшли комуністи чи ветерани просто з квітами , без прапорів, до могил загинувших у війну солдат , то обов’язок християнина пом’янути померлого і цьому ніхто перечити б не став. А так, бездарно обкакалась Свобода на очах всього Земного простору та добила свій авторитет у місті і державі. Сучасний політик 21 ст., патріот своєї держави , зобов’язаний мислити стратегічно , прораховувати ситуацію наперед, уникати подібних скандальних протидій у суспільстві та не вестись на таку примітивну політичну ловушку діючої антиукраїнської влади .

до Вітал 12.05.2013 21:49
-1 0 +1

Так це дійсно хулігансво але тут ситуація запутана - так перемога чи помилки так само і тут. В європу чи в росію? З одного боку це перші кроки самореалізації, а з другої сторони поглади в Свободи європейські і з цими поглядами ніякої комуни. Хріх сказати коли Ветиранів не буде вже цих тем не буде підніматися. Я за європу, за дороги та нормальні зарплати для людей та й за те щоб побільше мордобою між опозицією та ПР - тому що бардак буде далі.. це система яку потрібно відпрацьовувати і даже на кулаках. Вони йжуть на кулаках за свої ідеї та принципи. не кожному це данно. Бізнесмен.

Віталій Ігорович 13.05.2013 12:13
-1 +9 +1

ну і чого вони добилися своїми вчинками- скинули памятник чи побили ветерана чи поскавчали десь проти росьйської мови (за 150 грн.!!!).А ні робочих місць, а ні підвищення пенсії, а ні заробітної плати - НІЧОГО вони не добились і не будуть добиватись, тому що не це їхня мета.

Український патріот 13.05.2013 17:21
-1 +9 +1

Ці “свободисти” можуть тільки таким чином боротись з своїми опонентами, особливо з дідусями та бабусями, в яких вони кинули димову шашку. Давно вже потрібно цих мерзотників притягнути до відповідальності.

Ігор 14.05.2013 07:57
-1 -3 +1

в одному селі на підгаєччині я запитав стареньку бабцю,як вона відноситься до 9травня,так вона сказала що за цілу войну в їхньому селі ні в сусідньому німці нікого не вбили.а москалі більшу половину села закатували і на сибір вивезли,хоч вже і войни не було

Тихий 14.05.2013 16:56
-1 +8 +1

"Вечный огонь" напоминает о погибших солдатах Второйй мировой войны. У него нет стороны. Что за бараны эти три нардепа и стадо овец вокруг них, что не уважают погибших солдат, в том числе и своих же бандеровцев или нацистов, на кого они там дрочат активно...

тернопіль 23.05.2013 13:10
-1 -1 +1

Вся Україна і світ побачила дебілів-депутатів із свободи.Єдине,що потрібно робити притягувати цих ублюдків до відповідальності,це ФАШИСТИ!!!Подивіться на їх морди,як в тягнибока.

999 28.05.2013 22:40
-1 0 +1

Підтримую Олександр. А свобода - це постійний чорний піар. Загиблих треба помянути молитвою, живих вшановувати вдячністю, а свободівці самозадоволено товчуться на кістках загиблих як ОУН-УПА, так і загиблих у ІІ світовій війні. Але добра пам"ять про загиблих, як писав Роберт Рождественський ... це потрібно не мертвим, це потрібно живим... Вся європа примирила воюючі сторони в країнах, тільки в Україні свобода і комуністи ділять і мертвих і живих... Задумаймось

Михаил 09.06.2013 15:16
-1 -3 +1

ПОГАНЫМ БАНДЕРОВЦАМ-ОТРУБАТЬ ГОЛОВЫ!!! ФАШИСТУ ТЯГНИБОКУ НЕДОЛГО ОСТАЛОСЬ ЖИТЬ!!!

Владимир 09.06.2013 15:17
-1 -3 +1

Суки, ...ь, фашистские! Чтоб вы все ПОСДЫХАЛИ!!!

Кирилл 09.06.2013 15:18
-1 -3 +1

Россия и Украина-братья навеки!!! Бандеровцы-позор Украины!!!

Виктор 09.06.2013 15:18
-1 -3 +1

Бандеровские выродки-вон из Украины!!!

Иван 09.06.2013 15:19
-1 -3 +1

Долой бандеровское дерьмо!!! Россия с нами!!!

Геннадий 09.06.2013 15:20
-1 -3 +1

Человекоподобные фашистские твари!!!

Владлен 09.06.2013 15:20
-1 -3 +1

Ленин, Партия, комсомол!

Ермолай 09.06.2013 15:21
-1 -2 +1

Свободовцы-быдло поганое!!!

Алексей 09.06.2013 15:21
-1 -2 +1

Фашизм не пройдет!!!

Олег 09.06.2013 15:22
-1 -2 +1

Слава ВЕЛИКОЙ ПОБЕДЕ! Бей фашистскую срань!

Евгений 09.06.2013 16:21
-1 -2 +1

Гнать эту фашистскую сволочь с нашей родной земли!

Велимир 09.06.2013 16:30
-1 -2 +1

Трусливое бандеровское дерьмо!!!!!

Константин 09.06.2013 17:01
-1 -2 +1

Мы вас всех уничтожим, фашисты поганые!

Остані новини

“Цим вбивали людей на Майдані” – виявили підпільні цехи з виробництва гранат (Відео)

21:5805.03.20143

Тернополяни створять 3-кілометровий живий ланцюг із поезій Кобзаря

20:3105.03.2014

У Тернополі на Театральному майдані військовий намет замінили автобусом

20:0005.03.20142

На Тернопільщині правоохоронці розшукують вбивць 86-річної бабці

19:3005.03.2014

ФК «Тернопіль» поступився луцькій «Волині» з мінімальним рахунком

19:0005.03.2014

“Якщо Росія розв’яже війну, то має великі шанси розвалитися як державне утворення” – керівник «Правого сектора» на Тернопільщині

18:3005.03.20145

Сьогодні останній день реєстрації на ЗНО

18:0005.03.2014

Новий голова Тернопільської ОДА має два тижні, щоб визначитися із заступниками та головами РДА

17:3005.03.20147

19-річний житель Тернопільщини безслідно зник на Майдані?

17:0005.03.20142

Укрзалізниця до «березневих» свят призначила додаткові поїзди

16:3005.03.2014

Тернополяни пропонують заборонити ряд брехливих російських телеканалів

16:0005.03.20148

Тернопільські діти виступають проти воєнних дій в Україні (відео)

15:5505.03.20141

Поспішайте взяти участь в акції «Лояльний курс долара 9.5 грн.»

Реклама
15:5405.03.2014

Коли тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна отримає преміальні за Олімпіаду в Сочі?

15:0005.03.20146

Тернопільські “регіонали” видаляють свої сторінки із соціальних мереж

14:4505.03.2014

Чому відкриття у Тернополі чотирьох амбулаторій знаходиться під загрозою зриву?

14:3005.03.2014

ПриватБанк збільшив видачу готівки в банкоматах підняв кредитні ліміти і планує повністю зняти обмеження найближчими днями

14:1705.03.2014

Корвет «Тернопіль» повністю відрізали від суші і залишили без доступу до продуктів

13:4005.03.20145

Тернопільські школярі повернуться до “старих” підручників

13:3005.03.2014

Серед тернопільських опозиціонерів вже почалися взаємні «наїзди»

13:0005.03.201419

Із тіла майданівця з Тернопільщини вилучили 5 куль

12:5005.03.20141

Новий керівник Тернопільщини зробив ставку на піар?

12:3005.03.20146

Поранений вчитель з Тернопільщини повернувся з Майдану, щоб записатися у військо (відео)

12:1505.03.20141

Внаслідок бійки 17-річному збаражчанину вирізали селезінку

12:0005.03.2014

На Тернопільщині активісти розпочали полювання на антимайданівців (відео)

11:3005.03.20146

Тернополянина, який зник на Майдані в Києві, знайшли мертвим у сумському лісі без кисті руки

11:1005.03.20146

Чи будуть на Тернопільщині такі керівники, «щоб потім їх прокуратура не ловила за скоєння злочинів»

11:0005.03.20146

На Тернопільщині латають ями холодним асфальтобетоном

10:3105.03.2014

Тернополян попереджають про фальшивих прокурорів

10:1505.03.20141

Як Тернопіль позбувається підпільних казино

10:0005.03.20143

У Тернополі п`яний водій Audi A6 в'їхав в таксі і погрожував, «що зараз генерали всьо порішають»

09:3005.03.20142

Тернопіль може перетворитися на суцільний будівельний майданчик

09:1505.03.20143

Вночі корвет «Тернопіль» оголосив у Севастополі бойову тривогу

09:0005.03.20141

На Тернопільщині не варто боятися росту цін на продукти харчування (відео)

08:3005.03.2014

Тітушки, шини, друшляк – в Інтернеті з’явилася абетка євромайданівця

21:0004.03.20142

Де завтра у Тернополі не буде електропостачання?

20:3004.03.2014
Ще новини...