This version of the page http://www.asvmu.org/news133.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-01. The original page over time could change.
Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України та Італійська національна ветеринарна асоціація підписали Угоду про спіробітництво - Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України
ІНФОРМАЦІЙНІ ЛІНІЇ








Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України та Італійська національна ветеринарна асоціація підписали Угоду про спіробітництво


Згідно програми міжнародного співробітництва, яку здійснює Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України, члени АСВМУ, практикуючі лікарі Дмитро Фурсов і Андрій Трокоз на початку травня здійснили візит до італійького міста Кремона на запрошення Італійської національної ветеринарної асоціації (ANMVI),. яка об'єднує 19 італійських асоціацій. ANMVI розробляє проекти міжнародного співробітництва з ветеринарними організаціями, університетами і політичними організаціями Європейського Союзу та країн третього світу. Вона встановила ділові стосунки з більш ніж 20 країнами: Великобританією, Францією, Австрією, Польщею, Угорщиною, Голландією, Румунією, Іспанією, США, Суданом, північно-африканськими країнами середземноморського басейну, Російською Федерацією. Детальніше про ANMVI - читайте тут...

Відтепер і Україна отримала можливість долучитися до цього співробітництва. За сприяння наших польських друзів Дмитро Фурсов і Андрій Трокоз взяли участь в Міжнародному тижні, організованому ANMVI. Програма перебування була досить насиченою: семінари за участю ветеринарних лікарів Італії та науковців, де обговорювалися питання вірусних захворювань ВРХ та коней, питання вакцинації, ветеринарної охорони здоров’я, харчової безпеки, відслідковуваності харчового ланцюга у виробництві продукції тваринництва; цікаві візити на ферму ВРХ, Інститут зоопрофілактики в м. Парма, ветеринарні клініки, клініку репродукції поголів’я коней, завод з виробництва сиру.

Багатою була і культурна програма: фольклорні вечори, де учасники міжнародного тижня представляли свої країни, конкурси, знайомство з Кремоною, знаменитим містом скрипок, де знаходиться офіс ANMVI.

Кульмінацією заходу стало підписання Угоди про співробітництво, розробленої Асоціацією спеціалістів ветеринарної медицини України і Італійською національною ветеринарною асоціацією. Джан Карло Белуччі, координатор з міжнародного співробітництва ANMVI висловив велику зацікавленість у співробітництві з Україною і запевнив, що італійські колеги докладуть максимум зусиль для того, щоб воно розвивалося якомога активніше.

Асоціація спеціалістів ветеринарної медицини України висловлює вдячність нашому польському колезі Еміліану Кудибі, який приймав активну участь в організації міжнародного тижня в Кремоні, залучив нас до участі в ньому і надалі буде виступами координатором виконання угоди про співробітництво між нашими асоціаціями.