This version of the page http://uipp.org.ua/pro-uipp/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-03. The original page over time could change.
Про УІПП

 

  •  Eng
  • Укр

Якісна аналітика для ефективної політики

Новини

2014-02-03 14:04:13
21 січня 2014 року відбулася прес-конференція на тему:"Результати податкової реформи"
В інформаційному агенстві "ГолосUA"
2013-12-02 07:52:41
Український інститут публічної політики підтримує мирний протест та засуджує насильницькі дії
2013-10-17 14:11:48
15 жовтня 2013 року Український інститут публічної політики провів круглий стіл «Газова реформа: перші результати» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження»
2013-10-15 15:48:59
Директор УІПП Максим Борода взяв участь у круглому столі з питань європейської інтеграції
Захід відбувся 11 жовтня 2013

→ Переглянути усі новини

Підписатися на новини

ОК  
 

Підтримайте УІПП!

Про УІПП

Розділи:
  • Напрями діяльності 
  • Наглядова рада 
  • Партнери 

Український інститут публічної політики (УІПП) є незалежною, не пов’язаною з жодною політичною ідеологією, неурядовою організацією.

 

М І С І Я 

Підвищення якості державного врядування та зміцнення громадянського суспільства через проведення незалежних досліджень, поширення знань та організацію суспільного діалогу.
 

 

Ц І Н Н О С Т І   ТА   М Е Т А 

Ключовими цінностями УІПП є незалежність, плюралізм, толерантність та професійна чесність.  Головною метою діяльності УІПП є досягнути того, щоб українські громадяни, державні інститути та зацікавлені групи, включаючи бізнесові та професійні асоціації, громадські організації та політичні партії отримали знання та вміння, що дозволяють ефективно розробляти та реалізовувати публічну політику та оцінювати її наслідки.

 

Ф І Н А Н С У В А Н Н Я  

УІПП є офіційно зареєстрованою громадською неприбутковою організацією, яка діє у відповідності до чинного законодавства України. Діяльність інституту фінансується з добровільних пожертвувань фізичних та юридичних осіб, внесків індивідуальних та корпоративних членів, а також через гранти, отримані від українських та міжнародних організацій. УІПП може виконувати замовлення від бізнесу та державних інституцій.

 

Теми

  • Безпекова політика  
  • Антикорупційна політика  
  • Оцінка впливу реформ