This version of the page http://www.presa.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-12. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
    КНИГИ РФ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України



НОВИНИ ПОШТОЮ





ПЕРЕДПЛАТА на 2014 рік

Шановні панове! Передплачуйте свої улюблені українські та зарубіжні видання на 2014 рік!

Швидко та легко оформити передплату Ви зможете в мережі регіональних дирекцій Укрпошти та на сайті ДП «Преса» в розділі «ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE».

ДП «Преса» пропонує для передплати на 2014 рік великий вибір періодичних видань на будь-який смак! Ознайомитись з асортиментом видань, які представлені в Каталогах, Ви зможете на нашому сайті, завітавши до розділу «КАТАЛОГИ».

Передплачуйте та насолоджуйтесь улюбленими виданнями!

НАШІ НОВИНИ

Шановні видавці,
поспішайте яскраво про себе заявити в «Каталозі видань України» на 2 півріччя 2014 року! Пропонуємо розмістити рекламу Ваших видань на сторінках передплатного каталогу, що гарантовано приверне увагу потенційних передплатників!

06.02.14

Передплатні каталоги ДП «Преса» розповсюджуються за базою юридичних осіб, розміщуються у кожному поштовому відділенні України, що дозволяє охопити всю територію країни, включаючи сільську місцевість, всі верстви населення та різні вікові групи. Разовий тираж видань, передплачених за нашими каталогами, складає близько 10 млн. примірників, тож ми маємо багатомільйонну аудиторію передплатників!

Зауважте, що, реклама яку Ви розмістите в каталозі, діятиме впродовж восьми місяців.

Ознайомитися з різновидами реклами та її вартістю можливо у розділі послуги та тарифи / реклама

Якщо Вас зацікавила дана інформація, або у разі виникнення питань, просимо звернутися за тел./факсом (044) 248-78-08 або market4@presa.ua.



Передплата на 2014 рік на періодичні видання триває!

03.12.13

Здійснити передплату на українську та зарубіжну пресу за каталогами ДП «Преса» можливо у будь-якому поштовому відділенні України або скориставшись послугою «Передплата on-line» на нашому сайті www.presa.ua Нагадуємо, сплатити за передплату можливо як готівкою за рахунком, так і за допомогою системи Webmoney або платіжними картками Visa чи MasterCard.

На Вас чекають широкий спектр видань, доступні ціни та зручна доставка за вказаною Вами адресою.

Чекаємо на Ваші замовлення!



Шановні видавці!

з 5 по 7 грудня 2013 року ДП «Преса» братиме участь у Передноворічному книжковому ярмарку « Медвін: Книжкова коляда», що відбудеться у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2б, Київ).

26.11.13

Головною метою участі ДП «Преса» у ярмарку є популяризація передплати, привернення уваги відвідувачів до передплатної кампанії та поширення інформації щодо засобів оформлення передплати та широкого спектру вітчизняних та зарубіжних видань.
На стенді підприємства будуть представлені різноманітні за тематикою зразки періодичних видань України, рекламно-інформаційний матеріал, Каталоги ДП «Преса», іміджеві буклети, візитівки підприємства тощо.
Для розширення аудиторії передплатників та підвищення популяризації видань, запрошуємо Вас скористатися послугами нашого підприємства під час проведення виставок. За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу маркетингу ДП «Преса» за телефонами тел./факс: (044) 2487808, тел.: (044) 2894127 або e-mail: market2@presa.ua.



Увага! «Дні передплатника» у відділеннях УДППЗ Укрпошта» в період передплатної кампанії на 2014 рік.

13.11.13

Пропонуємо скористатися можливістю продемонструвати продукцію Вашого видавництва та заохотити громадян до передплати на І півріччя 2014 року різноманітними акціями та унікальними можливостями, підвищуючи таким чином популярність власних видань та позитивно впливаючи на тиражі.
Графік проведення днів передплатника



Архів новин