This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news3187 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-14. The original page over time could change.
УСПІХ JAGUAR LAND ROVER В МІЖНАРОДНИХ ПРЕМІЯХ 2010 РОКУ / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

УСПІХ JAGUAR LAND ROVER В МІЖНАРОДНИХ ПРЕМІЯХ 2010 РОКУ

Провідні здобутки бренду Land Rover у Discovery 4 , який отримав цього року більше ніж 28 всесвітніх нагород, що з часу презентації автомобіля у 2004 році становить 144 нагороди.

2010 рік був також визначним для Range Rover , якому читачі autocar.co.uk надали титул «Автомобіля десятиліття». Range Rover Sport було обрано Auto Bild (Німеччина) «Найкращим 4 x 4», а Freelander 2 отримав титул «Найкращий компактний SUV » відповідно до рейтингу «Автомобіль Року», проведеного Auto Express .

Абсолютно новий Jaguar XJ , який вийшов у продаж цього року, отримав більше ніж 20 міжнародних відзнак, до яких входять титули «Найрозкішніший автомобіль» від Auto News (Китай), «Король лімузинів» від італійського видання Quattroroute , «Найрозкішніший автомобіль» від Top Gear (Великобританія), «Дизайн 2011» відповідно до Automobile Magazine та «Найкращий автомобіль представницького класу» від Bloomberg Awards (США).
А концепт-кар C - X 75 , який вразив еліту автомобільної промисловості, було визнано «автомобілем автошоу» на Парижському автосалоні.

Не лише автомобільні медіа нагороджували бренди у 2010 році. JD Power Associates в США визначили Jaguar лідером серед виробників автомобілів сегменту «лакшері» по рівню задоволеності клієнтів ( Sales Satisfaction Index ( SSI ).


повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д