Русский English Головна
Allianz Україна

Стати агентом

Приєднуйтеся до дружного колективу Allianz Україна, ставши нашим агентом. Ми шукаємо активних, енергійних, старанних та відповідальних віртуозів ділового спілкування, що легко навчаються нового. У даній роботі все залежить лише від вашого бажання і можливостей.

Для нас важливе ваше вміння здобувати людську прихильність і мислити в інтересах клієнта. Члени нашої команди застосовують свої кращі навички та здібності, щоби забезпечити клієнтів надійним страховим захистом світового рівня.

Наші шляхи співпадають, якщо ви цінуєте стабільність і прагнете постійно розвиватися. Ми пропонуємо офіційне працевлаштування і своєчасну сплату агентської винагороди. Окрім цього, на вас чекає додаткова премія за відмінні результати і кар’єрне зростання для найуспішніших продавців.

Мрієте працювати у страхуванні та допомагати людям, гарантуючи їм впевненість у завтрашньому дні? Приєднуйтесь до команди Allianz Україна!
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Надсилайте Ваше резюме на:

e-mail: ok@allianz.ua

або

факс: +380 44 499 77 01

з поміткою, "для
Ольги Дерев’янченко"

© Allianz 2013. Всі права захищено.
Наверх

Каско страхування Калькулятор страхування автомобіля (КАСКО) Автоцивілка вартість (калькулятор) Медичне страхування Страхування майна Страхування вантажів