This version of the page http://nsju.org/item/2326 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-12. The original page over time could change.
НСЖУ | ШТУРМ УРЯДОВОГО КВАРТАЛУ: У ХІД ПІШЛИ ШУМОВІ ГРАНАТИ, ВОДОМЕТИ - Є ПОСТРАЖДАЛІ

ШТУРМ УРЯДОВОГО КВАРТАЛУ: У ХІД ПІШЛИ ШУМОВІ ГРАНАТИ, ВОДОМЕТИ - Є ПОСТРАЖДАЛІ

Недiля 19 Січня 2014

На вулиці Грушевського, яка перекрита кордоном внутрішніх військ, зібралося кілька тисяч мітингарів з Євромайдану - вони  намагаються прорватися до Урядового кварталу.

Не отримавши дозволу пройти, вони почали розгойдувати техніку, якою перекрито проїзд та відтягнули автобус внутрішніх військ. Пізніше автобус підпалили.

Народ скандує "Банду геть! Ганьба, ганьба!".

Міліція застосувала водомет проти людей, які беруть участь у сутичках на вул. Грушевського біля стадіону ім. Валерія Лобановського.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", після початку роботи спецтехніки люди відійшли від кордону,але відступати незбираються.

У відповідь на роботу водомета люди почали скандувати "Водохреща!". Після того, як протестувальники відійшли від кордону, водомет припинив працювати, проте спецпризначенці кидають світлошумові гранати та застосовують сльозогінний газ.

Станом на 20:00 неділі по медичну допомогу звернулися 24 постраждалих під час сутичок на Європейській площі та біля стадіону "Динамо", трьох з них госпіталізували. У двох - рвані рани, у третього - перелом руки.

Ще 21 людині було надано необхідну допомогу та проведено обстеження, які засвідчило, що необхідності в госпіталізації не було.

Окрім того внаслідок подій біля "Динамо" постраждали мінімум четверо представників ЗМІ.

Світло шумова граната потрапила на ділянку біля стадіону "Динамо", де розташувалися журналісти. Одна журналістка отримала травму обличчя в результаті попадання осколка, іншим журналістом займаються медики, судячи з усього у нього контузія.

Ще в двох журналістів розбито голови камінням, що летіло з боку правоохоронців на мітингувальників.

Мітингарі взяли в полон кількох беркутівців.

У свою чергу лікар Ольга Богомолець на своїй сторінці у Facebook повідомила, що лікарня швидкої допомоги готова до прийому поранених, працює в звичайному режимі, спеціальних доручень від влади не отримувала.

Добкін вже хоче робити Україну федеративною в обхід Верховної Ради// НСЖУ, 12.02.2014

Знаэ механізм

У Москві прооперували президента Киргизії// НСЖУ, 12.02.2014

Атамбаєва непокоїло коліно

Тимошенко викликає Януковича на дебати// НСЖУ, 12.02.2014

Навіть, якщо в режимі відеоконференції

У Донецьку не залишилося " Беркута " - весь вивезли на Київ// НСЖУ, 12.02.2014

В столицю стягують підкріплення

Партнери