This version of the page http://navlux.luxena.com/ce.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-01. The original page over time could change.
НавЛюкс - актуальная навигационная карта Украины для автомобильных GPS-навигаторов Garmin

До Стартової Сторінки
Новини
НавЛюкс Трафік
НавЛюкс CE
Придбати ліцензію в магазині
Повідомити про помилку або POI на карті
Питання та відповіді
Дилерам (дистрибуция НавЛюкс)
 
 
НавЛюкс СЕ
Преміум навігація для приладів з Windows CE




НавЛюкс CE - це інноваційний продукт створений з думкою про водія, який потребує надійної навігаційної системи для користування в умовах реалій українських автошляхів. Наша карта - це ліцензійний продукт, розроблений спеціально для навігаторів на операційній системі Windows CE, з використанням величезного досвіду розробки карт для Garmin, світового лідера на ринку автомобільної навігації.

Карта НавЛюкс СЕ виготовлена з повним використанням даних картографічного продукту НавЛюкс Гармін. Опис релізів карти НавЛюкс СЕ повністю співпадає з релізами НавЛюкс Гармін. Ознайомитись з релізами продукту НавЛюкс можна на сторінці опису релізу.

Придбати карту НавЛюкс СЕ

Інструкція користувача (Швидкий старт)


Перелік приладів сумісних з НавЛюкс СЕ:

Портативні прилади:
Alpine, Atlas, Baxster, Bellfort, Celsior, Challenger, CYCLON, Digital, Digma, Dixon, EasyGo, Element GPS, Ergo, Globex, GoClever, Lauf, Lexand, MiTAC, Modecom, Mystery, NAVI, Navon, NEC, Niteo, PalMann, Pioneer, Prestigio, Prology, Ritmix, Shuttle, Sigma, Supra, Synteco, Tenex, TeXet, Treelogic, X-Digital, Визиком та інші

Вбудовані прилади:
7 TEC, ACV, Alpine, Audiosources, Autofun, Blaupunkt, Celsior, Challenger, Clarion, Clayton, CYCLON, Digital, Dynavin, EasyGo, Fly Audio, Globex, GoClever, Hyundai, Insider, Jensen, JVC, Kenwood, LUX, Motevo, MyDean, Mystery, Nakamichi, nTray, Orion, Phantom, Philips, Pioneer, PMS, Power Acoustik, Prology, Road Rover, Shivaki, Shuttle, Sony, Supra, Synteco, Winca, Witson, Yurson та інші


Ключові властивості НавЛюкс СЕ:
Виняткова деталізація
Детальне покриття НавЛюкс 2014 R1 охоплює 1052 міста (93% міського населення України), що поділяються на три рівні деталізації - Стандартний, Розширений і Преміум. Детальне покриття охоплює 185 173 км доріг, в тому числі 51 258 км міжміських трас. База даних точок інтересу містить 220 000 POI.
Сполучено всі 30 762 населених пунктів України. Загальна протяжність дорожньої мережі становить 623 920 км. Дорожню мережу утворюють 280 358 км доріг з покриттям, 22 495 км дворових проїздів, 321 067 км грунтівок і 5 684 км пішохідних доріг.
Геометрична коректність і точність щодо ПДР
Дороги розділені у відповідності до осьових смуг розмітки, що забезпечує маршрути з коректними маневрами і під'їзди до місця призначення з відповідного боку руху.
Актуальні умови і можливості проїзду
Інформація про заборону поворотів, обмеження швидкості, напрямки руху і можливості проїзду збирається нашими фахівцями виключно з дійсної дорожньої ситуації реального світу.
Контури будинків з адресною інформацією
Забудова має вірну форму, нумерацію (за наявності) та виділена кольором за соціальним призначенням: торговельні центри, навчальні та медичні заклади, промислова забудова, будинки загального призначення.
Легальність
НавЛюкс розробляється виключно на ліцензійному ПО ESRI ArcGis і Manifold System з використанням найсучасніших супутникових знімків і ліцензійного картографічного матеріалу.
Підтримка користувача
Карта тестується в реальних умовах штатними і позаштатними тестувальниками, щоденно та регулярно оновлюється.
Технологічні властивості НавЛюкс СЕ:
Навігація до парадного
Детальне покриття дворових проїздів. Навігація до парадного
Допомога в дотриманні швидкісного режиму
За допомогою функції попередження водія про обмеження швидкості, пересування у місті та за його межами буде безпечнішим. Жоден дорожній знак не залишиться непоміченим в картах з удосконаленим рівнем деталізації (для міст в Преміум, для трас - Преміум та Розширений).
Допомога в проїзді перехресть
Зроблено на основі реальних об'іздів місцевості! З функцієюї допомоги в проїзді перехресть Ви зможете обрати найзручнішу смугу руху для виконання маневру. Карта покаже вам найзручнішу смугу для виконнання наступного маневра, якщо це складний відрізок дороги! Жодне перехрестя та знак не залишаться непоміченими в картах зудосконаленим рівнем деталізації (для міст в Преміум, для трас - Преміум та Розширений).
Багатомовність - укр./рос./англ.
Відтепер, з новою функцією багатомовності, є можливість шукати населені пункти, вулиці та точки інтересу зручною для користувача мовою. Багатомовность реалізована для назв усіх 30 762 населених пунктів України, а також для усіх назв вулиць в карті НавЛюкс та для всіх РОІ у Києві, Харкові, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Севастополі, Запоріжжі та у Кривому Розі.
Адресний пошук з літерами та дробами
[Point Addressing]

Функція, за допомогою якої тепер можна легко знаходити адресу з літерою, дробом чи корпусом і будувати максимально зручний і точний маршрут.
POI
База даних точок інтересу містить 220 000 POI. Понад 160 000 POI мають телефони і адресну інформацію.

Опис основних функцій НавЛюкс СЕ



Рівні деталізації покриття в містах


Детальне покриття НавЛюкс 2014 R1 охоплює 1052 міста (93% міського населення України), що поділяються на три рівні деталізації - Стандартний, Розширений і Преміум.

Стандартний рівень деталізації охоплює 920 населених пунктів і містить:
адресну базу, точну мережу доріг, POI, контури будинків з розділенням за соціальним призначенням та картографічну основу (зелені зони, гідрографія тощо):



Розширений рівень деталізації охоплює 73 міста,
містить всі характеристики покриття стандартного рівня деталізації, а також:
- дворові проїзди і маршрутизацію до парадного.
Покриття з розширеним рівнем деталізації охоплює більшість обласних центрів і великих міст.



Для карти НавЛюкс 2014 R1 розроблено карту 1 міста розширеного рівня деталізації.

Рівень деталізації Преміум охоплює 59 міст,
містить усі характеристики покриття розширеного рівня деталізації, а також:
- адресний пошук з літерами і дробами [Point Addressing];
- допомогу в дотриманні швидкісного режиму [Speed Limit];
Покриття з рівнем деталізації Преміум охоплює міста-мільйонники і низку обласних центрів.

Для карти НавЛюкс 2014 R1 оновлено карти 2 міст до рівня деталізації Преміум.

Рівень деталізації Преміум. Результат адресного пошуку з літерами і дробами [Point Addressing]:




Рівень деталізації Преміум. Вигляд карти з адресами, що містять літери і дроби [Point Addressing]:





Покритя НавЛюкс СЕ:
Детальне покриття НавЛюкс 2014 R1 охоплює 1052 міста (93% міського населення України), що поділяються на три рівні деталізації - Стандартний, Розширений і Преміум.

Стандартний рівень деталізації охоплює 920 населених пунктів і містить:
адресну базу, точну мережу доріг, POI, контури будинків з розділенням за соціальним призначенням та картографічну основу (зелені зони, гідрографія тощо).

Розширений рівень деталізації охоплює 73 міста,
містить всі характеристики покриття стандартного рівня деталізації, а також:
- дворові проїзди і маршрутизацію до парадного.
Покриття з розширеним рівнем деталізації охоплює обласні центри і великі міста.

Рівень деталізації Преміум охоплює 59 міст,
містить всі характеристики покриття розширеного рівня деталізації, а також:
- адресний пошук з літерами і дробами [Point Addressing];
- допомога в дотриманні швидкісного режиму [Speed Limit];
Покриття з рівнем деталізації Преміум охоплює 17 обласних центрів, у тому числі, міста-мільйонники.

Дорожню мережу утворюють 280 358 км доріг з покриттям, 22 495 км дворових проїздів, 321 067 км грунтівок і 5 684 км пішохідних доріг. Загальна протяжність дорожньої мережі становить 623 920 км. Детальне покриття охоплює 185 173 км доріг. Сполучено всі 30 762 населених пунктів України. База даних точок інтересу містить 220 000 POI.

Для збільшення натисніть на зображення
Для друку завантажте покриття НавЛюкс в форматі PDF


Для збільшення натисніть на зображення


Розгорнути розширений список міст

 
 
Garmin (R), Luxena (R), Navionika (R) are a registered trademarks of Garmin Ltd, Luxena Ltd, Navionika Ltd respectively. Garmin (R), Luxena (R), Navionika (R) є зареєстрованими знаками Garmin Ltd, ТОВ “Луксена Софт”, ТОВ “Навіоніка” відповідно.
 
ТОВ "Луксена Софт" © Luxena Software Company
служба підтримки користувачів +380 (44) 585 77 23, звернутись по e-mail