This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news3150 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-14. The original page over time could change.
На Парижському автосалоні Jaguar представив концепт-кар C-Х75 / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

На Парижському автосалоні Jaguar представив концепт-кар C-Х75

"Високі технічні характеристики, що досягаються завдяки інноваціям, завжди були фірмовим знаком Jaguar. З самого початку такі автомобілі, як C-Type і D-Type, стали піонерами у використанні таких інновацій, як застосування алюмінію в конструкції, аеродинамічний дизайн, кузов «монокок» і дискові гальма. Модель C-X75 ще раз демонструє, що компанія зберігає свою провідну роль в області автомобільного дизайну і технологій ".
Д-р Ральф Спет ( Dr Ralf Speth), Виконавчий директор Jaguar Land Rover

Концепт C-X75 знаменує собою 75-річний ювілей культового бренду Jaguar і спробу заглянути в майбутнє автомобільних технологій. Розроблений як двомісний електричний суперкар зі збільшеним запасом ходу, цей автомобіль досліджує далекі межі динамічних характеристик та надійності. Цей автомобіль, акумуляторна батарея якого може підзаряджатися від звичайної розетки, здатний з нульовим викидом СО2 , тільки на електричній енергії проїхати 110 км - це в три рази перевищує периметр Паризької кільцевої дороги Peripherique. При цьому він здатний розвинути максимальну швидкість 330 км / год і володіє блискавичним прискоренням. Автомобіль демонструє, що можливо зберегти і культивувати основні цінності марки Jaguar - динамічність, відмітний дизайн і розкіш - застосовуючи технології, які роблять електромобілі дійсно практичним пропозицією, а високі динамічні характеристики при цьому не приносять шкоди навколишньому середовищу.

Мета полягала в тому, щоб створити не тільки найбільш інноваційний, але і один з найкрасивіших автомобілів марки Jaguar за всю її історію; автомобіль, який натякає на подальшу хвилюючу еволюцію мови дизайну марки, одночасно віддаючи данину поваги тим автомобілям, якими люди найбільше захоплювалися в минулі роки. Передовий дизайн, новаторська силова установка і активна аеродинаміка дозволили створити простий, але елегантний «фюзеляж», який зберігає стійкість на найвищих швидкостях.


" C-X75 - це данина поваги тим людям, які створили культову форму автомобілів Jaguar, яким ми поклоняємося і понині. Представляючи собою полігон для випробування інноваційних технологій завтрашнього дня, цей автомобіль також гарантує, що наша репутація в області досконалості інженерної роботи продовжиться протягом ще 75 років і навіть довше».
Майк О'Дрісколл (Mike O'Driscoll), Керуючий директор Jaguar Cars
Силова установка моделі C-X75 загальною потужністю 580 кВт складається з тягових електродвигунів (145 кВт/195 к.с. кожний), встановлених на кожному колесі і забезпечують видатні динамічні характеристики. У центрі автомобіля розташовані дві найсучасніші газові мікротурбіни. Ці турбіни розвивають потужність 140 кВт (188 к.с.) і можуть або підзаряджати акумулятори, збільшуючи запас ходу до видатної величини - 900 км - цього достатньо, щоб доїхати від Лондона до Берліна на одній заправці паливного бака; або , в режимі «Track», вони можуть подавати додаткову потужність безпосередньо до тяговим електродвигунів. Чотири електродвигун и забезпечують відмінне тягове зусилля для всіх чотирьох коліс і зчеплення з дорогою, що особливо важливо для автомобіля, що володіє потужністю 580 кВт (778 к.с.) і крутний момент 1600 Нм.


У рівній мірі вражає і інтер'єр автомобіля, в якому позаду водія і пасажира знаходиться герметичний повітрозабірник, всередині якого встановлені газові мікротурбіни. Сидіння кріпляться до перегородки, як в одномісних гоночних автомобілях, і повітря, необхідне для турбін, проходить навколо них через канали, інтегровані в конструкцію кузова. Так як сидіння зафіксовані на місці, то водій має можливість регулювати положення рульового колеса, панелі приладів і педалей управління.
Виразн е «театральне» освітлення включається при наближенні водія до автомобіля: блакитні фосфоресц ійні смуги електролюмінесцентних вогнів висвітлюють периметр кабіни і турбіни. При запуску двигуна блакитне світло додаткових світлодіодних ліхтарів (LED) ніжно заповнює порожнини дверей і гучномовців, встановлених в перегородці, підкреслюючи конструкці ю автомобіля. Виготовлені за спеціальним замовленням матеріали обробки інтер'єру включають в себе шкіру кремового і сірого кольору, полірований і формований під тиском алюміній, а також м'який на дотик текстурований неопрен.
Для C-X75 був також розроблений новий інтерфейс водія з використанням дисплеїв TFT, що мають високу роздільну здатність. Заснований на 10-річному досвіді компанії Jaguar у галузі сенсорних дисплеїв, дисплей Co-Pilot, встановлений у центральній консолі, допомагає водієві повністю використовувати потенціал C-X75, безперебійно керуючи потоком інформації.

Дізнайтесь б ільше на www.media.C-X75.com

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д