This version of the page http://www.vsemisto.info/lastnews (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-19. The original page over time could change.
Свіжі Новини Чернівців та Буковини, Новости черновцы
19 лютого 2014 року
всюди   по каталогу   в новинах   в афіші
напр.: Чернівці   Розширений пошук
Про проект  |  Реклама на порталі  |  Карта сайту
| RSS
Додати в Вибране
Забули свій пароль?   Зареєструватися
Головна   Новини   Каталог підприємств   Карта міста   «Калинівський ринок»   Афіша   Корисне   Про Чернівці   Акції і знижки

Новини

Останні новини
Історія
Життя Чернівців
Наука і технології
Україна і світ
Політика
Освіта
Економіка та бізнес
Це цікаво
Культура
Спорт
Шоу-бізнес
Надіслати статтю

Топ 5 новин

  • Вищі навчальні заклади Чернівців та Чернівецької області
  • Автовокзал Чернівців - графік руху автобусів
  • Інтерв'ю з генеральним директором ФСК "Буковина" Віктором Олійником
  • Бізнес-група "Приват" Коломойського. Що сталося насправді?
  • За п'ять хвилин Кличко може нокаутувати не менше трьохсот депутатів
 
Фотогалерея

Фото Чернівців 33

 
 
Акції та знижки
 
Конкурс
 
 
Новини
Студентка ЧНУ Оксана Ватаманюк – найталановитіша учасниця конкурсу «World Miss University-2014»
Вівторок, 18 лютого 2014, 17:20

Нещодавно студентка філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Оксана Ватаманюк повернулася зі всесвітнього конкурсу краси «WorldMissUniversity», який проходив у Кореї. Там дівчина успішно представила наш університет на міжнародному рівні. Серед 41 учасниці перше місце посіла представниця Мексики. Вона і здобула абсолютну перемогу. Проте серед учасників проводився також конкурс талантів – серед представниць багатьох вузів обрали чотирьох фіналістів, а найталановитішою учасницею конкурсу стала наша студентка Оксана Ватаманюк. І це при тому, що цьогорічні інтелектуально-творчі змагання у Кореї – перший для дівчини досвід участі в міжнародних конкурсах.

 
До Чернівців завітали стажери з Китаю та Пакистану в рамках проекту "AIESEC"
Вівторок, 18 лютого 2014, 17:13

Четвертий рік поспіль учні українських шкіл вирушають у подорож світом завдяки Міжнародній молодіжній організації AIESEC. За цей час тисячі школярів разом зі стажерами з різних країн світу дізналися що таке «Світ без кордонів».

Так, три тижні тому цей проект стартував у м. Чернівці з приїздом трьох стажерів з Китаю та Пакистану, метою перебування яких є проведення для українських школярів навчальних семінарів, тренінгів, дискусій та розвиваючих ігор. Даний проект є корисним і важливим не тільки для школярів,- це також своєрідний досвід для самих волонтерів.

Основною ідеєю проекту є розвиток лідерських якостей студентів всього світу. Для цього їм надана спеціальна платформа, де вони можуть самостійно або, працюючи в команді, приймати важливі рішення, визначати для себе цінності і позитивним чином впливати на підростаюче покоління.

 
Чернівецька податкова закликала репетиторів декларувати доходи
Вівторок, 18 лютого 2014, 14:18

Послуги із підготовки абітурієнтів до вступу, а також приватна «домашня» практика – один із найбільш закритих і консервативних ринків. Визначити його обсяг практично неможливо.

Ще відомий давньогрецький оратор Лісій брав немалі гроші для надання співгромадянам уроків із красномовства. Не гребували таким різновидом підробітку і Франко, Чехов, Лєсков. Разом з тим, репетитори не завжди діляться частиною своїх прибутків із державою. У сфері приватної педагогічної практики це не прийнято, а отже, чимало репетиторів перебувають у сфері тіньового бізнесу. Зважаючи на те, що послуги репетиторів актуальні й зараз, величина коштів, що обертаються на цьому ринку, не зменшується. Крім того, якщо сюди додати так звані «послуги із поступання», а також зважити на те, що відносний прибуток населення зростає, можна лише уявити, яка частка капіталу обслуговує цей різновид бізнесу.

 
Прокуратура сприяла поверненню в державну власність більше 50 га землі на Сокирянщині
Понеділок, 17 лютого 2014, 12:49

З метою захисту інтересів держави прокуратурою Чернівецької області здійснено вступ у справу за позовом Сокирянської райдержадміністрації до приватного підприємця про розірвання договорів оренди земельних ділянок у зв’язку з несплатою суб’єктом господарювання орендної плати упродовж кількох років, повідомляє Vsemisto.info.

Рішенням Господарського суду Чернівецької області позовні вимоги органу виконавчої влади задоволені, розірвано договори оренди, а відповідача зобов’язано повернути у державну власність земельні ділянки площею 56,6 га.

 
Чернівецькі ВНЗ отримали високі місця у світовому рейтингу
Неділя, 16 лютого 2014, 10:12

Українську частину рейтингу Webometrics, як і раніше очолюють Київський національний університет ім. Шевченка, НТУУ "Київський політехнічний інститут" та Харківський національний університет ім. Каразіна.

А от з Чернівців у ТОП-20 потрапили одразу 2 навчальні заклади: Буковинський державний медичний університет та Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. Як не дивно, ЧНУ ім. Юрія Федьковича в даному рейтингу потрапив аж на 29 місце серед українських ВНЗ.

Саме такими є результати досліджень Webometrics, які  публікуються двічі на рік та охоплюють дванадцять тисяч університетів з усього світу, пише Vsemisto.info.

 
 
20 лютого Сергій Жадан приїде до Чернівців
Четвер, 13 лютого 2014, 12:04

MERIDIAN CZERNOWITZ запрошує провести день у товаристві одного з кращих українських письменників

 

11:30 – зустріч зі студентами Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича  (вул. Коцюбинського, 2, 6 корпус, 66 ауд.)

17:00 – прес-конференція Сергія Жадана у резиденції MERIDIAN CZERNOWITZ (вул. О. Доброго, 9, кв. 9);

18:30 – презентація книжки «Месопотамія». Модератор Олександр Бойченко (Будинок естетики та дозвілля, вулШепетівська, 5);

20:30 – «Кава з Жаданом» у «Найкращій кав’ярні на розі Університетської та Сковороди» (вул. Університетська, 17).

 
2014 рік в Чернівцях знову буде насичений автомобільними змаганнями
Четвер, 13 лютого 2014, 10:33

На Буковині цього року відбудеться Чемпіонату України з гірських перегонів 2014 року. Також автомобільний клубу "Буковина" цього року планує більше уваги приділити картингу, адже саме цей напрям є популярний серед молоді. Про це на прес-конференції розповів віце-президент автомобільного клубу "Буковина" Іван Мельничук, повідомляє Vsemisto.info.

 
В ЧНУ проведуть конкурс на читання віршів. До ювілею Т.Г. Шевченка
Середа, 12 лютого 2014, 11:33

Умови конкурсу:
Прочитати напам’ять одну з поезій Т. Г. Шевченка та вірш сучасного українського поета.
Для виступу відводиться 5–6 хвилин.

До участі в конкурсі запрошуються студенти всіх факультетів і коледжу університету.

Перший тур конкурсу відбудеться 27 лютого 2014 р. о 15 год. в 66 аудиторії філологічного факультету.
Другий тур – 6 березня у 66 аудиторії філологічного факультету (6 корпус). Початок о 15 год.

Переможців чекають нагороди.

Попередній запис учасників –
на кафедрі української літератури
(6 корпус, ауд. 56)
тел. 58-48-36.

 
Кличко vs Янукович. Відбудеться словесний бій
Вівторок, 11 лютого 2014, 14:02

Президент України готовий провести дебати з лідером УДАРу Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів.
Про таку відповідь прес-служби президента на свій запит повідомляють Українські Новини.

«Практика проведення подібних дебатів існує у всіх цивілізованих країнах. Щоб зробити ці дебати максимально доступними для широкої громадськості, а не тільки для аудиторії, що перебуває на майдані Незалежності, пропонується провести їх на одному із загальнонаціональних телеканалів», — зазначається у відповіді.

 
Лише за місяць чернівчани напаркувались на 60 тис. грн.
Понеділок, 10 лютого 2014, 16:44

Протягом січня 2014 року до місцевого бюджету надійшло 56,9 тис. грн. збору за місця для паркування транспортних засобів, що на 9,3 тис. грн. більше надходжень аналогічного періоду минулого року.

Наразі на обліку в ДПІ  у  м. Чернівцях перебуває 12 платників збору за паркування (в т.ч. 7 юридичних осіб  та 5 підприємців – фізичних осіб).

Платниками збору є юридичні особи, їх філії (відділення, представництва), фізичні особи - підприємці, які згідно з рішенням міської ради організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках.

 
 
Новости СМИ2
 
 
Фотомісто
 
Карта міста

+ додати підприємство на карту

 
Погода в Чернівцях
 
 

Новини Чернівців та Буковини. Ласкаво просимо на портал Все місто Чернівці. На цьому порталі ви зможете знайти багато цікавого. Новости Черновцы. У великому місті життя б'є ключем. Щоб завжди бути в курсі того, що відбувається наш портал пропонує найсвіжіші новини Чернівців, які відбулися сьогодні. З нами ви не пропустите жодної важливої події. Постійне оновлення новин та оперативне реагування допоможе дізнатися про все найважливіше і не пропустити нічого цікавого. До вашої уваги останні новини Чернівців та в Чернівецькій області, історія Чернівців, Життя Чернівців, Наука і технології, Україна і світ, політичні новини Чернівців, Освіта, Економіка та бізнес, Це цікаво, Культура, спортивні новини Чернівців, Шоу-бізнес. Наша область багата різними подіями, тому новини Буковини, які пишуться ексклюзивно для нашого сайту, Ви можете переглянути в будь-який найзручніший для Вас момент.

Для чернівчан завжди актуально бути в курсі життя міста. Саме на сайті Vsemisto.info ви можете дізнатися найсвіжіші новини міста Чернівці. Кожного дня ви можете читати чернівецькі новини та залишати коментарі. Окрім новин Ви можете ознайомитися і з новинами України та світу. Новини міста Чернівці – слідкуй за ними та будь в курсі найсвіжіших подій. У вас є можливість долучитися до процесу створення новин. У розділі «Надіслати статтю до редакції» Ви можете запропонувати свою новину. Якщо вона буде відповідати вимогам, то буде опублікована в новинах Чернівців.
Будь в курсі подій – читай новини Чернівців на Vsemisto.info.

вверх

Афіша

Кіно
Концерти
Нічне життя
Виставки
Театри
Інше
Таксі в Чернівцях
Корисні контакти
Транспорт
Доступ WI-FI
Банкомати по місту
FOTOмісто
Конкурси
Опитування
Погода
Курс валют
Гороскоп
Цікаве

Наші контакти:
тел. (095) 327 - 01 - 45
e-mail: vsemisto.info@gmail.com
skype: vsemistoinfo

© 2013 vsemisto.info Сайт міста Чернівці. Повне або часткове використання матеріалів дозволене тільки при наявності гіперпосилання.