This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news3175 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-14. The original page over time could change.
Jaguar дарує новорічні подарунки / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

Jaguar дарує новорічні подарунки

Для найбільш терплячих прихильників та своїх істинних шанувальників британський автомобільний бренд Jaguar підготував на грудень дві ексклюзивні сезонні пропозиції.

Підходить до кінця ювілейний, знаковий для бренду Jaguar рік. Рік, в якому легендарна марка з розмахом відсвяткувала своє 75-річчя. І роблячи унікальні подарунки своїм клієнтам протягом всього року, на грудень Jaguar підготував окремий новорічний сюрприз. Лише в грудні всі ті, хто ще збирається зануритися в чарівний світ Jaguar, зможуть придбати на спеціальних умовах розкішний Jaguar XJ та Jaguar XKR .

Представницький седан Jaguar XJ по праву вражається флагманом модельного ряду британського бренду, втілюючи собою еталон комфорту, стилю та елегантності. Лідер автомобільного дизайну, новий XJ – це автомобіль, в який можна закохатися з першого погляду. Він - красивий, швидкий, а керувати ним одне задоволення.

Автомобіль вражає використанням багаточисленних передових технологій, таких як пневматична підвіска, система адаптивної динаміки , система активного контролю диференціалу . Усі ці технології роблять цей автомобіль неперевершеним еталоном технологічності та якості і гарантують відточені реакції, неперевершену керованість і плавність ходу, характерні для Jaguar .

В грудні покупцям Jaguar XJ 5.0 пропонується компенсація в розмірі 150 000 гривень.

Jaguar X K R як ніякий інший автомобіль відображає спортивний характер та міць Jaguar . Найгарячіше серце Jaguar б’ється під капотом моделі X K R . Наше найзахоплююче втілення спортивної розкоші, цей автомобіль оснащений двигуном V8 5,0 л з нагнітачем, системою адаптивної динаміки та активним контролем диференціалу.

Покупцю XKR будуть запропоновані особливі умови покупки з компенсацією в розмірі 215 000 гривень.

Наш персональний підхід та унікальні умови не залишать Вас байдужим!

Всі деталі Ви зможете дізнатися у автоцентрі "Віннер Автомотів" за телефоном 499 99 94.

Адреса: пр-т Московский, 24 д
Київ, 04073, Україна
тел. 499 99 94
факс. 496 45 83
e-mail: jaguar@winnerauto.ua

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д