This version of the page http://www.presa.ua/index.php?mod=mod4&news=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-31. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
    КНИГИ РФ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України





Колектив ДП «Преса» від щирого серця вітає Вас зі святом Нового Року та Різдва Христового!

31.12.13



Колектив ДП «Преса» від щирого серця вітає всіх поштовиків зі Всесвітнім днем пошти!

09.10.13

Колектив ДП «Преса» щиро вітає працівників пошти з професійним святом! Важко переоцінити ту роль, що відіграє пошта у суспільному житті держави, роблячи велику справу, допомагаючи мільйонам співвітчизників бути ближчими один до одного! З нагоди свята прийміть теплі слова подяки та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, сімейного добробуту, натхненної та плідної праці.



Колектив ДП «Преса» щиро вітає всіх журналістів з професійним святом!

06.06.13

Важко уявити сучасне суспільство без Вашого професійного та об’єктивного погляду на події та процеси в різних сферах життя, в нашій країні та за кордоном. Саме Ви завдяки Вашій неупередженості, невтомній праці, наполегливості задовольняєте потребу людства у цікавій та достовірній інформації.

Бажаємо Вам удачі й творчого натхнення, терпіння, оптимізму, цікавих тем та проектів, уважної і вдячної аудиторії! Нехай Ваша діяльність приносить радість та задоволення!



Колектив ДП «Преса» щиро вітає всіх з травневими святами та зі світлим святом Великодня!

30.04.13

Нехай ці свята наповнять серця світлими почуттями надії й любові, хай у Ваших домівках завжди панують мир і злагода, в серцях – добро, а в думках – мудрість. Здоров'я, щастя та благополуччя на довгі роки Вам, Вашим рідним і близьким!