This version of the page http://knuj.org/press.html?id=1004 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-12. The original page over time could change.
Анонси - Портал журналістів
Зробити стартовою Додати до обраного Увійти | Реєстрація
Інше місто
ua rus en
Анонси Пригоди Економiка Спорт Авто Здоров'я Суспільство За кордоном Технології Київ ТБ Бізнес Шоу-бізнес Фото ІнфоЦентр Інтерв'ю Fashion Мистецтво Культура Блогер
Среда, 12 Февраля 2014

Оновлена версія Порталу журналістів і блогерів 

Працює оновлена версія сайту Порталу журналістів і блогерів

дивитись далі
ПЖіБ new Журналісти ЗМІ Вакансії
Е-магазин Юрист Білети
Галерея «Wunjo -Art» представляє виставку живопису Наталії Хубеджевої: «Яскраві барви життя».
2013-11-13 11:11:14

Регіон: Київ
Організація: Галерея «Wunjo-Art» Картинна галерея «Wunjo-Art» («Вунджо-Арт») : м.Київ, Лютневий провулок 3, (метро Дорогожичі)
П.І.П.: Тадеуш Жаховський
Телефон: +380674039198
E-mail: wunjo.art.gallery@gmail.com
З 13 листопада по 3 грудня 2013 року, у київській галереї «Wunjo -Art» («Вунджо -Арт») за адресою: м. Київ, Лютневий провулок 3, пройде виставка живопису Наталії Хубеджевой : «Яскраві барви життя». Глядач побачить живопис художниці романтичного напряму.



Всі представлені на виставці роботи – фігуративні, тобто містять зображення людей, об'єктів, квітів, тваринного світу, причому завжди це зображується на тлі природи. Все це Наталія Хубеджева приготувала для нас в романтичних сюжетах, в сюжетах яскравої анімалістики і чисто квіткових сюжетах, присутні й пейзажі; багато картин близькі до стилю «наїв» або «декоратив». Виразно відчувається прагнення авторки передати «затишну», «теплу» естетику в своїх роботах, і, іноді, ми бачимо буквально «розчулення» художниці в такому пориві й мотиві, наприклад – дерев'яні розмальовані черевички, що стоять на траві...



Це захоплення Наталії чимось «світлим» – дуже життєстверджуюче саме по собі, і коли сам художник щирий у такому «розчуленні» – як Наталія – то його картини просто «напряму передають» цей життєстверджуючий мотив! Хубеджевій вдається нас переконати «в кращій стороні» – своєю виставкою.



Наталія Хубеджева каже:

«Я прагну жити справжнім, ловити прекрасні моменти життя й ділиться ними з оточуючими. Так часто ми живемо або минулим, або в мріях про майбутнє, пропускаючи найважливіше – справжнє, не помічаючи маленьких радощів, з яких, власне, життя і складається.

Про мого життя в цілому можна було б сказати словами з відомої композиції «Don’t worry be happy!» . Те ж саме можна було б сказати про мою творчість: це маленькі фрагменти щастя ... Щоб не трапилося в житті – завжди в кожній хвилині, в кожній секунді можна знайти маленьке щастя ... І тоді з'являється усмішка – перша ознака щастя.

Пішов дощик – хлопчик відкрив парасольку ... зробив перші кроки малюк ... розпустилася квітка ... пробилось світло крізь хмару ... піднялася хвиля на море ... вітер розвиває волосся ... про щось задумалась людина ... дівчина подивилась у дзеркало ... заспівала пташка...»



Виставкові роботи художниці досить «кольорові», чимало використовується «чистих кольорів».



Картинна галерея «Wunjo-Art» («Вунджо-Арт») знаходиться за адресою: м.Київ, Лютневий провулок 3,

(метро Дорогожичі). Розклад роботи галереї: Пн-Пт: 12:00-18:00, Сб: 12:00-16:00. Без обіду. Про вихідні дні сповіщується на сайті галереї. Телефон менеджерів галереї (також з питань співробітництва): +380 67 403 91 98 (88), e-mail: wunjo.art.gallery@gmail.com, website: http://wunjo-art.com.

Ласкаво просимо до нас у гості!
Інформація про Київ
Погода
Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

В Голосіївському райуправлінні міліції Києва новий керівник В Голосіївському райуправлінні міліції Києва новий керівник Кожен керівник у процесі управлін...

В Киеве установили лавочки для поцелуев!   Ко всемирному Дню поцелуев, который отмечается 6 июля, в столице установили пять лавоч...

Всі регіональні новини
Підприємства
Знижки
Інформаційні центри
Про Київ
Юридичний відділ
Транспорт
Готелі та квартири
Харчування
Банки
Офіційні структури
  Відпочинок Київ
Медицина
Зв'язок
Торгівля
Прес-заходи
Наші кнопки Для журналістів
Авіакомпанії, Авіабілети Подорожі
Анонси
2013-11-13 11:11:14
(Київ)
Галерея «Wunjo -Art» представляє виставку живопису Наталії Хубеджевої: «Яскраві барви життя».
2013-10-31 10:00:00
(Київ)
Прес-анонс від Національного прес-клубу з аграрних та земельних питань
Всі анонси Додати анонс
 


Працевлаштування в Києві
Асистент
Шеф-кухар
Хореограф
системотехнік
Комплектовщик
ищу работу оператора call-центра в киеве

Дизайнерські листівки ручної работи.
Великий каталог, оптові ціни

 

Ексклюзивні весільні запрошення

 

Віртуальні листівки
Безкоштовний сервіс для відправки листівок
 
Рубрики
Швидка навігація
Туризм
Проекти Порталу
Портал журналістів
Анонси Шоу-бізнес Суспільство Інтерв'ю Fashion Пригоди Мистецтво Економiка Спорт Про Київ РОБОТА Карта Києва Схема метро ФОТОГАЛЕРЕЯ ВІДЕОГАЛЕРЕЯ Веб-камери Прес-конференції Визначні пам'ятки Готелі у Києві Оренда квартир у Києві Громадський транспорт. Київ Таксі Києва Аеропорти Києва Вокзали Києва Туристичні карти Інформаційний центр "Україна" Сіті Гайд Юридичний відділ Он-лайн консультація Школа журналістики Безкоштовний інформаційний супровід Про Портал журналістів Структура Порталу Координатори Переваги співпраці Дійсні посвічення Наші кнопки Додавання новин
Звернути увагу адміністрації
KNUJ, 2014. Всі права захищені.
Карта сайта
Партнерська програма