This version of the page http://www.bratstvo.info/ua/instruktazh (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-07. The original page over time could change.
Iнструктаж
Зробити стартовою Додати в обране Написати листа
НАШІ АВТОРИ:
BRATSTVO-FB
BRATSTVO-ВК
D.Korchinskiy
Alex BORGEZE
Chaplygin-s
Linux
LorkinZ
Mamka777
Mokluk
Sindikat 777
Vintovkin
Віталій Чорний

Загрузка...

Кнопка сайту:









Лечение экземы на руках.
Головна Iнструктаж

До редакції надійшло анонімне відео з інструктажем як правильно потрібно боротись з русифікацією на вулицях міста.


Час малювати плакати саме із таким гаслом: "Геть тимчасовий уряд Яценюка!"

Чи ще зарано?


Портрет броварської міліції: фото дільничих інспекторів міста та району та їхні мобільні телефони

 



Вакула Олександр Іванович, майор міліції, старший ДІМ. Адміністративна зона – м. Бровари, масив №3 – вул. Київська, Андрєєва, Кірова, Постишева, Пушкіна, Толстого, Шевченка).

067-773-81-44.

 


Браття й сестри, якщо вам заманеться вбивати Путіна не робіть цього в Одесі (його там нема), робіть це там, де він є.

Майструвати бомби, переховуватися, вишколювати терористів в Одесі теж не потрібно. Це портове місто, де багато грошей і спецушників, і всі один за одним підглядають. Крім наших, там ще й багато ефесбешників: Одеса для них після Криму найбільш пріоритетний напрямок роботи. Мєнти теж з задоволенням виконують московські замовлення. Всі це знають, тому я не вірю, що лохуваті "терористи" злоумишляли там не з мусорської подачі.

Проте, навіть якщо прийняти путінську версію, виникає два питання.

1. Навіщо було рятувати Путіна безкоштовно?

2. Навіщо безкоштовно допомагати йому у виборчій кампанії?



Друге видання

Київ - 2011

 

Скачати одним файлом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зміст

Одкровення

Догмати

Чому саме Трійця

Канон

Таїнства

Церковні служби

Літургія

Деякі широковживані християнські поняття

Еклезіологія

Бог як спільнота

Проблеми церковної бюрократії: клір і братства

Братство як катехон Православ’я

БРАТСТВО: відкриття революційного православ'я

Маніфест православної революції

Дружба зі світом є ворожнечею з Богом

Теологія звільнення


Підпільне міністерство освіти України презентує

Методичний посібник щодо викладання предмету

«Історія України 20 ст.» учням загальноосвітніх шкіл

В Ім‘я Отця і Сина і Святого Духа!

Амінь!

Браття і сестри! Міністерство освіти України, яке відверто служить Москві та мамоні, нав'язує брехливі концепції української історії. Викидайте та паліть на шкільних подвір’ях підручники і методичні посібники, видані богопротивним міністерством Табачника!


Внесок БРАТСТВА у справу Євро-2012

Dear children! Україна (Ukraine) – це корінна частина Русі (Rus’). Тому її називають ще Мала Росія (Malorossija). З неї розвинулася колонізована, або Велика Росія (Velikorossija), власне – Московія ( Dzuchi Ulus or Solotaja Orda). Але, значна частина мешканців сучасної України, так звані українці (Ukrainians) з цим не погоджуються, та навіть ображаються, коли їх називають росіянами. Це цікавий культурний феномен, який ви можете спостерігати та досліджувати.

Його початки сягають 17 ст., коли в регіональної московської еліти від постійного спілкування з західними сусідами – мешканцями сучасних країн Балтії, Білорусії та України, з часом розвинувся комплекс неповноцінності, вони відчули пекучу потребу вважати себе вже не монголами (Barbarian), а європейцями. Тому вони прийняли для свого ханства (Ulus) назву «Святая Русь» (Sviataja Rus’). Вони прийняли також кієвоцентричну модель історії – коли в другій половині 17 ст. дізнались від німців (Gisel), що таке історія.


Про виховання, в тому числі християнське, написано сотні книжок. Проте, час кидає виклики, відповіді на які не завжди знайдеш у «класичній» літературі з виховання. Якщо зробити короткий конспект того, що говорять із цього приводу сучасні священнослужителі, психологи та педагоги, додати досвід батьків і тисячолітню практику Церкви, правильне виховання – це коли виходить приблизно наступне.

1. Діти поважають батьків та інших дорослих, з якими живуть та спілкуються. Це не означає, що дитинасліпо виконує усі накази. Вона має право на власну думку, навіть на невдоволення. Але висловлює їх у прийнятній формі, не проявляючи неповаги. Прикладом взаємоповаги є батьки– інакше вони лицеміритимуть, вимагаючи від дитини того, чого не виконують самі.


Вибори відносяться до такого типу лохалова, що навіть без будь-якої вашої особистої участі вас обов’язково кинуть. Після виборів ви в будь-якому разі відчуватимете себе ошуканим. Аби не набути „комплексу терпіли”, не гайте час. „Кидай кидал!” – основне гасло передвиборчого періоду.

1. Ви зібрались працювати на виборах. Основна задача тих, хто працює на виборчих дільницях «намутіть» з бюлетенями і голосами. За це можна отримати набагато більше грошей, ніж просто за роботу. В залежності від масштабу майбутніх махінацій треба вибирати посаду на виборчій дільниці. Для значних фальсифікацій краще влаштовуватись головою комісії. Для проведення «каруселі» можна працювати і звичайним членом комісії, щоб без проблем видавати бюлетені.

Допомогти дитині

Насилие, деньги и секс в жизни Романа Шухевыча

Дмитро Корчинський. Поезії

Катехізис БРАТСТВА

Історія України ХХ ст.

Останні коментарі

  • Всі ці соплі про Корча були б дійсні,якби не ...
  • Мойсей - посланник-раб Єгови, керуючий ізраїл...
  • Не знущайтесь ви з ньго, це дуже нещасна люди...
  • Это старое фото из моего офиса
  • Нет, думаю из Грузии. Там тепло, смотри как р...

В пошуках адреналіну. Туреччина 2013

Свободу політв'язням!

Дмитро Корчинський про Табачника

Хмара тегів