This version of the page http://led.org.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-10. The original page over time could change.
Про форум — Міжнародний економічний форум "ІННОВАЦІЇ. ІНВЕСТИЦІЇ. ХАРКІВСЬКІ ІНІЦІАТИВИ!"
  • 2010
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Укр
  • Рус
  • Eng
  • 汉语
6 вересня 2013
V Міжнародний
економічний форум

ІННОВАЦІЇ. ІНВЕСТИЦІЇ. ХАРКІВСЬКІ ІНІЦІАТИВИ!

Співорганізатори

Державне агентство
з інвестицій та управління
національними проектами України

Харківська обласна
державна адміністрація

Харківська
міська рада

PricewaterhouseCoopers

Генеральний партнер

Спонсори

ТОВ «Трайгон Фармінг Харків»

Партнери

Торгово-промислова
палата України

Інформаційні партнери

   
   
 

6 вересня 2013 в м. Харкові відбувся V Міжнародний економічний форум «ІННОВАЦІЇ. ІНВЕСТИЦІЇ. ХАРКІВСЬКІ ІНІЦІАТИВИ!».

Форум націлений на розвиток міжнародної економічної інтеграції та підвищення конкурентоспроможності Харківщини, залучення інвестицій в економіку регіону, формування позитивного іміджу Харкова та Харківської області, демонстрацію існуючих можливостей і перспектив розвитку провідних промислових кластерів регіону.

У Форумі взяли участь представники дипломатичних місій та іноземні делегації регіонів-партнерів Харківської області; топ-менеджмент інвестиційних фондів, керівники державних структур, що відповідають за розвиток інноваційної та інвестиційної діяльності в Україні; представники фінансово-промислових груп, зацікавлених в інвестиційній діяльності в Харківській області; представники міжнародних консалтингових компаній та проектів технічної допомоги Україні, ініціатори інвестиційних проектів.

Форум, який пройшов у Харкові вже вп'яте, став одним з найбільших інвестиційних заходів в Україні — на ньому зустрілись понад 400 учасників з 17 країн світу. Співорганізаторами Форуму разом з Харківською обласною державною адміністрацією і Харківською міською радою виступили Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України і провідна консалтингова компанія світу PricewaterhouseCoopers.

Одним з VIP-спікерів Форуму став Лєшєк Бальцерович — автор програми переведення в 1989 році Польщі з принципів планової державної економіки до ринкових відносин і один з 8 членів Європейської експертної групи, створеної в 2008 році Євросоюзом, для розробки рекомендацій щодо запобігання наслідкам світової фінансової кризи.